Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powiem tyle - pewno zaraz sobie pójdę spać, bo chciałem być wariatem i dać szansę tej gali, ale... to jest jednak dalej RAW, więc żaden "streak" nie przepadł. Jest jeden problem, czuję się jak na kompletnie beznadziejnym Smackdown, gdyż tutaj będą same powtórki z Royal Rumble (walka o pas i RR Match) przez około 2 godziny (czyli kilka razy więcej czasu niż powtórki z RAW na SD). No niestety, PPV oglądałem live i PPV oglądałem podczas Attitude Mówi, nic mnie nie przekona do powtórnego obejrzenia. :twisted:

A najgorzej na tym wyjdą dwie grupy ludzi - ci, którzy opłacili galę PPV (lub ogółem subskrybcję) i ci, którzy oglądają RAW live. Pierwsi zostali zrobieni w konia, bo dwie główne walki gali pokazują za darmo na USA Network, a drudzy muszą oglądać po raz kolejny wygraną Romulusa... :P

...

16454446905728fca76830a.jpg

A najgorzej na tym wyjdą dwie grupy ludzi - ci, którzy opłacili galę PPV (lub ogółem subskrybcję) i ci, którzy oglądają RAW live. Pierwsi zostali zrobieni w konia, bo dwie główne walki gali pokazują za darmo na USA Network, a drudzy muszą oglądać po raz kolejny wygraną Romulusa... :P

A ci co oglądają na USA Network i oglądali wczoraj RR, to muszą to oglądać? Przecież nikt nie karze im oglądać Romka wybuczanego do granic możliwości. Zawsze mogą obejrzeć co innego. Teraz gdy nie ma normalnego RAW, to inne fedki pokazują się jak mogą.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

A ci co oglądają na USA Network i oglądali wczoraj RR, to muszą to oglądać? Przecież nikt nie karze im oglądać Romka wybuczanego do granic możliwości. Zawsze mogą obejrzeć co innego. Teraz gdy nie ma normalnego RAW, to inne fedki pokazują się jak mogą.

Nie muszą, ale wiadomo że rating tego RAW będzie mocno zaniżony przez a) fakt, że to nie normalne RAW; b) pokazują, ekhm, świetną walkę o pas i gówniany RR Match ponownie. Ale rozumiem że poniekąd to nie jest wina WWE, gorzej gdyby faktycznie RAW nie było więc trzeba jednak pochwalić za próbę ratowania gali.

...

16454446905728fca76830a.jpg

• Urządzenie:  Windows

Obejrzałem to "RAW" i w sumie nie zdarzyło się tam nic ciekawego.

Zapowiedzieli jakieś tam walki, pociągnęli promocję paru feudów, no i dali pokazać się najważniejszym aktualnie postaciom w rosterze. W sumie to największy plus gali, bo nie było nikogo niepotrzebnego. :D Sama czołówka federacji ;)

Nie pozostaje nic innego jak poczekać na SD! Live

Wiadomo ,że na siłę coś dostaniemy. W sumie jakoś z tego wybrnęli ale puszczanie walki o pas to jeszcze może i przejdzie ,bo tam się dużo działo. Odtwarzanie Rumble po raz drugi nie wiem czy było dobrym pomysłem. Czas jakoś zapchali ,a resztę zapełnił wywiady. Nikt tu czegoś strasznie odkrywczego nie powiedział ale widać ,że Romek już się bierze za Brocka. Bardziej czekam na SmackDown na żywo.
2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

WWE moim zdaniem strzeliło sobie w stopę powtarzając cały Royal Rumble Match na RAW. Rozumiem, że to sytuacja ekstremalna i miało to wyglądać całkiem inaczej, ale po co karmić ludzi tym, co 24h wcześniej dostali i lekko mówiąc nie byli zadowoleni. Wolałbym osobiście jakiś program w stylu "the best of" przypominając poprzednie lata w federacji gdy jeszcze było co oglądać :D

A kto kazał ludziom oglądać to co już było? Federacja nie miała pomysłu jak zapełnić czas, to wrzucili walki z PPV. Kto chciał obejrzał, reszta przełączyła się na coś innego. Proste.

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

WWE moim zdaniem strzeliło sobie w stopę powtarzając cały Royal Rumble Match na RAW. Rozumiem, że to sytuacja ekstremalna i miało to wyglądać całkiem inaczej, ale po co karmić ludzi tym, co 24h wcześniej dostali i lekko mówiąc nie byli zadowoleni. Wolałbym osobiście jakiś program w stylu "the best of" przypominając poprzednie lata w federacji gdy jeszcze było co oglądać :D

Montaż takiego czegoś zająłby o wiele więcej czasu.RR to jednak PPV więc mogli wyjść z założenia że nie każdy kupił i nie widział.

#SmartFanZone

No chłopaki nie wierzę, że WWE nie ma przygotowanych planów ratunkowych. Przecież na WWE Network mamy setki godzin podsumowujących materiałów. Nie problem puścić coś z przeszłości, cokolwiek. Ja rozumiem, że to było najprostsze rozwiązanie i mogli wyjść z założenia, że nie każdy oglądał Royal Rumble tylko uważam, że oni dobrze wiedzieli, że dali dupy tym RR Matchem więc dla mnie bezsensem jest powtarzanie czegoś co dobrze wiedzą, że jest słabe.

• Styl:  Jasny

Warto na to zerknąć dla Ambrose'a i Heymana. Długo wam nie zajmie ;)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Nie wiem jak oni chcą sprzedać wygraną Romka nad Lesnarem. Jeśli Reings dalej będzie słodkim twardzielem, który niczego się nie boi, jednocześnie wypowiadając swoje kwestie bez żadnego przekonania, to ja tego nie kupię.

Zresztą, albo Rock będzie za jego mikrofonem, albo on przegra tę walkę przed wejściem do ringu, bo, choć sam zainteresowany mówi, że "chce pływać z rekinami" i da sobie radę, to taki Żarłacz Biały jak Heyman połknie go w całości i wysra same kości. Nie widzę tego.

Promyk smartowo-markowej nadziei - Ambrose powiedział, że zrobi wszystko, aby zawalczyć na WMce. Czy nie podobnie mówił Bryan w zeszłym roku o ME? Wiem, unreal. Ale pomarzyć można.

Swoją drogą, plus dla WWE za brak edycji reakcji publiczności.

"Come Royal Rumble, understand, when you step in the ring... your arms are just too short to box with God."

Masz Twittera? Chcesz pogadać o wrestlingu? Kliknij!

No chłopaki nie wierzę, że WWE nie ma przygotowanych planów ratunkowych. Przecież na WWE Network mamy setki godzin podsumowujących materiałów. Nie problem puścić coś z przeszłości, cokolwiek. Ja rozumiem, że to było najprostsze rozwiązanie i mogli wyjść z założenia, że nie każdy oglądał Royal Rumble tylko uważam, że oni dobrze wiedzieli, że dali dupy tym RR Matchem więc dla mnie bezsensem jest powtarzanie czegoś co dobrze wiedzą, że jest słabe.

Problem w tym, że na Network awet nie ma uzupełnionych starych gal :) Ani Nitro, ani Raw is War i SD ze starych czasów. Mieli uzupełnić to do końca ubiegłego roku i nic. A szkoda, bo jak tam się pojawią stare gale to i na torrentach będzie Attitude i RA w HD :)

71873036054fe0f048f170.jpg

• Styl:  Jasny

A szkoda, bo jak tam się pojawią stare gale to i na torrentach będzie Attitude i RA w HD :)

I to pewnie jeden z powodów, dla których fedka nie śpieszy się z wrzucaniem gal na Network - po co ułatwiać kradzieże cebulakom, którym szkoda kilka dolarów miesięcznie na swoje hobby?

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

O czym warto wspomnieć z ostatniego "Raw"?:

-Główna informacja to fakt, że naprawde wyciągneli z tego maksimum. Jak na galę robioną na ostatnią chwilę, można powiedzieć, że improwizowali to wypadło to dosyć składnie. Można psioczyć na to, że dostaliśmy powtórki dwóch głównych walk Royal Rumble, ale czymś ten czas trzeba było zapełnić. Ograniczyli zbędne gadanie to minimum. Pokazali najważniejsze osoby federacji (trochę zaskoczyło mnie pojawienie się Ambrose'a ale trzeba też powiedzieć, że jego krótki speech był jednym z jaśniejszych punktów tego odcinka).

Nie wiem czy będe jedyną osobą, która to zauważyła ale te nagrywane w studiu wywiady wypadły naprawdę dobrze. Seth trochę przymulał i równie dobrze mogło jego nie być ale już wywiad z Bryanem wypadł nadspodziewanie dobrze. Podobnie rzecz ma się z Romkiem. Potwierdza się teoria, że gdy jest naturalny, mówi na luzie to naprawde da się jego słuchać. Kto wie czy nie należy pójść w tym kierunku w przyszłości (oczywiście nie nadużywając tego). Co mi się jeszcze podobało? Staredown Lesnara i Reignsa. Przywykłem do hejtowania Romka ale trzeba przyznać, że wypadło to nieźle.

Smackdown ma byc nadawane dzisiaj live?Czy tez nagrywane jak zwykle i puszczane w czawrtek?

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg