Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   84
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Patrząc jak Andrade skacze po federacjach to nie sądzę żeby przejście do AEW zamykało Stylesowi drzwi w WWE. Pewnie jednak do tego nie dojdzie, a szkoda, bo na koniec kariery miałby tam z kim powalczyć. Pozostaje TNA, które niestety jedyne co ma wspólnego z czasami gdy AJ tam brylował to nazwę.

www.boxingnews.pl - najlepsza polska strona o boksie.

• Reputacja:   332
  • Styl:  Klasyczny

Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy! 

Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor :D Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć. :D  Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano walkę Balora w Belfaście, nie poszli w WWE w stronę face turnu Finna i odejścia od Judgment Day

Zostając w temacie Punka to widząc, jak Liv Morgan wchodzi na psychikę Balora, i nie wiedząc, że na AJ czeka Becky Lynch, można by odnieść wrażenie, że WWE zaserwuje nam program AJ / Punk kontra Finn / Morgan. :D  Liv niech też nie będzie taka surowa dla kolegi, bo jak jeszcze w sobotę umoczy Royal Rumble to wkroczy na ścieżkę przegrywa, dawno udeptaną przez Balora. :diabel:

Stephanie Vaquer wreszcie daje trochę ognia w feudzie z Raquel Rodriguez i nie jest już biedną, obijaną mistrzynią. Liczę na to, że ten Street Fight na RAW zakończy ich rywalizację.

Jak Usosi zdobywali pasy TT to pisałem w tym wątku, że to w sumie dobra wiadomość dla dywizji, bo Usosi będą gwarantem obecności w TV. Minął miesiąc, a w TV mamy Otisa, Tozawę, Los Americanos, American Made i inny wszelkiej maści plankton od WWE. :glupek2:

Cena.jpg

• Reputacja:   228
  • Styl:  Jasny

1 godzinę temu, Bastian napisał(a):

Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano walkę Balora w Belfaście, nie poszli w WWE w stronę face turnu Finna i odejścia od Judgment Day

Zostając w temacie Punka to widząc, jak Liv Morgan wchodzi na psychikę Balora, i nie wiedząc, że na AJ czeka Becky Lynch, można by odnieść wrażenie, że WWE zaserwuje nam program AJ / Punk kontra Finn / Morgan

Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo coś w stylu Balor kogoś zaatakuje, będzie chciał wziąć jego miejsce i wtedy Liv zatrzyma Balora i przyjdzie Dom i wejdzie w walkę. 

Moim zdaniem to wszystko doprowadzi do feudu Finn vs Dom 

• Reputacja:   1 200
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Zaczyna się Nowa Era.

Pierwsze RAW po Royal Rumble. Steph vs. Raquel w walce o pas:

Cytat

Advertised for RAW tonight in Philadelphia:

• Philadelphia Street Fight – WWE Women’s World Championship: Stephanie Vaquer (c) vs. Raquel Rodriguez

HAKIEUcWEAAnBja?format=jpg&name=large

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   889
  • Status:  Online
  • Styl:  Jasny

Pierwsza Raw po Royal Rumble, czego się możemy spodziewać? Czy Roman lub Liv zapowiedzą na kogo idą na tej gali? Bo oboje mają się pojawić. Czy zobaczymy zmianę mistrzyni Women's World? Jest taka możliwość, zapowiada się ciekawy odcinek.

Bron Breakker od razu jest pokazywany jak idzie dookoła ringu i rozwala stół komentatorski i ma problem do Gravesa, a potem do Cole'a, a na koniec chcę mikrofon, więc zobaczmy co ma do powiedzenia! Od razu mówi o tym, że Adam Pearce chciał zrujnować jego moment w Royal Rumble Matchu, ale nagle wychodzi reszta The Vision i próbuję uspokoić Brona, jednak On chcę Pearca i skoro Adam zrujnował jego moment w Royal Rumble Matchu to On zrujnuje mu jego całe show całe Monday Night Raw! Heyman przejmuję mikrofon i mówi, że to nie wina Brona tylko Adama i powiedział, że numer 2 jest gorszy niż numer 1 i miał rację, obwinia o wszystko Adama, a Bron wyrywa się kolegom i zabiera mikrofon ponownie. Breakker mówi, że będzie odliczał do 3 i chcę Pearca w ringu. Adam mówi o tym co się wydarzyło i że ostatnim razem jak widzieliśmy Masked Mana to był Austin Theory. Pearce mówi, że da mu coś do roboty po jego kiepskim performance w Royal Rumble Matchu, Bron nie wytrzymuję i wychodzi z ringu kierując się w stronę Adama, ale wszystko przerywa Knight! Który wbija od tyłu na ring z krzesłem i atakuję resztę The Vision! Jednak równie szybko się ulatnia, jak do ringu wraca Bronson, który powstrzymywał Brona poza ringiem, przyjemny segmencik, ciekawi mnie co dalej, a co jeśli Masked Man to był Pearce? Może być interesująco.

Je'von Evans vs El Grande Americano, mieliśmy już chyba ten pojedynek tydzień lub dwa tygodnie temu jakoś tak, ale teraz jest ciekawiej, liczę, że pojawi się Original El Grande Americano! Racja wtedy walka została przerwana ze względu na obawy o Evansa, ale na szczęście wszystko wyszło dobrze. 12,5 minuty bardzo dobrego pojedynku oj Panowie się mega postarali, podobało mi się to bardzo, El Grande próbowali pomóc Rayo i Bravo, ale ostatecznie nie udało się to, gdyż pojawił się oryginalny El Grande! Oj tak to jest moc i czuć tego oryginalnego, fajnie wygląda, ma dużo energii w sobie i to widać, przez to El Grande ten udawany przegrywa z Je'vonem, ale po bardzo dobrym pojedynku.

Ajj już myślałem, że wbija AJ Styles, a tu Guntherek przy theme songu Stylesa i potem oczywiście rozbrzmiewa jego theme song i idzie w stronę ringu, już nawet na titantronie ma podpis "Career Killer" Ale no zobaczmy co ma do powiedzenia, piękne przywitanie chantami "Fuck You Gunther" a później standardowe "You Tap(lub Tapped nie jestem pewny) Out" Mówi, że tak samo jak Goldberg, tak samo jak John Cena tak i kariera AJ Stylesa została zakończona i całe jego dziedzictwo, bo to się dzieję, gdy wchodzisz do ringu z The Ring Generalem, ale wszystko przerywa Dragon Lee, który od razu atakuję Guntherka! Dość długo go obijał, ale Gunther wziął się w garść i ostatecznie to Career Killer zniszczył Dragona za pomocą Sleepera i kończymy ten segment po ponownym założeniu Sleepera i odpłynięciu Dragona na krawędzi ringu feud Gunthera z Dragonem? No po zakończeniu karier Ceny i Stylesa to może przyda się coś co pozwoli nam wytchnąć.

Heyman podchodzi do Pearca na backu i chcę, żeby ten zabookował walkę Knight vs Bron, ale Adam odpowiada, że nie może tego zrobić, bo nie lubi ludzi, którzy chcą zrujnować jego show, daje to jasno do zrozumienia i Heyman może pomóc Bronowi w opuszczeniu tego budynku i pomóc Bronsonowi w przygotowaniu się do walki z Pentagonem, Heyman pyta się Pearca czy wie do kogo mówi i w jakim mieście? Pearce odpowiada mu tylko FAFO, no no słowa Heymana przeciwko niemu samemu. Po przerwie Heyman jeszcze próbuję uspokoić Brona na backu, ale niezbyt to się udaję i Breakker chyba opuszcza budynek.

War Raiders wbijają na ring! Który tag team będzie ich rywalami? Oba Femi? To Handicap? Nawet nie Handicap, Oba wbił i tak o rozwalił sobie dwójkę zawodników, w sumie dobrze, niech go promują.

Świetne wideo promo Finna Balora, który mówił, że od kiedy wszedł do tego biznesu od sceny niezależnej po debiut w main rosterze to zawsze dawał od siebie szacunek i nigdy go nie dostał z powrotem i mówi, że chcę World Heavyweight Championship i że teraz może być złym gościem i robić złe rzeczy, wiadomość głównie skierowana do Punka, przyjemne promo i fajnie, że z Balorem coś zaczyna się dziać.

Do ringu wbijają The Bella Twins! Welcome back Brie! Zobaczmy co mają do powiedzenia! Ogólnie segment opiera się na tym, że Brie mówi, że dobrze jest wrócić do domu i że Ona i Nikki były od początku oryginalnym tag teamem i chcą być w grze, można to tak przetłumaczyć chyba i mówi, że chcą lecieć po WWE Women's Tag Team Championship! Całe promo, no ok to się tego dowiedzieliśmy, segmencik no dobry i tyle, wiemy jaki mają cel.

Alpha Academy na backu z jakąś gwiazdą chyba.

Pentagon vs Bronson Reed lecimy z tą walką, może być dobra. Po prawie 13 minutach solidnego pojedynku i chaosie pod koniec wygrywa Pentagon poprzez wyliczenie poza ringowe, sędzia został znokautowany, więc LA Knight to wykorzystał i wykonał BFT na krzesło dla Bronsona, dobrze to wyglądało, Reed nic nie stracił, a Pentagon mógł sobie wygrać ważny pojedynek, więc wyszło w miarę git.

DOMINIK MYSTERIO IS BACK! Oj tak dajcie mi Dirty Doma! Lecimy z tym, nasz mistrz Interkontynentalny wbija na ring! Zobaczmy co nam powie! Mówi, że powrócił tylko po to, żeby pokazać Philly gdzie ich miejsce, tak to zrozumiałem oraz, żeby zapowiedzieć zwyciężczynie Women's Royal Rumble Matchu 2026 roku LIV MORGAN! Fani przywitali ją pięknymi chantami "You Deserve It!" Liv mówi, że wie to i dziękuję Dominikowi za to wprowadzenie, a potem zapowiada siebie jako The Greatest Winner Of The Royal Rumble! Następnie od razu przechodzi do rzeczy, bo mówi o swoim wyborze o którym jeszcze nie wie, ale wie jedno, że dzisiaj ukoronujemy nową Women's World Champion i następnie zapowiada ją od razu jako swoją przyjaciółkę i siostrę Raquel Rodriguez! Ej dobra tak teraz patrzę na Raquel to ładnie ją wypromowali, Ona ma spore szanse, żeby pokonać Stephanie w tym momencie, ciekawi mnie czy już w tym segmencie zobaczymy jakiś rewanżyk od Rodriguez za wywalenie jej z Women's Royal Rumble Matchu przez Liv Morgan i faktycznie dość szybko przechodzimy do głównego wątku tego wszystkiego czyli Raquel zapytała czemu Liv Ją wyeliminowała. Liv oczywiście się usprawiedliwia, mówi, że wie, że Raquel nie jest samolubna i teraz to Obie mają title shota, a wygrana jednej z nich jest wygraną każdej, Raquel na początku entuzjastycznie się z tym zgadza i mówi, że Liv ma rację, ale dzisiaj niech Liv zostanie na backu, bo Raquel chcę pokonać sama Stephanie i ten pojedynek rozpocznie się już teraz! Liv nie ma z tym problemu i idzie na backstage, kolejny przyjemny segmencik.

Raquel Rodriguez vs Stephanie Vaquer, Women's World Championship Philadelphia Street Fight Match! To może być bardzo dobry pojedynek i ciekawi mnie czy zobaczymy zmianę mistrzyni czy Liv przeszkodzi Raquel? Wiele pytań, ale takie pojedynki lubię, więcej emocji! Prawie 22 minuty bardzo dobrego pojedynku, bardzo dobrze to wyglądało oj tak i uważam, że Raquel miała duże szanse, żeby to ugrać i miała nawet okazję ku temu, do samego końca ciężko mi było powiedzieć kto to wygra, ale walka bardzo dobra i mi się podobała, Liv i Roxanne ostatecznie się wtrąciły i kto wie czy Raquel ich nie obwini o to wszystko, więc jednak polecimy w feud Stephanie vs Liv, a po drodze Liv będzie się musiała użerać z Raquel prawdopodobnie, tak mi się zdaję po walce jeszcze Liv wykonuję Oblivion na Stephanie i następnie pozuję z Women's World Title! Czyżby to oznaczało, że dokonała wyboru? Prawdopodobnie tak! 

Next Week: Maxxine Dupri vs Nattie, no ok, Natalyie nieźle się obecnie ogląda, ale zobaczmy czy coś faktycznie się zmieniło czy tylko ringname na dłuższą metę. The Usos vs Alpha Academy o tytuły World Tag Team ulala Jimmy powraca, no może w końcu coś zacznie się dziać z tymi pasami. Dowiadujemy się także, że od przyszłego poniedziałku zaczynamy kwalifikację do Elimination Chamber Matchów! Zapowiada się dobrze, szczególnie walki kwalifikacyjne mogą być mega ciekawe.

Romuald przyjeżdża swoim Range Roverem i leci w stronę ringu, do końca jeszcze ponad 20 minut, więc może to być długi segmencik, ale zobaczymy. Po reklamach i wejściu Romana do ringu, zostało około 18-19 minut, Reigns mówi, żeby Philly go uznało! Romuald wspomina, że byli wysoko i nisko razem z Philadelphią, zdobył tutaj swój pierwszy tytuł WWE w urodziny swojej córki i to jest nieprawdą, bo pierwszy tytuł zdobył w Atlancie na Survivor Series po tym jak zwakatował go Rollins z powodu kontuzji, a On zmierzył się w finale turnieju z Ambrosem, także botch i słaba pamięć Panie Romualdzie, co prawda nie były to wielkie odstępy czasowe, bo około 3 tygodni, ale wciąż inne miejsce inny czas, tutaj już powiedział prawdę, że w tym mieście stracił też swoje ostatnie mistrzostwo, mówi też, że wygrał pierwszy raz Royal Rumble Match w Philadelphii oj tak pamiętam to, okropna walka, okropna gala, okropny moment i okropny zwycięzca, nawet The Rock nie pomógł xD i fajnie Roman zażartował, bo fani teraz go cheerują, ale dobrze pamięta, że wtedy tak nie było i zażartował, że "Wtedy tak to nie brzmiało" jednak szalone jest to, że 11 lat później znowu wygrał Royal Rumble Match i kolejne miejsce w harmonogramie to Philadelphia, ogólnie mówi, że Philadelphia to świetne miejsce do tworzenia historii, a On ma wielką decyzję do podjęcia i kto może być lepszy niż Philadelphia do pomocy mu w tym? Mówi, a bardziej zadaję retoryczne pytanie czy ma iść po tytuł, który stworzył? Jednak fani skandują "CM Punk!" Natomiast Reigns fajnie gra z fanami i pyta się "Więc nie chcecie, żebym poszedł po Drew McIntyre'a?" i rozprzestrzenia się buczenie xD, a Roman pyta się czy preferują CM Punka? I rozbrzmiewa na arenie mocny cheer i chanty "CM Punk!" oraz pojawia się CM Punk we własnej osobie! Punskter wbija na ring! Brooks bierze mikrofon i najpierw zwraca się do Balora mówiąc, że go słyszał i mówi, że to Punk jest The Baddest Guy i niech tylko poczeka na to, aż Punk położy na nim swoje ręce. Roman zdziwiony, że nie mówi jeszcze do niego tylko o jakimś "no name" pewnie xD i nawet potwierdza to mówiąc, że przerywa jego segment, wchodzi do ringu i mówi o Finnie Balorze? Punk natomiast jest rozbawiony trochę sytuacją, bo Roman powiedział, że Punk mu przeszkodził i Punk mówi, że to ciekawe, bo to Romuald ma wizytę na JEGO Show, ale to jest ciekawe, przecież Reigns przez ostatni rok występował tylko na Raw, nie przypominam sobie, żeby był na SD, może był raz czy coś, ale nie pamiętam tego kompletnie, więc ciekawe, że Punk mówi o Romanie jako o zawodniku Smackdown, oficjalnie niby nim jest, ale praktycznie to tam nie występował od roku około xD. Phil fajnie bawi się z publiką i mówi o wyborach dla Romana, fani są jednogłośni w tej sprawie, ale Punk mówi, żeby Roman wybrał Drew, Reigns mówi, że nie lubi tego gościa, ale Punk mówi szalone rzeczy i obaj są zgodni, że Drew McIntyre jest łatwym wyborem, ale umniejszają Drew i to mocno, oby pokazał na co go stać i doniósł pas na WM, a nawet z nim wyszedł z WM, Roman dodaję, że Drew jest 4 razy większy niż Punk, ciekawe, teraz mamy chwalenie i że ostatni raz kiedy Punk walczył z Drew to płakał o plastikową bransoletkę xD, Punk ma ją teraz na sobie, a OTC mówi, że to była ta bransoletka i się uśmiecha. Punk mówi, żeby Roman uważał, bo ostatni raz kiedy spotkał Drew to w dużym skrócie rozwalił go i pokonał go w najbardziej niebezpiecznej konstrukcji jaką WWE ma do zaoferowania czyli Hell In A Cell! Reigns mówi, że też pokonywał Drew i o ile dobrze zrozumiałem to 3 lata z rzędu? Jakoś tak, ale Punkster to kontruję pytając się ilu Roman ma kuzynów? Ładnie ładnie, Roman odpowiada, żeby Punk nie zapominał o tym, że jego rodzina jest jedynym powodem, dzięki któremu są w tym miejscu i są jedynym powodem dla którego CM Punk jest z powrotem tutaj. Punk pyta się czy naprawdę tak uważa? I potem pyta o to fanów, którzy cheerują, ale mówi, że Reigns jest jedynie manipulatorem, który zmanipulował całą masę ludzi i uważa się za kogoś kto trzyma tę federację na swoich barkach, a prawda jest taka, że jest tu przetrzymywany jako zakładnik, przynajmniej tak to zrozumiałem. Phil wspomina o wywiadzie Romana w Pat McAfee Show i o tym co tam mówił, że chociażby nikt nie jest w stanie wejść w jego buty, ale Brooks mówi, że był dawno temu mistrzem przez 434 dni z Heymanem u boku i to Romuald wszedł w jego buty i mówi o Title Runie Romualda, który trwał ponad 1300 dni, ale to, że był dłuższy nie oznacza, że był lepszy, mówi, że Reigns wybrał bycie part timerem, a Punk wybrał wybranie się do 10 miast w ciągu 3 tygodni i że wybrał zobaczenie się z fanami z całego świata, że wybrał pojawienie się w POLSCE! Wspomniał o nas! W Szkocji, w Danii, w Belgii, w Londynie, w Toronto i wybrał pojawienie się w Philadelphii, że wybrał bycie walczącym mistrzem i wybrał sprowadzenie Romana i reszty The Shield do tej federacji, a Roman wybrał wejście w buty CM Punka i mówi, że uczy się od najlepszych i jest dumny z Tribal Chiefa, mówi o tym, że Roman ma do podjęcia ważną decyzją i jedna z nich to wybranie osoby, którą może łatwo pokonać, a druga to wybranie kogoś, kogo nie może tknąć, bo to jest Best In The World! Reigns mówi, że może robić te wszystkie taunty, bo był na 10-letnich wakacjach, Roman śmieję się z Punka mówiąc, że jedyne czego się od niego uczy to to czego nie robić i mówi, że gdyby nie Roman to Punka by tu nawet nie było, bo to On powiedział, że to dobry pomysł i się wstawił za nim, mówi, że Punk go próbował zniszczyć, zabrał mu Wisemana, wyprał mózg jego kuzynom i prawie udało mu się to nawet z nim, bo na War Games podał mu rękę jak facet i nie zrobił nic innego potem powiedział, że powinien wygrać Punka, bo jest wielkim mistrzem i dlatego, że jest mistrzem na najlepszym show na Netflixie, ale nie....nie wybierze go z tego powodu, Roman wybiera CM Punka z powodu tego, że nienawidzi Punka całym sobą i w main evencie Wrestlemanii Punk będzie musiał go UZNAĆ! MAMY DECYZJĘ! ZNACZY O ILE WWE TO UZNA, ALE LICZĘ, ŻE TO ZALICZĄ JAKO PODJĘCIE DECYZJI! ŚWIETNY SEGMENT GENIALNY! PUNK VS REIGNS TO TO CO CHCIAŁEM!

Podsumowanie: Powiem tak początek Raw fajny z Bronikiem, środek show, takie no może być, było w porządku, Liv, Raquel i Stephanie, zapowiada się ciekawa historia, powrót Dominika, sytuacja z El Grande, nie no bardzo dobre Raw jedno z najlepszych w tym roku mimo wszystko, walki też były git, kurde ja jestem zadowolony, a segment końcowy rozwalił po całości, ROMAN VS PUNK na WM! Oj tak chcę tego GIVE ME THAT!!!!

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   1 200
  • Styl:  Ciemny

Czerwona tygodniówka:

Wkurzony Bron zaczyna RAW i robi demolkę. Heyman był dobry na mikrofonie. Łysy kozaczył do Brona, a LA Knight utknął we wiecznej walce z The Vision.

El Grande vs. Evans:

Niezła walka, bo jednak taki kot, jak Evans niżej pewnego poziomu nie zejdzie. Ostatecznie zgarnia wygraną, bo pojawia się Gable jako Original El Grande Americano. Jak dla mnie Gable powinien po prostu pojawiać się już jako Chad i tyle. Te głupotki jakoś mnie nie jarają.
Kaiser powinien robić swoje, a Gable skupić się na sobie. Mam nadzieję, że nie wrzucą tego na WrestleManię. Pewnie wrzucą.

Bracia Uso, a nie tych to trzeba przewinąć. Jey mnie wkurzył pajacowaniem w trakcie Royal Rumble. NO Yeet.

AJ? Wow. Gunther ty żartownisiu. Zajebiście to było zrobione. Zaśmiałem lekko mimo sympatii do fenomenalnego. Dragon Lee przerwał wszystko, ażeby ostatecznie zostać uduszonym.

Maxxine całkiem dobrze pogadane.

Oba rozjechał War Riders. Elegancko. Oba rozwal ich wszystkich.

Balor zaimponował. To było świetne.

Brie i Nikki? Aż kusi, żeby przewinąć, ale Pań się nie przewija. Brie jest w domu, a siostry chcą złota tag team. Tego można było się spodziewać.

Oho. Maxxine się rozkręca.

Penta vs. Bronson:

Typowa walka na tygodniówce. Szału jakiegoś kosmicznego nie było, ale dramatu również. Penta wygrał, bo Bronson nie mógł dojść do ringu. Rzecz jasna winny LA Knight, co było oczywiste.

DOM! JEST! Dominik wrócił. Zajebiście. Miło go widzieć ponownie. Dom zapowiedział zwyciężczynię Royal Rumble Liv Morgan. Była też jej siostra Raquel. Jak zwykle miłe chwile z The Judgment Day.

Steph vs. Raquel:

O kurwa. Innej reakcji nie może być. Co to za gniot ten theme? Jak można było zmienić coś, co tak pasowało do Steph? No ja nie wiem. Lipa totalna. Sama walka przypadła mi do gustu. Mistrzyni obroniła, a później Liv mocno zasugerowała, z kim chce walczyć na WM. Ja zadowolony.

Punk i Roman:

Wow. Bez dwóch zdań jeden z lepszych segmentów ostatnich miesięcy. Zakończenie z przytupem. Roman vs. Punk na WM. Jestem jak najbardziej na tak.

Dobre RAW może nie jakieś wybitne, ale dobre.

7/10

WeAreSoBack.png