Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak dziś przeczytałem tego newsa, że Vincent chce pushować Big Show'a, Kane, Sheamusa, Ortona to jeszcze przeboleje ale żeby Big Showa? Przecież tego zawodnika to już nikt nie trawi jeszcze Kane'a wszyscy przeboleją ale Show'a to wątpie.

Big Show to jedna z największych o ile nie największa ofiara zjednoczenia pasów. Wcześniej plątał się pomiędzy pasem WH(i nawet go wygrywał jako niezły destroyer) a jakimiś miej ważnymi pojedynkami. Obecnie nie ma szans na walkę o główny pas, gdzie jedynie sensownie wyglądałby przy swoich gabarytach. To było jedyne co tak naprawdę mógł zaoferować. Tacy goście jak Ryback, Show czy Henry muszą być dobrze wypromowani, bo inaczej nic nie są w stanie zaoferować dla widzów. Nie potrafią porwać widowni swoimi przemowami(odkąd oglądam wrestling zapadła mi w pamięć tylko jedna przemowa Henrego i nic poza tym), a walka w ringu też nie może być zachwycająca, co jest naturalnie związane z ich rozmiarami.

Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Od początkowego segmentu wiedziałem jak słabe będzie to RAW. Jeśli już na starcie HHH zapowiada szereg przedziwnych walk, robiąc dobrą minę i traktując je jak coś wyjątkowego, to nie będzie najatrakcyjniejsze show. Poza nadchodzącą walką o pas na SummerSlam, raczej nic nie zostało pchnięte do przodu. Tu jakiś bezowocny pojedynek, tam kolejny. Dean Ambrose ładnie się zaprezentował, mimo porażki z Big Showem. Praktycznie został zbesztany, teoretycznie jest moralnym zwycięzcą, który wychodził o własnych siłach. Ale to takie samo pocieszenie, jak to, że Rusev nie zjadł tego psa, którego sprezentował Lanie Rae.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Kompletnie nie cieszy mnie 4-godzinne Summer Slam. Zawsze ceniłem sobie tę galę za to że wszystko co najlepsze było upchnięte w takim czasie. Nawet na WrestleManii często są walki, które mało kogo interesują i pewnie SS będzie pełne takich walk. Już się można szykować na walki pokroju Stardust z Arrowem, R-Truth z Barrettem i inne walki tego pokroju.

Straciłem nadzieję że Jasiek nie będzie walczył o pas WWE. Rozumiem to że mogą nie mieć dla niego rywala. Rozumiem że Cena jest odpowienim rywalem tylko do chuja pana dlaczego znowu Janusz? Hejtowanie Janusza zawsze było zabawne ale powoli to już będzie X-Pac Heat jeśli nie przestaną go wpychać do walk o ten pas. Cholernie nie chcę tej walki. Nie jest to kwestia tego że Jaśka nie lubię, bo lubię i to bardzo tylko do cholery ile można i jeszcze z Rollinsem z którym feudował całkiem niedawno.

Rusev...tak skończyć po feudzie z Ceną to już gorzej się nie da. Nie ma już szans na to że po tym feudzie wyjdzie na prostą.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

To RAW to jakieś nieporozumienie. Cena vs. Rollins o pas US? What? Cena wygrywa? What? Nie liczyłem, że Seth zdobędzie pas US, ale kurde... Zeszmacić się go już bardziej nie dało. I nie przekona mnie tutaj argument, że to Cena. Sytuacja jest jasna Cena-US, Rollins-główny mistrz WWE. Pewnie to jeszcze przeciągną do SummerSlam, gdzie zawalczą o pas WWE i Seth Rollins wygra po jakimś super hiper kancie... Kto chce oglądać walkę na PPV, która już była na RAW? To jest bezsensu.

Big Show...

Sheamus vs. Orton? Ktoś to śledzi?

Cesaro atakuje Owensa. Spodziewałem się takiego bookingu tego feudu...

Wiem, że to dopiero drugie RAW (a może aż drugie RAW), ale czym oni chcą przyciągnąć do oglądania 4 godzinnego SummerSlam? Undertakerem, który może dać walkę podobną do tej z WM XXX? Odgrzewanym kotletem Cena vs. Rollins, pojedynek który można było zobaczyć na RAW? Sheamus vs. Orton, w którym nikt nie wie o co chodzi? Wyatt Family vs. The Shield, gdzie z niewiadomych przyczyn dzisiaj nagle zapomnieli o sobie, a Reignsa to w ogóle nie było? A może Big Showem? Karta SummerSlam może się prezentować gorzej niż na Battleground. Zero świeżości w feudach.

Czy mi się przesłyszało, czy JBL powiedział Son Of a Bitch w ME? :)

Edytowane przez LAN

Na serio nikt nie zauważył że Cena ma kontuzje? Konkretnie to ma złamany nos.

I tak momentem gali było wyjecie ryby przez Ruseva i powiedzenia przez niego "It's in the Fish" :D Ale tak po tym mozna zauwazyć. Po co Rollinsowi, Pedigree? Po co Rollinsowi Curb Stomb? To jedno kolano na głowe zostało w jednym momencie wypromowane bo zepsuło BezCennego :D Przeciez jesli jego zepsuło to każdego znokautuje :twisted: A tak serio to gala średnia. I czy mi sie tylko zdaje ze było strasznie mało segów? Wyatt, Rusev i Poczatkowy. I jak ma sie promować reszta karty przy nie obecności Lesnara i Takera? Szczerze od poczatku czekałem tylko na walke Owensa z Ortonem, która też jakos nie zachwyciła, ale była wporzadku. Bo całkiem dobrej poprzedniej gali, WWE znowu wydaje słaba tygodniówke. W przysłym tygodniu powrót Brocka, więc mam nadzieje ze tygodniówka juz bedzie lepsza. Sama informacja ze Brock i Paul bedą juz nam potwierdza świętna wypowiedź tego drugiego ;)

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Na serio nikt nie zauważył że Cena ma kontuzje? Konkretnie to ma złamany nos.

Dawajcie mu maskę i niech dostanie gimmick Rhodesa z 2011!!! To będzie storyline roku! :twisted:

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Liczyłem na mocną promocję pozostałych feudów. Niestety się zawiodłem

*Gdyby nie Lana i Summer to feud Ruseva z DZ byłby naprawdę nijaki.

* Wyatt w logiczny sposób wyjaśnia powrót rodziny. Dał im wolną rękę przy rozpadzie a dziś jest moment, w którym znów łączą siły. Czekamy na nowego członka. Czy to będzie Bo czy Adam nie wazne. Będę się cieszył jeśli któryś z nich zmieni swoją postać.

*Kevin Owens wreszscie kończy segment/walkę swoją muzyką. Początkowo liczyłem na zniszczenie Sheamusa i RKO przez KO, potem modliłem się aby Cesaro nie wykorzystywał momentum kosztem Owensa. Caludio i tak zyskał na swojej interwencji.'

* Paige i Sasha pokazały kawałek dobrego wrestlingu. Brytyjka niestety nie pokazał swoich pełnych skilli, ale może to przez pobyt w Total Divas spadła z formą. Dobrze, że promują submissiony u nowych pań, zawsze to jakaś odmiana.

* Już mam dość wyzywania Ceny, ale jak widzę co z nim robią to nie mogę się powstrzymać :) Pod koniec gali wyłączył mi się stream, czy Cena wygrał przez submission ? Jeśli tak, to dobrze, że mi przerwało bo bym chyba rzucił telefonem o ścianę. No tak, Cena po walkach z KO nie wygląda mocarnie to dajmy mu jeszcze podłożyć Rollinsa, mistrza WWEWH, niech Cena ze złamanym nosem poniży championa, a co tam. Jeśli Seth nie wygra z JC czysto na SS to naprawdę nie widzę powodu dla którego miałbym nie hejtować władz WWE co post :)

RAW średnie, liczyłem na więcej.

24571150556b9ddab2c677.jpg

Tak Cena wygrał przez submission :smile:

W sumie jakby Brock dostał takie 3 kolana to może by poszedł spać i można czysto podłożyć go Rollinsowi :lol:

Raw słabiutkie nic nie porwało tak jak miało. Brakuje świeżości. Nie widzę jakoś żeby Jasiek miał wygrać z Rollinsem jeśli ma wrócić zamaskowany potwór, ale co oni wymyślą na tym 4 godzinnym SS. Ktoś dobrze napisał R-truthy, Barretty i inne klopsy będą zapychaczem, byle do walki wieczoru.

Szczerze to Divy bardziej mnie kręcą niż aktualne feundy u panów.

niech Cena ze złamanym nosem poniży championa, a co tam.

I tak jest poniżany jak się da, najbardziej chyba cipowaty champion w historii :D

18056192365019276624f15.jpg

Czy mi się przesłyszało, czy JBL powiedział Son Of a Bitch w ME?

Czyli jednak powiedział! A już myślałem, że słuchawki powodują zbyt duży ucisk na moją głowę i mam halucynacje dźwiękowe :D

Może miałem dziś jakoś nadzwyczajnie dobry humor, ale mi się to RAW podobało, dostaliśmy dwa świetne pojedynki z serii gwiazda indy vs dzieci Vince'a (2:0 dla tych drugich trochę smuci), u kobiet nadal dzieją się ciekawe rzeczy i przede wszystkim ringowo jest coraz lepiej (singles match bardzo na plus), dostaliśmy trochę wieśniackiego humoru (Dog Ziggler :V) w segmencie, który udowodnił, że Lana sama jest w stanie pociągnąć ten storyline, a także, wracając do punktu pierwszego, zarząd dał nam odpowiedź (twierdzącą) na pytanie, czy Cena będzie rywalem Rollinsa na Summerslam.

Mimo wielu negatywnych komentarzy wcale nie mam McMahonowi za złe, że znowu wpycha Cenę do walki o pas, sam fakt, że będzie to świetny pojedynek już po części rekompensuje mi zawód, któryczuję wiedząc, że w miejsce Janusza o pas zawalczyć mógłby ktoś młodszy i bardziej perspektywiczny, po drugie nie trzeba się mocno wysilać, byrozpisać na prawdę fajny feud na linii champion vs champion, gdzie Seth wreszcie dostanie szansę by udowodnić, że nie jest takim pizdeuszem, na jakiego wychodzi i pokonać Johna, bo po tym, co dziś zobaczyłem, wyrasta w moich oczach na faworyta. Po trzecie - taki dodatkowy smaczek - publika na Brooklynie godnie przywita pretendenta, uwierzcie mi :D

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Swoją drogą powie mi ktoś czy można odebrać w jakiś sposób walizkę MiTB ?

Swoją drogą powie mi ktoś czy można odebrać w jakiś sposób walizkę MiTB ?

Jesli by doszlo do pojedynku o tą że walizke i Sheamus by przegrał to wtedy by ją stracił lub po prostu jego cash-in byl by nieudany(przyklad Sandowa).

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ambrose, jak zwykle, bookowany konsekwentnie. Sama walka była OK, coś innego niż zwykle, tyle że już sam nie wiem czego chcą od Deana. Z jednej strony go podkładają, z drugiej nie chcą gnoić. Zero planów, ot "wyjdź bo cię zapomną".

Paige i Sasha dały niezły pokaz. Późniejszy TT match Div nie był równie dobry(bo Team Bella? ;)), ale najważniejsze, że Divy nie znikają z ekranów.

Segment Ruska dupy nie urwał. Lana wypadła najlepiej, jednak konkurencji nie miała.

The New Day nadal bawią. Problem w tym, że tracą na tym nowi pretendenci. Nie dało się bardziej pokazać, że ich shot nic nie znaczy.

Harper przemówił! Bray dał promo o kłamiących rodzicach - ciekawe, jak na PG :D

Owens, Orton, Cesaro, Sheamus - wyczuwam TT ME na Smacku :twisted:

WHC gładko odklepuje USChampowi. "The title doesn't make the man, the man makes the title". Rozumiem co robią, ale czy to nie przesada?

...że niby Seth sobie to odbije na SS? Nie wierzę, że czysto.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Hehe, pojawi się przecież nowy podcast Austina. Gościem będzie Paige. Trochę dziwnę, że po takich postaciach jak Stephanie, Vince, Triple H, John Cena, Paul Heyman dają Paige. Przeczytałem ciekawy komentarz, że Paige musi robić komuś dobrze na zapleczu skoro dostaje casta oraz rolę sędziny w TE :lol: :lol: :lol:

24571150556b9ddab2c677.jpg