Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pierdołowata informacja, ale dam w spoiler.

Sting będzie otwierał przyszłotygodniowe Raw.

...

16454446905728fca76830a.jpg

Pierdołowata informacja, ale dam w spoiler.

Sting będzie otwierał przyszłotygodniowe Raw.

Jak dla mnie jego pojawienie się na najbliższym Raw było oczywiste, musi przecież wytłumaczyć co i jak, dlaczego tak postąpił a dopiero potem może zniknąć aż do NOC(niestety).

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Już chyba nie musicie się wygłupiać z umieszczaniem wypowiedzi w spoilerze, skoro informacja widnieje na głównej jako news dnia :)

Jestem w każdym razie zaskoczony że gość totalnie ominął NXT, dawno nie mieliśmy takiego debiutu że od razu zawodnik pojawia się w main rosterze.

Racja, ostatnim był chyba Ambrose (?) Bo Stinga jednak do grona "debiutantów" nie będę liczył :D

Ostatnim który tak wskoczył był Sin Cara. Ambrose walczył już jakiś czas w FCW.

No czyli NXT ominął :D

czerwono włosa dziewczyna z publiczności która robiła swojemu chłopakowi "RKO outta nowhere" podczas przemowy Triple H'a?

Ta para ogólnie była zwariowana, podczas wypowiedzi Rollinsa 90% czasu patrzyłem ja Eva Marie wannabe dręczy jakiegoś gościa :???:

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Myślicie że jest szansa na to że to The Rock zasili 2/3 Shield ? Czy on już w żadne feundy się mieszać nie będzie.

Wiem że najprawdopodobniej będzie to Rowan no ale WWE ostatnio zaskoczyło.

Myślicie że jest szansa na to że to The Rock zasili 2/3 Shield ? Czy on już w żadne feundy się mieszać nie będzie.

Wiem że najprawdopodobniej będzie to Rowan no ale WWE ostatnio zaskoczyło.

Żadnych szans. Przecież nowy członek Wyattów = Push. Rodzinka musi to wygrać bo byłoby to nielogiczne w żaden sposób, a przecież Rock nie sfrajerzy się z jakimiś upper midcarderami.

72808822254bc0bb0ef609.jpg

W sumie racja :/ Rock miałby latać po smackdown i walczyć jak równy z równym z Harperem.

Mam nadzieję że dodadzą kogoś innego niż Rowana i ten feund jeszcze bardziej zachęci.

bogiS, ja osobiście myślę, że jeśli nie Rowan to Balor. Nie chciałbym widzieć chłopaka jak marnuje swoje ring skille na Stowmana i w ogóle nie chcę widzieć znowu mistrza NXT w głównym rosterze, bo to spoiler, że zaraz straci pas NXT, pewnie na kolejnym takeover. Obawiam się, że wrzucą do tego feudu Big Showa lub powracającego Kane'a, którzy gabarytami dorównują nowemu Wyattowi.

• Styl:  Jasny

Leo Kruger, Leo Kruger.... 8) Albo Joshua Kingsley, even better...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Co do tego RAW powiem tylko jedno - wow, to chyba była najcichsza publiczność ever... :shock:
...

16454446905728fca76830a.jpg

Co do tego RAW powiem tylko jedno - wow, to chyba była najcichsza publiczność ever... :shock:

Długie przemyślenia, nie powiem :)

No to wiemy więcej o sytuacji Rollinsa na NoC. Wątpię, żeby Seth wygrał obydwie walki o pasy. Uwali albo z Ceną, albo ze Stingiem, albo z Sheamusem. Deal with it. Seth się już skończył, a te wonty mistrza do Tryplaka mogą być zwiastunem face-turnu i feudu zmierzającego prosto do WM-ki.

Kolejna walka Rybacka z Big Showem, kolejna zakończona nie do końca czysto. Miz musiał się pojawić i musiał zaingerować. Czyżby kolejny Triple Threat o IC?

New Day znowu skradli show, a speech o ratowaniu stołów, bo nie będzie na czym jeść świątecznych obiadów albo grać w pokera, rozwalił system. Folia ochronna na blacie dopełniła efektu. Tydzień temu Woods wylądował na stole, dzisiaj nikt nie dostąpił tego zaszczytu. Zastanawiam się, czy Bubba i Devon odbiją pasy już na NoC, czy poczekają jeszcze jakiś czas (następne PPV?).

Nieczyste zwycięstwo Zigglera nad Rusevem? Okej. Trzecia walka między dwójką? No cóż. Zgrzyty w parze amerykańsko - rosyjskiej? No kto by się tego spodziewał... Tyłeczek Lany? Show-stealer :)

Beat The Clock Challenge przyjemny, dobra kolejność z biciem czasów. Gdy Becky zgarniała pierwszy pin, wiedziałem, że następna w kolejności ją przegoni. Nie wiedziałem tylko, czy będzie to Charlotte, czy Paige. Okazało się, że Flairówna. Szok dnia, poprawiła czas na Brie. Pozostała Paige i ku radości mojej i pewnie nie tylko mojej zawalczyła z Sashką :D Całe szczęście, że Brytyjka nie wygrała, bo ona miała już swoje momenty z pasem. Interwencja Taminy i Naomi pozwala rozpocząć spekulacje na temat Triple Threatu z dołączającą Sashą albo singlowego starcia Banksówny z Paige na Night of Champions. Walki o nic już były, a tutaj do niczego dołącza prywata :)

Edytowane przez Carrik

6774900356019a1789f59a.jpg

Ale to promo Stinga było słabe...

Nie wiem co z Bordenem ale to było tak słabe jak promo przed WrestleManią. Kompletnie mnie nie przekonał.

Co innego jeśli chodzi o Team 3D. Wywiad na backu wyszedł spoko i czuć star power jak się na nich patrzy. Jak patrzę na Bordena Stevensa to widzę dziadka z fajnym malunkiem.

Jak patrzę na rodzinkę Wyatta to aż pragnę powrotu starego Mike'a Knoxa. Idealnie wpisałby się wizerunkowo w stajnię.

Btw. jak wypada czarna owca na mikrofonie? Bo tutaj w tych kilku słowach wypadł zabawnie starając się na siłę zrobić klimat głosem (no chyba że taki ma głos).

Charlotte była oczywistą pretendentką i dobrze, bo lepsze to od Paige ale ja i tak czekam na Becky Lynch. Niby za Becky nie przepadam ale chcę zobaczyć ją w singlowym starciu o pas.

New Day to coś niesamowitego. Kofi-wieloletni midcarder, Xavier-od początku jobber, Big E-szybko zgasł i słaby midcarder. Mimo tego to najlepszy team od wielu lat i w pełni zasłużyli na Team 3D.

Seth albo wygra obie walki albo obie wmoczy. Którą opcją pójdzie WWE? Wydaje mi się że Rollins obie wygra ale zobaczymy jak sytuacja się rozwinie.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Rollins jako mistrz mnie jakoś nie przekonuje, niby fajne proma i ringowo też spoko(poza beznadziejnym pedigree, które zupełnie do niego nie pasuje), jednak jakos mi się nie widzi jako mistrz, chyba jestem za stary.

Raw dość przyjemne. Szału nie było ale lepsze takie niż z masa tag matchy.

Czy moja wersja była jakoś poucinana czy zabrakło na tym Raw Ortona i Sheamusa?

New Day rozwala system. Wreszcie w dywizji tagów dzieje sie coś ciekawego i aż czeka sie na dalszy rozwój sytuacji. Coś czuje jakiś triple threat na NOC z PTP gdzie New Day kantem obroni pasy.

Story Zigglera w ogóle mnie nie rusza. Niby coś poszlo do przodu ale to nie telewizja ktorą chciałbym oglądać.

Przydało by sie coś w story Owensa i Cesaro co by napędziło ten feud który na ten moment jest o pietruche.

Divy jak divy. Nie podobało mi sie tak szybkie "poskładanie" Sashy przez Paige. Wiadomo że BTCC ale Team Bella został potraktowany troche jak jobberkski team.

Na NOC przewiduje Braun i Harper vs 2/3 Shield. Wydaje mi sie że lekko przesadzaja z tym pushem. Wszedł z mega pierdolnienciem ale składanie Romka który walczył z Lesnarem (jeszcze nie tak dawno) to moim zdaniem przeginka. Potwór potworem ale do tego maja jeszcze całe Wyatt Familly . Niech ma z nim chociaż jakieś problemy:p ( Byle to nie Corbin dołączył do shield bo na sama myśl już mnie oczy bolą )

Rollins jak kiedyś Ziggler z 2 walkami na PPV. Może byc ciekawie.

Monolog Stinga był tak nudny i bezemocjonalny, jak publika zgromadzona w hali. Żadnych głośniejszych reakcji podczas tego proma nie było, bo i nie było czego komentować. Powiało sandałem. Na dodatek odniosłem wrażenie, jakby Sting na siłę chciał wmówić ludziom, że Hunter jest spoko i w ogóle fajnie, że z nim przegrałem. Wchodził mu w tyłek bez wazeliny. I tekst "Rollins nie jest nawet w połowie taki jak Hunter". No ja rozumiem, że można uznać Setha za niegodnego złota, ale nie mógł go porównać do Sammartino, Warriora czy Gianta (o których wspomniał wcześniej)? Strasznie się tego słuchało i w ogóle postać Stinga w WWE jest obecnie nieziemsko rozmieniana na drobne.

W przeciwieństwie do Teamu 3D, który prędzej czy później ten perfekcyjny dziesiąty tytuł będą mogli sobie przypisać :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Teraz tak sobie patrzę i patrzę i stwierdzam że taki Stowman, rzuca kimś takim jak Ambrose, to aż mi się smutno robi. Przecież ta cegła niczym Stowman jest gówno warta kolejny przekosiony bóbr które i tak nie wbije do Main Eventu, a taki koleś jak Ambrose musi zbierać od niego baty. Jest to przykre ale póki co to tylko Lesnar na tego Stowmana by zadziałał bo jak krzesło nie pomogło to nic już nie pomoże... Nie wiem, The Rock jak ktoś tu napisał. Przykre to jest że taki gościu jak Ambrose, musi dostawać baty :(
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg