Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Dobra, a o co toczy się to Beat the Clock Challenge? Czemu mam szarżować na rywala, żeby wygrać szybciej niż rywalki? Co za to dostanę? Wejdę pierwszy do Triple Threata?

Miałem wrażenie, że Ronda się załamała reakcją na początku. Potem sobie przypomniała swoją rolę, ale to i tak bardzo pokraczne promo.

Balor idzie na pas IC (co było pewne), a Ricochet i Black mogą zostać wykorzystani na WMce po pokonaniu Revival. Pytanie, czy Revival i ich tytuły w ogóle będą na WrestleManii...

Kurt vs Joe, jutro Kurt vs AJ - to te zestawienie z WM, których sobie życzyli fani.

Triple H w punkt, ale samo story tej walki mnie nie nakręca. To i tak jedna z ciekawszych walk na WM, ale byłaby nią na samych nazwiskach, z byle jaką wymówką. W zasadzie to ta właśnie taka jest - byle jaka.

Dean taki twardy, a w Last Man Standing poległ w mniej niż 10-min :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Kto szybciej rozjebie Riott Squad xD No osiągnięcie roku, czy zrobię to w minutę, czy w półtorej.

Dlaczego Balor musiał walczyć w Handicap matchu? Kto to bookuje i dlaczego tak? Tego typu booking był domeną Corbina, którego ponoć się pozbyliśmy i mieliśmy na zawsze zmienić WWE :roll:

Szkoda, że Drew nie ma żadnych szans z Romkiem. Rywalizacja tej dwójki nie jest złym pomysłem, ale moment w którym się dzieje (Romek dopiero co wrócił) powoduje że nie mam wątpliwości jak się skończy.

W sumie jak już tak dodali tych dwóch pajaców do AtGMBR to... niech wyeliminują w jakiś głupi sposób Strowmana. Wtedy może ktoś inny wygra tę i tak nic nieznaczącą walkę. Strowman może ich rozwalić po walce.

Szkoda, że pod koniec tego całkiem niezłego segmentu Setha i Heymana nie wyszedł jednak Brock. Jeden F5 zrobiłby tu robotę.

Angle vs Joe fajne, bo puszcza oczko fanom pamiętającym panów z TNA. Mam tylko jeden problem. Joe jest na Smackdown. Nie lubię takiego "just like that" przeskakiwania między tygodniówkami. Takie coś zbliża nas do olania tego co przez tyle budowali plus w ogóle nie czujemy że taki występ to coś wyjątkowego.

Chyba czas pożegnać się z Ambrosem.

Z reguły bardzo lubię Beat The Clock Challange. Powiem więcej... WWE mogłoby korzystać z tego gimmicku częściej jako sposobu np wyłaniania pretendenta... jednak dzisiaj mi się nie podobało. Po pierwsze to widać, że te 3 Panie po prostu czekają już na WM'kę bo pomysły na ciągnięcie feudu się wyczerpały(i tak na standardy WWE, 3 miesiące sensownego promowania walki tydzień w tydzień to spory sukces). Po drugie szkoda Riott Squad... chyba nie przyzwyczaję się do tego jak bardzo spadły w hierarchii.

Ogółem bardzo to z dupy, że Finn walczy o swojego title shota w Handicap Matchu. Prawdę mówiąc na razie pozbycie się zasady rewanżów bardziej szkodzi niż pomaga WWE. Te rewanże dalej się odbywają... ale trzeba jakoś do nich doprowadzić bo rewanż z tytułu samego rewanżu już nie istnieje. Prawda jest taka, że Finn po stracie pasa powinien przez sam ten fakt trafić teraz na koniec kolejki... on przy pasie jednak wciąż się kręci a i ostatecznie dostaje kolejnego shota. Podobnie sytuacja ma się z Lashleyem... na okrętki dostał swój rematch o złoto a ba... jest znowu mistrzem choć nie powinien się w title picture w ogóle kręcić. Wniosek? Pozbycie się zasady rematch'ów nie zmieniło absolutnie nic i WWE lepiej zrobi jak ją przywróci.

Oby chociaż Finn wszedł na WM'kę jako Demon.

Kolejny bezsens... dlaczego Black i Rico znów muszą pokonywać The Revival? Prawda, WWE nie powiedziało otwarcie, że walczą o title shota ale wiadomo jaki był zamysł tego pojedynku. Czarni pokonują mistrzów, walka o pasy Tag Team jest w ich przyszłości... a bezsensowne jest to dla mnie dlatego, że przez ostatnie tygodnie Black i Rico pokonali Revival już z 20 razy więc walkę o pasy i tak powinni mieć w kieszeni.

PS: Black Mass wykonany na dwóch członkach The Revival jednocześnie zrobił na mnie większe wrażenie niż 630 Ricocheta :twisted:

Fajnie by było jakby Drew jednak uwalił Romka na WM'ce... tak, to się nie wydarzy, zdaje sobie z tego sprawę ale wydaje mi się, że przyniosłoby to WWE więcej korzyści. Chcą promować McIntyre'a, robią z niego terminatora więc zwycięstwo z Reignsem przydałoby mu się do popchnięcia pushu, który od jakiegoś czasu stoi w miejscu. Romkowi porażka z Drew nie zaszkodzi, on i tak za jakiś czas będzie walczyć o pas Universal. W skrócie... chciałbym aby na WM'ce WWE pokazało jaja.

Podobał mi się segment McIntyre'a z Ambrose'em na zapleczu. Nawet ten tekst Drew "I have no idea how you're standing right now", McIntyre wciąż wypadł na kutasa bez litości a jednocześnie pokazali Deana jako tego szaleńca, który nie wie kiedy się poddać. Dobre.

Dwóch no name'ów(przynajmniej dla mnie) wchodzi do Battle Royal Andre The Gianta. Wygląda na to, że robią w tym roku z tej walki coś co będzie kręcić się wokół Strowmana i sam w sobie ten pomysł mi nie przeszkadza. Andre The Giant Memorial i tak odbywa się co roku, na Brauna nie ma pomysłu a jest on zbyt wartościową postacią aby nie mieć swojego momentu na WM'ce. Niech skupią to battle royal jobberów wokół Strowmana i może ono dla mnie nawet lądować w głównej karcie. No i przyznam szczerze, po tym segmencie sam chce by Braun tym śmieszkom wpierdolił :twisted:.

Feud o pas Universal... ktoś tu ostatnio pisał, że gdyby ta walka toczyła się o mistrzostwo midcardowe to nawet nie znalazłaby się w karcie Wrestlemanii... i w pełni się z tym zgadzam. Nie jest to jednak oczywiście wina Rollinsa... jak zbudować feud z part-time championem, którego nawet w trakcie Road to WM po prostu nie ma? Jeśli WWE odjebie taki cyrk jak w zeszłym roku i nie podłoży Brocka na gali to stracę resztki wiary jaką jeszcze mam w tą organizacje.

Angle-Joe, fajny smaczek. Cieszy to, że WWE nie odcina się od wspólnej historii jaką ta dwójka ma z TNA. Pojedynek jednak był słaby... nie ta forma co 10 lat temu. Podkładanie mistrza Stanów Zjednoczonych na dwa tygodnie przed Wrestlemanią też mi zbytnio nie leży.

Fajne było te promo Tryplaka. Fajne nawiązania do ostatnich internetowych meme'ów na temat Batisty plującego na mikrofon oraz "give me what I want, what I really really want" :twisted: . Pośmieszkował też na temat Evolution... całkiem entertaining speech nie powiem, że nie... choć merytorycznie raczej nie tego oczekiwałem.

Potem Hunter przeszedł do najważniejszego a więc... kładzie karierę na szali. Nie powiem, w tym przypadku dodaje to trochę ostrości do feudu. Czy Tryplak jest gotowy odstawić buty na kołek? Zrezygnować z kolejnego Wrestlemania Momentu? Teraz nie jestem taki pewien tego kto może to wygrać.

No i na koniec Drew praktycznie squashuje Deana w Last Man Standing Matchu... i to w sumie nie pierwszy raz gdy Drew squashuje Deana w ostatnich miesiącach. Wszystko układa się tak, że Ambrose chyba jednak naprawdę odchodzi. Wypromowali na jego barkach mocniej McIntyre'a, zrobił federacji ostatnią przysługę. Czas się żegnać.

A jeśli Dean tak naprawdę nie odchodzi i to wszystko było tylko storyline'em to w ostatnie 3 miesiące kompletnie zabili sobie wiarygodnego upper-mid cardera... upper-mid cardera, który zasługiwał na o wiele wiele więcej.

To wszystko, co chcę powiedzieć... a nie, jeszcze coś... a nie, jeszcze jedno... Ronda nie wypadła na inteligentną.

Beat The Clock Challenge o nic :roll: A w bonusie zaorali Riott Squad. A za tydzień 3vs3 - durne.

Balor vs Lashley na WM? Meh.

Możliwe, że Ricochet i Black zawalczą o pasy TT na WM. Gdyby ktoś palnął coś takiego rok temu, to by go wyśmiali :twisted:

Roman z krótkimi gadkami daje radę. A jak chodzi o feud z Drew - nie podoba mi się to łamanie kayfabe'u. Jak zwykle mi to nie przeszkadza, tak jak wychodzi, że ktoś ma dwa imiona, to brzmi po prostu głupio.

4-way TT kobiet w sumie potwierdzony. Meh, wolałbym mistrzynie vs Divas of Doom, a resztę dać do BR.

Jost i Che w Andre BR. Plus jest taki, że nie będzie osobnego segmentu dla nich i Brauna. Uff.

Elias zwiedzający miasto > Elias gadający to samo co tydzień

Heyman zastępujący Lesnara 2 tygodnie przed WMką już mnie nie bawi. Proma są OK, walka z Sethem pewnie też będzie dobra, ale feud mnie kompletnie nie interesuje.

...ale połączenie leżącego Paula z wejściem Kurta i "you suck" było piękne :D

Angle vs Joe w WWE po raz pierwszy i ostatni. Slow motion. Smutno się patrzy, jak Kurt sobie "radzi". Kiedyś gwarancja dobrego starcia, dziś średniak. Do tego marny finisz. Po co podłożyli Joe?

Fajne, bekowe promo HHH'a. Nie wiem, czy to dobry moment na komedię, ale podobało mi się.

Zrobili ostatnio idealny moment, by wypisać Deana z TV, a ten znów tutaj. Koniec walki bez porównania do tego poprzedniego. Nie rozumiem.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   2

Przemowa Rondy Rousey

Czekaj, co? Kobiety pierwszy raz w historii zamykają WM'kę i nie ogłasza tego Stephanie? :shock:

Becky zjadła swoim dialogiem Rondę.

Robimy mały turniej kto szybciej wpierdzieli Riott Squad. Nawet nie chce mi się pisać milionowy raz jak bardzo nie chce mi się wierzyć w to, co zrobili z całkiem spoko Heelową stajnią babek.

Pierwsza walka - Ronda Rousey vs Sarah Logan

Ronda ustawia zegar na 1:25. Do pobicia. Tylko przez kogo?

Druga walka - Ruby Riott vs Charlotte Flair

Lekko się zdziwiłem, że Flair nie pobiła tego czasu. Może i sprzedała kopa Becky, ale w zasadzie wychodzi tu na przegraną.

Trzecia walka - Liv Morgan vs Becky Lynch

Irlandka za to czas bije. W zasadzie bez zaskoczenia. Pompują tak bardzo naszą rudzie, że aż się boję o wynik.

Czwarta walka - Finn Bálor vs Bobby Lashley & Jinder Mahal

Jinder zwalił, nieprawdopodobne. :D

Nie wiem czy wybór amerykańskiej ulicy był dobrym wyborem jeżeli Elias myślał, że nikt mu nie przerwie. :lol:

Piąta walka - Aleister Black & Ricochet vs The Revival

Może lepiej niech już zapowiedzą ten Kickoff na WM'ce. Bęzie przynajmniej potwierdzone, że do tego zmierzają. :roll:

Przemowa Drew McIntyre'a

Dopiero teraz zauważyłem, że Drew jest wyższy od Romka. :D Ich singlowa walka może nie jarać i obawiam się, że Reignsa wygra. Zwłaszcza po nawrocie choroby nie wyobrażam sobie żeby go podłożyli. Cieszy mnie, jednak promocja Drew. Last Man Standing z Ambrosem jeszcze bardziej go umocni.

Szósta walka - Sasha Banks vs Natalya

Nawet nieźle się to oglądało. Być może dlatego, że tu akurat w zasadzie obie mogły wygrać. Postanowili, jednak przerwać ten pojedynek. W zasadzie Triple Threat o pasy już potwierdzony, a właściwie Fatal 4-Way, ponieważ widziałem też IIconics w karcie. Jak dla mnie Australijki tutaj totalnie zbędne.

Hart Foundation w HoF. Spoko.

Baron docina Kurtowi. Emocje sięgają zenitu w tym pojedynku. :roll:

A Moment of Bliss

Program Alexy w ringu? :D

Nie wiem czemu, ale widząc ją obok Strowmana cały czas miałem ich zdjęcie z dopiskiem "Brazzers" w głowie. :twisted: Michael dalej szczeka prowokująco. Muszę przyznać typek jest w tym dobry. Ale ich udział w MBR? To będzie cyrk.

Ktoś mi wyjaśni prowokacje z czapką? :P

Cent w kubku. Szkoda, że nie zaaranżowali tego jakoby randomowy typ podchodził do Eliasa i mu wrzucił. :twisted:

Siódma walka - Baron Crobin vs Apollo Crews

Tym razem już nie było tak kolorowo. Crews poległ.

Przemowa Setha Rollinsa

Nie obyło się bez Heymana i jego monologu. Seth wygląda mocno, ludzie są za nim. Również uważam, że czas skończyć hegemonię "Bestii".

Ósma walka - Kurt Angle vs Samoa Joe

Plus za "You suck" przy wejściu ze wskazaniem na Paula. :lol:

Kolejna dobry pomysł to nawiązanie Joe do ich przeszłości z TNA.

Sama walka... Cóż, przynajmniej nie Kurt go nie znokautował.

Przemowa Triple H

Także uważam, że to był dobry speech Huntera. Samo to, że zaczął sobie żartować z Batisty to coś czego się nie widuje często z uwagi na jego już od dawna poważną postać. Batista w tym feudzie jest dokładnie taki jaki na memach i jego postać jest wielką dziecinadą. Mam tylko nadzieję, że dziadki jakoś to pociągną i No Holds Barred będzie się czymś wyróżniał.

Cenię za pomysły z tymi segmentami, ale po co kraść sam futerał na gitarę? Chyba, że miał tam coś w środku chociaż ciężko było zauważyć.

Dziewiąta walka - Dean Ambrose vs Drew McIntyre

Krótko, ale spoko. Dean rozwalony po stole i jednym finisherze. Postać świrusa może trochę traci, za to Szkot ciągle zyskuje.

RtWM... Keep going, keep going... .

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   1

Ostatnia godzina go home show przed WrestleManią to Lashley'e, Balory, Strowmany i Roode'y, a całość kończy Corbin. Nuff said. Edytowane przez Rogos
I Miejsce - Typer NXT 2017

Winner takes all? Uniemożliwia to opcje cieszynki, gdize każda ma pas. Wciąż może dojść do tego momentu, ale Charlotte będzie wyglądała dość biednie. Bo wciąż zakładam, że Becky to ogarnie. Są takie sytuacje, gdzie WWE musi się ugiąć przed mocno zachłyśniętą publiką. Jak z Bryanem. Tutaj jest podobnie. Inna sprawa, że podwójna mistrzyni mnie nie grzeje, bo to pewnie zakłada, że straci oba jednocześnie (prędzej niż później) i zostanie z ręką w nocniku. Kiepsko by było, gdyby straciła jeden, a wciąż ganiała jako champion.

Oj, Rollins uwala Lesnara na RAW. Czy zadziała wrestlingowa prawda, że kto na tygodniówce wojuje, ten na PPV dostaje w papę? Zdziwiłbym się, ale to by znaczyło, że zaraz wyskoczy Romek i wróci na tron :P

Tutaj jest podobnie. Inna sprawa, że podwójna mistrzyni mnie nie grzeje, bo to pewnie zakłada, że straci oba jednocześnie (prędzej niż później) i zostanie z ręką w nocniku. Kiepsko by było, gdyby straciła jeden, a wciąż ganiała jako champion.

Jeżeli walka jest bez unifikacji i zwyciężczyni posiada 2 tytuły, a nie jeden undisputed, to niemalże pewne jest, że za miesiąc Becky zostanie z jednym pasem, gdyż zaraz jest MiTB, a posiadacz walizki będzie mógł cash-inować tylko na zdobycie pasa swojego brandu.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Stephanie jako czwarta w ME WM - dobry żart :D

Winner takes all. To oznacza unifikację tytułów? Przy obecnym bookingu dywizji kobiet ma to sens. Bo poza tą trójką jest marnie. Czyli dobry ruch spowodowany tym, że skopali sprawę.

Dobrze, że Seth ruszył na pewniaka na Brocka, choć potrzebował low blowa x2, żeby mu coś zrobić. No i to on skończył segment na nogach, nie Lesnar. Logicznie - pomoże mu to. Logiką wrestlingową - uwali :D

A gadka przed tym standardowa, nie jestem nakręcony na tę walkę. Niby główny pas, a tego nie czuć.

W TT kobiet nic ciekawego się nie wydarzyło. Beth jest dalej koksem, tyle.

"Hunter, kiss my ass". Do tego przypomnienie, że HHH nigdy go nie pokonał. Fakt, że Tryplak ma skończyć karierę po porażce, trochę dodaje tu sensu, bo Dave nie miał zbytnio po co walczyć.

W sumie dziwne, że Hunter nie wylazł. Brak konfrontacji na ostatniej prostej?...

Obsada ATGMBR okazała... Apollo dziś triumfuje, ale większe szanse mają raczej Braun i mooooże Jeff.

Koszulka Kurta to idealny przykład czegoś, czego normalny człowiek nie założy na co dzień :D

Zamiast ostatniego Angle vs Mysterio dostaliśmy szybkie zlanie Corbina. Lipa. Oby się coś odwaliło na WM.

W sumie dodali to tydzień temu, ale jakoś zapomniałem. Ten dźwięk wybuchu, kiedy Ricochet ściąga kaptur. Ała.

Revival bronią przez count-out, po czym dostają wpierdziel. Jak mają notorycznie leżeć po walkach, to po co im tytuły?

Przypomniało mi się, że olali kompletnie Rydera i Hawkinsa :( :cry:

EDIT: PAMIĘTAJĄ

...tyle że teraz to trochę z dupy wychodzi.

Żeby nie było, że zapomnieli o walce Romka - Drew go zlał na zapleczu. W sumie... Czego by nie zrobili, to nie będzie nic ważnego. Zapchajdziura.

Riottki tylko zabrały czas, było od razu robić brawl :P Ciekawe, czy to ostatni segment dotyczący ME WMki. Cała trójka w kajdankach, wojna na kopniaki - wolałbym, by to inaczej rozegrali. Niby coś może być na SD, ale Ronda się tam coś nie lubi pokazywać.

Na ostatniej tygodniówce przed WM nie powinno być czasu na rzeczy pokroju Heavy Machinery vs Roode/Gable. Mimo wspaniałości Otisa ;)

Braun lejący jobberów ma więcej sensu.

Balor straszy demonem Lashleya, którego już kiedyś poskładał bez tego. Dalej mnie boli, że Lesnara lał bez tego...

Raw przed WM kończymy walką Mysterio vs Corbin... LOL. Kurt i Ankle Lock tego nie naprawiają. Tak słabo zamykać...

Edytowane przez aRo

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Więc jednak winner takes all na WM'ce. Czy to oznacza unifikacje mistrzostw kobiet? Dobrze by było.

Rollins triumfuje na ostatniej tygodniówce co sugeruje, że uwali na PPV... proszę, nie.

Swoją drogą jeśli walka o pas Universal będzie wyżej w karcie(a będzie) niż walka o pas WWE to będę "odrobinę" zniesmaczony.

Beth Pheonix wraca do ringu już na Raw... trzymać powrót Hall of Famera na WM'ke? A po co ^^?

PS: Nie wiem czy już to pisałem ale gdyby walka o pasy Tag Team kobiet na WM'ce była walką Banks i Bayley vs Divas of Doom to bym to łyknął. Taki 4 Way bez bólu dupy jestem w stanie wywalić do pre-show. Z całą sympatią do IIconics i... zupełnym jej brakiem do Taminy i Nii.

Jinder Mahal... były mistrz WWE na tydzień przed WM'ką pojechany w 2 minuty przez Apollo Crewsa! To jest to! ^^

Fajny był ten tribute dla Kurta... podobnie jak promo Corbina. Jestem zdumiony jak bardzo ten wiecznie stremowany drewniak rozwinął się za mikrofonem. Widać, że w swojej obecnej postaci złapał trochę luzu. Ogółem to promo Barona było prawdopodobnie najlepszą rzeczą na tym Raw.

Ten dźwięk wybuchu, kiedy Ricochet ściąga kaptur. Ała.

Dźwięk wybuchu to raz, drugi punkt to te skrzypiące deski przy wejściówce Blacka... dlaczego WWE to robi? Wyobrażacie sobie entrance Undertakera? Wejściówka, Wrestlemania... trumna się otwiera a przy tym arenę przeszywa kreskówkowy dźwięk otwieranego wieka. Absurdalne.

Wracając jednak do Ricocheta... kwestią czasu jest to jak będzie popierdalać w pelerynce jak Neville albo zrobią z niego jakiegoś Mighty Mouse'a.

Revival bronią przez count-out. #nikogo

Ciekawe czy walkę na WM'ce zapowiedzą na facebooku czy na twitterze?

aRo przypomniał mi o story Hawkinsa i Rydera... dlaczego oni je opluli!?

Kurwa Riott Squad nawet skłóconych przeciwniczek nie potrafią sklepać...

Brawl był... komiczny. 3 kobiety nokautujące jedenastu 2 razy większych mężczyzn... kurwa mać, trzymajcie mnie. Ja wiem, że WWE zatrudnia chujowych ochroniarzy ale gdy już 3 kobiety bez problemu potrafią im wpierdolić to nasuwa się pytanie po co w WWE w ogóle ochrona? Niech wynajmą sobie roboty, które będą razić zawodników prądem czy coś takiego.

A ja myślałem, że śmierć Allie w Impact Wrestling była festyniarska(ale ona przynajmniej dostarczyła mi rozrywki). Nie widziałem czy płacze ze śmiechu czy moje oczy po prostu krwawią.

W kwestii Balora straszącego Lashleya demonem... fajnie, że pojawi się na WM'ce w swoim alter ego bo to gwarantuje fajną wejściówkę ale zgadzam się z aRo. Do walki o pas Universal jako demon nie wszedł... ale mistrzostwo midcardowe... My prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrecious!

To było najsłabsze Raw przed WM'ką jakie widziałem od wielu lat.

Edytowane przez DashingNoMore

Na początek Stephanie z małą informacją. Walka kobiet o oba pasy. Nie jestem zaskoczony, podnoszą prestiż starcia do maksimum tylko nie wiem czy jest sens unifikacji tytułów i robienia ze zwyciężczyni ultimate championa skoro niedawno zrobili im te tytuły.

Segment z Paulem Heymanem i Brockiem Lesnarem

W końcu pokusili się o brawl między "Bestią" i Sethem. Szkoda tylko, że pretendent poszedł na łatwiznę i dwa razy strzelił rywala w wory. :twisted:

Pierwsza walka - The IIconics & The Samoan Slaughterhouse vs The Boss 'N' Hug Connection & the Divas of Doom

Pokazali, że Beth dalej jest groźna tymczasem Nia się mocno szczędzała? Pewnie zobaczymy jak skrzyżują ręce na PPV.

Przemowa Batisty

Szkoda, że nie było konfrontacji. Batista za dużo tutaj nie pogadał. To, że pokonał Huntera 14 lat temu, nie oznacza, że wygra teraz. Wątpię, aby Tryplak to uwalił i pożegnał się z ringiem. Jeżeli faktycznie zdecydował żeby to Animal skończył jego przygodę z czterema narożnikami i zaokrąglił ich rywalizację do 3:0 to będę zaskoczony.

Aż jestem ciekaw, co takiego zrobią z Eliasem na tej WM'ce. :roll:

Druga walka - jinder Mahal vs Apollo Crews

Lumberjack jobberów, bo tak. :twisted: Niech i nawet Apollo wygra Memorial Battle Royal. Nie ma to znaczenia. :twisted:

Przemowa Kurta Angle

Może to i lepiej, że nie podłożyli Mysterio Kurtowi... .

Nie wiem czy akurat Charlotte to wygra, ale zaślepieni wynikiem będziemy. Pozytywnie czy negatywnie to się zobaczy.

Trzecia walka - RAW Tag Team Championship: Ricochet & Aleister Black vs The Revival ©

Walka o pasy tuż przed największą galą roku?

Dla odmiany Revival wygrali pojedynek, choć i tak w łeb zarobili. Mogą dostać rewanż w Preshow, a wtedy już do zmiany pasów możemy oczekiwać.

Ronda dalej naelektryzowana i akurat taka powinna być. Kij ze stypulacją, czy na szali jest jeden czy dwa pasy wjeżdżam i rozjeżdżam.

I proszę Tyler żyje. Odpowiedział fanom na Twitterze, teraz zjawił się osobiście i jeszcze wkręcił dwóch biedaków w starcie ze Strowmanem. :twisted:

Kolejny raz Szkot bezpardonowo traktuje rywala. Wszystko spoko, ale na WM'ce Roman będzie górą. :roll:

Czwarta walka - The Riott Squad vs Becky Lynch, Charlotte Flair & Ronda Rousey

Myślałem, że laski będą kończyć galę. Oczywiście nie mogli sobie darować robienia z Riott Squad worków treningowych. :roll:

Skisłem z akcji na parkingu. Dobra policja. :D

Piąta walka - Bobby Roode & Chad Gable vs Heavy Machinery

Czekam na nową kieckę Lancey za kilka dni. :lol:

Na walkę wywalone, i tak Machinery miało wygrać.

Szósta walka - Goście z zaplecza vs Braun Strowman

Dalej przewijamy.

Segment z Bobbym Lashleyem i Lio Rushem

I mamy potwierdzenie Demona. Dawno nie widziałem tego imażu.

Siódma walka - Rey Mysterio vs Baron Corbin

Corbin wygrał. :shock: Przez moment przestałem wierzyć w jego sukces w NJ, ale Kurt po chwili mi wiarę przywrócił.

To było ostatnie RAW przed WrestleManią. Ja p******e.

Typerowa zabawa:

III miejsce - Euro 2012

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Na początek Stephanie z małą informacją. Walka kobiet o oba pasy. Nie jestem zaskoczony, podnoszą prestiż starcia do maksimum tylko nie wiem czy jest sens unifikacji tytułów i robienia ze zwyciężczyni ultimate championa skoro niedawno zrobili im te tytuły.

Segment z Paulem Heymanem i Brockiem Lesnarem

W końcu pokusili się o brawl między "Bestią" i Sethem. Szkoda tylko, że pretendent poszedł na łatwiznę i dwa razy strzelił rywala w wory. :twisted:

Pierwsza walka - The IIconics & The Samoan Slaughterhouse vs The Boss 'N' Hug Connection & the Divas of Doom

Pokazali, że Beth dalej jest groźna tymczasem Nia się mocno szczędzała? Pewnie zobaczymy jak skrzyżują ręce na PPV.

Przemowa Batisty

Szkoda, że nie było konfrontacji. Batista za dużo tutaj nie pogadał. To, że pokonał Huntera 14 lat temu, nie oznacza, że wygra teraz. Wątpię, aby Tryplak to uwalił i pożegnał się z ringiem. Jeżeli faktycznie zdecydował żeby to Animal skończył jego przygodę z czterema narożnikami i zaokrąglił ich rywalizację do 3:0 to będę zaskoczony.

Aż jestem ciekaw, co takiego zrobią z Eliasem na tej WM'ce. :roll:

Druga walka - jinder Mahal vs Apollo Crews

Lumberjack jobberów, bo tak. :twisted: Niech i nawet Apollo wygra Memorial Battle Royal. Nie ma to znaczenia. :twisted:

Przemowa Kurta Angle

Może to i lepiej, że nie podłożyli Mysterio Kurtowi... .

Nie wiem czy akurat Charlotte to wygra, ale zaślepieni wynikiem będziemy. Pozytywnie czy negatywnie to się zobaczy.

Trzecia walka - RAW Tag Team Championship: Ricochet & Aleister Black vs The Revival ©

Walka o pasy tuż przed największą galą roku?

Dla odmiany Revival wygrali pojedynek, choć i tak w łeb zarobili. Mogą dostać rewanż w Preshow, a wtedy już do zmiany pasów możemy oczekiwać.

Ronda dalej naelektryzowana i akurat taka powinna być. Kij ze stypulacją, czy na szali jest jeden czy dwa pasy wjeżdżam i rozjeżdżam.

I proszę Tyler żyje. Odpowiedział fanom na Twitterze, teraz zjawił się osobiście i jeszcze wkręcił dwóch biedaków w starcie ze Strowmanem. :twisted:

Kolejny raz Szkot bezpardonowo traktuje rywala. Wszystko spoko, ale na WM'ce Roman będzie górą. :roll:

Czwarta walka - The Riott Squad vs Becky Lynch, Charlotte Flair & Ronda Rousey

Myślałem, że laski będą kończyć galę. Oczywiście nie mogli sobie darować robienia z Riott Squad worków treningowych. :roll:

Skisłem z akcji na parkingu. Dobra policja. :D

Piąta walka - Bobby Roode & Chad Gable vs Heavy Machinery

Czekam na nową kieckę Lancey za kilka dni. :lol:

Na walkę wywalone, i tak Machinery miało wygrać.

Szósta walka - Goście z zaplecza vs Braun Strowman

Dalej przewijamy.

Segment z Bobbym Lashleyem i Lio Rushem

I mamy potwierdzenie Demona. Dawno nie widziałem tego imażu.

Siódma walka - Rey Mysterio vs Baron Corbin

Corbin wygrał. :shock: Przez moment przestałem wierzyć w jego sukces w NJ, ale Kurt po chwili mi wiarę przywrócił.

To było ostatnie RAW przed WrestleManią. Ja p******e.

Nie ma szans na job Huntera. Stary, wielkonosy, paskudny egomaniak specjalnie zabookował sobie to starcie po to, żeby summa summarum okazać wyższość nad Animalem. Swoją drogą, to 3:0 już mamy. Nochal 3x jobbował klocowi na PPV w 2005 i jak widać, boli go to po dzień dzisiejszy.

Nie ma szans na job Huntera. Stary, wielkonosy, paskudny egomaniak specjalnie zabookował sobie to starcie po to, żeby summa summarum okazać wyższość nad Animalem. Swoją drogą, to 3:0 już mamy. Nochal 3x jobbował klocowi na PPV w 2005 i jak widać, boli go to po dzień dzisiejszy.

Faktycznie zapomniałem o Backlash po WrestleManii 21. W takim razie HHH wydaje się totalnym faworytem.

Typerowa zabawa:

III miejsce - Euro 2012

Lars doczołgał się na RAW. Niestety, o żadnym impactcie nie może być mowy. Debiut odbębniony.

Lacey Evans wreszcie coś zrobiła. Nie zachowała się jak dama by wreszcie ktoś zwrócił na nią uwagę. Mimo plotek - zaskakująca pretendentka.

Rico i Black wciąż w teamie. Miałem cichą nadzieję, że przy braku triumfu na TakeOver i WM, po cichu rozejdą się swoimi ścieżkami.

Dean pożegnany jak Sullivan powitany - na odpierdol. Chociaż dziwiło mnie, że w ogóle dostał jakąś ostatnią walkę. Nic nikomu nie dała.

Człowiek czekał na jakiś debiut, który wyjdzie do walki z Samim, więc promo dostaliśmy chyba w ramach zadośćuczynienia. Udane, oby tak dalej Sami.

Nic nie wspomniałem o Winner Takes All, bo brak wyniku był pewny. Bardzo słabe RAW, jak na standardy po WMkowe

Gadka o Winner Take All i tak dalej, to wszystko nieważne w tym segmencie. To co robił tu Big E to majstersztyk xD

A jednak Hawkins i Ryder nie stracili od razu pasów. Zaraz wpadną na pomysł nowego streaku, tym razem wygranych Hawkinsa. W sumie czemu nie ;) Zawsze to coś ciekawszego.

Lars Sullivan w końcu się pojawił. Generalnie jednak #nikogo

Alexa wraca do ringu. A tak plotkowali że już wcale nie wróci. Cieszę się i czekam aż znów ruszy w kierunku pasa.

Lacey w końcu coś zrobiła. Title shota pewnie dostanie, ale będzie tylko na pożarcie dla Becky.

Za tydzień shake-up więc miejmy nadzieję że rozdzielą Ricocheta i Blacka. Rico na RAW, Black na Smackdown. Tak bym to widział.

Nowy heelowy Sami Zayn fajny. Smutne tylko jest to, że facet jest największym pozytywem tego RAW After Mania.

Sam żeś go wywołał Elias :D Fajne, fajne. Podobało mi się to.

Szkoda że jednak Taker nie zawalczył na WMce. Ja wiem że nie ta forma, nie ten wiek, ale Undertaker to Undertaker.

A występ na RAW pewnie dla fanów którzy jak już przyjeżdżają na WMkę to często pojawiają się też na RAW. Tak, żeby mieli wejściówkę Deadmana live.

Jaki był sens ataku Sheamusa i Cesaro? Jaka stała za tym motywacja? Naprawdę jestem ciekaw, bo sensu to nie miało i ewidentnie nastąpiło tylko po to by jakoś rozwiązać tę walkę. Głupie.

No fajne to RAW After Mania. Takie nie za dobre.