Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chyba jednak lepiej byłoby gdyby segment Rollinsa był via Satellite. Przynajmniej nie byłoby głupiej sytuacji, w której Joe i Hunter mają Rollinsa na tacy, a gdy ten im się odgraża, oni po prostu sobie idą. Ale i tak ten segment był najlepszą rzeczą na Raw w tym tygodniu. W feudzie Goldberga i Owensa nie było nawet jednego brawlu i według mnie to, że jest on tak bezbarwnie prowadzony, oznacza dla Owensa wyjście z Fast Lane jako mistrz. Gdyby jakoś przyłożyli się do tego to nie byłoby wiadomo, czy walka na Fast Lane jest tylko po to żeby Brock w niej zainterweniował.

• Reputacja:   2

Przemowa Billa Godlberga

Dobrze, że zjawił się przed PPV. W całym segmencie nie było nic nadzwyczajnego, ale ważne, że doszło do jakiegokolwiek dialogu między nim, a KO. Również nie podoba mi się mieszanie w to tytułu, choć to wcale jeszcze nie musi oznaczać iż Bill go przejmie. Oczywiście czysta wygrana Owensa nie wchodzi w grę, lecz zawsze mogą pójść na jakąś dyskwalifikację.

Pierwsza walka - Big E & Xavier Woods vs Rusev & Jinder Mahal

Rusev i Jinder oczywiście wtapiają i zaczynają się kłócić. Mam nadzieję, że to oznacza dla Bułgara powrót do łask.

Enzo jak zwykle pokazuje, że ma gadana, lecz bardziej podobał mi się dialog Cesaro z Joe. Samoan naprawdę dobrze prezentuje się w roli mięśniaka w garniaku.

Stefka po raz kolejny próbuje wyprowadzić z równowagi Micka robiąc z niego kalekę, a ten wciąż tylko przytakuje. Powoli zaczyna to być nużące.

Druga walka - Akira Tozawa vs Noam Dar

Wynik nie dziwi. Już drugi raz Brian rozłożył Japończyka. Na PPV to drużyna face'ów będzie górą. W zasadzie to nie wiem po, co wmieszali Szkota i Richa między tą dwójkę.

Przemowa Charlotte

Sasha ciągle się kręci wokół sytuacji i gada za Bayley. nie pomaga to obecnej mistrzyni, która prawdopodobnie zrzuci szybko ten tytuł. Najlepszy moemnt to chyba kiedy Charlotte zlała Danę i zapowiedziała Jax. :twisted:

Trzecia walka - Charlotte & Nia Jax vs Bayley & Sasha Banks

Mistrzyni i pretendentka w cieniu Jax. :twisted: Nia dostaje sporą promocję. Coś mi mówi, że na WM'kę wrzucą całą czwórkę do jednej walki. Chyba tak będzie najlepiej.

Czwarta walka - Luke Gallows vs Big Cass

Cass wygrywa, Enzo fajnie się słuchało. Na PPV Club obroni tytuły. Szkoda, że pozostanie miałki. :twisted:

Piąta walka - Tytus O'Neil vs Sheamus

Cesaro z Joe pod koniec gali, a Irlandczyk squashuje Tytusa. Trochę smutno. :twisted:

Wywiad Corey Gravesa z Sethem Rollinsem

Najważniejsza rzecz na tym RAW. Szkoda, że segment był średni. Do ich pojedynku dojdzie i tak, więc mam nadzieję, że rozkręcą ten konflikt. Póki, co dostajemy jedynie utarczki słowne "nie będziesz", "będę".

Szósta walka - Jack Gallagher & T.J. Perkins vs Neville & Tony Neese

Tony złożony w ofierze, ale tego można było się domyśleć już po segmencie kilka chwil wcześniej. Neville obroni tytuł, Gallagher prezentuje się dobrze, lecz nic nie wskazuje żeby miał zabrać pas.

Sasha z Nią na Fastlane. Banks w ostatnim czasie zeszła na drugi plan, więc teoretycznie powinna być faworytką.

Siódma walka - Cesaro vs Samoa Joe

Zwycięzca nie dziwi. Dosyć łatwa wygrana Joe, ale dobrze. W końcu to "Destroyer". Sami wkrótce też się o tym przekona.

Podpisanie kontraktu odnośnie walki na Fastlane między Braunem Strowmanem i Romanem Reignsem

Może i wciąż ma strach w oczach, ale przynajmniej się postawił. Marzy mi się w końcu moment kiedy Mick wybuchnie i walnie w końcu komuś Double Arm DDT. :twisted: Smutno się ogląda kiedy każdy nim tak pomiata. :(

Brawl na plus. Naturalnie Braun ponownie górą, lecz spodobał mi się motyw z wystrzeleniem liny z narożnika. Tego wcześniej chyba nie było. :D Trudno mi przewidzieć wynik na PPV, ale kierował bym się w kierunku Romana. On chociaż raz musi wyjść z tarczą w pojedynku z rywalem.

Tak jak w zeszłym tygodniu niebiescy mają szansę kolejny raz pobić czerwonych.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Urządzenie:  Windows

Dlaczego tak późno wzięli się za godny booking KO? Teraz się prezentuje jak prawdziwy mistrz, a nie jak typowa heel'owa tchórzliwa zabawka made by WWE. Z drugiej strony lepiej późno niż później. W tym segmencie Owens zjadł Goldberga, który serio może zejść podczas tego starcia na zawał, bo jestem pewien, że potrwa te minimum dziesięć minut. Trza jakoś Billa przygotować do Wrestlemanii. Ponoć Balor będzie na WM-ce, więc może KO pas zachowa? Na to liczę.

Kobitek oglądać nie chcę, dużo za dużo tej czwórki na ekranie...

...podobnie jak jobbowania Gallowska i Andersona. Da się gorzej mistrzów prowadzić? Chyba nie.

Jakiś pomysł na Titusa mają. Najpierw chciał dołączyć do New Day, ale dostał baty. Teraz chciał dołączyć do Sheamusa, ale dostał baty. Zapewne spróbuje szczęścia u Cesaro, lecz pewnie też dostanie baty. Jednak coś z tą jego postacią robią, więc byle jakim jobberem nie jest!

Strowman niszczyć, Strowman miażdżyć! Szkoda, że nie ma dla niego planów na Wrestlemanię. Pewnie Romka pokona na Fastlane dzięki interwencji Undertakera, ale za tym zwycięstwem na razie nic nie pójdzie. Zbyt wiele grubych ryb w jednym miejscu, by wsadzić jeszcze jedną.

Czy i Wy odnosicie wrażenie, że Zayn ma gimmick upierdliwego ratlerka? Poszczeka, nawet troszkę dziabnie, ale ostatecznie dostanie wpierdziel? Mnie osobiście jego postać autentycznie wkurwia. Atakuje swoich rywali zza pleców a'la heel, nie odczepia się od nich a'la heel, a face'a gra. Przecież to się kupy nie trzyma. Obecny Sami powinien heat otrzymywać, bowiem tak wkurzającej postaci nie widziałem od dawna.

Z innych rzeczy to Big Show zesquashował jobbernię, Joe pokonał Cesaro, zaś Foley pokazał kły...przynajmniej werbalnie. Akcji Make Steph Look Strong nie chcę oglądać. Niech zniknie na dobre z TV. Generalnie RAW jak RAW - chujowe, ale stabilne.

Szaleństwo to metoda, to geniusz.

Dlaczego tak późno wzięli się za godny booking KO? Teraz się prezentuje jak prawdziwy mistrz, a nie jak typowa heel'owa tchórzliwa zabawka made by WWE. Z drugiej strony lepiej późno niż później. W tym segmencie Owens zjadł Goldberga, który serio może zejść podczas tego starcia na zawał, bo jestem pewien, że potrwa te minimum dziesięć minut. Trza jakoś Billa przygotować do Wrestlemanii. Ponoć Balor będzie na WM-ce, więc może KO pas zachowa? Na to liczę.

Goldberg zniszczył Lesnara w ponad minutę, więc w teorii co teraz dla niego znaczy taki Owens? Jeżeli ich walka rzeczywiście potrwa dłużej, to w powietrzu wyczuwam interwencję Jericho i dokończenie jego story z Owensem na WrestleManii.

Ktoś tam przebąkiwał o ataku Lesnara na Goldberga jako zemstę, ale jeżeli w tle jest pas mistrzowski, to w tej chwili wydaje mi się to mało logiczne. W końcu dla Bestii to tylko lepiej jeżeli ich walka na WM będzie o tytuł. Co najwyżej po pojedynku może dojść do ich konfrontacji.

A co do Balora, to czuję, że wrzucą go jakiejś walki w ostatniej chwili na WM. Ja najchętniej widziałbym jego powrót na RAW po WM jak już, bo na obecną chwilę nie widzę jakiegoś sensownego rywala dla niego ;)

Strowman niszczyć, Strowman miażdżyć! Szkoda, że nie ma dla niego planów na Wrestlemanię. Pewnie Romka pokona na Fastlane dzięki interwencji Undertakera, ale za tym zwycięstwem na razie nic nie pójdzie. Zbyt wiele grubych ryb w jednym miejscu, by wsadzić jeszcze jedną.

Nie zdziwię się jak wygra kolejne Battle Royal ku pamięci Andre.

Edytowane przez Giero

• Reputacja:   422

A tam walić oprócz segmentu Rollinsa z Triple Hem nic nie było godne uwagi a może jeszcze dominujący Strowman to coś godnego uwagi, reszta do kosza.

A tutaj lepsza niespodzianka wygląda na to że Hardy Boys podpisali kontrakt z WWE, raczej to zdjęcie to sugeruje. Martwię się że wrzucą ich na RAW, a tego bardzo bym nie chciał, dywizja kuleje na RAW, ale najbardziej przydaliby się na Smacku. byliby mocarnym punktem SD! W sumie Smackdown to Home Jeffa stamtąd odszedł tam powróci, oby! Tylko nie RAW, no ale jak wiemy Stefka chce wszystko co najlepsze :neutral: przez co SD nie co kuleje, ale i tak z takim słabym rosterem potrafią wykręcić lepsze show niż RAW.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16864361_378216049238246_5722920544269396312_n.jpg?oh=ae9bae85231654ad09a8f4dfd5d3e15c&oe=5972581A

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

3 punkty z tego RAAAAW:

1. Jak dla mnie Beth Phoenix w HoF jest za wcześnie. To powinna być Tara albo ktoś taki. Z tamtych czasów. Równie dobrze mogą Daniela Bryana dać do HoF. No i miałem cichą nadzieje na powrót Beth. A jeszcze chyba nie było Hall of Famera który by wrócił jako aktywny zawodnik.

2. Gdzie jest ta charyzma mikrofonowa Triple H o której wszyscy mówią? Gość przynudza jak mało kto.

3. Mieli Romana, mieli Strowmana, mieli stół. Jak oni mogli to zjebać? :D

Jakby to RAW było obiektem materialnym to bym na nie nasrał. Takie było chujowe :-x .

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

• Reputacja:   422

Zdjęcie pochodzi z zeszłego roku z feudu Hardasów z Decay, kiedy Decay porwało Senior Benjamina podczas "Decay or Delete", po którym Matt prowadził akcję poszukiwania swojego parobka na Twitterze.

//wygaśnie

O to sorry za pomyłkę, widzę że grupka na zagranicznych o tym trąbiła dlatego wrzuciłem, myślałem że to z tego roku.

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

Z gory sorry, ze troche wstecz, ale nadrabiam zaleglosci bo wrocilem z Niemiec na urlop.

Festival of Frendship po prostu mnie zniszczyl pozytywnie. Ciesze sie, ze przyjazn sie juz zakonczyla bo za rowno Kevin jak i Chris byli heelami, a przyjazn spowodowala, ze WWE ich pokochali, a z Chrisa zrobil sie definitywnie funny guy dlatego Triple H dobrze postapil konczac ta przyjazn, a Chris zaliczyl telewizor brutalnie telewizor az mi go szkoda bylo, ale sam to wczesniej uczynil Michaelsowi.

Jak nie lubie tej Bayley, ze az mialem przewinac ta walke, ale wielki szacun dla niej za to co przyjela podczas tego pojedynku poza tym Queen z paskiem nie dalo sie ogladac w nieskonczonosc.

Ok zabieram sie za kolejne RAW z 20 lutego.

[ Dodano: 2017-03-04, 12:59 ]

Contract signing Reigns vs Strowman po prostu rewelacja. Co jeszcze musi zrobic Reigns, aby zostac The Face of Company ? Gosc nie jest heelem, a i tak na niego buczy polowa hali, ale chyba to sie zmieni po tej konftontacji ze Strowmanem.

Co do konfrontacji Owensa z Billem to jestem przekonany, ze pas pozostanie w rekach mlodego wrestlera. Reke dam sobie uciac, ze w Main Evencie na Fastlane wyskoczy Brock Lesnar i nie pozwoli, aby Golderg wygral ten pojedynek.

Jesli chodzi o powrot i deklaracje Rollinsa to bylem prawie pewny, ze cheatuje i dojedzie Triple H'a ta kula lekarska co idealnie pasowaloby jako Road to Wrestlemania vs Triple H. Wielka szkoda, ze tak sie nie zostalo.

WWE Is Our Destiny...

• Reputacja:   284

Co do konfrontacji Owensa z Billem to jestem przekonany, ze pas pozostanie w rekach mlodego wrestlera. Reke dam sobie uciac, ze w Main Evencie na Fastlane wyskoczy Brock Lesnar i nie pozwoli, aby Golderg wygral ten pojedynek.

Nie szastaj kończynami - szybko mogą Ci się skończyć. Lesnar musiałby zaatakować Goldbrgera przed walką, bo jak się ona zacznie, to Brock może nie zdążyć dobiec do ringu przed tym jak Goldie rozniesie Owensa niczym rolnik gnój po polu. To bankowo będzie kolejny squash Billa, tak więc z interwencją "w trakcie" może technicznie być ciężko :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie szastaj kończynami - szybko mogą Ci się skończyć. Lesnar musiałby zaatakować Goldbrgera przed walką, bo jak się ona zacznie, to Brock może nie zdążyć dobiec do ringu przed tym jak Goldie rozniesie Owensa niczym rolnik gnój po polu. To bankowo będzie kolejny squash Billa, tak więc z interwencją "w trakcie" może technicznie być ciężko :wink:

Myślę że ta walka nie będzie squashem bo WWE chce sprawdzić jak Goldberg sobie poradzi podczas dłuższego występu. Owens będzie się starał żeby to jakoś wyglądało. Jeśli wyjdzie dobrze to walka z Lesnarem na WM też pewnie będzie dłuższa niż 2 minuty. Problem tylko że Lesnar się nie będzie starał żeby to jakoś wyglądało :twisted: .

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Dobry segment na otwarcie. Nic o mistrzu, wszystko o przyjaźni. Owens wyszedł na skurwiela, Jericho na pokrzywdzonego - dobra robota. Dobrze, że Y2J na koniec odsłonił pas, bo przez jego nieobecność można było zapomnieć, że jest mistrzem US. Powinien bardziej go eksponować, być dumny.

Neville vs Aries też już można uznać za zaklepane. Ta dwójka generuje chyba największe reakcje w dywizji i tylko oni w duecie są godni, żeby reprezentować lżejszych na najcięższej gali. Publika wzorowo poprowadziła ten wywiad.

Zakladam, że jak widzowie przerwali wypowiedz Goldberga chantami CM Punk, to już było ok? Seth Rollins - źle. Bill Goldberg - dobrze. Tak to działa? :wink: Mnie te chanty zaczynają drażnić, komukolwiek by nie przerwały. Nie wnoszą nic, nie przywrócą gościa. Cieszyć się można jedynie, że Heyman z Lesnarem przerwali męki Billa. Chodzi o mówienie, bo sprawiało mu to problem, nie o F5, po którym wstał...zaraz.

Ravishing Rick Rude w HoF. Jedna z lepszych postaci tamtych lat. Bardzo dobry mózg do tego biznesu. Wystarczy popatrzeć, że pozostawał świeży. Potrafił się zmienić z biegiem lat i odnalazł się, kiedy jego czasy minęły. Świetna ta tegoroczna klasa. Z każdym rokiem coraz bardziej skupiają się na latach, kiedy ja już byłem regularnym fanem.

Mam wrażenie, że najbezpieczniejszą opcją będzie brak zwycięzców w walce o pretendentów do pasów Tag Team. Enzo & Cass vs Gallows & Anderson, to materiał na Fastlane, nie na WrestleManie. Dodanie tam Cesaro i Sheamusa niewiele pomaga, ale pomaga. Bo przecież jak nie wcisną Rudego tam, to wcisną go gdzieś indziej.

Charlotte pokazała miejsce w szeregu przyjaciółkom. Mimo, że aż prosi się by to one mierzyły się o pas 1on1, to bolałoby, gdyby Flairówna była odsunięta od największej walki kobiet tego roku. Zasłużyła. A z heel turnem Banks poczekajmy do WMki. Niech tam przekręci swoją kumpele i zgarnie złoto.

"This is My Yard now". Będzie bolało :wink:

Po gównianym PPV, świetne RAW.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Android

Nie wiem, czy to wina fatalnego Fastlane, czy naprawdę się postarali, ale Raw oglądało się w tym tygodniu naprawdę dobrze. Na pewno o wiele lepiej od nieszczęsnego PPV. Było bardzo mało zapychaczy i wszystko składało się w jakąś całość.

Świetny segment na otwarcie: Krzysiek powiedział co czuje, Owens świetnie wszystko podsumował. Mam nadzieję, że wciągnięcie w to Zayna i Joe, którzy nie mają co robić na WrestleManii nie będzie skutkowało jakimś wieloosobowym Ladder Matchem o pas USA. Jericho i Owens powinni walczyć tylko we dwoje, za dużo tam historii i potencjału. Całość doprowadziła do dwóch dobrych walk, co prawda Kevin i Sami to niezbyt świeże zestawienie, ale zawsze patrzy się na nich dobrze.

Kolejna dobra walka u cruiserów, a potem wisienka na torcie, czyli Aries. Nie ukrywam, że uwielbiam gościa od dawna, dzisiaj zaprezentował się od bardzo dobrej strony, w czym pomogła też publiczność.

Nie jara mnie Goldberg, nie ciekawi mnie, co ma do powiedzenia, dobrze więc, że ograniczyli mu czas antenowy. Cały ten feud z Lesnarem to nie jest coś, co mnie szczególnie ciekawi, no ale mówi się trudno.

Seth powinien się wyrobić na WrestleManię, nie pokazywali by tego wszystkiego, gdyby miało nie dojść do jego występu. Boję się tylko, że do końca nie wyznaczą mu starcia z Trypkiem i po prostu zobaczymy jakiś brawl z ich udziałem. Tryplak nie schodzi poniżej pewnego poziomu, więc wywiad również udany.

U kobiet wszystko idzie w kierunku, którego się spodziewaliśmy. Dorzucą pewnie do tego wszystkiego jeszcze Nię, choć jak dla mnie może jej tam nie być. Co innego Charlotte, bez której to starcie stałoby się dla mnie nieoglądalne.

No i wreszcie ten nieszczęsny Romeo. Cały segment jakiś dziwny, po Strowmanie spodziewałabym się złości, że Taker mu przeszkodził, a ten potulnie sobie wyszedł i nawet nie próbował zbliżyć się do Romka po tym, jak załatwił go Undi.

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

Można by rzec nareszcie. Nareszcie RAW wskoczyło na takie tory jakie oczekujemy od początku Road to Wrestlemania. Aż dziw bierze, że mając na pokładzie praktycznie wszystkie duże nazwiska do tej pory większość komentarzy była negatywna (nie wspominając już o wczorajszym FastLane...).

Bardzo dobry segment otwierający. Na ten program chyba najbardziej czekałem, długa historia pozwala na rozpisanie tego feudu bardzo dobrze bo jest tam ogromny potencjał. Kwestia tego, w którą stronę WWE pójdzie. Mam nadzieję, że da obu Panom wolną rękę na mikrofonie, a oni spokojnie sobie poradzą. Niezbyt mi w tym wszystkim pasuje Joe i Zayn. Mam nadzieję, że to tylko ostatnie tchnienie tego tworu i od następnego tygodnia KO i Y2J wskoczą na własny tor.

Apropo Zayna i Samoa to jest to jeden z nielicznych elementów układanki WM'ki, który niezbyt mi pasuje. Jedyne co mi przychodzi na myśl to powrót Balora i starcie z Samoa przypominające ich rywalizację z NXT. Tylko co wtedy dla Sami'ego? Swoją drogą obawiam się, że może on w ogóle nie dostać miejsca w karcie...

Neville i Aries, powtórzę to co napisałem wczoraj. To jedyny program, który jakkolwiek mnie grzeje u Cruiser'ów. Jeśli mają wrzucić takiego reprezentanta swojej dywizji na WM'ce to jestem jak najbardziej na tak! Czekaliśmy na debiut Double A, ciekawe czy ukróci Króla Cruiser'ów z pasa.

Za każdym razem kiedy Goldberg bierze za mikrofon tylko wyczekuje momentu w którym palnie jakąś gafę albo zacznie się tak jąkać, że z segmentu kompletnie nic nie wyjdzie. Federacja ma chyba podobne poglądy. Bo skoro wierzyliby w umiejętności mikrofonowe mistrza to daliby mu po wygranej trochę więcej do powiedzenia. Heyman spoko, F5 Lesnara spoko. No właśnie, tylko spoko bo ja jakoś nie czuję tej mega magii, którą WWE próbuje nas karmić, że Lesnar vs Goldberg to jest taka walka że ja pierdziele.

Kobitki dostały swój segment i na ten moment mamy powtórkę z poprzedniej Wrestlemanii czyli Triple Threat o pas kobiet. Czy dodadzą tam Jax'ównę? Nie wiem, ale jakoś nie jestem za tym pomysłem. Jedyne do czego się mogę przyczepić to rozpisanie tego programu tak, że Szarlotka traci swój streak przed WM'ką, a i zwycięstwo Bayley już na RAW nie było dobrym pomysłem. Mogli upiec dwie pieczenie na jednym ogniu już 2 kwietnia, aczkolwiek nie poszli tą drogą.

"Chicago też Cie nie lubi Romualdzie" - heh, tym tekstem to Strowman pozamiatał. Swoją drogą ciekawe co dla niego na WM'ce, udupiony czysto dzień wcześniej nie wygląda już tak mocarnie. Zgarnie statuetkę Battle Royal? Czemu nie.

Reigns vs Taker. Tutaj zaczynają się schody. Jestem bardzo przeciwny temu programowi od dnia pierwszego kiedy pojawiły się plotki na jego temat. Trzy powody:

- Roman to Roman, nienawidzę go jak 90% Universe, po prostu nie zasługuje na walkę z Takerem.

- Może to byś ostatnia walka Marka, jego ostatnia forma zwiastuje, że może numerek 33 będzie tym ostatnim. Chciałbym czegoś innego na "ewentualnie zakończenie".

- WWE robi nam na złość z bookingiem Romana od dnia kiedy ludzie zaczęli go hejcić. Kiedy wygrywał Royal Rumble, kiedy ugrywał walki z każdym, kiedy wpuścili go dwa miesiące temu z numerem 30. Może im przyjdzie do głowy pomysł, żeby to wygrał? Nawet nie chce sobie tego wyobrażać....

No cóż, RAW przynajmniej zrobiło to czego nie zrobiło Fastlane - zbudowało coś przed zbliżającą się WMką. Późno, bo późno ale zawsze ;)

Charlotte przekonała mnie swoimi słowami by opóźnić heel turn Sashy. Niech Bossówna zdobyciem pasa udowodni, że Szarlotka miała rację. Boję się tylko jednego. Nia Jax. W tym momencie nie pasuje ona do tego zestawienia, a boję się, że zdecydują się ją tam wrzucić.

Już od jakiegoś czasu można było przewidywać Triple Threat o pasy TT na WMce. To musi się tak skończyć. Walka jeden na jeden (a raczej 2 na 2 ;) ) będzie mieć za słabą moc. Zresztą ja już widzę cały scenariusz jak to będzie wyglądać. WWE na bank da pasy Enzo i Cassowi. Oni jarają się taką reakcją jaką dostarcza ta dwójka, a jej wizja na WMce na pewno robi im kisiel w gaciach.

Odważna decyzja by Aries walczył o pas Cruiser. Jasne, my się cieszymy bo gościa znamy i wiemy że to będzie showstealer. Tylko co wie o nim cała reszta, ci którzy nie oglądają NXT, nie znają nic poza WWE? Dla nich to komentator który chwali się że jest najlepszy. Trzeba by mu dać parę walk w których pokazałby się jakim jest kozakiem.

Ktoś może powiedzieć, że publika na RAW dała radę i nie było widać że AA to "tylko" komentator. Tylko nie zapominajmy, że była ona mocno smartowa.

Tak jak przez całe miesiące, tak i teraz najbardziej błyszczeli Owens i Y2J. Fajnie, że nie czekali z konfrontacją. Bałem się że Owens będzie bookowany tak jak zawsze, będzie wycofany, nie będzie chciał walki. A to byłoby głupie. Stracił przez Jericho pas, ich rywalizacja jest ostra i nie ma na co czekać.

Nie wiem tylko po co tam Samoa Joe. A raczej wiem, że po to by zrobić mu walkę z Y2Jem. Nie wiem tylko dlaczego zaatakował Jericho. Logiki w tym nie ma.

Serio boję się o wynik walki Takera z Romkiem. Przyznaję, federacji udało się go tak zbudować, tak na niego stawiają że ja jestem w stanie uwierzyć że gość to wygra. Obym się mylił, bo nie zasługuje na to.

Zastanawiam się też nad sytuacją Strowmana. Wczoraj były narzekania na wynik jego walki z Romkiem, a moim zdaniem dużo bardziej krzywdzący był jego dzisiejszy booking. Gość wzywa na ring Romka, wchodzi Taker, a ten po prostu odchodzi z podkulonym ogonem. I jeszcze aby tego było mało to zaraz potem wchodzi Romek i dla kontrastu kozaczy przed Deadmanem.

Tak szczerze, to chciałbym Triple Threat Match na WMce. Nie dawajcie Takerowi walki jeden na jeden. Facet wygląda fatalnie i ciężko będzie to oglądać. Dorzućcie tam tego Brauna.

Ale ten Enzo i ten drugi kołek to są gówna, jprdl, niech im ktoś zabierze czas antenowy.

No i oczywiście Stephanie McMahon największe ścierwo tej federacji