Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jack To prawda, każdy ma swoje zdanie i nic tego nie zmieni ;)

71873036054fe0f048f170.jpg

Jestem jedyną osobą na świecie, która nie widzi nic ciekawego w Bad News Barrecie? Nie mówiąc już o beznadziejnym finisherze...

W ringu to na pewno nie jest wirtuozem, ale za mikrofonem bardzo przyjemnie mi się go słucha :) No i ten finisher jest nawet niezły, chociaż ciężko go wykonać z zaskoczenia, bądź z kontry.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Właśnie wydaje mi się, że bardzo łatwo :) W każdym momencie można go wykonać ;)

71873036054fe0f048f170.jpg

Spokojnie. Chłopina tak na prawdę nie wygrał jeszcze z żadnym mega-kozakiem (w singlu) a już zbiera stosunkowo na prawdę świetną reakcję od fanów. Poczekaj aż zaczną mu podkładać ludzi z TOP-u, a dopiero wtedy zobaczysz co oznacza "uwielbienie marków" (ludki kochają zwycięzców).

Co do powrotu na RR Dragona... Serio uważacie, że to zaszkodzi Romeo? Kto powiedział, że Reigns na końcu musi wyeliminować Danielsona? Jeżeli włodarze WWE będą chcieli podkręcić momentum Romka, to Daniela wyrzuci jakiś mocny heel pokroju Rusev'a czy innego Rollinsa, a Romano go pomści, wyrzucając chama i wygrywając turniej (a marki zeszczają się z radości po rajtach). Wszystko jest tutaj kwestią bookingu. Jeżeli Vinnie będzie chciał rozpisać Reigns'owi mega-moment, to nie przeszkodzi temu ani miejsce tego PPV, ani też inni uczestnicy turnieju.

P.S. Daniel Bryan tego NIE WYGRA. On wraca wcześniej tylko po to, by wypaść z turnieju w jakiś podstępny sposób, a marki mogły się jarać wizją tego, że wraca po wygraną.

Zgadzam się, że Daniel nie wygra tego RR, a jeśli stanie się inaczej to będę mile zaskoczony. A co do wygranej Romka, to dla mnie po powrocie jest bezbarwny. Jakby zardzewiał. I reakcja na jego powrót nie była jakaś nadzwyczajna. Jeśli więc to nie fani wywindują go do pozycji, w której będą mu cheer'ować na RR, to jego dominacja będzie wyglądała ponownie tak, jakby Vince na siłę wpychał Romka ludziom do gardła. I niech kreatywnych Bóg broni przed tym, żeby zabookować Romkowi eliminację Daniela albo Zigglera, bo fani momentalnie odwrócą się od niego. Ja faworyta upatrywałbym w Rybacku, albo w Ortonie.

Wcześniej postawiłbym na Ambrose'a, który jeszcze niedawno był top, ale jego feud z Waytt'em został wrzucony na poziom midcard.

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   709
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

PeDoWu napisał/a:

Jestem jedyną osobą na świecie, która nie widzi nic ciekawego w Bad News Barrecie? Nie mówiąc już o beznadziejnym finisherze...

Nie. CzaQ hejtuje go niemal od samego początku, chociaż ostatnio jakoś usiadł na dupie w tej kwestii (pewnie boi się, że jak będzie się częściej wpisywał, to sobie przypomnę o tym jeszcze jednym Carlsbergu, którego mi nadal wisi ).

Ekhem, widać, że nie czytasz wszystkich postów :-D A o browarze pamiętam non toper :)

A no i Barrett nie naruszył jeszcze nigdy struktury mojej moszny swoimi wyczynami w ringu.

-Raven- mówi, że mnie nie widać to coś skrobnę ;D

Raw tak jak ostatnio cały czas zaczyna się sztampowo, czyli dłuuuugi segment w ringu. Ale na osłodę dali nam Edge'a oraz tego drugiego jak mu tam... a Christiana! (dobra słaby joke, lubię kapitana Charyzmę). Smuci fakt takiego potraktowania tego drugiego i jego kariery..

+ Dolph z każdego wyciśnie co najlepsze - nie boję się stwierdzenia, że to obecnie najlepiej wyglądająca osoba w ringu z całego rosteru. Świetne przyjmowanie ciosów i podkręcanie tempa.

+ Ryback się poprawia na majku. Pewnie cieszył się jak małe dziecko, że mu wyszło tak długie promo, ale niestety jak chcesz być ważnym zawodnikiem trzeba będzie częściej takie coś pierdyknąć. Sam w sobie Wędkarz jest dosyć fajnym powerhousem.

+ Tyson dostanie wpierdol od Jasia, bo Bellaske najpierw za cycki złapał :D

+ Niektórzy zbyt pochopnie oceniają strate pasów przez Mizów. Przecież to jest jasne jak słoneczko, że to pod Naomi jest robione. Jak myślicie czemu służył ten segment z BS'a gdzie czarnulka dziękowała Mizowi? Teraz ruchacz Maryse będzie chciał żeby Naomi odwdzięczyła mu się za to i poprosi ją o interwencję w rewanżu na RR gdzie dzięki niej odzyskają pasy. Przez najbliższe tygodnie będzie miała dylematy moralne czy podziękować gościowi, który pomógł spełnić jej marzenia czy być lojalna wobec męża ;)

- powrót Kalafiora - to chyba największa wada tego Roł. Do tego składa bardziej utalentowanego zawodnika od samego siebie, czyli Cesaro. Poza tm nie jestem pewny czy wrócił jak face. Miał kłopoty z Czarkiem i w dodatku wspomógł się palcem w oko - raczej heelową zagrywką.

+ Fajny motyw z backstage'a gdzie Edge i Cena wymieniają się wspominajkami.

+ Romek ma bardzo fajny moveset. Dosyć orginalny. Walka znośna.

= Za tydzień Ambulance match - najciekawszy zawodnik kontra najnudniejszy. Ni mnie ziębi, ni grzeje, chociaż w sumie fajne mają te brawle w gimmick matchach.

+ Nie czytałem nic o ogłoseniu Bryana, więc nie wiedziałem o całym szumie. W sumie mnie na tym nie złapał. Domyślałem się, że dojdzie do Romka w RR matchu.

- Debiut Kratosów. Fajny theme, fajny titantron, ale walka... w sumie to było kilka ciosów i finisher. Nie pamiętam ich już z NXT, ale z Take over R Evolution nie wypadli zbyt dobrze. Podejrzewam, że to będą kolejni Wyacci - fajny gimmick i image, ale wielki penis w ringu. (-Harper).

+ Ostatni segment i nieoczekiwany twist - powrót Authority. Szczerze już nawet o nich zapomniałem, tak samo jak o tym, że tylko Jasiu może ich przywrócić. Myślałem, że Syfowi chodzi o title shota, że ma oddać LOL

Strawne RAW lepsze niż te kilka ostatnich odcinków gdzie szło zasnąć.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

To, że wykonanie finishera jest do dupy ni znaczy, że taki jest finisher.

No i ten finisher jest nawet niezły, chociaż ciężko go wykonać z zaskoczenia, bądź z kontry.

Walnąć komuś znienacka z łokcia jest ciężko? :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg

P.S. Daniel Bryan tego NIE WYGRA. On wraca wcześniej tylko po to, by wypaść z turnieju w jakiś podstępny sposób, a marki mogły się jarać wizją tego, że wraca po wygraną.

Nie bardzo rozumiem dlaczego Bryan miałby tego nie wygrać. Rozumiem, że wszyscy zakładamy iż to Romek jest pewnym wygranym na podstawie kilku plotek z wwe i naszych prywatnych podejrzeć, jednak pewnie plany jeszcze nie są sfinalizowane na 100%. Vince równie dobrze może w jeden dzień wstać z łóżka i stwierdzić, że Reigns nie jest jeszcze gotowy (i będzie miał rację), wtedy Smok staje się idealnym kandydatem! Jego walka z Lesnarem o pas to marketingowy hit (plus publika będzie mu wtedy jeść z ręki = świetne reakcje), rewanż z Jasiem o pas też nie wygląda źle.

Oczywiście w dalszym ciągu Roman jest głównym faworytem, jednak skreślenia Daniela już teraz moim zdaniem jest błędem. Aczkolwiek fajnie, że mamy kilku mocnych faworytów na RR, a nie jednego jak co roku oczwiściaka.

Jak dla mnie to pieniądze są w walce Bryan vs Lesnar, z kolei "wrestlemania moment" jest w walce Reigns vs Lesnar. Pytanie co woli Vince? $$

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Aczkolwiek fajnie, że mamy kilku mocnych faworytów na RR, a nie jednego jak co roku oczwiściaka.

Mamy kilku? Raczej ludziska typują sobie to coraz nowszych kandydató do wygrania rr, bo aż tak nie mogą przeżyć triumfu Romana. Zbędnie próbują się oszukać. :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg

Walnąć komuś znienacka z łokcia jest ciężko?

Nie jest ciężko, ale jak już mieli w tamtym roku Chrisa Hero w NXT to mogli go poprosić żeby Barretta podszkolił z uderzania łokciem w taki sposób, żeby wyglądało to wiarygodnie. Czego bym o Hero i jego nadwadze nie pisał- to on jest specjalistą od walenia rywali łokciem po pyskach. A Wade robi to kiepsko, co udowodnił mocno nie trafiając w twarz Cesaro na ostatnim RAW.

Moim zdaniem Wade oprócz swoich złych wiadomości nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Ja jego walk nie lubię oglądać.

28054889252fa02dfba372.jpg

Jak dla mnie to pieniądze są w walce Bryan vs Lesnar, z kolei "wrestlemania moment" jest w walce Reigns vs Lesnar. Pytanie co woli Vince? $$

Karzeł i B+ player, który na papierze ma ujemne szanse, pokonujący bestie na największej gali roku? Wrestlemania moment jak się patrzy :)

Mamy kilku?

Roman, Bryan, Ziggler (patrząc jak go promują to jak najbardziej dla mnie mógłby wygrać RR, nie twierdzę że tak będzie jednak starcie Dolpha z Lesnarem/Jasiem na pewno byłoby dobre) - to już o 2 więcej niż to było przed ostatnie dwa lata temu :) Jak jeszcze do takiej finałowej czwórki dorzucą jakiegoś Ambrose'a to będzie naprawdę ciekawie.

Nie jest ciężko, ale jak już mieli w tamtym roku Chrisa Hero w NXT to mogli go poprosić żeby Barretta podszkolił z uderzania łokciem w taki sposób, żeby wyglądało to wiarygodnie. Czego bym o Hero i jego nadwadze nie pisał- to on jest specjalistą od walenia rywali łokciem po pyskach. A Wade robi to kiepsko, co udowodnił mocno nie trafiając w twarz Cesaro na ostatnim RAW.

Skoro wracał po kontuzji to mogliby zerżnąć patent z Lexa Lugera i sprzedać info, że w łokieć wszyto mu tytanową płytkę. Wiarygodność finishera wzrasta o 500%.

Jest kilku kandydatów to prawda.Też nie chce widziec Rzymianina wygrywającego RR , ale...

Gdy widzę wizje tego , że znow Bryan ma wygrać to niestety wybieram Reignsa :sad: .Nie chodzi o to ,że nie lubie DB no ,ale kurde gośc miał już swój niesamowity moment na jubileuszowej WM'ce i starczy.Czas na moment kogoś innego , nawet przeboleje wówczas tego Romana :shock:

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Karzeł i B+ player, który na papierze ma ujemne szanse, pokonujący bestie na największej gali roku? Wrestlemania moment jak się patrzy :)

Raczej mam na myśli to, że jednak Bryan już miał ten moment i on go nie wypromuje tak jak potencjalnie może Romka.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Styl:  Jasny

Akurat finisher BNB jest jednym z moich ulubionych, dobrze wykonany jest bowiem mega realistyczny - luta z łokcia w pysk powaliłaby każdego ;) Do tego można go świetnie wkomponować w walkę, kontrę, szybką kombinację... po 100-kroć wolę to, niż przekombinowany spot dający się skontrować jednym ruchem ręki albo nogi :)

Inna sprawa oczywiście, że źle wykonany wygląda lipnie... ale to można powiedzieć o każdym (pozdro Big Show ;P)...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg