Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   217
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Biało-czerwone święto, czerwona tygodniówka, lecimy...

Triple H w ringu, okazja musi być specjalna :D Cena Grand Slam Championem. Nie lubię jak młoda gwiazda musi podłożyć się part timerowi, ale tutaj przymykam oko. Zwłaszcza, że spodziewam się szybkiego, skutecznego rewanżu Doma, np. na Survivor Series. Sama walka dość marna. Ceny nawet Hollywood nie nauczyło bardziej dyskretnej komunikacji "na planie". :D Te jego komendy z ringu widać i słychać nawet z kosmosu. :D

W tym turnieju ku chwale Jasia widać, że karty będą rozdawać jego byli rywale. Sheamus i Rusev przeszli dalej, na Smackdown walczyć ma Miz.

Saturday Night Main Event z walkami gwiazd NXT z ludźmi z głównego rosteru. Wielkich programów tam nie będzie, więc liczę na ciekawe zestawienia pod kątem umiejętności ringowych. Tutaj więc bardziej widziałbym takich gości jak Evans czy Dragon Lee niż Rusev czy inny Miz. Najbardziej prawdopodobne będą jednak krótkie, marne walki, aby nikt nie zabrał spotlightu Cenie.

Nikki Bella przeszła heel turn nie z powodu niechęci do Vaquer czy też chęci zdobycia pasa. Wkurzyły ją te wszystkie zaszczyty, jakie spotkały dziś Jasia. :diabel:

Cody Rhodes w WarGames. Czyżby McIntyre dołączył do heeli? U kobiet wróciły Ripley i Io. One, Charlotte Flair i Alexa Bliss kontra Kabuki Warriors, Lash Legend i Nia Jax. Brakuje po jednej. Vaquer i Bella?

Bardzo dobra decyzja, żeby zrzucić pasy TT z Charlotte i Bliss. Na Smackdown takich gwiazd potrzeba w walkach o złoto. Na RAW dużych nazwisk jest więcej, niech się biją o drużynowe tytuły.

• Lubię to 3

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Reputacja:   1 075
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Monday Night RAW. Moja ukochana tygodniówka. Zobaczmy jak wypadli czerwoni w tym tygodniu:

Hunter godnie zapowiedział hollywoodzkiego gwiazdora. John Cena ostatni raz w Bostonie na RAW. Czyżbyśmy dostali coś ekstra?
Dominik? To już wiadomo, co będzie grane. Cena dopełniający kartę i wygrywający brakujące złoto. WWE na swój kanał YouTube wrzuciło przed RAW filmik z Dominikiem i jego przygodą z pasem i już wtedy można było domyślać się, że coś jest na rzeczy z utratą pasa.
Walka mi się podobała. Wynik był oczywisty, ale Dominik tanio skóry nie sprzedał. Mimo że zawodnik, którego bardzo lubię stracił złoto to nie mam żadnych pretensji. Cena całością kariery zasłużył na to, co go spotkało. Fajna walka. Dobre rozpoczęcie RAW.

Co dalej dla mistrza?
Myślę, że na Survivor Series nie będzie bronił tytułu, a dołączy do ekipy fejsów w WarGames.

Co dalej dla Dominika? Trzy opcje:
Idzie do góry walczyć o główny pas (To się raczej nie stanie).

Będzie teraz rywalizował z Ojcem o swój pas AAA.

Dołączy do turnieju i wygra go, po czym zmierzy się z Ceną, odzyskując złoto.

LA Knight, gadając jak zwykle poniżej pewnego poziomu nie schodzi.

Walka Priest vs. Rusev nie przypadła mi do gustu. Wynik jeszcze bardziej. Nie bardzo wiem, w jakim kierunku zmierza Priest. To chyba powinno wyglądać jakoś inaczej.

Cody na RAW? Wow. Czyli będzie w tej mocarnej ekipie na WarGames. Widzę to tak:
Czterech mocarzy (Punk/Cena/Roman/Cody) i Jey Uso, który ostatecznie, mam nadzieję, ich zdradzi.

Walka o pas kobiet może idealna nie była myślałem, że będzie troszkę lepiej, ale zawsze miło popatrzeć na Steph, czy Roxanne (Nawet gdzieś z boku). Stephanie dalej mistrzynią, a później dostajemy maksymalnie oczywisty heel turn Nikki. Mamy 2025 (Blisko 2026) a Nikki najpierw rywalizowała o pas IC, a teraz idzie na główne złoto. Pewnie go nie wygra, a Steph będzie miała sławne nazwisko na koncie, ale i tak średnio mi się to podoba.

W turnieju Sheamus przeszedł dalej pokonując Nakamurę. Może nie był to banger, ale walka niczego sobie.

Panie w Main Evencie to bardzo, bardzo przyjemny widok. Świetna walka i prawidłowy wynik(Nowe mistrzynie). Po walce powrót na ekrany Ripley i Sky. Eleganckie zakończenie RAW.

Czyli wygląda to tak:

Charlotte/Alexa/Rhea/Iyo plus jedna zawodniczka.
Kabuki Warriors/Lash i Nia plus jedna zawodniczka.

Pula zawodniczek, które mogą dołączyć moim zdaniem nie jest zbyt duża:

Steph/AJ Lee

Becky/Nikki

Inaczej tego nie widzę.

Dobre RAW. Naprawdę dobre RAW. 7,5 na 10.

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png