Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   711
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Sprawdzałem wyniki na bieżąco bo nie chciało mi się oglądać live, chyba najgorsze RAW to nie było bo coś się tam działo więc tutaj już mały plusik dla nich ale od SD dalej odstają i to mocno, gdzieś czytałem że jakiś gościu przejął tam większą władzę kreatywną i stąd widać zmiany. 

Pierwsze to oczywiście walka Gunty z AJ'em xD Ma się rozumieć że to teraz ma tak wyglądać? Gunther jak pizda klepie sędzia nie zauważa ale jednak udało się wygrać, co za pojebany booking to chyba była najgorsza głupota na tym RAW, skąd ja wiedziałem że ta cała historia z Austriakiem będzie tak wyglądać? Szkoda tylko Cena który musiał mu się podłożyć, a on teraz będzie jak ostatnia pizda zbierał kantem piny? I to ma być ten Legend Killer? Bez jaja :D Jeszcze raz go ktoś tak nazwie to wyjdę z siebie, na całe szczęście cały ten cyrk nie trwał zbyt długo albo Lesnar go zgładzi albo Orton mu wypali Punt Kicka w czaszkę tyle w temacie i zakończyć ten cyrk, do niczego to nie prowadzi wręcz przeciwnie niszczy Gunthera, cofnijcie sobie jego początki w głównym rosterze czy nawet run w NXT, tego nie da się propsować jak to tak dalej będzie wyglądać, sam go wielbiłem i widziałem w nim główną gwiazdę ale z takim bookingem? Nie widzę nic w tym dobrego i jeszcze ktoś chce aby podłożyli mu Stylesa, Lesnara, Ortona, Jericho? 

Finn Balor idzie po Punka na następnym RAW, bardziej Punk po niego bo wynik jest wiadomy ale fajnie będzie zobaczyć to zestawienie, ogólnie Balor to mógłby przejść już Face Turn jako Heel jest po prostu już nudny nie ma nic ciekawego do zaprezentowania a jako Face może zawsze przywrócić Demona do łask, ale wszystko wskazuje na to że Finn opuści nie długo szeregi JD ogólnie i dobrze marnuje się tam tylko. 

Ciekawostka taka Finn Balor to przegrał nawet walkę w grze XDDDD

Breakker zaczyna konflikt z łysym Pearce'm? W sumie konflikt z władzą, no zobaczymy co z tego wyniknie to oddala Brona od zwycięstwa w Royal Rumble Matchu jak teraz zaczyna konflikt z GM RAW. 

Usos muszą za tydzień walczyć z Tozawa i Otisem bo nie ma żadnych Tag Teamów na RAW :hbk:!! Na prawdę wszystkie Tag Team'y upchali na SD a tutaj żadnej ciekawej grupy wiec nie dziwota że dostajemy taki shit, plus z tego jeden Jey idzie w odstawkę i póki co solo nie idzie na żaden tytuł. 

Je'Von Evans debiutuje, wygrywa ale tutaj widzę max Mid-Card nic poza tym. 

Pasy TT Kobiet odżyły aż jestem zdziwiony że taki ruch jest przy tych pasach :D Większy ruch niż przy męskich, ale to dobry booking jeśli chodzi o kobiety, one mają co robić i o co walczyć więcej tutaj coś robią, póki co dywizja kobiet trzyma się na prawdę dobrze. 

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 2

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   315
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Ciekawe, co zrobią z Bronem Breakkerem. Czy to zawieszenie będzie początkiem "niespodziewanego" powrotu na Royal Rumble i wygranej? A może Breakker przejdzie face turn, po tym jak koledzy z Vision stracą do niego cierpliwość i zaatakują go za to, że jest "problemowy" i nie wykonał zadania, przegrywając tydzień temu z CM Punkiem WHC Match?

Rozumiem Finna Balora. Chłopina chciał sobie w spokoju pograć, a tu wparowała Liv Morgan i go zrugała niczym żona wkurzona o to, że mąż nie posprzątał. :diabel: Finn przegrywa już nawet w WWE 2K25, więc wziął sprawy w swoje ręce i ogarnął WHC Match z CM Punkiem :D  Odkąd Punk wrócił do WWE, na takie zestawienia czekałem. Nowe rywalizacje, a nie 2137 walka z kimś z The Vision. Ponadto Balor dawno nie walczył o złoto, zawsze jakieś odświeżenie. Ciekaw jestem, co zrobi publiczność w Belfaście. To w sumie nie ta Irlandia, z której pochodzi Balor. Poza tym fani wszędzie biorą stronę Punka.

Poza tym RAW spod znaku kontynuacji starych programów, które ciągną się jak makaron na widelcu. Czekam na gale, gdzie w sumie z 10 chłopa chwyci mikrofon i powie, że to właśnie ONI wygrają Royal Rumble :D  Karuzela z tygodniówkami przenosi się do Wielkiej Brytanii. Niemiaszki, tęsknić nie będę... :Waving:

Cena.jpg

• Reputacja:   206
  • Styl:  Jasny

Dopiero nadrobiłem RAW.

Przebili moje obawy. Dawałem im czas do WM na pogrzebanie Gunther'a a oni zrobili to jeszcze przed Royal Rumble.

Nie ważne czy go lubię czy nie, Gunther wreszcie odbił się, pokonał Cenę przez sub, wyrósł z miejsca na jednego z faworytów RR, na jednego z Main Eventerów. Z miejsca mógł walczyć z Cody'm czy Punk'iem bo poddał czysto Cenę. I myślałem że pójdą za ciosem, wykorzystają momentum jakie dostał i ze względu na szacunek do Ceny pokażą że poddania go mógł dokonać tylko prawdziwy ME z krwi i kości. 

I tu nie. Dali mu gimnick że chodzi i się śmieje co od czasu śmiejącego się Rollinsa jest jednym z najgorszych gimnicków. Nie pasuje to do Gunther'a. 

Do tego jego pierwsza walka po pokonaniu Ceny on... Klepie. No brawo!!! Jeszcze sędzia nie widział więc żeby było ciekawiej low blow żeby pokonać AJ. Gunther który mimo że jest heelem całą karierę jest bookowany na gościa który uczciwie wygrywa (pamiętam jego może 3-4 walki gdzie Low Blow użył, np na Ortona) i może pokonać każdego, pokonuje Cenę przez poddanie po czym na zwykłym RAW klepie a następnie ucieka się do Low Blow żeby wygrać walkę. Brawo. Całe momentum zniszczone.

W dziwną erę weszliśmy, o ile SmackDown ogląda się pięknie, płynnie, jest świeżość, dużo się dzieje, ciekawe postacie, gimnicki, wrestlerzy to RAW tak męczy że szok że to jedna federacja ma taką różnicę w poziomie gal (i że ta główna jest kiepska).

• Reputacja:   315
  • Styl:  Klasyczny

Wielu żyje jeszcze Gdańskiem, mnie w Ergo Arenie zabrakło, ale obiecuję być następnym razem i będę bardziej słowny niż Sami Zayn zapowiadający zdobycie złota :diabel: RAW w Beflaście kończy kolejny tour po Starym Kontynencie. Lecimy!

Walka Punka z Balorem spóźniona o jakieś 10 lat, widać to było w ringu. Piękny był to widok, gdy - ku niezrozumiałemu zdziwieniu Punka - publiczność wzięła stronę Finna :D  Publiczność w Belfaście, dotąd dość mocno ospała jak na europejskie standardy, wreszcie odpaliła się w walce wieczoru. Bez niespodzianki - Punk broni złota i pewnie minimum do WM42 zostanie z pasem.

Karuzela Royal Rumble się rozkręca. Coraz więcej nazwisk na listach, a ja zdania nie zmieniam. Liv Morgan lub Bianca Belair u kobiet oraz Roman Reigns lub Bron Breakker u mężczyzn.

Do przewidzenia było, że Becky Lynch obroni "u siebie" IC Title. A gdy tylko na RAW pojawiła się Natalya, wiadomo było, co się stanie - Nattie przeszkodzi Dupri i przejdzie heel turn. Przykro patrzyło się na ten atak na Maxxine, jakby Natalya sama nie za bardzo wiedziała, co ma robić. Czeka nas pasjonujący, tygodniówkowy feud, w którym MD zapewne odbije sobie utratę midcardowego pasa.

To co, koniec kariery AJ Stylesa u Arabów już na Royal Rumble? :diabel: Je'Von Evans szybko się "zgiął" po wejściu do głównego rosteru. Zdrówka! 6 Men Tag Team Match Vision z luchadorami nie był niczym wybitnym, ale przyjemnie się oglądało ten ringowy chaos.

Za nami bardzo przeciętne tournee po Europie, co idzie o tygodniówki. Fajnie, że Drew McIntyre ma złoto, ale poza tym bieda z nędzą.

• Lubię to 1

Cena.jpg

• Reputacja:   876
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Lecimy dalej z kolejnym Raw, czy dzisiaj zobaczymy jakąś podbudowę do Royal Rumble? Miejmy nadzieję, bo przydałoby się zdecydowanie.

Raw rozpoczyna nam Guntherek, zobaczmy co tam nam powie, pewnie odniesie się do zwycięstwa nad AJ Stylesem i o tym jak go przechytrzył, ale zobaczymy. Wspomniał o AJ'u, o swoich osiągnięciach i zadeklarował swój udział w Royal Rumble Matchu, a wszystko przerywa mu AJ Styles! Który zaproponował rematch na Royal Rumble, jednak odpowiedź Gunthera brzmi nie, a AJ wjeżdża na ambicje Guntherka mówiąc, że brzmi jakby się bał, a potem jeszcze dodaję, że Gunther odklepał "Like a little bitch" no no ładnie, Gunther mimo próby prowokacji ze strony Stylesa dalej jest nieugięty i jego odpowiedź wciąż brzmi nie, ale ostatecznie doszło do tego, że Gunther zaproponował, że jeśli AJ chcę walki z nim na Royal Rumble to musi postawić swoją karierę na szali, kurde brzmi ciekawie, ale że Ring General już teraz na początku roku mógłby zakończyć karierę Stylesa? Ciekawe jak to wykombinują i Gunther będzie czekał na odpowiedź do końca Raw.

Na backu Natalya wspiera swoją przyjaciółkę Maxxine przed jej walką.

My tymczasem przenosimy się do ringu i na stage wychodzi Becky Lynch, a to oznacza, że pora na walkę Maxxine vs Becky o tytuł Women's Intercontinental! Ostatnia ich walka nie była jakoś bardzo wybitna, ale może teraz Panie się poprawię, nie liczę na zmianę mistrzyni, ale kto wie jak to wykombinują, a w czasie przerwy Becky jeszcze dała krótkie promo, w którym mówiła o tym samym co zwykle czyli, że jest Greatest Of All Time i że ile to portali nie wspomina o niej. Około 12 minutowa walka i była ona bardzo przyjemna, fajny pojedynek i o dziwo Natalya przechodzi chyba tutaj heel turn położyła nogę Becky na linach kiedy duża szansa była na to, że Maxxine spinuje Becky i sędzia odliczy do 3, ale no Becky ostatecznie broni tytułu z lekką pomocą ze strony Nattie i po walce Natalya jeszcze atakuję Dupri i będziemy mieli feudzik, nie spodziewałem się tego mówiąc wprost.

Na backu Pearce rozmawiał ze Stylesem o propozycji Gunthera, a potem spotkał Heymana, z którym już ciekawiej sobie porozmawiał, Paul dziwił się, że Pearce miał dobry tydzień i pytał się czemu gala jest w Belfast, Adam nie umiał znaleźć niczego w Londynie? xD przyjemny i dość śmieszny segmencik, fajnie się ogląda te luźne, a czasem mniej luźne spięcia na linii Pearce-Heyman, mógłbym je oglądać i oglądać.

Na backu mamy kobiecą część Judgment Day, w której Raquel mówi, że zdobędzie tytuł Women's World kiedy tylko Stephanie będzie zdolna do akcji w ringu, a Liv mówi, że 2026 będzie należał do Judgment Day.

Jey Uso wychodzi na trybuny i deklaruję swój udział w Royal Rumble Matchu.

Pearce na backu z The New Day i Graysonem Wallerem, którzy chcą coś dostać, bo tak, więc Adam załatwia im to, że będą w Fatal 4 Wayu o pretendentów do tytułów World Tag Team z tego co zrozumiałem, ale to dopiero za tydzień.

Lecimy z Six Manem The Vision vs Pentagon & Rey Mysterio & Dragon Lee, walka może wyjść dość dobrze, ale ciekawe jak to pociągną dalej o ile planują to pociągnąć dalej. 15 minut bardzo dobrej walki oj tak mega mi się podobała i cała szóstka świetnie się tutaj spisała i ogólnie ciekawa końcówka, The Vision chciało oszukać i użyć kastetu, Pearce to powstrzymał, ale przypadkiem zostawił kastet na krawędzi ringu podczas kłótni z Heymanem i ostatecznie to Reyowi udało się go przejąć i nawet go użył przeciwko Austinowi kiedy sędzia był zajęty innym zawodnikiem, Pentagon też skorzystał, wykonał finishera i cyk przypięcie na Theorym, ale bez kitu to aż szkoda mi się robi The Vision jak tak przypadkowo przegrywają przez GM'a xD, ale ciekawi mnie do czego to dalej prowadzi, ta historia z Adamem jest interesująca.

Na backu dalej Heyman z Pearcem się kłócą, a może by tak Heyman vs Pearce w main evencie WM?

Mistrzynie WWE Women's Tag Team Rhea Ripley i Iyo Sky wbijają na ring! No zobaczmy co mają nam do powiedzenia! Rhea wita nas na Monday Night Rhiyo! Ripley mówi, że mają małe ogłoszenie, bo po tym jak pokonają Judgment Day na Saturday Night's Main Event to obydwie zamierzają wejść do Women's Royal Rumble Matchu! Wszystko jednak przerywa Judgment Day! Mówiły o tym, że zostawią Ripley z niczym z tego co zrozumiałem i ostatecznie także potwierdziły swój udział w Women's Royal Rumble Matchu razem z Raquel, której w tym segmencie nie ma, aaaa jednak się pojawiła, bo zaatakowała od tyłu Ripley i ostatecznie mamy brawl i Judgment Day stoi nad Ripley i Iyo jako wygrane w tym brawlu, czyli co Liv i Roxanne przegrają na SNME? Prawdopodobnie tak, ale i tak Judgment Day dobrze wygląda, przynajmniej ta kobieca część, dobrze się je ogląda i sam segment też był przyjemny.

Kolejny pojedynek przed nami i jest to Je'von Evans vs El Grande Americano! To może być bardzo dobra walka oj tak. Po 7 minutach dobrego pojedynku dowiedzieliśmy się, że Je'von nie jest w stanie kontynuować pojedynku i zwycięzcą został El Grande Americano, kurde ciekawe czy to story czy prawdziwe, w sumie wyglądało na prawdziwe, bo zdarzyło się nawet w trakcie reklam, w trakcie reklam raczej by tego nie zrobili, także mam nadzieję, że Evansowi jednak nic nie jest i wszystko z nim w porządku.

The Vision na backu spotykają Pearce'a i dowiadujemy się, że Adam chcę porozmawiać z Bronem i dlatego Paul ma sprawić, żeby Breakker się pojawił w przyszłym tygodniu na Raw, a następnie AJ podchodzi do Pearce'a i mamy decyzję i jest to oficjalne AJ Styles vs Gunther na Royal Rumble, fajnie, ja jestem zadowolony, dwa Royal Rumble Matche i prawdopodobnie dwie bardzo przyjemne walki, ta gala może wyjść dość dobrze. The Kabuki Warriors na backu sobie rozmawiają i Kairi mówi, że zrobi wszystko, żeby Asuka wygrała Royal Rumble.

Uuaaaa, to już czas na main event! CM Punk vs Finn Balor o tytuł World Heavyweight! To może być bardzo dobry pojedynek zdecydowanie, wiadomo, że pod publiczkę i nic tutaj się nie wydarzy raczej, Punk to spokojnie obroni, ale może być ciekawa walka, a Balor może zacząć iść jakoś bardziej do przodu lub zwyczajnie wyżej, może to jest ten czas, zobaczymy! Tak jak się spodziewaliśmy Balor tytułu nie wygrał, ale wszedł do swojego starego theme songu, Judgment Day może mieć o to problem w najbliższych tygodniach, ale walka bardzo dobra lub nawet świetna, przyjemnie się to oglądało i było miłe przeżycie i Finn też zasłużył nawet na bycie tylko przejściowym pretendentem, ale i tak fajnie go widzieć w walce o tytuł, zazwyczaj daję radę i daję z siebie wszystko po walce mamy nawet okazanie szacunku od obu stron.

Podsumowanie: Dobra gala nie będę ukrywał, ale bawiłem się dobrze, w końcu zaczęliśmy jakąś promocję Royal Rumble, mamy AJ vs Gunther na tej gali i to z mocną stawką na szali, sporo osób zadeklarowało dzisiaj swój udział w tytułowym pojedynku zarówno przy walce męskiej jak i kobiecej, segmenty siadły, story z Pearcem i The Vision idzie do przodu i to jest obecnie najciekawszy punkt Raw według mnie, chociaż feud AJ vs Gunther też dobrze się ogląda, na Punka trochę brak pomysłu jest mam wrażenie, nie ma feudu, z Breakkerem miał feud, ale też niedługi, bo połowę feudu go nie było, taki zwyczajny ten run nic wielce złego nic nadzwyczajnego, odbywa się jak na razie i tyle, ale walki chociaż fajne.

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   309
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Gunther/Styles: Nie wiem jakoś mam wrażenie, że od pokonania Ceny Gunther co tydzień robi to samo, powtarza tą samą śpiewkę i za wiele z teog nie wynika. Przecież ta wygrana z AJem to jest bookingowa pomyłka, najpierw odklepał potem kantem wygra, to jest ten potężny Ring General, który miażdży? Strowman był bardziej przekonującym destroyerem. Z jednej strony cieszyłem się, że nie zapowiadają wielu zawodników na RR Match i tu Gunther jest drugim zapowiedzianym. No ale ma argumenty, w którymś z RR Matchów przecież był dość długo, tam jakieś rekordy chyba pobił, niech wchodzi, byleby nie wygrywał xD Wchodzi AJ - czyli co? Zadeklaruje się oficjalnie w RR Matchu? Kuźwa jaka zajebista mgła na tej arenie jest ;x No walka o karierę Stylesa miałaby sens na WM prędzej, ale w sumie? Może chce szybko skończyć run w WWE, żeby szybciej iść do TNA? Czyli pewnie się zgodzi i Gunther vs. AJ na RR będzie oficjalne. No i dobrze, zmaleją szanse na zwycięstwo Gunthera w RR. 

Miło widzieć Maxxine z Natalyą. To ona w sumie odpowiada za metamorfozę ringową Dupri - niech dalej ją szkoli, jak dalej będzie zaliczała takie występy jak w Polsce, to czekają ją same dobre rzeczy.

WWE Women's Intercontinental Championship Match - Becky Lynch (c) vs. Maxxine Dupri: Dla mnie to Maxxine jest mistrzynią. W Gdańsku sędzia doliczył do trzech przy liczeniu Becky na deskach. Dobrze by było jakby dzisiaj stało się to bardziej formalne, nie wiem czemu, jestem mocno za Maxxine - może nadal trzyma mnie dobre wrażenie po występie w Gdańsku. Matko jedyna ale zbotchowany ten kopniak na końcu, on w ogóle rudej nie trafił xd ale booking bliźniaczy do walki z Polski. No i mamy zdradę Natalyi, przyznaję nie spodziewałem się tego akurat na tym RAW. Becky broni, to też jest kolejne świetne budowanie mistrzyni? Wygrywanie wiecznie kantami? W każdym razie szykuje się feudzik Natalyi z Maxxine, niech będzie. Nie widzę w każdym razie wygranej Natalyi z Maxxine, lepiej niech o tym nie myślą, kiedy ona ostatni raz coś wygrała?

Spięcia Pearce'a z Heymanem nabierają sensu, nie wiem jak Wam, ale mi strasznie odpowiada kadra GM'owska ogólnie w WWE, ale o Aldisie i Avie może wypowiem się przy odpowiednich okazjach. Pearce to chyba jest najjaśniejszy i najkonkretniejszy GM obecnie w pro-wrestlingu, charakter? Jest. Ja nawet kiedyś widziałem co w ringu potrafi, ciekawe czy kiedyś wróci do akcji. Do tego dochodzi Heyman - świetna telewizja gwarantowana. Breakker zawieszony? To jakim cudem był na LE w Gdańsku? :D

Bardzo chętnie zobaczyłbym Raquel w walce o pas Vaquerki. Tylko po to, żeby zobaczyć jak leży na plecach pod Steph i sędzia liczy do trzech. Pewnie prędzej Liv zagrozi temu reignowi, niż Raquel. Niby dziś jeśli chodziło o JD to wszystko kręciło się wokół Balora - ale nie w tym segmencie xd

Cholera ale mi brakowało jego w obsadzie rosterowej w Gdańsku, szczerze to Jey vs. Balor mogłoby spokojnie wskoczyć zamiast Bayley vs. Raquel, ta walka była niepotrzebna i najgorsza xd Jey zadeklarował się w Royal Rumble Matchu - ale tym razem chyba już go nie wygra, co? xD 

Czy tylko mi Waller strasznie nie pasuje przy New Day? Masakra, to jest większy random niż generator story i alliance'ów w WWE Universe. Swoją drogą zrobili TND takie wielkie odświeżenie swego czasu - i co z tego? Znaczą jeszcze mniej niż przed tym. 

The Vision vs. Penta & Dragon Lee & Rey Mysterio: Jasnym punktem tej walki jest wciąż Adam Pearce, coraz bardziej agresywnego widzimy ostatnio Scrap Daddy'ego, tydzień temu wyskok w stronę Breakkera (nie wiem czy z odwagi czy z głupoty, na żywo na ulicy zwłaszcza ciemnej nawet bym na typa nie spojrzał xd), teraz w stronę Heymana (adwokata diabła). No i spoko kant za kant, Mysterio wali Teoretyka z kastetu, Penta robi swoje i kończymy przedstawienie. Jednak nie kończymy, Heyman biegnie za Scrap Daddym. Heyman tak wydarł japę, że aż mi głośnik zatrzeszczał, tak mu mikrofon podstawili xD 

Rhiyo/Judgment Day: Szczerze? Odpowiada mi ten tag-team jako mistrzynie, na pewno jest to mocniejszy star-power niż Kabuki Warriors. No i na SNME mają dość ciekawą obronę, przeciwko Judgment Day, ciężko postawić co się tu stanie, bo Liv to jest zawsze mocny punkt w ringu i jest zawsze mocno bookowana, więc zmianę mistrzyń biorę pod uwagę, choć nie chciałbym jej zbytnio xd Pewnie się to zdarzy bo na WM nie będą ładować Mami w jakieś tag-teamy. Oficjalnie Rhiyo w Royal Rumble Matchu, no ciekawe. Z wygranej i Rhei i Iyo bym się nawet ucieszył, tylko czy one już że tak powiem nie miały swojej szansy z pasem głównym? No miały. Liv i Roxanne też w RR, no i dobrze, ktoś wypaść musi xD Raquel pewnie też z automatu wchodzi do RR. 

Okej, Bayley i Lyra też wbijają do RR Matchu - też spoko. 

El Grande Americano vs. Je'Von Evans: To co Evans robi do kamery przy każdym wejściu mnie rozwala XD Niech nie przestaje tego robić. No nieźle, ciekawe czy ta kontuzja Je'Vona to work, czy faktycznie dostał kontuzji, mega byłoby szkoda. W Gdańsku dał z siebie wszystko i jeśli to nie work, to go kuźwa zajechali tą częstotliwością walk w ostatnich dniach. 

Kolejna winietka Veera Mahaa... znaczy Oba Femiego, zaczyna to przypominać proma faktycznie Mahaana, co tydzień chyba jest puszczane to samo xD Wiadomo, Oba pewnie zmierza na RAW po zwakowaniu pasa NXT, przyda się na pewno.

A więc mamy oficjalnie, Gunther vs. AJ Styles na Royal Rumble, jeśli Styles przegra to kończy karierę. No ja wiedziałem, że AJ pożegna się raczej z W w tym roku, ale że już w styczniu? 

Kabuki Warriors w RR Matchu? Są mi totalnie obojętne, nudne, jak widzę je obecnie na ekranie to ziewam i to nie moja wina, bo ja się naprawdę staram je lubić oglądać xD 

World Heavyweight Championship Match - CM Punk (c) vs. Finn Balor: Jezu jak ja bym tu zobaczył Demona w tej walce, boże jak ja bym chciał już zobaczyć Demona Finna Balora, ten w JD to jest cień starego Balora, tamten to już zdaje się być tylko wspomnieniem. Ale jaja, wrócili mu ze starym theme songiem. Czyli nie ma przeszkody, żeby Balor wrócił do starego theme songu w Belfaście, ale jest problem, żeby McIntyre wrócił do Broken Dreams i jest problem, żeby Punk wrócił do This Fire Burns - świetnie po prostu. Ale wygranej mu nie zabookują nie ma szans. Przypomina się złota era Balora w NXT jak słyszę ten theme song i tak żywiołową reakcję fanów. Wszystko wskazywało na pewną wygraną Punka i tak też się stało, ale na booking Finna nie ma co narzekać, stworzył niezłe zagrożenie dla Brooksa. Wymowne spojrzenie Finna na Punka po walce - może to Balor wygra RR? Już chyba od dziesięciu lat pcham go na zwycięzcę RR, w sensie co roku gdzieś tam jakaś część mnie mówi, że Balor albo Zayn mogą wygrać, no i w tym roku mogą być spore szanse na conajmniej jednego z nich. W każdym razie Punk broni i przedłuża swój reign - i dobrze. Nawet mi pasuje jako WHC mimo tego, że życzyłem sobie więcej od tego reignu.

Edytowane przez HeymanGuy
Pogrubienie
  • Lubię to 1

wrestlers-on-the-road.jpg