Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   422
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Co do publiki chicago to ci ludzie jacyś upośledzeni na umyśle są. Te chanty ''CM Punk''- po chuj one? Rozumiem, że gość jest z chicago, ale to już było poniżej żenady. Oby wwe przez dłuuugi czas nie organizowało tam show.

Czego tu nie można rozumieć? Wejdź na zagraniczne grupki o Wrestlingu na FB, to się do wiesz dlaczego publiczność chantuje CM Punk.

Po prostu publiczności nie chodzi o to żeby Punk wrócił, oni chcą po prostu zagrać na nosie federacji, tak jak WWE ma w dupie fanów, to fani lubią po wkurwiać Stefkę takimi chantami, to nie jest żałosne tylko logiczne i nie bronie Punka, nie jestem jego jakimś wielkim fanem, ale o to tutaj właśnie chodzi.

Po prostu Punk został potraktowany jak śmieć i każdy z nas to wie, po prostu chciał chociaż raz wygrać Royal Rumble Match i stoczyć walkę w Mian Evencie WrestleManii, a tu wrócił Batista i z rujnował wszystko.

Gościu harował cały rok, żeby dobić do jakiegoś etatu a oni po prostu go olali, taa nawet było że miał przeróżne kontuzje a dalej walczył i się poświęcał.

Więc po części go rozumiem, ale również on też źle się zachował nie wydając żadnego oświadczenia wśród fanów ani nic, po prostu odszedł i poszedł w pizdu, zawieszając buty na kołku, trochę nie na miejscu ale z jednej strony go rozumiem.

Bo to tak jakbyś zapierdalał po 13 godzin cały rok a po czasie nie dostał ani podwyższki ani nic, tak samo mógł się poczuć Punk, pomyślał sobie zapierdalam cały rok a nic z tego nie mam? Każdy z nas by to zrobił, bo każdy z nas ma swoją godność.

Po za tym dzisiejszym przykładem jest Kevin Owens, jest to typowy CM Punk tylko w grubszej wersji.

Jest za krótko we federacji, żeby kozaczyć i rzucać się do podwładnych.

Za jakiś czas, jak będzie musiał się dalej podkładać takiemu Goldbergowi to też zacznie szczekać pyskiem.

Bo w sumie Owens właśnie w tym momencie został zakopany jak totalny frajer i to przez gościa który ledwo co oddycha po jednym F5.

Póki co Owensa może tylko odbudować walizeczka Money In The Bank, pewnie na WrestleManii zdobędzie pas USa i zaś wrócić na chwilę do Mid-Cardu.

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   0

Bym zapomniał! PROMO EMMY! Pora na kolejne cztery miechy filmików! Kto inny dostaje aż tyle winiet? Emma jest bardzo ważna :twisted:

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   1

-Raven-, ok. Rozumiem, ale wwe próbowało kiedyś zrobić z Riley'a twarz federacji, co by się udało, gdyby nie sprzeczka z Ceną na zapleczu. A dążę do tego, że różnica pomiędzy Riley'em a Rollinsem nie jest duża i tego pierwszego też nie nazwałbym ''ucieleśnienie marzeń większości lasek''.

Grins, a no racja. W takim razie jestem przeciwnego zdania niż 10 minut temu :D

Tak po za tym odbiegając od tematu.

Na prawdę jak nadeszła ta rewolucja Womens itd. To na serio jest na czym oko zawiesić, jak one czasami się ubiorą, no na przykład dziś Dana to jej tyłek w ty leginsach był tak wyrazisty że hohoho...

To samo czasami tyczy się Charlotte, na prawdę jest na co oko zawiesić :D

Choć Stefka czasami jak się ubierze, to też jest na co oko zawiesić.

Na Smackdown to Alexa również miażdży, w sumie one wszystkie mają takie wyraziste stroje.

Widać że pewna era się skończyła i zaś czasy się zmieniły ;)

Edytowane przez Grins

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   284

A dążę do tego, że różnica pomiędzy Riley'em a Rollinsem nie jest duża i tego pierwszego też nie nazwałbym ''ucieleśnienie marzeń większości lasek''.

Różnica między nimi to ok. 15kg masy mięśniowej i 3cm wzrostu, a 15kg mięcha robi różnicę. Seth jest fajnie wyżyłowany, ale jak na standardy WWE to trudno go na serio nazwać dzikiem.

Poza tym jakoś nie zauważyłem żeby WWE próbowało z Alexa kiedykolwiek zrobić twarz fedki. Świadczy o tym to jak go promowano (chociażby do momentu ścięcia z Jachem) i fakt, że największym jego osiągnięciem w McMahonlandii było zostanie przydupasem Miza.

Co do facjaty, to wiadomo że nie jest to rzecz najważniejsza (taki chociazby Hogan nie wyglądał z mordy jak Brad Pitt), ale jeżeli za warunkami fizycznymi idzie w parze facjata pokroju Ceny czy Reigns'a, to wiadomo, że Vince'owi udaje się wówczas dłużej podtrzymać erekcję.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Poza tym jakoś nie zauważyłem żeby WWE próbowało z Alexa kiedykolwiek zrobić twarz fedki.

Ponieważ w jego przypadku kreatywni myśleli w prawidłowy sposób i promowali go powoli. Jego highlight kariery to poskładanie gościa, którego był przydupasem: https://www.youtube.com/watch?v=lq96Pzthzog no i to, że dostał tak zajebisty theme song też musi o czymś świadczyć. Promowali go w przeciwnym tempie do przypadku Reingsa, którego wypromowali tak szybko, że fani zaczęli nim rzygać.

Edytowane przez 8693

Bym zapomniał! PROMO EMMY! Pora na kolejne cztery miechy filmików! Kto inny dostaje aż tyle winiet? Emma jest bardzo ważna :twisted:

? Czy ja za szybko przewijałem czy ty widzisz jakieś dziwne proma, których nie ma?

? Czy ja za szybko przewijałem czy ty widzisz jakieś dziwne proma, których nie ma?

Mogę potwierdzić że owe promo zostało puszczone podczas RAW.

Po internecie już lata i na grupkach ciągną z tego łacha.

Było jakoś przed walką Joe z Jericho, jak dobrze pamiętam.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   284

Cytat:

Poza tym jakoś nie zauważyłem żeby WWE próbowało z Alexa kiedykolwiek zrobić twarz fedki.

Ponieważ w jego przypadku kreatywni myśleli w prawidłowy sposób i promowali go powoli.

Nie, no o tym, że miał dostać push to ja wiem, tylko że nigdzie (newsy, przecieki) nigdy nie spotkałem się z informacją, że ktoś widział w nim przyszłą twarz fedki i sądzę, że to mocno naciągana teoria.

no i to, że dostał tak zajebisty theme song też musi o czymś świadczyć.

Aaaaa, chyba, że tak :twisted: Evan Bourne miał podobnej klasy theme, ale jakoś chyba twarzy federacji w nim się nie dopatrzyli...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Android

I ja to przyznaje jako facet, to co muszą o nim myśleć kobiety? Mamy tu chyba kilka na forum niech się wypowiedzą.

Poza tym, nie róbmy jaj z pogrzebu - Reigns z mordy wygląda jak ucieleśnienie marzeń większości lasek, bez względu na wiek, a Setha nie nazwałbym nawet przystojnym (a to w kwestii "twarzy fedki" także ma znaczenie).

Dla mnie z wyglądu Seth >>>>>> Dean >>>>>> Romek

Biorąc pod uwagę tylko Shieldów, bo tak to wiadomo, że kto inny :P

Skłamię, jeśli powiem, że Romek jest brzydki, ale totalnie nie mój typ, mordę ma jak dla mnie jakąś taką za szeroką, a jednocześnie zbyt wymuskaną, ta bródka idealnie przycięta, do tego dochodzi mimika, do tego taki bez wyrazu, nie, dla mnie nawet nie w topie, choć pewnie innym babkom się podoba.

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

Nie, no o tym, że miał dostać push to ja wiem, tylko że nigdzie (newsy, przecieki) nigdy nie spotkałem się z informacją, że ktoś widział w nim przyszłą twarz fedki i sądzę, że to mocno naciągana teoria.

Aaaaa, chyba, że tak :twisted: Evan Bourne miał podobnej klasy theme, ale jakoś chyba twarzy federacji w nim się nie dopatrzyli...

No i dobra :wink: Mamy przeciwne zdania, więc niech tak zostanie, bo do porozumienia raczej nie dojdziemy :twisted:

• Reputacja:   2

Przemowa Chrisa Jericho

Jak dla mnie świetny segment. Cała otoczka im naprawdę wyszła. Z użyciem Jericho jako "narzędzia" Owens wychodzi na podstępnego gada, a Y2J zbiera owację. Najlepsze dwie kwestie, pierwsza od Kevina, że "będzie dymał wszystkich dalej ile mu się podoba" i od Jericho - "mogłem cię zdradzić dawno temu, jeszcze skuteczniej niż Ty, ale tego nie zrobiłem". Jak dla mnie to one zbudowały wrażenia i wygenerowały dla jednego cheer, a dla drugiego buczenie. :D

Joe i Sami pójdą swoją drogą. Wmieszanie ich nie do końca bez sensu, bo Zayn też został kiedyś wystawiony przez KO, a gdzie Sami tam Samoa. Pójdą wkrótce swoją drogą i raczej nie ma się, co niepokoić.

Pierwsza walka - Kevin Owens vs Sami Zayn

Sami po raz kolei wtapia. W sumie w jego feudzie to Samoan jest Destroyerem, więc nawet nie muszą się wysilać z promocją Zayna. :P

Poważnie mówiąc to jednak miłoby było gdyby chociaż raz mu się udało wyjść z tarczą. :roll:

Druga walka - Rich Swann vs Neville ©

Rich dostał tego shota pewnie za wczesne zatargi. Jak dla mnie solidne starcia, gdzie sporo się działo. Szkoda tylko, że znowu ktoś przegrywa przez nietrafiony Splash z narożnika.

Zatem Aries vs Neville potwierdzone. To może być naprawdę dobre.

Bez obaw Cesaro. They will choke. :twisted:

Przemowa Billa Goldberga

Pomijając słodzenie tyłka lvl. ekspert Lesnar nareszcie dał odpowiedź. Bill pozwolił wykonać na sobie F5 i... O k***a, co ja zobaczyłem? Goldberg czerwony jak burak i leje mu się po gębie jakby w hali padało. :shock: Bez jaj myślałem, że zaraz padnie na zawał. Po tym nie jestem przekonany do tego ile oni czasu dostaną, ale coś mi się wydaje, że zestawienie Brocka i Goldberga zostanie zapamiętane jako jedno z najgorszych, choć potencjał na papierze zawsze był dosyć duży.

Trzecia walka - RAW Tag Team Championship: Enzo Amore & Big Cass vs Luke Gallows & Karl Anderson

Rozwałka z Cesaro bardziej mnie zainteresowała niż sama walka. Wygląda na to, że 3 drużynówki powalczą o tytuły. To chyba w końcu będzie moment SAWFT!.

Ricky w HoF podnosi rangę w tym roku. Zestawienie wygląda naprawdę nieźle.

Czwarta walka - Ariya Daivari vs Akira Tozawa

Walka bez niespodzianek. Do walki z Kendrickiem dojdzie. Wygląda na to, że Cruiserzy dostaną 2 pojedynki. Szykuje się długa WM'ka.

Piąta walka - Shining Stars vs Kofi Kingston & Big E

Najpierw sam segment o lodach, a teraz nic nie znacząca, szybka walka. Cóż... ND ma hosta na gali w Orlando, więc pewnie do samego końca RtWM będą nas raczyć czymś słabym.

Segment z Mickiem Foleyem i Bayley

Sasha dalej udaje dobrą kumpelkę. Te uśmieszki nie mogą zwiastować nic innego, ale jeżeli wybiorą odpowiedni moment do turnu i bayley odbierze zdradę emocjonalnie to mogą naprawdę dobrze podbudować to przed WrestleManią.

Szósta walka - Bayley vs Sasha Banks

Musiało się skończyć Triple Threat. Jak dla mnie mogą kontynuować między tymi trzema kobitami, chociaż pewnie wmieszają tam Jax, która da znać, że o kimś zapomnieli.

Spojrzenie na rehabilitację Setha Rollinsa/Wywiad z Triple H

W zasadzie nic specjalnego. To samo, co dostaliśmy wcześniej. Osobiście bardziej niż walkę "niespodziankę" wolałbym żeby w trakcie RtWM Seth wrócił i nawet zaatakował Tryplaka, co wpisałoby ich w kartę.

Emma>Emmalina. Tak czy inaczej nie powiem, że czekam z utęsknieniem. :twisted:

Siódma walka - Samoa Joe vs Chris Jericho

Zaciekawili mnie ze względu na same zestawienie. Wygrana nad Jericho to już coś. Co prawda przez wyliczenie, ale po submission. Chris nie stracił dużo tym bardziej, że przegonił potem natręta.

Segment z Braunem Strowmanem i The Undertakerem

Romek dostaje Takera. Trochę słabo, że zrobili ciamajdę ze Strowmana. Taki odważny był, taką promocję dostał i uciekł jak tylko zobaczył Takera? Come on WWE. Musi coś od siebie dodać. Nie wierzę, że zmarnują wszystko, co w niego pakowali odsyłając go do Memorial Battle Royal. :/

RAW w tym tygodniu naprawdę solidne. Po dwóch tygodniach gdzie niebiescy mieli łatwe zwycięstwo tu już będzie im ciężko.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Po marnym Fastlane , poniedzialkowe RAW naprawdę dalo radę.

Segment dwoch bylych przyjaciół ,swietne promo w drodze do Wrestlemanii. Oby panowie dali dobrą walkę a i przez ten okres czasu do WM bedzie co ogladać na tygodniowkach.

Zayn-Owens.

Sami znow zbiera baty. Logika WWE powala, w niedziele szybka porazka Owensa w walce o pas, dzisiaj miazdzymy Zaina.

Swietna walka cruiserow. Swann-Neville. No i fragment Nevilla z Ariesem-super. Oby panowie zawalczyli na gali w Orlando.

Goldberg Lesnar Heyman. Jak zwykle Paul przebił w gadce Billa, Lesnar w koncu sie doczekał,aby wykonac jakas akcje na Goldbergu. F5 i Bill nie wygladał dobrze :D choc wstal szybciej niz sie spodziewałem. To nie potrwa długo na WM33.

Enzo-Cass vs. Anderson,Gallows - troche przynudzaja

Tozawa dalej niszczy .

Segment Big Day nic specjalnego.

Stefania pomalu irytuje.

Musze napisać, Charlotte przebija inne panie swoja charyzme. Mysle,ze powinna odzyskać pas. Segment kobiet tym razem okej.

No i dalej Strowman na rollercoasterze. Raz prawdziwy z niego zwierzak a potem wymieka. Chcial Romka, przy okazji dobra wstawka na mikrofonie,ze i Chicago nie lubi Romana :smile:

Dostał Undertakera i zmył sie z ringu.

Czyli Romek vs Taker. Gdzie sie podziały buty Romana z niedzieli ?

Ogolem tym razem plus dla RAW.

Aha no Joe vs Chris Jericho. Stałem sie fanem Chrisa przez ostatni czas,szkoda ze poległ ,ale na koniec jeszcze troszczkę naruszy Samoańczyka. Na szczęście jak zauwazono nie stracił na tej porażce. I ladnie wypalil wcześniej Samo Joe krzeselko na plecy. Brawo Chris.

Edytowane przez BGDZ

forumowicze co sądzicie :

o zachowaniu Triple H wobec Setha Rollinsa . Hunter chyba pokazał, że nie jest już psychologicznym zabójcą nasyłając na Rollinsa jakiegoś swojego d*** właza. Tak Rollins wyleczy kontuzje i dobierze się do jaj królowi królów na wrestlemani, a ja z przyjemnością to zobaczę jak będę miał okazje jak architekt marzeń kończy karierę Huntera. :lol: