Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   82
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

7 minut temu, MattDevitto napisał(a):

Wątpię, że to akurat miało jakiś większy wpływ na odbiór jego osoby. Bądźmy szczerzy w taki sposób wtedy zareagowałaby jedynie garstka jakiś hardkorów, a nie masa fanów. W innym wypadku taki HBK chociażby mógłby do końca życia zbierać heat gdziekolwiek by się pojawił....:D

W sumie racja, zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę że publika na tym show była raczej rozrywkowa niż smartowa.
Chociaż HBK mocno się ogarnął już dawno temu, a z Hoganem jest coraz gorzej :D
Do spodu z nim, tak czy inaczej. Można se mieć poglądy prawicowe, a przy okazji nie być chujem i rasistą. Hulk woli jednak być.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19738-wwe-raw-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/1193/#findComment-629566

• Reputacja:   597
  • Status:  Offline

1 minutę temu, Tomos napisał(a):

Chociaż HBK mocno się ogarnął już dawno temu, a z Hoganem jest coraz gorzej :D

Prawda - przykładem HBKa chciałem tylko pokazać, że nie każdy fan na arenie siedzi godzinami przed kompem i śledzi newsy, podcasty etc. Zamiast Shawna można było wstawić innego zawodnika, który coś tam przeskrobał, a takich w wrs nie brakowało i ciągle nie brakuje:D

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19738-wwe-raw-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/1193/#findComment-629567

• Reputacja:   158
  • Urządzenie:  iPhone

Gala na którą wszyscy czekali, bo debiut na Netflixie, wielka produkcja, ogromne oczekiwania, chuje muje dzikie węże. No i co? Hmm, powiem tak – było parę rzeczy na plus, ale i sporo takich, które można było sobie darować.

Zaczynając od pozytywów: wizualnie gala petarda, ostatnio te wystroje są tak mierne, że każde świeże są dla mnie okej, zaraz pewnie mi przejdzie. Nowe ujęcia kamer ,wszystko ładnie dopracowane na pierwszy rzut oka. Netflix chyba rzucił sporo kasy, bo nawet maty w ringu i stroje sędziów wyglądały jak z innego świata. Do tego The Rock i Cena – legendy zawsze robią wrażenie, a ich obecność podniosła rangę tego wydarzenia. No i walka CM Punka z Sethem Rollinsem? Klasa sama w sobie, naprawdę solidny kawałek wrestlingu.

Otwarcie gali: Netflixowa produkcja, więc wszystko zaczęło się z pompą. Michael Cole i Pat McAfee na mikrofonach od razu podkręcili atmosferę, a na wejściu mieliśmy zapowiedzi dużych walk i niespodzianek. Całość naprawdę wyglądała imponująco, jak na nową erę przystało.

Reigns vs. Sikoa: Roman Reigns zmierzył się z Solo Sikoą w walce o tytuł Wisiorka z Papryczką XDDDD. Walka była naładowana emocjami – interwencje Kevina Owensa i The Rocka dodały dramatyzmu. Ostatecznie Reigns wyszedł zwycięsko, a moment, kiedy uścisnął dłoń Rockowi, był jak pieczęć na jego dominacji.

John Cena ogłasza zakończenie kariery: No dobra, to było emocjonalne. Cena wyszedł na ring i zapowiedział, że kończy karierę pod koniec roku. Publiczność oczywiście oszalała, owacje na stojąco, a Cena jak zawsze z klasą.

Ripley vs. Morgan: Rhea Ripley zmierzyła się z Liv Morgan o tytuł mistrzowski kobiet. Walka była zacięta, ale Ripley pokazała, dlaczego jest na szczycie. Na koniec pojawił się Undertaker, żeby ją uhonorować – mega moment.

CM Punk vs. Rollins: Główne danie wieczoru. Punk kontra Rollins to było coś, na co wszyscy czekali, i nie zawiedli. Walka pełna technicznych sztuczek i napięcia, a Punk wyszedł zwycięsko. Pierwsza wygrana na Raw od dekady – wielki powrót.

Powrót Hulka Hogana: No i tutaj mieszane uczucia. Hulk Hogan wrócił na chwilę, ale jego obecność wywołała trochę kontrowersji. Część fanów go uwielbia, część – no cóż, mogła sobie darować.

Produkcja: Debiut na Netflixie zrobił swoje. Nowe kamery, brak reklam, wszystko dopięte na ostatni guzik. Do tego świeże stroje sędziów, odświeżone maty – wizualnie było na światowym poziomie.

Podsumowując, gala miała swoje momenty, ale oczekiwania były ogromne i mam wrażenie, że WWE nie do końca udźwignęło ten projekt. Czy warto było oglądać? Jasne, chociażby dla samego Punka i Rollinsa, ale czy to był przełom, którego się spodziewaliśmy? No niekoniecznie.

W skrócie nie było tak źle dla mnie jak u reszty, ale kilka rzeczy bym oczywiście zmienił. 

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19738-wwe-raw-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/1193/#findComment-629568

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Android

2 godziny temu, Grins napisał(a):

mogę się założyć o wszystko że to Netflix naciskał aby sprowadzić Hogan w to miejsce i nikt mi nie powie że nie było w tym podłoża politycznego utarli mu nosa za te rasistowskie wypowiedzi bo dobrze wiemy że zarząd Netflixa i cała ta produkcja ma na tym punkcie pierdolca.

Czyli Netflix naciskał żeby utrzeć nosa Hoganowi poprzez... danie mu porządnie zarobić, zamiast chłopa cancelować? Okej.

Swoją drogą dawno nic mnie tak nie zażenowało jak te chanty "this is awesome" podczas walki Romka z Solo. Przysięgam że nie przypominam sobie w życiu tak gównianej walki biorąc pod uwagę te o jakąś stawkę.  

Edytowane przez pwjay03
https://forum.wrestling.pl/topic/19738-wwe-raw-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/1193/#findComment-629575

• Reputacja:   481

Lecimy z Monday Night Raw! Pierwsze Raw na Netflixie NEW ERA IS HERE! LET'S GOOOOOO!!!

Zaczynamy od pięknego wideo promo do którego narrację zrobił sam Triple H i wygląda to oraz brzmi świetnie Oj tak piękne to było i Triple H jest w ringu, ring wygląda jak taki z MMA, ale no cóż życie idzie się przyzwyczaić, a nawet trzeba będzie. Dokładnie tak ARE YOU READY?! Oj nie szczędzili dzisiaj na pyro i dobrze! Hunter dobrze zaczął Raw tak jak zwykle zaczyna NOWĄ ERĘ! Ale przechodzimy do głównej części show.

THE ROCK IS HERE BAY BAY!!!!!! No w sumie za dużo ciekawego na początku nie mówi, mówi o Netflixie o WWE i wygłasza potem podziękowania dla chyba szefa Netflixa, dla Rhodesa nawet, widać, że teraz wyszedł jako główny udziałowiec TKO, zapowiedział, że będzie oglądał Tribal Combat z Romanem i Solo no i w sumie tyle jakby nic nowego się nie dowiedzieliśmy OK xD Ale tak to powinno wyglądać, solidny segment i tak to musiało wyglądać, trzeba było o tym opowiedzieć.

OJ TAK ZACZYNAMY Z GRUBEJ RURY! SOLO SIKOA VS ROMAN REIGNS! ALE TO BĘDZIE FIGHT!!!! DAJCIE MNIE TO! Kurde faktycznie nie ma reklam, niesamowite uczucie w końcu, w sensie jest napis "Continues" i potem zaciemnienie ekranu, ale jak wracamy do akcji w ringu to zaczyna się od tego samego momentu gdzie się skończyło, więc dziwnie zrobione, ale mi to odpowiada, brak reklam = walki nie ucierpią. Tribal Combat? Nikt nie może przerwać walki i ingerować? Hehe dobre sobie, to samo miało być przy Jey vs Roman z SummerSlam, ale tutaj też spodziewałem się, że właśnie tak to się skończy no Roman odkopał po ingerencji Jacoba i Tamy i ataku na niego, Solo odkopał po ingerencji Samiego i Jimmy'ego i wykonaniu na nim finisherów dobra lecimy dalej, bardzo fajnie to wygląda. Wooooo nawet KO się pojawił i walnął Stunnera Romualdowi, ale i tak ten odkopał xD JEST I ON KODEUSZ!!!! Co tu się dzieję w tej walce xDDD. Dobra walka była bardzo emocjonalna bardzo psychologiczna, a i ringowo panowie nie odstawali, fajnie to wyglądało, Solo pokazany mocarnie, szkoda, że Reigns jeszcze mocarniej, ale no jest jak jest, Solo odkopał po kilku finisherach, Roman po jeszcze większej ilości finisherów ostatecznie to Romuald wygrywa jak każdy się raczej spodziewał, ale cicha nadzieja na ingerencję The Rocka była, bardzo dobra około 22 minutowa walka, ale jest i on THE ROCK! No zobaczmy co tu się wydarzy, chociaż pewnie jedynie przytuli Romualda no i prawie tak się stało, po prostu założył mu Ula Fale i zbił z nim pione, Roman wraca na stare śmieci jako Tribal Chief, a story z Solo już chyba zakończone, więc teraz lecimy z story z Rockiem bądź Punkiem, we will see, jedno jest pewne Reigns znowu jest oficjalnym Tribal Chiefem i ciekawe co dalej z Solo, bo ten tym pojedynkiem imo nie został zakopany, bardzo dobrze sobie poradził i jak dla mnie kolejny raz pokazał, że nadaję się na Main Event, więc liczę na dalsze inwestowanie w niego, a resztę opinii napiszemy po robocie, bo czasu nie ma xD.

The New Day w towarzystwie Jackie Redmond na trybunach i w sumie robią to samo od kilku tygodni czy tam nawet od miesiąca, wychodzą i zbierają heat, mówiąc rzeczy, za które zgarniają heat czyli obrażają miasto albo coś, takie typowe heelowe zagrywki, tak jakby nic konkretnego imo, spodziewałem się, że Hunter będzie z tym przeginał i już powoli się to zaczyna, te same segment, żadnych konkretów.

OJ TAK JOHN CENA!!!! WELCOME BACK! WELCOME BACK! WELCOME BACK! No wyszedł i w sumie powiedział to co chyba każdy się spodziewał, polizał trochę dupy fanom i netflixowi, porozmawiał o historii związanej z nim samym, a potem przeszedł do swojego pożegnalnego touru i mówi o swojej ostatniej walce na WM, że ciekawe z kim zawalczy i że może zdobędzie 17 raz tytuł mistrza świata. Ooooo ale powiedział coś bardzo mnie pocieszyło, chociaż tak się bawi, że nie wiadomo czy to prawda, bo powiedział, że nie zamierza wygrywać 17 tytułu mistrza świata, ale potem mówi coś zupełnie odwrotnego, więc ciężko stwierdzić xD A no to jednak po ptokach, Cena jednak chcę wygrać RR, więc jednak będzie pogoń za 17 tytułem światowym, nie jestem zbytnio tego fanem, ale może to odszczekam, zobaczymy jak to wyjdzie wszystko, segmencik bardzo przyjemny i fajnie zobaczyć Lidera Cenation z powrotem w ringu jak na razie na micu, ale będzie i akcja w przyszłości oj tak.

Wideo promo Logana Paula ok.

Liv vs Rhea oj tak dajcie mnie to! LET'S GO RHEA! Powiem tak bardzo dobry prawie 12 minutowy pojedynek, bo chyba tyle trwał, walka mi się w miarę podobała, w sensie no spodziewałem się czegoś innego i trochę lepszego, ale nie czuję się zawiedziony, Panie sprostały moim oczekiwaniom Rhea wygrała, czego chcieć więcej? Dom, który chcę przytulić Ripley xDDD A ta mu zasunęła w cojones i potem cyk Riptide, w końcu świetnie to wyglądało i mam nadzieję, że to koniec tego story, jo Cię chwyca jaki piękny początek roku dla kobiecej dywizji na Raw rządzi Rhea, na SD Tiffany, piękny rok się zapowiada oj piękny MAMI ALWAYS ON TOP! CO JEST?! ANDRZEJ?! Piękna sprawa American Bad Ass wbija, okrąża ring i wychodzi razem z Ripley fajny moment dostała Rhea.

Pearce z Bayley na backu czyżby Bayley na Raw? Maybe, Gigachad jeszcze mu przerywa wywiad i w sumie tyle, Gigachad chyba walkę będzie miał z jakimś Luchadorem ciekawe kim xD. Miz i Jackie wśród publiczności no w sumie nic ciekawego imo. The Rock na backu świętuję.

Lecimy Jey Uso vs Drew McIntyre, z tego co słyszałem to jest jakoś 6:0 dla Drew, ale sam nie sprawdzałem, nie zdziwi mnie jak będzie 7:0 xDDD, plus jest taki, że oni nie zawodzą, więc liczę na solidny pojedynek, jeszcze brawl przed walką. Lekko ponad 10 minut bardzo dobrego pojedynku, ale....te czasy mnie bolą, jednak Jey wygrał sprytem, bo sprytem, ale jednak! Także zyskał ten chyba jeden punkt w walce z Drew, walka po prostu bardzo dobra według mnie, jakby no nic więcej solidne bardzo dobre starcie i Jey w końcu wygrywa z Drew.

Wideo promo Gunthera, bo zabrakło czasu na.....Mistrza Świata od strony Raw, za to znalazł się czas na mistrza świata z SD xD.

Na backu Heyman i Roman, Paul się pyta kiedy może chyba zrobić coś w stylu Acknowledgement Ceremony? Chyba tak to zrozumiałem i Roman mówi January 27 i znika za drzwiami z logiem WWE 2k25, czyżby Roman miał być na okładce? Albo w ogóle całe Bloodline? Maybe we will see, może być ciekawie. Rhea i Priest na trybunach z Jackie MAMI IS ALWAYS ON TOP! Dowiadujemy się też, że dostaniemy Balor vs Priest w przyszłym tygodniu i to w Street Fighcie no i git mi się podoba.

O Hulkster i jakiś typ, ktoś ważny kiedyś, ale kompletnie zapomniałem jak on się nazywa meh nic nie powiedział ważnego.

Next Week: Dakota Kai vs Lyra Valkyria o tytuł Women's Intercontinental oj tak to chcę zobaczyć, już dzisiaj chciałem to zobaczyć, ale no jest jak jest, za tydzień też będzie git, oby zwyciężczyni była odpowiednia. Sheamus vs Ludwig Kaiser oj kolejna bardzo dobra walka się szykuję. Gigachad vs Jakiś Luchador, no jak utrzymują to w tajemnicy to błagam niech będzie to Pentagon, a nie Rey czy Dragon, w sensie walka pewnie byłaby kozacka tak samo, ale po prostu będzie to zawód jak dla mnie. Finn Balor vs Damian Priest w Street Fighcie to już pisałem chcę zobaczyć i to feeeeeestttt, dlaczego przyszły tydzień zapowiada się lepiej niż ten pod względem walk? xDDD, nowe match cardy są świetne.

Lecimy ME Seth Rollins vs CM Punk, obniżę trochę oczekiwania, bo na razie poza Tribal Combat to lekko się zawodzę xD. Rollins wygląda genialnie, Seth chyba dostał ogólnie lepszą reakcję niż Punk na wejściu, ale mogę się mylić. Nie wiem czy Punk nie zbotchował Curb Stompa xDDD, ale takie miałem wrażenie. Punk terminatorzy, gość odkopuję po 2 GTS, Pedigree na stół komentatorski i Pedigree w ringu i ostatecznie i tak wygrywa pojedynek, świetna walka, jak na razie kandydat do walki roku według mnie i zaraz wpisujemy go na listę, Punk musiał tu wygrać, jest obecnie mega promowany i ma iść na Romualda na WM, więc nie dziwie się, że tutaj dali mu wina, Rollins i tak to sobie odbiję, jemu nie zaszkodzi taka porażka, a pewnie jeszcze nie raz zawalczą ze sobą, bo nie chciałbym, żeby to była ich jedyna walka, za dobrze się to ogląda i liczę na lepszą rywalizację, bo ta obecnie została zbyt przyspieszona i nawet się Panowie nie rozkręcili, więc chcę jeszcze jedną ich walkę co najmniej, ale żeby jeden z nich był heelem, bo czuję, że wtedy to by się dopiero działo, niemniej jednak świetny pojedynek i ja polecam.

Plusy:
Świetne otwarcie wideo promem i Triple H'em w ringu
Rock zrobił swoje jako główny udziałowiec lub po prostu właściciel nie wiem do końca kim on tam jest xD
Tribal Combat i bardzo dobry booking Solo
Segment Johna Ceny i zapowiedź udziału w Royal Rumble Matchu
Liv vs Rhea i Ripley odzyskująca tytuł
Jey vs Drew
Main Event

Neutral:
The New Day robi to samo od kilku tygodni

Minusy:
Hulkster zabierający czas innym i nie mówiący czegoś interesującego
Trochę zawód jeśli chodzi o niespodzianki/zaskoczenia i ogólnie taka niezbyt emocjonująca ta premiera na Netflixie, dużo włażenia w dupe oficjelom

Podsumowanie: No co mogę powiedzieć xD, jak dla mnie poza Openerem i ME to standardowy solidny tygodniówkowy poziom, trochę za duży hype wokół tego zrobili i za duże oczekiwania jak dla mnie, a ja jak dziecko dałem się zwabić tym i miałem wygórowane oczekiwania przez to, tygodniówka była bardzo dobra, ale mam wrażenie, że po prostu nie sprostali hypowi jaki stworzyli, no bo co tu się wydarzyło? Tribal Combat to powtórka z WM 40 i ingerencja bardzo wielu zawodników, a ostatecznie i tak wygrał ten co miał wygrać 0 zaskoczeń 0 pociągnięcia story do przodu, bardziej zakończenie, którego każdy się spodziewał potem dostajemy dwie solidne walki, ale dość tygodniówkowe i wygraną Ripley, której się każdy spodziewał chyba i walkę Drew z Jeyem, obydwie walki były za krótkie według mnie, praktycznie 0 jakichś mocnych segmentów, same przywitania i odzywki do fanów i promowania po prostu WWE na Netflixie, Cena też zrobił po prostu to co miał zrobić, zapowiedział udział w RR Matchu, jak dla mnie to mógł to zrobić nawet podczas jakiegoś wideo promo i wyszło by na to samo, a czas by dostali Jey z Drew albo Rhea z Liv, brak Gunthera czy Brona jak dla mnie odczuwalny, Samiego mi tutaj też brakowało, Priesta przy czymś większym niż hypeman Ripley, więc powiem tak bardzo dobra tygodniówka i gdyby to był zwykły odcinek to byłbym usatysfakcjonowany i to bardzo, ale średnia premiera na Netflixie, za mało czegoś po prostu jakichś zaskoczeń, ważnych/mocnych wydarzeń, których nie ujrzysz na byle jakiej tygodniówce, nie mówię, że ich nie było, bo Tribal Combat dowiózł i jako jedyny był mocnym wydarzeniem na tej gali według mnie, ale reszta? No tak niezbyt już niestety, ale jest jak jest, także pod względem premiery na Netflixie to zawód dla mnie, a jako tygodniówka to świetna gala i satysfakcjonująca.

• Lubię to 3
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19738-wwe-raw-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/1193/#findComment-629576

• Reputacja:   508

Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu! 

Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd. 
Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał. 

Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W.
Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie :D
Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy.
I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił.

Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje.
Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne.

Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem.
penera.png
Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;> 
Ciekawie. 

Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno.

Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :D

wale.png

:diabel:

Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok...
I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było.,
Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas.
OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor.
Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał.
Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira.
Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy.
Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać.

O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :x-pac.png

Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana.
And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie.
Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli.
Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło :D ) :
https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24
Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? :D

O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta. 
https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY

kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest!

"Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre.
A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję.
I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko : 454548371-4024011011171567-7975734603002

Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :D :

drew-template.png

Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d

Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins. 
Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca.
To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee? 
Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish. 
Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem. 

Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek. 

Polskie akcenty :D @ MattDevitto don-kasjooo.pngfagata.png

I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu :D :D :D

sedzia.png

Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma ;)

• Lubię to 1
  • Haha 8
https://forum.wrestling.pl/topic/19738-wwe-raw-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/1193/#findComment-629585

• Reputacja:   597

12 godzin temu, CzaQ napisał(a):

Ogólnie spoko gala.

Widać, że wpadłeś wygłodniały po tej przerwie:D Dam porównanie, które wszystko Ci powie:

ta gala była jak 3 panel na konferencjach Fame'u - niby jest, ale komu to potrzebne:P

12 godzin temu, CzaQ napisał(a):

Polskie akcenty

Faktycznie:DI kto powiedział, że freaki mają gorszy czas:P

https://forum.wrestling.pl/topic/19738-wwe-raw-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/1193/#findComment-629593