Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

SPOILERS! Big angle to happen at tonight's RAW!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Kayfabe "fired" WWE wrestlers Dolph Ziggler, Ryback and Erick Rowan are in Dallas, Texas for tonight's WWE RAW Reunion special.

It has not been confirmed that the three will be appearing on RAW but it's expected that all three will be in the 30-man Royal Rumble main event so tonight could be when WWE does an angle to bring them back.

Source: PWInsider Elite

+PWW Babes

• Styl:  Klasyczny

SPOILERS! Big angle to happen at tonight's RAW!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Kayfabe "fired" WWE wrestlers Dolph Ziggler, Ryback and Erick Rowan are in Dallas, Texas for tonight's WWE RAW Reunion special.

It has not been confirmed that the three will be appearing on RAW but it's expected that all three will be in the 30-man Royal Rumble main event so tonight could be when WWE does an angle to bring them back.

Source: PWInsider Elite

+PWW Babes

To raczej zadna niespodzianka:P

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Ale co to za wyjątki? Axel jobbuje, Titus jest nikim (czasem wygra walkę na Superstars, jee...), Kidd zaś dawno by już wyleciał, gdyby nie żona oraz Total Divas...

A przepraszam, chodziło mi właśnie o to, że są to zawodnicy, których cofnięto do NXT i nic z nich oprócz jobberów nie będzie ;) Napisałem zaś bzdurę, także sorry :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Styl:  Jasny

Wybaczam ;)

Cofnięcie do rozwojówki było szansą, gdy takowej nikt nie oglądał. Teraz, gdy NXT stało się popularne, ciężko jest liczyć na to, że zesłany tam zawodnik "odrodzi się" w nowej postaci... taki np. Kidd zostanie Kiddem gdziekolwiek by nie występował ;) Wyjątkiem jest Wyatt, ale akurat jego pierwszy run (jako Husky Harris) był tak marny, że po prostu wszyscy o nim zapomnieli ;P

Ja ciekawy jestem, jaki los czeka teraz Sin Carę - jeśli nie rozdzielą go z Kalisto, swoje miejsce w karcie wywalczyć może...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Ja ciekawy jestem, jaki los czeka teraz Sin Carę - jeśli nie rozdzielą go z Kalisto, swoje miejsce w karcie wywalczyć może...

Osobiście nie widzę w Sin Carze nikogo, kto wybiłby się ponad status #1 Contendera do któregoś z midcardowych pasów. Mystico spieprzył sprawę, przez co ciężko mi teraz uwierzyć w to, że Hunico może coś zdziałać więcej. Prawdę mówiąc lepiej by było, gdyby miał występować solo w NXT niż w głównym rosterze. Może tam miałby jakieś szanse na przebitkę ku mistrzostwu NXT. Liczmy się z tym, że niedługo Zayn, Owens, Neville i inni zaprezentują się w głównym rosterze. A wtedy już wolę takiego Sin Carę w walkach o pas niż choćby nawet Barona Cobrina :P A przy obecnie jednym głównym pasie w głównym rosterze nie ma co liczyć na to, że jakiś luchador zakręci się wśród main eventerów. Czasy Rey'a Mysterio jako WHC minęły :)

Poza tym sądzę, że w tagu z Kalisto mogliby coś ugrać w rosterze. Obecnie dywizja tagów w WWE jest naprawdę słaba i raczej nic tego nie zmieni, aczkolwiek uważam, że trzeba wprowadzać nowe drużyny, żeby te walki o pasy nie nudziły się tak szybko. Ostatnio praktycznie w każdej są Usosi - tracą pasy, mają rewanż, później jakieś wymyślny triple treat tag team match, zdobywają pasy i od początku...

1047920915357ecfbacc6b.jpg

To całe "RAW Reunion" to inaczej "Old School RAW"?

71873036054fe0f048f170.jpg

Raczej 'WHATCHYAGONNADOBROTHER Raw". Przykre, ale prawdziwe. Mam Hulka powyżej uszu, i naprawdę mógłby oszczędzić i siebie i widzów swoimi "specjalnymi wstępami". Pewnie czeka nas milionowe wspomnienie nWo. Znowu.

WWE Raw 20-01-2015, czas zacząć oglądać live.

- Nie, to nie Old School RAW.

- Brock wychodzi i... zabiera mikrofon Heymanowi. Coś tam próbuje gadać, chce walczyć z Rollinsem, HHH'em... Damn, ale dzięki ass'om nie stanie się świetnym mówcą, chociaż dalej jest lepiej od Romka. ;)

- Dobra, dopóki nie zjawił się prawdziwy X-Pac, to myślałem że Sandow to ten prawdziwy. To im się udało. ^^

- Boooże. Widzę wychodzące New Day, patrzę na publikę i jedna, najwyżej dwie osoby bawią się tak dobrze jak czarnuchy w ringu. Mogliby wygrać tylko jedną walkę, KFC on a Pole Match. :>

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

O tym Raw mogę powiedzieć z całą pewnością jedno - zaskakująco przyjemnie mi się słucha Bookera T, a na pewno dużo lepiej niż gdy komentował na SmackDown ^ ^.

EDIT: Karta Royal Rumble zrobiona na kolanie, ah, kocham to ^ ^. #PPV_Wielkiej_Czwórki :P

Tego segmentu ze Stingiem, gorzej się już nie dało rozegrać. Ja nie wiem, czy w WWE pracują tacy kretyni, czy po prostu robią to na złość fanom?

Fajnie zmarnowali jeden z bodajże sześciu występów Stinga. :twisted:
...

Pierwszy segment calkiem przyjemny. Mamy Authority, Cene, i Slatera... A nie, to byl Brock Lesnar BAYBAY! Swoja droga Laser > Reigns przy majku :D

Ascension zebralo baty od emerytow, szczerze, myslalem, ze to oni ich jakos zniszcza, ale dostanie wpierdolu od legend to chyba i tak wiekszy push, niz moga liczyc tag team partnerzy w obecnym WWE.

Wyatt nadal mocno promowany, albo szykuja go na Andrzeja, albo na zwyciestwo w RR matchu. Nie zdziwil bym sie, gosc jest obecnie bardziej wypromowany niz Romek, nikt nie moze go zatrzymac.

Widze, ze Sting wynajal styliste, tak powinien wygladac. Zajebiscie dopasowana stylowka, a nie styl bezdomnego jak na SS, tak trzymac. Szkoda, ze dluzej na tje rampie nie postal do momentu, w ktorym wszedl Lesnar, chcialbym by ich wzrok sie choc na chwile spotkal, taka mala pierdole, ale by bylo zajebiscie.

Ogolnie kolejne RAW na plus, nie nudzilem sie, cos tam przewinalem, ale tak w ogole to git.

@Up - Co wy tam placzecie? To bylo IDEALNE pojawienie sie Stinga. Co mial zrobic, wbiec po ringu, i porozpierdalac wszystkich solo? Pojawil sie, odwrocil uwage, Cena zgarnal zwyciestwo, czyli git. No i ten titantron na poczatku, sam nie wiedzialem, czy to serialnie on, czy to rzeczywiscie zdjecie, jak ktos z komentatorow powiedzial. Troche creepy.

Jeżeli faktycznie ma tych sześć występów w umowie, to było to poniekąd zmarnowanie jednego z nich. Mogli to lepiej rozwiązać, nie musiał się dzisiaj pojawiać. A tak to wpadł na około 30-40 sekund i tyle z tego.
...

To, ze on ma 6 wystepow w kontrakcie (ogolnie skad ten nius? Bo pierwszo slysze) znaczy, ze musi sie pojawic PRZYNAJMNIEJ 6 razy, a nie rowno 6 razy, czyli moze 7, 8 i 100, jezeli sie zgodzi, i dostanie kase.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Fajnie zaprezentowali Brocka w początkowym segmencie. Jego nędzna gadka na szczęście nie przesłoniła nastawienia gotowego do zniszczenia każdego. Tak powinno być, że nawet Heyman nie jest w stanie nad nimi zapanować.

DX spotyka nWo - spodziewałem się czegoś takiego, jednak powinno to być celebrowane. Segment powinien odbyć się w ringu, z wejściówkami, nie na zapleczu. To dla wielu wciąż byłby fajny happening. A legendy nie powinny być traktowane po macoszemu i wrzucone do jednego bezwartościowego panelu. Powinny być porozrzucane po całym RAW, segmentów powinno być więcej. W starym stylu, z jajem. Niech ja poczuje, że to jest Old-School, a nie kolejne RAW. Źle umieścili taką specjalną tygodniówkę. Mieli co robić w tym tygodniu promując Royal Rumble. Żaden inny motyw nie był niezbędny.

Sandow w nowej roli znów zbierze bardzo dobre recenzje.

Nie wiem, czy poświęciłbym Ascension w starciu z dziadkami. Skoro promujemy ich jako mocarny team, to nie ma co ich prezentować na dupach tak szybko - szczególnie, że nikt aktywny przy tym NIE został wypromowany, czyli na dobrą sprawę nie zyskaliśmy nic. Tyle dobrego, że można było posłuchać JBLa i Road Dogga w formie, oraz że kolorowe Legion of Demolition odgryzą się na Royal Rumble.

Sting znów krzyżuje plany Authority. W zasadzie to tyle, co można powiedzieć. Po prostu tam był, nie robiąc nic. Mniejsza o to, czy dobrze został wykorzystany, czy źle, skoro efektem zawsze jest promocja przyszłej walki z HHH.

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg