Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wszyscy porównują te story Kane'a do Abyssa i Josepha Parka, a ja chcę podkreślić jedną, zasadniczą różnicę:

Wszystko wskazuje, że Kane jednak świadomie gra korporacyjnego i w masce jednocześnie, by swoimi sztuczkami wejść w głowę Rollinsa. Natomiast TNA próbowało z nas robić idiotów i nawet jak już wiedzieliśmy, że Park to Abyss, to kontynuowali story. No i Joseph niby nieświadomy był tego, że jest Abyssem.

• Reputacja:   0

Orton już wrócił. Zapomnieli o Jericho, koniec bawienia się w mystery partnerów. Teraz od początku będzie mało ciekawie ;)

Paige już jest heelem. Ale zamiast zasadzić kopa z zaskoczenia, strzeliła promo. Niezłe to było, duży plus za pomysł, nie było takiej sztampy, jakiej można by się było spodziewać.

Woods grający theme Ruseva :D Akcje przy wejściu Bułgara też super. New Day Rocks, nic się nie zmienia.

Największa przegrana "rewolucji Div" wraca. Natalya zasługuje na czas na antenie bardziej, niż cały Team Bella. Co z tego, że przegrała? Ona chociaż nie usypia w ringu. Dobrze się ogląda jej walki, nawet kiedy nie wystawia cyców na wierzch - ucz się, Nikki :twisted:

Kane to zabawny gość. Piątka ze Stefą najlepsza. Robi wszystkich za debili, a na koniec wbija w masce. Gdyby nie to durne wciąganie pod ring "do piekła", całe RAW miałby na plus, pierwszy raz od... dawna.

Inna sprawa to Jaś. Znowu czyściutko rozjechał Setha. Niech broni US Title'a w Main Eventach PPV.

...jeszcze jedno. Hell in a Cell już dosyć blisko. Na reklamie na NoC zapowiadali ważną walkę. A dziś nie było ani Lesnara, ani Takera, ani nawet Heymana. Poważnie?

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Nie wspominając już o tym, jak bardzo przewidywalny był ten turn. I jak, w istocie, słaby - miała być druga AJ, ale AJ jest tylko jedna - "ostre" promo pełne frazesów rodem z for internetowych też trzeba umieć wygłosić, dramaturgii w tym było tyle, co w meczu Polski z Gibraltarem. Niewiele :roll:
Do mnie od początku Paige nie przemawiała. Jakoś nigdy nie widziałem tych jej "zajebistych ring skilli, moim zdaniem jest w ringu przeciętna i nigdy nie rozumiałem tego powszechnego zachwytu jej osobą. Jej proma też do mnie nie przemawiają. Prawda jest taka że od czasu odejścia AJ w dywizji Div nie ma wyrazistego charakteru, kogoś kto pchałby ten wózek na przód. Co do Charlotte: kompletnie też do mnie nie przemawia. Dostała pas bo jest córką Flaira i w zasadzie tyle. Sory ale uważam że obecnie nie ma w rosterze żadnej Divy która mogłaby dorównać nieodżałowanej AJ.

Nikt nie wspomina o świetnym promie Gianta? Niedobrzy ludzie!

Na RAW trochę zbyt dużo tych dziewuszek które koniecznie chcą udawać rozwydrzone zapaśniczki, ale cóż... I tak nie przebije to swoistego gnojenia mistrza przez jakiegoś :twisted: mistrza Hameryki. Orton? Zabierzcie go z telewizji, dajcie jakieś nowe twarze! Kane wypadł świetnie, oby dostał swój pożegnalny run z pasem, bo gość zasłużył na to jak mało kto.

Popłuczyny po kiepskim "PPV".

Dobre! Spodobał mi się początek pierwszego segmentu. Po co mamy się bawić w jakimś matchu skoro możemy walczyć teraz... i się nawalali. Jak do ringu wpadła reszta Wyattów, Dean i Orton to już był to zwykł brawlec. Nie wiem, czy Ortona można uznać za lepszego partnera od Y2J'a. Przecież jak jedna legenda rady nie dała, to trzeba sięgnąć po większą ikonę. WWE sięgnęło po tego który był przez lata uważany w hierarchii WWE za drugiego po Cenie. Średnio mi się to podoba, jednak ma to sens... Wyaci go pobili ileś tam tydni temu.

Zapłakany głos Charlotte przekazał wiele. Takie momenty są zapamiętywane na długo. Było czuć że Ric, mówił prawdę. Piękny moment, którego żadne komentarze nie powinny zepsuć. Heelturn Paige zrobił ten segment jeszcze ciekawszym. Człowiek myślał, że jak Divas Revolution przejdzie do głównego rosteru to się wszystko rozdrobni. Dalej jest ciekawie, wkręciło mnie to. W dodatku ringowy generał Natalya się znalazła...

Cena pokonał obecnego mistrza, najważniejszą postać w fedce dwa razy, w środku ringu, w dwa dni. Co byśmy bez niego zrobili...

Uśmiechnięty Kane, wracający do pracy to idealny pracownik. WWE dobrze wymyśliło start tego story, i jestem dobrej myśli. Akcent z wciągniętym Sethem pięknie zwieńczył to Raw. Raw które było dobre, solidne.

Kane rozpieprzył to RAW. Jego komediowa gra była mistrzowska, high five ze Stefcią - ciężko było się przynajmniej nie uśmiechnąć :D Pomysł na "świadome rozdwojenie jaźni", tj. kontrolowanie dwóch charakterów przez Jacobsa jest świetny. Nie mogę się doczekać następnego RAW właśnie ze względu na Wielką Czerwoną Maszynę. Brako kreatywni, trzymajcie ten poziom!

Oj Natalya to właśnie powinna być nr. 1 w kobiecej dywizji. Wspaniale walczy, za mikrofonem dobra. Jestem jak najbardziej za odebraniem tytułu Charlotte przez Natalye na WrestleManii 32.

ale dlaczego natalia nie jest?

popatrzcie na nikki i na kanadyjkę ;)

Dobra, najpierw płakałem nad tym że Corporate Kane wraca i jest ciulowo, ale... no, obiecałem, że obejrzę do końca Raw i faktycznie wszystko wyszło zajebiaszczo, tylko liczę, że nie będzie tak do HiaC (które za 5 tygodni i feud Lesnar/Taker może powrócić za tydzień, bo skoro pięcio-tygodniowa przerwa pomiędzy galami jest... Może na RAW wpierw Lesnar odpowie Showowi). Niech Kane powoli uwalnia się potem od tego komediowego Corporate Kane'a i jakoś przed PPV rozpierdzieli Rollinsa czy kogo tam innego (J&J Security R.I.P.), a na PPV... niech nawet zdobędzie tytuł, a co tam.
...

16454446905728fca76830a.jpg

Romanowi i Deanowi pomaga Orton, długo to na tym urlopie się chłopak nie zasiedział. Tornado tag team match w klatce- to by było coś. Choć pewnie postawią na tornado tag ale na normalnych zasadach, w każdym razie wszystko dąży ku temu że jakoś w końcu poskromią czarną owieczkę Wyatta, albo chociaż ją zneutralizują bo wątpię by to jego przypięli na Hell in a Cell.

Owens znowu ucieka, nic nowego ale mam dziwne wrażenie że jemu ten pas może po prostu zaszkodzić.

Paige przechodzi turn co było do przewidzenia choć spodziewałem się czegoś mocniejszego. Promo też może być bo było dobre ale brawlem bym nie pogardził. Kto teraz dla Charlotte? Robi się tłoczno więc może odbębnią rewanż Nikki na Raw a nie na PPV.

Kane świetnie gra swoją rolę, porównywanie tego do story z Abyssem jest trochę nie na miejscu bo tam ciągnęło się to w nieskończoność, było to o wiele gorsze niż to co dzisiaj widzieliśmy no i Park nie wiedział że jest Abyssem a Kane ewidentnie udaje że nic nie wie by zmylić i ogłupić Authority. Mam nadzieję że na Hell in a Cell zgarnie pas bo po prostu chłop na to zasłużył tymi latami wierniej pracy. Na minus tylko to że pokazali w Raw Fallout że Rollins ot tak po prostu wyszedł spod ringu i uciekł, zawsze myślałem że pod ringiem dzieją się "niepojęte rzeczy" a tu taki klops :twisted:

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Też bardzo bym chciał żeby dostał pas Kane, bo mu markuję od początków, ale nie ma się chyba co oszukiwać. Raz trzymał pas (po prawdzie 1 dzień lol) i kilka razy WHC. Poza Vincem najstarszym mistrzem był Hogan jak wygrał pas w wieku 49 lat. Kane ma lat 48 i daleko mu do pozycji aż tak ogromnej legendy jaką wtedy był nasz Nigga. Chociaż jeśli by dostał run, chociaż na miesiąc to oglądam każde RAW!!!!!!!!

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

No i Joseph niby nieświadomy był tego, że jest Abyssem.

Kane za to niby nieświadomy jest, że jest Kanem. :P

Ok dziś było fajnie, ale jak długo uraczą nas tego typu szopką? Wątpię by do hiac Kane cały czas robił z Authority bandę kretynów. już tera powątpiewam, że Kane za tydzień będzie miał swój kolejny dzień w pracy. Końcówka raw cholernie zrypana. Ile jeszcze razy wwe nam coś takiego pokaże, litości...

Jericho nie było, ale i tak liczę na jego pojawienie się choćby w okresie rtw i na feud z Dean'em.

Coraz więcej osób jedzie po Paige...O Jak mi milutko na serduszku. :D

Ostatni raz Paige była heelem, kiedy facem były Bellaski...a to chyba nie było w cale tak dawno. :roll:

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Wszyscy myślą, że Kane ma rozdwojenie jaźni niczym Tadeusz Norek a ja wam powiem, że tym zamaskowanym alter-ego okaże się jakiś Baron Corbin :)

Tak na serio - mieliśmy już Demona, Korpo-szczura, więc połączenie tych dwóch postaci zawsze będzie jakąs odmianą, a już dzisiejszy odcinek udowodnił, że mogą być "momenty".

Charlotte, przestań się mazać - chłopaki nie płaczą :D Do turnu Paige nie mam zarzutów, bo lepszy speech "od serca" niż bezmyślny atak (przy okazji muszę wyrazić moje niezrozumienie co do głosów, że to nieudana podróba prom AJ - to tak, jakby każdy życiowy speech był z automatu porównywany do Pipe Bombu Brooksa), Nikki pewnie dostanie swój rewanż na najbliższym PPV, a w międzyczasie Bytyjka jakoś musi się odbudować i jednak uważam, że w tym celu wróciła Nattie. Divas revolution do tej pory to były ciepłe kluchy, więc pojawiła się iskierka nadziei na jakiś krok naprzód.

Fujara Xaviera - duża rzecz i cieszy :D Theme Rocky'ego, theme Różowej Pantery, theme Ruseva - anie mogę się doczekać, aż nagra coś dla Blue Pants :)

Pierwsze RAW po NoC takie, jak powrót Ortona - images?q=tbn:ANd9GcQyVI8RTKdg2B2GNo_Viey3zKExew1s4XXEaOJlIoyjWtp-heL8GMAvNg

Edytowane przez Morison
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   1

Wszyscy myślą, że Kane ma rozdwojenie jaźni niczym Tadeusz Norek a ja wam powiem, że tym zamaskowanym alter-ego okaże się jakiś Baron Corbin

Przecież Tadek nie miał rozdwojenia tylko alter ego :P

Co do Raw to programy właściwie poszły do przodu ale na serio wystartują one po tym specialu na Network. Możemy być pewni, że Seth vs Kane zobaczymy na HiAC, bo to chyba idealna stypulacja dla Kane'a. Wykona kilka Chokeslamów, pogrozi rywalowi i możliwe, ze ktoś zainterweniuje, bowiem sądzę, że Masked Monster utrzyma się aż do WM

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Fujara Xaviera - duża rzecz i cieszy :D Theme Rocky'ego, theme Różowej Pantery, theme Ruseva - anie mogę się doczekać, aż nagra coś dla Blue Pants :)

Ja czekam na theme song Super Mario - wtedy będę nie tylko spełniony - wtedy chciałbym aby zagrał mi to na pogrzebie :-D