Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

na micu jest kiepski, ma beznadziejny głos jakby się bał albo miał za chwile płakać i trochę zaczął się nudzić

W LU dali mu managera zamiast mikrofon do ręki i było spoko. Ale nie, dzisiaj każdy musi gadać sam :roll: Tymczasem Heyman buja się tylko z Brockiem...

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   609

Nie żeby coś, ale przed ery New Day Kofi też był tylko dobry w ringu - na majku się zacinał, ale dzięki grupie uwierzył w siebie, podbudował micskile i śmigał nawet z pasem WWE.

Wszystko idzie doszlifować.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   17

W LU jako Prince Puma był genialny :D całkiem inny człowiek.

• Reputacja:   2

Segment z Paulem Heymanem i Brockiem Lesnarem

"you deserved" piękne. Widać ludziom nie podobało się mocno jak zeszmacili Ricocheta. Brock nie lubi takich reakcji, ciekawe czy serio się wpienił? :twisted:

Kopniak ładnie siadł. Początkowo chciałem żeby patrzyli na siebie tylko Szkot od razu wjechał z Claymore'm na pysk, lecz na rampie mi to wynagrodził w 100%. :twisted:

Pierwsza walka - RAW Tag Team Championship: Street Profits vs Seth Rollins & Murphy ©

Kevin wrócił przywalić Sethowi także już materiał pod WM'kę idzie. SP, a właściwie Ford jest mistrzem TT. :twisted: Teraz może w końcu zrobią coś więcej niż gadanie i machanie kubeczkami. Nie liczę na jakieś wodotryski, ale może będę miło zaskoczony.

Druga walka - 24/7 Champiinship: Riddick Moss vs Ricochet

Miałem wrażenie, że na tym RAW taka smartowa publika, a tu brak reakcji na Ricocheta. Chyba się załamali jak zobaczyli, co on dostaje od Vince'a. :lol:

O k***a, przegrał. :lol:

KEKW

Przemowa AJ Stylesa

Wspaniale... Nie mówcie, że wepchną jakiegoś aktora do tego? :?

mimo wszelkiej sympatii do Takera... Niestety P1 vs Deadman wygląda legendarnie już tylko na papierze. może, by Styles coś z niego wyciągnął, ale na pewno nie będzie to show godne zapamiętania.

Trzecia walka - Aleister Black vs Karl Anderson

Trochę się uśmiałem jak P1 nazwał łysola najtwardszym gościem na arenie. :lol:

Czwarta walka - Aleister Black vs Luke Gallows

Nawet już nie bawili się w doprowadzanie tego do końca. Takich motywów to wdzieliśmy dziesiątki. Obawiam się, że wciąż Aleister jest tylko przystankiem przed "Grabarzem".

Piąta walka - Liv Morgan vs Rubby Riott

Przez moment mi przeszło przez myśl jakoby Sarah miała stanąć po stornie Rubby. Jak dobrze, ze każda się martwi o siebie. Mimo wszystko po EC pewno coś dostaną. Jedna z najbardziej bezużytecznych stajni w historii ma szansę po rozpadzie na Triple Threat na WM'ce. Boże uchowaj.

Więc tajemniczym stworkiem Rowana odgryzającym ludziom kawał mięcha z szyi jest... Przerośnięta, zabawkowa tarantula. :???:

Piąta walka - Kairi Sane vs Shayna Baszler

Przebieg tortur do przewidzenia.

Szósta walka - Rey Mysterio & Humberto Carrillo vs Andrade & Angel Garza

Ta czwórka nie zawodzi. Zawsze w ringu spoko ich pooglądać. Póki, co wygląda jakby po powrocie Andrade po prostu połączyli ich w pary. Idealne na opening najważniejszego PPV.

Przemowa Beth Pheonix

Orton ma doświadczenie w klepaniu cudzych żon tylko troszkę w inny sposób niż byśmy kojarzyli. :twisted:

Historia? Powiem szczerze, że powód głupi. Twój mąż tchnął we mnie nadzieję i odwagę jak byliśmy gnojami. Potem uratował mi życie, zatem nie chciałem żeby ktoś zrobił z niego kalekę, więc z dwojga złego ja z niego zrobiłem. Powiem, że uśmiałem się nawet pisząc to zdanie. :lol: Pomijając głupotę, Randy zagrał dobrze podobnie jak Beth, która na twarzy miała rozpacz i szczere" co Ty p********z powaleńcu". Motywu wariata zdrowy nie zrozumie, więc mimo głupiego powodu wciąż to może być najlepszy program jaki dostaniemy na koniec obecnego "sezonu".

Coś już zaczyna się dziać. Mam nadzieję, że przyszłe galę będą, jednak nieco lepsze. Raz do roku zasługujemy na to. :twisted:

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   3

Moim zdaniem to jeszcze powinny dać kilka segmentów Ortona z bliskimi Edge'a, którzy przychodzą z pretensjami. Przecież to aż się prosi, by w trakcie speecha RKO wyszedł taki Bully Ray, który ma historię z Kanadyjczykiem, a także miał spięcie w realu z Ortonem (wiem, że już pogodzili w 2015 r., ale chodzi o storyline). Dwóch badassów jak Ray i Randall, którzy są mega intensywni na mikrofone. Kandydat do segmentu roku.

• Reputacja:   1

Wyglądało na to, że Aleister Black zostanie wplątany w story z ekipą Rollinsa, ale chyba jednak nic z tego. Segment w szafie ok, walka krótka, bo przerwana, a potem wpadła cała zgraja niefajnych postaci i 8-man tag team match playas! Montez Ford ma teraz moc do ustawiania walk, a Black zapadł się pod ziemię. Ile jeszcze razy Seth nakopie Owensowi albo odwrotnie? Kiedy zacznie dziać się coś ciekawego? Tak w ogóle Rollins vs Black to dla mnie znacznie bardziej atrakcyjne zestawienie na WM niż Rollins vs Owens.

McIntyre zabił Rowanowi pająka – taki z niego face.

Za tydzień AJ i Undertaker podpiszą kontrakt. Ale to jest słabe. Promo Stylesa, zwłaszcza te teksy o żonie szkoda w ogóle komentować. To jest parodia.

Edge przybył na arenę i od razu ruszył do ringu, wszedł MVP w segment i wywołał Ortona. Super, w końcu coś, co wygląda naturalnie. Krótka wymiana ciosów i RKO dla Randiego, a potem Edge zabił MVP w stylu Ortona właśnie. To było totalnie nie w jego stylu - do tego stopnia, że oglądało się to dziwnie - ale Edge pękł. On chce dopaść wroga i nic innego go nie obchodzi. Zaznaczył swoją obecność. W końcu jakaś psychologia, w końcu coś, co jest spoza durnego wrestlingowego szablonu, czyli walczmy bo tak. Oczywiście trzeba było dołożyć do tego łyżkę dziegciu – Orton zszedł na back, Edge za nim pobiegł, reklamy i koniec. Nie można było nagrać czegoś na zapleczu? Chociażby tyle, że Randy zniknął, a Edge chwilę gra twarzą.

No i tyle. Co mogło się wydarzyć po PPV o randze trzeciorzędnej tygodniówki.

Edytowane przez Rogos
I Miejsce - Typer NXT 2017

Ciekawe jakiego haka na Vinca ma Riddick Moss? Szczerze szkoda mi Cedrica ...

A odcinek moim zdaniem bardzo zły w perspektywie zbliżającej się WM ...

Zack Ryder vs. Bobby Lashley? Asuka & Kairi Sane vs. Natalya & Liv Morgan?

Black z Rollinsem mogło być coś fajnego to jak zwykle wyszła szopka i nagle dostajemy tag team match. Ile razy to już było ? I co lepsze Black nagle znika i w tym mega interesującym ME go po prostu nie ma :lol:

Ileż razy KO jeszcze zaatakuje Rollinsa

Jeszcze ten feud AJ z Undertakerem, cała ta wresatlemania to jakiś będzie uniwersytet 3 wieku ...

A już komplenie nie rozumiem tego czemu Orton z Edgem nie zakończyli "szoł" tylko kurwa znowu odgrzewamy kotleta

ps. Nie wiem czy tylko mi to przeszkadza ale uważam, że Jerry Lawler jest tragicznym komentatorem. Ciągłe powtarzanie tych samych fraz, are you kidding me zaczyna naprawde drażnić

Edytowane przez BPG

Fajnie, że se Becky pogadała, ale czemu nikt do niej nie wylazł?

Mysterio pokonuje Garzę - jakoś to ten drugi przeżyje. Dalej mam nadzieję, że meksykański 4-way o pas US na WM stanie się faktem.

Fajnie, że se Charlotte pogadała, ale czemu... nieważne, Rhea przyszła. Tylko jeden cios, a wystarczył. Przynajmniej coś się dzieje.

Czy McIntyre niszczący klatkę to oficjalne zakończenie Rowanowego cyrku? :twisted: Tyle czasu na nic. Zadziwia mnie, jak oni to robią.

Kabuki Warriors mnie rozwalają :D A niektórych pewnie mogą łatwo wkurzać, więc robotę robią.

AJ 2 razy został zjechany przez Takera jak leszcz, a teraz go ot tak wyzywa na WM, bo widzi w nim dziada, który dawno powinien przestać. Brzmi głupio. Gdyby cokolwiek zdziałał w poprzednich spotkaniach...

Riddick wjechał znikąd, jest najdłużej panującym 24/7 champem i broni tylko na Raw, w zwykłych walkach. Same minusy. Psuja!

Absolute Brainiac! MVP zapowiada się jako manager. I byłoby fajnie... póki nie palnął, że chce Edge'a. Wykorzystajcie go tam, gdzie jest potrzebny. Tylu mogłoby skorzystać.

RKO na Ortonie :D A potem biedny Montel został zmiażdżony przez Conchairto Edge'a. Adam, stałeś się tym, z czym walczysz! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Black dziś zapycha czas wśród walk z ekipą Setha. Oby się za tydzień wkręcił do Takera i O.C.

[ Dodano: 2020-03-10, 18:45 ]

Orton zszedł na back, Edge za nim pobiegł, reklamy i koniec. Nie można było nagrać czegoś na zapleczu? Chociażby tyle, że Randy zniknął, a Edge chwilę gra twarzą.

Ale oni to przecież zrobili :D

Ale oni to przecież zrobili

Faktycznie :lol: Umknęło mi.

Becky powinna zostać zwolniona. There, I said it!

Obroni na WM z problemami, a na RAW po największej gali wróci Ronda.

Latynosy - szkoda czasu na walki tygodniówkowe, skip. Miejmy nadzieję, że wymyślą coś ciekawego z pasem US.

Wyglądaa na to, że nie dodadzą Bianci do rywalizacji o pas NXT.

Drew zachował się nie po fejsowsku i rozdeptał pajonka. Rowan jobbuje. I prawidłowo. Fajne to wszystko było związane z tą klatką, takie niepotrzebne i żeby tylko zapchać czas antenowy...

Kabuki czekają na challengerów. Natka z Liv nie dały rady, ale może Beata Kozidrak z Natalią Nykiel?

A może Riott Squad?

AJ dostaje taki wpierdol, a i tak wyzywa Andrzeja. Mam flashbacki z kiepskiego pomysłu z Ceną.

Riddick Moss mógłby zamienić się z Roodem. Już to widzę jakby wychodził jako klaun i mówił... I'm... Riddicilous!

Kolejny weteran wpycha się na siłę do feudu Edż-Orton. MVP dostaje oklep, Adam robi kiepskie RKO (mogli z tym zaczekać do WM - nie ma nic bardziej zaskakującego i upokarzającego niż przegrana przez własny finisher), ale sam segment był dobry - głównie zasługa Copelanda. Szkoda, że tak to zakończyli.

Jak narazie najlepszy feud, story fajne, ale dzięki uczestnikom, a nie rozpisaniu, ale jak z walką bydzie?

Czemu Edge nie kończył RAW tylko po raz setny Mesjasze z Owensem? To już jest nudne. Cały storyline jest kiepski. Black dołączy do ekipy Keva. Kto jeszcze? Będzie zlepki vs zlepki czy 1 na 1?

Dużo postaci nie ma co robić na WM.

Takie sobie RAW, nawet poniżej średniej. Gdyby nie Adam to by gówno tam było.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

Pomijając treść to co stoi na przeszkodzie, żeby podświetlić sam ring a na krzesłach posadzić parę osób z obsługi żeby coś pokrzykiwali?

Fajne promo Edge'a. Ale zrobią z Ortonem Last Man Standing match. Niby sensowne, jednak obawiam się tradycyjnie o ilość leżenia.

Becky ma ciężarówkę?!

Pokazali cały RR match... łojezu

WM w Performance Center... Żenada. Było to przesunąć. Nie ma co, te "wielkie" walki będą epickie w tej małej salce. Będzie co pokazywać na highlightach w przyszłości :roll:

Taker wlazł do ringu W MINUTĘ :shock: I na podpisanie kontraktu wbił bez koszulki. Choć i tak od razu wywalił stół. A AJ znów wypadł kretyńsko. To jest serio najgorsza podbudowa pod walkę na WM, jaką pamiętam. Gorsza od zwykłej zapowiedzi walki bez niczego!

Andrade vs Mysterio obejrzę zawsze. Może bez publiki, za to z komentującą Asuką!

Proma Becky równie dobrze mogłoby nie być. Pretekst, by pokazać trucka ;)

Owens "korzysta z okazji" i wyzywa Setha do walki na WM, bo będzie miał przewagę, PC to jego dom! Jak to będzie zwykły singles match, to na pewno coś zmieni...

Greatest of All Time? To już nie Cena?

Stone Cold przyszedł, bo "3:16 Day". Jak już robicie tą WMkę, to wypada ją promować. A jak lubię Austina, zawsze się go dobrze słucha, tak to jest zwykły zapychacz. Nic nie wnosi. Wejście Becky tego nie zmienia.

Edge nie potrzebował publiczności, bo zwracał się bezpośrednio do Ortona. Dobre promo, po raz kolejny w tym feudzie. Wielka szkoda, że ta WM-ka ma wyglądać jak ma wyglądać. Na tę walkę czekałem najbardziej. W sumie wciąż czekam, ale będzie biednie.

Wjazd Becky spoko. Dlaczego oni zostawiają te pojazdy na środku i nie gaszą silnika? Ostatnio Edge, teraz ona.

Przy okazji RAW obejrzałem powrót Edge’a na RR po raz 145 i dopiero wtedy zwróciłem uwagę na to, jak bardzo jego theme song pasował do okoliczności.

Undi se wbił jak zwykły Mark Calaway, bo mu wyzywają żonę. Nie podoba mi się to. Ewentualnie można uznać, że lepsze to niż katowanie gimmicku trupa, ale wciąż pozostaje kwestia zestawienia, które mnie kompletnie nie grzeje. Obecny AJ z OC to jakiś żart.

„Give me a hell yeah” i ujęcie na puste krzesła – najlepszy fragment segmentu z Austinem :D

Nie mogę sobie wyobrazić WrestleManii w takim klimacie. Nie szło tego przełożyć? Chyba że mają jakieś tajne rządowe info i wiedzą, że wirus sobie nie pójdzie przez dłuższy czas.

Edytowane przez Rogos

Edge to kozak na mikrofonie. Bardzo dobrze się tego proma słuchało. W ringu też nie schodził poniżej pewnego poziomu, ale po kontuzji może być różnie w walce 1 na 1. I dostajemy Last Man Standing - albo zbawienie albo wręcz przeciwnie. Zdecydowanie najlepszy feud WM.

Wiedziałem, że z Beczki taka tirówa :twisted:

Mój stary to fanatyk Royal Rumble'a... pół tygodniówki zajebane głównym matchem.

Przez ten fakt wyżej Andrzej musiał dostać się szybko do ringu, bo inaczej zgarnąłby drugą połowę RAW :twisted: Z początku myślałem, żę wychodzi jako American Badass przy theme songu Grabarza lol

Słaby jest ten feud i nie wierzę, że walką Phenoma z przereklamowanym będzie dobra.

Co Aśka robiła na komentatorce w trakcie walki Andrade vs Rey? Czyżby była dziewczyną Reya? xD

Sama walka mimo wszystko skip. Dalej myślo o latynoskiej ekipie o pas US?

Nie Beki, nie jesteś fajna. Jesteś jebaną kurwą, której dali fajny gimmick, który szybko zajechałaś i dostałaś nieziemski push z dupy. Zjedź Szejne i niech ci Rondo dojebie.

Owens vs Rollins w singlu? No zobaczymy.

Niby Stone Cold jedna z największych gwiazd wrestlingu, ale zero reakcji publiczności... :roll:

I stało się - Wrestlemania w Performance Center. Historyczny moment.

Plusem jest to, że się odbędzie. Minusem - będzie bieda, reakcja publiczności niekiedy wiele daje.

Mało klimatu. Ciekawe jaki ogłoszą attendance xDDD

Zgłaszam się żeby być gospodarzem kolejnej WMki - mam fajną działeczke za miastem :twisted:

• Reputacja:   294
  • Urządzenie:  Android

Ciekawe jaki ogłoszą attendance xDDD

Wiesz jak lubią bić rekordy to podadzą najmniejszą w historii publiczność. Rekord to zawsze rekord :lol:

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg