Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Już wolę oglądać takiego Cenę z pasem US i robienie Open Challengów, gdzie min. raz w miesiącu na Raw wykręcał świetną walkę, niż jakiegoś Ruseva z pasem i Ceną pchającym się do WWE WHC. :P
...

16454446905728fca76830a.jpg

Akurat Rusev z gimmickiem Rosjanina był zajebisty. W ringu jest również zajebisty. Technike ma, zwinność ma, gabaryty ma. Jak prowadzili go na monster heela to był idealnym materiałem na World Heavyweight Championa, ale musieli go zniżyć do jobberki

Akurat Rusev z gimmickiem Rosjanina był zajebisty. W ringu jest również zajebisty. Technike ma, zwinność ma, gabaryty ma. Jak prowadzili go na monster heela to był idealnym materiałem na World Heavyweight Championa, ale musieli go zniżyć do jobberki

Awatar, proszę cie mówisz to serio? Rusev materiałem na WHC... :roll:

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

A nie? Wygląd ma, Ring skillsy jak na swoje gabaryty nawet bardzo dobre. Na majku w paru segmentach pokazał sie z poprawnej strony, kiedy nie musiał zgrywać ruska na całego. Jak by WWE dało mu więcej swodoby w tym przygłupim gimmicku, to by się wiele osób do niego przekonało. Oczywiscie obecnie w kolejce do pasa jest pare innych osób, więc Rusev go nie powącha jeszcze przez jakieś dwa lata, ale jeżeli dablju nie spuści go całkowicie w klozecie, to czemu nie, gość jest całkiem utalentowany.

Co się sttało, że użyli na RAW dawno zapomniane krzesełko? o.O Cesaro znowu w zapomnienie :(

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

New Day odpowiada na Open Challenge Jasia, ale bez żadnych szans na sprawienie zaskoczenia. Co gorsza, po rozrywce przez nich zaserwowanej, dostaliśmy wydłużenie rodem ze SmackDown, gdzie 1on1, przeradza się w kolejny pojedynek.

MizTV dawno nie było tak wielką stratą czasu. Nie pchnęło to tego story w żadnym kierunku, a desperackie cheap popy Charlotte były żenująco słabe. Nawet to trzeba umieć i nawet z tym sobie średnio radzi - Wooo? Ostatnio pojawiły się narzekania na Paige, po jej udanym promie sprzed dwóch tygodni. Jestem ciekaw, czy pojawią się kolejne, po tekście który rzuciła w kierunku siostrzyczek. Mi się podobał :wink:

Barrett zalicza kolejny bez emocjonalny powrót. Wyglądał jakby nawet jego nie interesowało, że wraca do akcji.

Słabiutkie RAW, gdzie jedyna frajda z seansu płynęła od pewniaka, jakim jest ostatnio Kane. Pochwała na pewno należy się też Romkowi i Brayowi, którzy poszli w fajną rozwałkę, a fakt, że Big Show "przegadał" Heymana mnie przeraża.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Kane i jego rozdwojenie jaźni jak najbardziej na plus. Okazało się że to Rollins jest wariatem a Kane, akurat tym dobrym umysłowo. To chyba najlepszy feud o pas, od dłuższego czasu, nie pamiętam kiedy tak dobrze mi się oglądało, program o główny pas. Aż się prosi żeby dać Kane'owi ten ostatni run z pasem. Najlepszy moment gdy wyszedł, z karetki kuleje, kuleje aż tu jeb przestawił sobie kość idzie dalej, Rollins obesrany. Miejmy nadzieje że ta walka odbędzie się w klatce, i Kane w końcu zdobędzie zasłużone złoto. Co jak co ale facet, daje nam więcej emocji niż obecny mistrz, choć na krótką chwilę dać mu to złoto. Gdzie jest Sheamus? Tylko nie mówcie że wleci niespodziewanie, i zrealizuje kontrakt na Kane, już na Hell in a Cell..

New Day jak zwykle na propsie. Przewiduje że Dudley's przegrają na Hell in a Cell, co jak co ale to momentum New Day. Obecnie nie ma najlepszego Heel'owego Tag Team'a jak oni. Nawet Jaśko przegrał choć go nie spinowali. Aż się prosi żeby na początku roku Hardy Boys podpisali kontrakt z WWE i powrócili na pełen etat.

Feud o pas IC, jest tak mierny, jak uciekający Owens co walkę. Myślałem że zrobią z niego typowego Monster Heela, a okazuje się że idzie w te same ślady co Rollins, i jak prawie każdy Heel w WWE. Lubię Rybacka, i jakoś z chęcią bym go zobaczył ponownie z mistrzostwem IC.

Feud Undertakera z Lesnar'em jest tak beznadziejnie prowadzony, że nie ma ani tego ani tego na RAW i bardziej na ten Main Event zasługuje Rollins i Kane. Promują jakiś beznadziejny program Big Show'a z Lesnar'em, gdzie Show dostanie tak w pizdę że się osra. W sumie nic nadzwyczajnego, ale jak Niko napisał nie za fajnie to wyglądało jak Show górował z mikrofonem w łapie przed rozgadanym Heymanie.

Końcówka RAW, nie wiem co to miało oznaczać ale dość podejrzane. Możliwe że poszli po rozum do głowy, i chcą dać nam nie wielką dawkę przemocy sprzed kilku lat. Bo nie pamiętam, kiedy taka przezkozacka końcówka RAW się nam trafiła. Co jak co ale Romek, w takich ostrych walkach nie źle się spisuje to samo Wyatt, najlepszy moment kiedy Bray rzucił tym gościem w Romana :lol:

RAW jak najbardziej na plus, jakby było takie co tydzień to z pewnością o wiele lepiej by się to oglądało :)

RAW jak najbardziej na plus, jakby było takie co tydzień to z pewnością o wiele lepiej by się to oglądało :)

Czytam i zastanawiam się, czy aby na pewno oglądałem ten sam epizod co Ty. Jak RAW takie będzie co tydzień to USA Network zacznie sapać do Vince'a, że rating mu spadł poniżej 2.0 :P

Czytam i zastanawiam się, czy aby na pewno oglądałem ten sam epizod co Ty. Jak RAW takie będzie co tydzień to USA Network zacznie sapać do Vince'a, że rating mu spadł poniżej 2.0 :P

Lepsze to niż jakieś walki z dupy, i jakieś śmieszne komediowe segmenty. To RAW akurat było na poziomie, jakby było takie co tydzień to jakoś by w miarę uszło. Lepsze to niż ciągłe panowanie Authority, czy John Boy w Main Evencie co RAW.

śmieszne komediowe segmenty

Jakby jeszcze śmieszne były, to tak, lepiej aby było ich więcej, bo "komediowych" segmentów to było aż za dużo (Kane i Seth).

jakieś walki z dupy

Nadal oglądamy wrestling?

A co do samego RAW, to bida z nędzą, nie ma po co tego oglądać.

Chyba zapomniales sens istnienia tygodniowek, od walk sa PPV. Ja tam juz wole porzadny brawl na koniec niz tysieczna "super walka" Nevilla albo Cesaro.

Segment Kane'a i Rollinsa trochę przydługi, ale na plus - ostro mi się to podoba jak prowadzą postać Kane'a i cholera, aż za bardzo chcę, aby on dostał ten jeden run z pasem WWE WHC. Po prostu zasługuje, a to jest chyba najlepszy okres (czwarty kwartał) na to.

Największa bolączka Raw to BNB i Big Show uciszający Heymana... damn, po raz pierwszy chyba Paul wyszedł z ringu bez jakiejś riposty czy ataku Lesnara na Showie, ale już dobrze, że nie robili niepotrzebnego brawlu na tygodniówce, bo to byłoby zbyt przewidywalne. Show już chyba za to nie pamięta, co robił na Royal Rumble '14 ;)

Co do BNB, to wrócił, ale cholernie nijako jako tweener (lub zobaczymy co z nim zrobią na smacku/raw), po kolejnej walce Rhodesa z Nevillem... gdzie było Ascension? Czy ja coś przegapiłem, Stardust z nich zrezygnował?

O dziwo, największą cieszynkę przygotował mi U.S. Open Challenge, a przynajmniej - jak zwykle przez ostatnie tygodnie - New Day. Sam motyw z trąbką (czy tam puzonem, whatever) i graniem theme'u, a po chwili "OOOOOH DŻON SINA!" to już przepis na banana na mojej twarzy + dokładka w formie exclusive'u na kanale YT WWE, gdzie Slater czeka na swoją kolej by wyjść do ringu z Ceną :twisted:

Chyba zapomniales sens istnienia tygodniowek, od walk sa PPV. Ja tam juz wole porzadny brawl na koniec niz tysieczna "super walka" Nevilla albo Cesaro.

Tygodniówka to połączenie walk i segmentów, PPV poniekąd też (pierdołowate, ale czasem są w pre-showie czy na samym PPV, jak ostatnio Foley na SummerSlam). Tygodniówka jest od rozkręcania feudów, czy to w formie walk czy segmentów.

...

16454446905728fca76830a.jpg

Ostatnio pojawiły się narzekania na Paige, po jej udanym promie sprzed dwóch tygodni. Jestem ciekaw, czy pojawią się kolejne, po tekście który rzuciła w kierunku siostrzyczek.

A mnie ciekawi kto był takim samobójcą że świadomie zdecydował się oglądać Miz TV z kobietami, mając w pamięci ich segment z Brooklynu :twisted:

W momencie kiedy Cena zaczął swój challenge pomyślałem sobie "a może New Day? - Xavier ostatnio grał theme song Ruseva, teraz miałby świetną okazję do kolejnego remixu theme Jaśka". Dammit, trafiłem :twisted: . Nie przewidziałem jednak że bookerzy szarpną się na danie Woodsowi tych kilku minut w ringu; z drugiej strony, jego trąba była jakaś spi*rdolona - Xavier przed zapowiedzią chciał zagrać ten motyw z Final Fantasy (poległ niemiłosiernie :P ).

Zresztą historia tej trąby generalnie idealnie opisuje te Raw - dźwięk instrumentu był tak bezpłciowy jak i cała tygodniówka - niby coś się działo, ale nie było tego dużo. Dla przykładu, mój ulubieniec, Kane - poza swoim pierwszym backstage (tekst o byciu "the man"), nie był już tak porywający. Heyman średniawka, Wyatt z Reignsem w zasadzie też (część walki po pierwszej przerwie reklamowej to był sleeper okrutny), o reszcie zdążyłem zapomnieć.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

New Day w US Open Challenge? Fajne, tylko niech tego nie powtarzają z resztą członków.

Barrett wrócił - obił Stardusta i Neville'a. Szykuje się super program :roll:

Wiecie, co jest gorsze od wciągania pod ring przez demona? Ta scena z karetką z dzisiejszego RAW. No, jeśli nie gorsze, to na równi.

Heyman wreszcie wrócił. Gadał krótko, ale i tak poprawił mi humor.

Oby koniec gali oznaczał jakiś No Holds Barred na HiaC, ewentualnie niech wrzucą to 3vs3 do klatki. Zwykła walka mnie wykończy.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Heh, RAW rozpoczyna New Day z Ceną, a potem i Dudley'ami. Murzyni jak zwykle wypadają super (do tego wygrywają), Cena nie przynudza no i są Dudley'si, więc rozpoczęcie na "+"

Story Rollins - Kane posuwa się do przodu. Nie ma to jak oddać komuś głowę jego statuy znalezioną na wysypisku :D :D :D Skoro to Seth jest niezrównoważony, to chyba ja też powinienem się przebadać, bo odnoszę wrażenie, że większy problem ma Kane ;)

A więc dwie walki kobiet na HiaC - Charlotte vs. Nikki i Paige vs. Natalya. Jedna musi odbębnić rewanż, drugą trzeba czymś zając, więc wróciła Kanadyjka. Ok, choć trochę szkoda tu różowo włosej :(

RyBack vs. Ziggler vs. Rusev vs. Owens o pas? Jestem za. Tylko niech Kevin nie straci z szybko pasa.

No i zepsuli sprawę. Barretta w oczach fanów mógłby uratować ewentualny face turn, bo znamy go w milionie wersji heelowych, a żadnej face'owej - takie przeciwieństwo Ceny :) Niestety nie zdecydowali się na to i "king" będzie nadal przynudzać...