Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

The Dude dał dość przeciętne promo. Nie można powiedzieć, że złe, bo takie nie było, ale też ciężko doszukiwać się w nim czegoś specjalnego. Gratulacje Romka, jak i postawa w walce z Sethem, wskazują, że niebawem zobaczymy złego Reignsa.

Wracając do Samiego - tak się zachowuje człowiek, który zaskoczył drugiego, silniejszego. Szarpal się, żebu utrzymać pin.

Stajnie mają to do siebie, że są cool. Jakieś nWo, Bullet Club, DX, zachowują się jakby rządzili daną federacją, każdy chcę się z nimi utożsamiać. WWEowska wersja The Club nie jest niczym takim. Mam z nią spory problem. Nie oferują ciekawej telewizji. Lubię ich jako jednostki, ale razi mnie albo brak pomysłu federacji, albo nijakość, jaką sobą reprezentują. Są tak fajni i cool, że WWE Universe chantuje Jasia.

Faktycznie chcą iść w stronę mistrzyni Sashy na SummerSlam. Osobiście czekam aż udowodni, że zasługuje. Charlotte to obecnie mocna marka w dywizji i nie powinna tracić na rzecz byle kogo. Powrót bez szaleństw. Czekam na więcej.

New Day Falls? Bardzo prawdopodobne.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Faktycznie chcą iść w stronę mistrzyni Sashy na SummerSlam. Osobiście czekam aż udowodni, że zasługuje. Charlotte to obecnie mocna marka w dywizji i nie powinna tracić na rzecz byle kogo. Powrót bez szaleństw. Czekam na więcej.

Ciezko jest mieć impakt przy powrocie kiedy robi sie dokładnie TO SAMO. Nie ogarniam tych bookerów, jak mozna być tak pozbawiony wyobraźni. Jak słyszę ze WWE ma sztab ludzi od tego by układać storyline to sie za głowe łapie. To nie jest nawet kwestia tylko i wyłacznie Sashy - ale popatrzmy na jej przykładnie:

Mercedes traci szanse by zdobyć pas na wrestlemanii ale dalej nie została spinowana.

Na pierwszym po WMce walczy z Samer Ryj i sobie IDZIE. Po prostu idzie sobie od tak a zostaje Natalya.

Wycofują Sashe z TV bo nie maja pomysłu co z nią zrobić.

Sasha łapie lekką kontuzje - tak w tym sporcie bywa.

SASHA WRACA PO KONTUZJI NA SUPERSTAR (XDDDDDD) I ZNOWU SIE BAWI Z SAMER, I TO NIE RAZ. To gdzie ma być szoker? Myślisz że reakcja na Rollinsa byłaby tak fantastyczna na PPV gdyby zaatakował Romka na SD gdy walczył z Clubem?

Szarlot broni tytułu, i bije pokonaną - HELOŁ TAK BYŁO NA RR.

ZGADNIJCIE CO BĘDZIE NA BG? O MAJ GAD PEJDZ I SASZA KONTRA DWIE ZŁE PANIE (NO BO PRZED WMka WCALE NIE BYŁO PODOBNIE.)

Pytanie za 10 groszy bo odpowiedz jest oczywista - kto kogo spinuje na BG? O MAJ GAD TO JUŻ BYŁO.

Edytowane przez Berbel
Entuzjasta kobiecego Wrestlingu.

• Reputacja:   1

Cholera, chyba mamy dowód na to że ktoś z WWE naprawdę czyta nasze forum, to co mówił Morison w Shoutboxie faktycznie zaistniało. Pewnie zobaczyli moje wpisy o pas dla Sashy i Vince podjął decyzję by zabookować ją na RAW. Znów udało mi się wybłagać titleshota ;) A mówiąc poważnie: jestem przeszczęśliwy. Sashka w końcu powoli idzie po pas a ja w związku z tym wracam do regularnego oglądania tygodniówek :D Nie pamiętam żebym kiedykolwiek miał większego bananka na twarzy gdy widziałem Sashkę wznoszącą tytuł do góry :) Sashunia odbębni tylko tego Taga z Paige na Battleground i SummerSlam zapowiada się dla mnie niezwykle miodnie :grin: Edytowane przez TakerFanKrk

Roman zaczyna heelować do publiki. Dobry znak.

Przez cały miesiąc nie potrafaili tak wypromować walki Rollinsa z Reignsem jak na tym Raw...

Szkoda że Triple Threat już na Battleground. Powiem szczerze że wolałbym poczekać z tą walką do Summer Slam. Grunt że cała trójka chce się teraz pozabijać i nie ma przyjaźni między Romanem a Deanem.

Big Johnny wrócił!!! Jak ja go uwielbiam. Gość jest świetnym heelem. W sumie podobają mi się takie powroty związane z Draftem. Myślałem że to będzie chamskie przypominanie o Drafcie. Kiedy będzie Mr."Jeff Harvey"? :D

Sashunia wraca=festiwal spierdolenia przez niektórych użytkowników

Pomijając to powrót jak powrót. Nie powiem że nie lubię Sashy, ale prawda jest taka że ma taki fanbase tylko dlatego że jest ładna i ma świetny theme song. Kwestia czasu jak wygra pas na Summer Slam. Czekam na Bayley.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

WWEowska wersja The Club nie jest niczym takim. Mam z nią spory problem. Nie oferują ciekawej telewizji. Lubię ich jako jednostki, ale razi mnie albo brak pomysłu federacji, albo nijakość, jaką sobą reprezentują. Są tak fajni i cool, że WWE Universe chantuje Jasia.

Mi też się ich niedobrze ogląda, ale jestem oto spokojny, gdyż obstawiam, że to wszystko doprowadzi do czegoś większego. Mianowicie do tego, że Anderson & Gallows w końcu nie wytrzymają i zaatakują AJ'eja , po czym dostaniemy debiut Balor Clubu, i co za tym idzie feud Balor Club vs AJ Styles.

Co do najnowszego odcinka raw, to żądam heelturny Reignsa.

Mam wrażenie, że Ambrose zbyt długo nie pobędzie z pasem. A może to nie wrażenie, tylko jakieś moje uprzedzenia, bo wciąż mi Dean nie pasuje z pasem. Co do walki na Battleground, jestem ciekaw co w takim razie szykują na Summerslam, bo to musi być coś większego. Rollins vs. Ambrose, Romek jako special ref i heel turn? :D #FantasyBooking.

Powrót Wyatt Family, nie dość że zapowiedziany, to jeszcze zestawili ich z New Day w segmencie. Dziwnie się oglądało Bray'a w ringu podczas wejścia mistrzów, z różowymi światłami dookoła. Gdzieś na początku RAW, gdy zapowiedzieli #1 Contender's Match zaświtało mi, że rodzinka mogłaby zaatakować obu i na Battleground doszłoby do 3 vs. 3 Tag Team Matchu. Nic z tego.

Sasha wróciła i zrobiła to samo co na FastLane, brawo WWE! Żeby zasłużyć na shota wystarczy wejść do ringu i zaatakować mistrzynie. Wiem, że to wrestling i często nie ma po co doszukiwać się tutaj logiki, ale powtórzenie tego samego patentu, przy tej samej osobie, w ciągu 4 miesięcy... widać że CT ma wenę.

Ten segment z przeprosinami strasznie przeciągnięty i nudny. W zasadzie wszystko co mówili po mnie spłynęło, no fajnie... przeprosili się. Ale who cares?

Cholera, chyba mamy dowód na to że ktoś z WWE naprawdę czyta nasze forum, to co mówił Morison w Shoutboxie faktycznie zaistniało. Pewnie zobaczyli moje wpisy o pas dla Sashy i Vince podjął decyzję by zabookować ją na RAW. Znów udało mi się wybłagać titleshota ;) A mówiąc poważnie: jestem przeszczęśliwy. Sashka w końcu powoli idzie po pas a ja w związku z tym wracam do regularnego oglądania tygodniówek :D Nie pamiętam żebym kiedykolwiek miał większego bananka na twarzy gdy widziałem Sashkę wznoszącą tytuł do góry :) Sashunia odbębni tylko tego Taga z Paige na Battleground i SummerSlam zapowiada się dla mnie niezwykle miodnie :grin:

niezaleznie czy jestes prowokacja czy nie, ale jestes NAJGORSZY.

niezaleznie czy jestes prowokacja czy nie, ale jestes NAJGORSZY.
Wielokrotnie o tym mówiłem, ale widzę że będę musiał powtórzyć kolejny raz: to nie jest żadna prowokacja z mojej strony. Zbyt długo tu jestem by posądzać mnie o trolling. Jestem najgorszy? Gorszy sort, tak? Ok przyjmuję to na klatę, jakoś będę musiał z tym żyć :)

PS. jeśli pozwolisz "lepszy człowieku" to prosiłbym Cię, żebyś następnym razem pisał bardziej zrozumiale. Naprawdę język polski nie boli ;)

Edytowane przez TakerFanKrk

WWEowska wersja The Club nie jest niczym takim. Mam z nią spory problem. Nie oferują ciekawej telewizji. Lubię ich jako jednostki, ale razi mnie albo brak pomysłu federacji, albo nijakość, jaką sobą reprezentują. Są tak fajni i cool, że WWE Universe chantuje Jasia.

Mi też się ich niedobrze ogląda, ale jestem oto spokojny, gdyż obstawiam, że to wszystko doprowadzi do czegoś większego. Mianowicie do tego, że Anderson & Gallows w końcu nie wytrzymają i zaatakują AJ'eja , po czym dostaniemy debiut Balor Clubu, i co za tym idzie feud Balor Club vs AJ Styles.

Co do najnowszego odcinka raw, to żądam heelturny Reignsa.

Wątpię, by Balor Club był ciekawszy niż The Club, jeżeli z tej trójki nie potrafią zbyt wiele wyciągnąć, to Finn także im nie pomoże ;)

Jesteśmy świadkami czegoś ciekawego. Zawsze gdy mieliśmy większe zestawienia, to czekano do tych największych gal, by to je podpromować, a wcześniejsze ppv olewano lub dawało jakieś pojedynki z pretendentami na szali itd.

Chodzi mi oczywiście o Triple Threat Match Shieldów o pas. W normalnych warunkach czekalibyśmy do SummerSlam lub do samej WrestleManii, by zobaczyć taki pojedynek, a tu dostajemy go na Battleground, czyli na gali teoretycznie gorszego sortu. Wiadomo, że ciężko będzie przebić kartą Money in the Bank, które i tak wyszło przeciętnie, ale to już będzie właściwie okres wakacyjny, a ludzie z chęcią zobaczą ppv choćby dla samej walki o główny pas.

Romek zaczyna heelować, mówiąc iż nie interesuje go to co publika twierdzi. Nowość. Choć wciąż nie mamy pełnego heel turnu, a szkoda. Ciekaw jestem czy Vince i Hunter będą mieli w końcu jaja, by przeprowadzić turn, tak samo jak zrobili Ambrożego mistrzem.

Jeżeli chodzi o same RAW, to przyzwoity poziom. Trochę lepiej niż ostatnio. Powrót Sashy oczywiście w końcu robi ciekawszą sytuacją w dywizji kobiet, choć mam nadzieję, że nie dadzą nam kolejnego tag team matchu na ppv, bo to będzie już na siłę przedłużanie reignu Charlotte. No i jestem ciekaw mimo wszystko jak poprowadzą zderzenie dwóch różnych światów jakimi są New Day i Wyatt's. Pierwszy segment mnie nie porwał, ale jeżeli w obecnej chwili jest ktoś kto może odbić pasy tag team, to właśnie Wyatt's. Nawet... mając w pamięci WMkę...

Wielokrotnie o tym mówiłem, ale widzę że będę musiał powtórzyć kolejny raz: to nie jest żadna prowokacja z mojej strony. Zbyt długo tu jestem by posądzać mnie o trolling.

A jak byś to nazwał? Doskonale sobie zdajesz sprawę że Twój styl pisania o "Sashuni" wkurwia wielu innych użytkowników i mimo to specjalnie wciąż i wciąż tak piszesz. Więc jesteś perfidnym trollem, i nie jest ważne czy jesteś tu dzień czy 10 lat.

W ogóle to chłopie, serio, nie uważasz że wielokrotne uświadamianie wszystkich jak bardzo jesteś zafiksowany na punkcie jakiejś laski za oceanem jest upokarzające? Przykro patrzeć, serio.

A jak byś to nazwał? Doskonale sobie zdajesz sprawę że Twój styl pisania o "Sashuni" wkurwia wielu innych użytkowników i mimo to specjalnie wciąż i wciąż tak piszesz. Więc jesteś perfidnym trollem, i nie jest ważne czy jesteś tu dzień czy 10 lat.
A jak nazwiesz tych którzy piszą o Szarlotce czy Stefci? To Cię rozumiem nie razi, mimo że takie określenia pojawiają się bardzo często. Naprawdę dziwię się że można "dostać po głowie" nawet za taką drobnostkę jak zdrobnienie czyjegoś ring name'a.

W ogóle to chłopie, serio, nie uważasz że wielokrotne uświadamianie wszystkich jak bardzo jesteś zafiksowany na punkcie jakiejś laski za oceanem jest upokarzające?
Po pierwsze: nie jestem "zafiksowany", po drugie nie mam absolutnie na celu nikogo denerwować swoimi wpisami. Naprawdę przykro mi że tak myślisz. Zresztą dziwi mnie że masz do mnie pretensje a jakoś nie słyszałem żeby Cię wkurzały wpisy lygrysa. Mierzmy wszystkich równą miarą. Edytowane przez TakerFanKrk

O to chodziło. Po jednym RAW Dean już jest lepszym mistrzem niż Roman. Wszystko przez umiejętność sprzedania siebie. Dean może śmieszkować i robić z siebie durnia a i tak wyjdzie lepiej niż dukający Roman. Ten ostatni zaczyna się odgryzać publice. Blisko, coraz bliżej... Oby nie wygrał kantem pasa już na najbliższym PPV.

Cena zamiatał Andersonem jak szmacianą lalką. Mimo wszystko spodziewałem się, że Karl choć trochę będzie się odgryzać. The Club wygląda słabo ale też nie widzę w najbliższym czasie możliwości przejścia Gallowsa i Andersona na stronę Balora. AJ zbyt dobrze wygląda jako heel żeby go tak szybko na powrót turnować.

Ciekawi mnie co wymyślą z tym Woodsem omamionym(?) przez Braya? Czyżby jakiś rozłam?

Owens vs. Zayn się rozpędza. Tylko czy wystarczy impetu żeby ciekawić aż do Summerslam?

RAW niezłe. Nie porywało jakoś wybitnie, ale też się nie nudziłem.

A jak nazwiesz tych którzy piszą o Szarlotce czy Stefci? To Cię rozumiem nie razi, mimo że takie określenia pojawiają się bardzo często. Naprawdę dziwię się że można "dostać po głowie" nawet za taką drobnostkę jak zdrobnienie czyjegoś ring name'a.

To nie chodzi o zdrobnienia, to chodzi ogólnie o cały styl, którego wyżej wymienione jest tylko częścią. Nie udawaj głupiego.

Po pierwsze: nie jestem "zafiksowany",

A tak to właśnie wygląda.

Zresztą dziwi mnie że masz do mnie pretensje a jakoś nie słyszałem żeby Cię wkurzały wpisy lygrysa. Mierzmy wszystkich równą miarą

"Mamo, a Jacek i Placek też dostali jedynke!!!" Tak właśnie teraz brzmisz.

To nie chodzi o zdrobnienia, to chodzi ogólnie o cały styl, którego wyżej wymienione jest tylko częścią. Nie udawaj głupiego.
Nie udaję, mówię po prostu jak jest. Lubię ją tak, jak zwykły fan. Nie jestem w niej zakochany ani nic z tych rzeczy. Zresztą jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy żeby pisać na jej Twitterowym koncie miłosnych postów czy czegoś w tym rodzaju. Wiem że mój styl może wydawać się komuś dziwny ale zapewniam Cię (choć pewnie i tak mi nie uwierzysz) że jestem jak najbardziej normalnym facetem.

Cytat:

Zapewniam Cię że jesteś w całkowitym błędzie.

Cytat:

Zresztą dziwi mnie że masz do mnie pretensje a jakoś nie słyszałem żeby Cię wkurzały wpisy lygrysa. Mierzmy wszystkich równą miarą

Ale tak niestety jest. Lygrys spamuje forum i Shoutboxa obleśnymi wpisami związanymi z seksem i nie ponosi za to żadnych konsekwencji a zamiast tego dostaję po głowie ja, mimo że moje wpisy nie zawierają żadnych chamskich ani obleśnych określeń.

Poza tym czy serio musimy kolejny raz robić offtop z powodu tak nieistotnej sprawy? Ile razy jeszcze będę musiał prostować jedne i te same rzeczy? Jeśli masz do mnie jakieś "ale" to pisz na PW. Na pewno odpowiem.

Edytowane przez TakerFanKrk

Nie udaję, mówię po prostu jak jest. Lubię ją tak, jak zwykły fan. Nie jestem w niej zakochany ani nic z tych rzeczy. Zresztą jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy żeby pisać na jej Twitterowym koncie miłosnych postów czy czegoś w tym rodzaju. Wiem że mój styl może wydawać się komuś dziwny ale zapewniam Cię (choć pewnie i tak mi nie uwierzysz) że jestem jak najbardziej normalnym facetem.

Cytat:

Zapewniam Cię że jesteś w całkowitym błędzie.

Cytat:

Ale tak niestety jest. Lygrys spamuje forum i Shoutboxa obleśnymi wpisami związanymi z seksem i nie ponosi za to żadnych konsekwencji a zamiast tego dostaję po głowie ja, mimo że moje wpisy nie zawierają żadnych chamskich ani obleśnych określeń.

Poza tym czy serio musimy kolejny raz robić offtop z powodu tak nieistotnej sprawy? Ile razy jeszcze będę musiał prostować jedne i te same rzeczy? Jeśli masz do mnie jakieś "ale" to pisz na PW. Na pewno odpowiem.

Primo, rzeczywiście moglibyście przenieść tą dyskusję na priv, Secundo a ty Taker też mógłbyś się lekko jednak stonować z tymi wpisami na temat Sashy, bo jednak niewiele wnoszą do dyskusji, a to jest temat DYSKUSYJNY ;)