Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

A jak byś to nazwał? Doskonale sobie zdajesz sprawę że Twój styl pisania o "Sashuni" wkurwia wielu innych użytkowników i mimo to specjalnie wciąż i wciąż tak piszesz. Więc jesteś perfidnym trollem, i nie jest ważne czy jesteś tu dzień czy 10 lat.

W ogóle to chłopie, serio, nie uważasz że wielokrotne uświadamianie wszystkich jak bardzo jesteś zafiksowany na punkcie jakiejś laski za oceanem jest upokarzające? Przykro patrzeć, serio.

Piwko dla Kaktusa, bo widzę, że taker nie tylko mnie wkurwia z tymi wpisami. Dla mnie Sasha jest słaba (tylko taker nie płacz z tego powodu).

Edytowane przez 8693

• Reputacja:   0

Kiepskie RAW.

Ambrose w ciągu jednego dnia zjadł cały title run Romka. Ten natomiast powoli przechyla się w kierunku heela. Dobry ruch z zabookowaniem 3 waya o WHC już na Battleground, w przeciwnym razie nie byłoby sensu oglądać tej gali.

Cena zaczyna masakrować Club. Mam to gdzieś. Łysi są kompletnie bezbarwni, czekam aż odetnie się od nich Styles. Oby nie realizowali pomysłu Balor Club, bo podpinanie Finna pod Andersona i Gallowsa będzie dla niego strzałem w stopę.

Rodzinka wraca - ok. Jak zobaczyłem Langstona wypinającego się przed Brayem niedobrze mi się zrobiło. Oby rodzinka poskładała New Day, którzy już mi się znudzili. New Day Falls? Oby jak najszybciej, to już przegrany projekt.

Banks wraca... I co z tego? Dla mnie jest bez wyrazu, niech Charlotte potrzyma pas do SummerSlam.

Edytowane przez Tester

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Taker ma prawo jarać się kim chcę i wydaję się być spoko gościem, ale przyznaję - to pieprzenie o Sashunii mnie też zaczyna mocno irytować. Myślę, że sama Banks miała by dość, gdyby cały czas śpiewał jej serenadę pod balkonem.

Co do Raw, kilka uwaga:

Myślałem, że (Bullet) Club nie mogło bardziej stracić swojego impactu. Po ich kozaczeniu w Japonii, stali się zwykłym tagiem i przydupasami Stylesa. Jeszcze miałem nadzieję, że te przeprosiny będą sparodiowane, po czym przybiją sobie z AJem pionę. Ale nie - Ci jak największe pizdeczki przeprosili zarówna Allena, jak i Cenę. I pomyśleć, że czekaliśmy na nich jak na jakiś wirus, który rozpierdoli (storyline'owo) organizm jakim jest WWE.

Ambrose jest mega cool jako mistrz. To jest prawdziwa babyface'owa twarz federacji jaką wszyscy chcą oglądać. Nie mam nic przeciwko jego śmieszkowaniu, jeśli zbalansuje to z jego poważną odsłoną jak i doda szczypty szaleństwa z FCW. Podoba mi się także prowadzenia pozostałych członków z The Shield. Roman subtelnie heeluje i odnosi się do reakcji fanów, a Seth przestał już być cipo-heelem jakim był przed kontuzją.

Boli tylko fakt, że ten dream match w postaci triple threata jest już na tak mało znaczącym PPV jaki jest Battleground. Z drugiej strony czymś muszą wypełnić tą galę, więc taki ciąg wydarzeń wydaję się jak najbardziej logiczny i naturalny niż gdyby wciśnięto Deanowi innego pretendenta na siłę. Na Summerslam zapewne dojdzie do rematchu z dodaną stypulacją/gimmickiem. Niemniej został tutaj zmarnowany potencjał na Wrestlemania Moment. Skoro Romek już był mistrzem zabookował bym solidny i długi reign do WMki, Ambrose'owi zgodnie z planem dał walizkę, a Rollinsowi dał wygrać Royal Rumble w następnym roku. Tak mamy wymarzony main-event Tarczowników, gdzie w końcu Ambrose wygrywa złoto i ma swój moment.

Edytowane przez Kejrol

Piwko dla Kaktusa, bo widzę, że taker nie tylko mnie wkurwia z tymi wpisami. Dla mnie Sasha jest słaba (tylko taker nie płacz z tego powodu).
Nie bój nic, mam już swoje lata więc płakał nie będę ;)

Taker ma prawo jarać się kim chcę i wydaję się być spoko gościem, ale przyznaję - to pieprzenie o Sashunii mnie też zaczyna mocno irytować. Myślę, że sama Banks miała by dość, gdyby cały czas śpiewał jej serenadę pod balkonem.

Dzięki Kejrol za miłe słowa. Naprawdę nie robię tego specjalnie. Po prostu może zbyt dosadnie wyrażam sympatię względem jej osoby. Zresztą jak mam o niej pisać żeby wszyscy byli zadowoleni? Za bardzo ją lubię żeby po prostu pomijać ją w postach.

Z tym balkonem to poniosła Cię fantazja ;) Raczej nigdy bym się na to nie zdobył, zresztą nie jestem człowiekiem który by się komukolwiek narzucał ;)

Kurwa, ja też ją bardzo lubię i cenię ale bez przesady :lol:

Bardzo fajne RAW. The Club vs Cena, Ambrose jako mistrz i Owens vs Zayn to punkty flagowe tej tygodniówki.

24571150556b9ddab2c677.jpg

Dean chyba nie przyzwyczaił się jeszcze do pasa, skoro zostawił go w taksówce :D A miny jakie stroił przy Secie i Romanie - śmiechłam ;)

Pan John niezłe przywdział wdzianko, niczym czerwony kapturek, zaś spodnie Enzo - kompletna porażka.

Cena nieźle pokiereszował Andersona. No ale cóż. Skończyło się jak skończyło. Panowie z Klubu nie byliby sobą gdyby nie interweniowali.

Co do powrotu rodziny Wyatt'ów zahipnotyzowanie Woods'a to chyba dopiero początek. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Dean jako komentator zabrał poniekąd im pracę ;) A co do walki Seth'a i Romana bardzo dobrze się ją oglądało.

No i na koniec jak dla mnie najjaśniejszym punktem dzisiejszego Raw była Stephanie, która zaprezentowała najnowszy model czapki - niewidki z dodatkową funkcją reulacji głosu :D ;)

Prezent dla Amy :D

2877324958a34e082e833.jpg

Saszy nie lubię, ale i tak bym z chęcią za#ebał jej z Tumbstołna. Taka sytuacja... #TeamBecky

12435838605753d0d95e3a2.jpg

Swoją drogą ciekawostka : Dinusiek Ambrosiusiek kochany jest pierwszym mistrzem WWE który brał udział w ToD. #FACT

PS: #TeamBecky, #TeamNikki #TeamPlastikMaryse #TeamLana&Rene... Nawet #TeamLindaMcMahon >>>>>>>>> Sasha Banks.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Android

Tu dyskusja o Sashy, a ja jej powrót przewinęłam :D Jak większość fragmentów dywizji kobiet :twisted:

Dean dalej śmieszkuje, znając jego postać już jak wysiadał z taksówki to wiedziałam, że pasa zapomni. Ogólnie wypadł nieźle, może nie będę aż tak śmiała w swoich ocenach, by sugerować, że jeden dzień jego panowania był lepszy niż całe Romana, no ale faktycznie, z tytułem dzieje się więcej niż podczas feudu Rollins/Reigns.

Pojawił się Laurinaitis, teraz czekam na Vickie :D

Ale ten Styles zmienia zdanie. Tu chce Club, tu nie chce, tu znowu chce :twisted: A tak na serio, to faktycznie, oczekiwałam o wiele więcej po Clubie. Są dość bezbarwni, stoją w cieniu Stylesa. Następcy Shield to jak na razie nie są.

Cieszę się, że Wyatt i jego rodzinka wrócili. Nigdy im jakoś specjalnie nie markowałam, ale będzie to dobra odmiana dla New Day, których run z pasami powoli staje się nudny.

Szkoda, że triple threat już na Battleground, ale pewnie i tak dostaniemy kolejny na SummerSlam. Chyba, że do tej pory któryś trafi do innego brandu niż pozostali, co nie jest wykluczone.

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

Dream Main Event WM na podrzędnym PPV? I'aint even mad. Na wm by pewnie coś zwalili albo wszyscy się skontuzjowali przed. Btw: Ambrose jeszcze nie miał dużej kontuzji.

Jak ktoś się zastanawia co to znaczy że Cena "zakopuję" zawodników to niech obejrzy jego walkę z Andersonem.. Anderson jest tak szmacony przez WWE że ja się zastanawiam po co? Po co go szmacić? Rozumiem szmacić Rydera bo to przecież najbardziej nie lubiany na zapleczu wrestler i wgl #fuckRyder ale co im Karl zawinił?

Wyatci to idealni kandydaci na pokonanie New Day. W końcu muszą dostać te pasy i w końcu ktoś musi pokonać New Day. To będzie dobre (czytaj: WWE to spie*doli jak wszystko).

Zapomniałem jak bardzo wkurzający głos ma Laurinaitis.

Serio ludzie macie problem do tego jak Taker wychwala Sashę? To może hmm nie czytajcie jego postów albo go zablokujcie? Ja tak robię jak mnie ktoś wkurza :D .

A ogólnie sam zachwyt nad Sashą jest bez sensu bo i tak Becky jest najlepsza. Nie wiem co WWE ma w głowie że jeszcze jej pasa nie dali. Cokolwiek by nie robiła jest w tym o kilka poziomów wyżej niż inne zawodniczki. W ringu jak dostanie czas to wymiata. Jak nie dostanie czasu to też. Poza ringiem to najlepsza aktorka w WWE i genialnie się wczuwa w swoją postać cokolwiek to jest. A wygląd? Ło człowieku. Jakbym potrafił kogoś wychwalać jak Takerfan wychwala Sashę to pewnie bym się tu rozpisał ale nie posiadam takich "zdolności".

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

• Urządzenie:  Windows

Deanowi pas zarąbiście pasuje do kurtki, ale to już wiedzieliśmy :D

Zayn i Owens znów się leją. Na PPV pewnie dostaną jakiś gimmick match. A potem... oby ich Draft nie rozdzielił.

People Power! No to kto wejdzie za tydzień?

Cena i Styles już nakręcają kolejną rundę. Nie będę czekał tak jak wcześniej - ten finisz dalej boli - ale i tak będzie to mocny punkt kolejnego PPV.

Sasha wróciła. Z title matchem mogą poczekać na SS. Może walka z Daną na Battleground? TT z Paige? Wolałbym singlówkę.

Teaser Wyattów... i powrót na tej samej gali - najs! I ten zabójczy kontrast. Rzucili na nich The New Day. W tak dziwnym feudzie to nawet chcę oglądać Owce.

Triple Threat na Battleground. Zestawienie oczywiste, gala niekoniecznie. Kto wie, może ich serio rozdzielą na SD przed PPV.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Post dedykuję użytkownikowi Morrison. Wiem, że przegrałem zakład, ale gdybym przestał udzielać się na forum, to jakby John Cena skończył w tym momencie karierę w WWE.

- Jack Doomsay Rollins ciągle zamula za mikrofonem? W pierwszym segmencie ON znowu wypadł najlepiej. I jasne, mógłbyś zaraz rzec, że Ambrose śmieszkował, że Reigns jak to Reigns – jest słaby na MIC'u, ale to nie zmienia faktu, że z trójki byłych członków The Shield, Rollins jest w tej chwili najlepszy. Co do początkowego segmentu, to fajnie wypadł też Roman. Ten tekst do publiki, by zamknęli mordy, może dać nadzieję, że WWE pójdzie w stronę Heel Turnu, lub w Tweenera (co by mi bardziej pasowało), co byłoby bardzo dobrym wyjściem, bo zły, lub tweenerowy Roman ma potencjał i to całkiem duży.

- Słówko jeszcze o Ambrosie, który przejął pas w nieodpowiednim czasie. To nie jest ten Ambrose, który był jeszcze rok temu w feudzie z Rollinsem, czy nawet Wyatt'em. Teraz mamy jego „ultra PG wersję”, ale daje mu kredyt zaufania, bo wiem, do czego jest zdolny i jest w nim OGROMNY potencjał. Ps. odpuście sobie pisanie, że Ambrose zasłużył na pas, bo tak naprawdę większość wrestlerów z zaplecza zasługuje na to, by być mistrzami. Pisanie, że „Ohh Ambrose jest w tej chwili trochę nudny, ale zasłużył na ten pas” nic nie wnosi do dyskusji i jest chujowym argumentem, bo tak jak napisałem większość wrestlerów zasługuje na to, by choć raz stanąć na szczycie WWE.

- Zayn i Owens walczą na Raw i mam mieszane uczucia. Z jednej strony nie chcę oglądać ich walk na Raw, bo istnieje ryzyko, że szybko się to znudzi. Z drugiej, ich feud jest na razie dobrze prowadzony. Walczyli na Payback w bezpośredniej walce, później ich losy się ze sobą splatały, więc naturalną koleją rzeczy wydaje się być ostateczne starcie. Najlepiej z jakąś stypulacją, typu Fall Count Anywhere, lub „zwykłe” NO DQ Match.

- Boże, jaki ten feud Ceny i AJ'a jest bezbarwny. Przecież tam nie ma ŻADNEJ historii. Minęło już kilka tygodni, a Ja dalej nie wiem, dlaczego AJ w ogóle zaatakował Johna. Ludzie piszą, że feud będzie nabierał prędkości i się rozkręci, a Ja się pytam, jak ten feud ma nagle stać się ciekawszy, skoro tam nie ma żadnych fundamentów? Będą jechać z przeprosinami i reklamowaniem tego, jako „Dream Match” przez kilka następnych tygodni? Nie dziękuję.

- Triple Threat Match o pas na Battleground odbieram pozytywnie, z jednej prostej przyczyny. W dzisiejszym WWE jest duży problem by rozpisać ciekawy feud, który potrwa dłużej niż miesiąc. Po co więc ryzykować i czekać do SummerSlam? Niech kują żelazo, puki jest gorące. Niech dadzą mi się cieszyć tym wymarzonym Dream Matchem pomiędzy trójką tarczowników o pas. A czy ma to miejsce na SummerSlam, czy na Battleground, czy na WM'ce? Kogo to naprawdę obchodzi? Ważne, by skleili dobry i ciekawy feud. Więcej mi nie potrzeba.

- Nagle ludzie obudzili się i zaczęli pisać, że The Club zawodzą? Ja pisałem to jeszcze przed ich debiutem! Ha, od początku wam powtarzałem, że The Club tak naprawdę nie ma argumentów, by być jakąś większą stajnią, ale nie. Byli na tym forum ludzie , którzy mówili, że jestem trollem i którzy byli oburzeni, że jak w ogóle mogę obrazić ich „świetny” Club.

6/5/2016 - matura z Angielskiego...

1401452856576993aff03a4.jpg

Było kilka fajnych momentów na tym RAW - najbardziej podoba mi się zestawienie dwóch maksymalnie odmiennych teamów - chyba większej "odległości" w odgrywanych gimmickach, niż prezentują Wyaci i New Day nie da się znaleźć, osobiście czekam na 3 vs 3, chociaż powoli godzę się z myślą, że Strowman i Rowan zostaną nowymi mistrzami tagów.

Jestem pozytywnie zaskoczony wynikiem main eventu, gdzie no contest to kolejny wielki sukces Rollinsa, myślałem, że Roman spinuje go łatwo, po jednym Spearze i zrewanżuje się za porażkę na PPV, zyskując przy okazji miano pretendenta, a three way zostawią na SummerSlam. Najbardziej wyczekiwany triple threat od lat dostaniemy (prawdopodobnie) jednak już na BG, a na największej gali lata po cichu liczę, że dołączy do nich Brock :)

Na koniec Dana Brooke - laska ma jedno zadanie - położyć na linie nogę Charlotte w kluczowym momencie walki. Nawet to ją przerosło :D

Edytowane przez Morison
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

STAMFORD, Conn. — WWE has suspended Joe Anoa`i (Roman Reigns) for 30 days effective immediately for his first violation of the company’s talent wellness policy.

Dean Ambrose lubi to.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

STAMFORD, Conn. — WWE has suspended Joe Anoa`i (Roman Reigns) for 30 days effective immediately for his first violation of the company’s talent wellness policy.

Oficjalne info czy fake? Edytowane przez TakerFanKrk