Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pierwsza walka gali i od razu duże zaskoczenie - Harper mocno zaczyna swoją solową karierę, w newsach, które mówiły, że zarówno Hunter, jak i Vince widzą w nim "dużego" gracza najwyraźniej było sporo prawdy, trochę szkoda Zigglera, ale jednak Brodiego lubię bardziej i czekam na rozwój ich konfliktu zakończony świetną walką, bo już ta dzisiejsza była przyjemna dla oka.

Po tym, co zaprezentował nam dziś puchaty przyjaciel Rose'a, chyba nikt nie ma wątpliwości, że pod kostiumem Królika kryje się Darren Young :D

Kolejną dobrą walkę zrobili Ryback i Cesaro, zanim nie okazało się, że ten pierwszy zasili szeregi teamu Ceny nawet żałowałem, że nie zostawili nam tego na PPV.

Feud Wyatta i Ambrose'a jest tak bardzo zepchnięty na boczny tor, że nawet nie ma zbytnio o czym pisać, wideo Deana krótkie, ale jak zwykle poczciwe.

Ding ding you son of a mitch - jednorazowy występ pro-amerykańskiego Slatera, czy zmiana na stałe?

Ostatni segment to prawdziwy misz-masz w wykonaniu członków main eventu PPV najpierw Triple H ze łzami w oczach przyznaje, że to dla niego walka o być albo nie być, potem wpada Janusz, nominuje do swojej ekipy fana przebranego za zakonnicę, śmieszkuje w słabym stylu, a gdy okazuje się, że posypała mu się drużyna dostajemy kolejne spore zaskoczenie w postaci face'owego Rowana (spodziewałem się Ortona lub Rey'a) i oczekiwanego przez wszystkich Rybacka.

Jedno, za co mogę pochwalić bookerów, to fakt, że nie mam pojęcia, kto wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku na SS, moim zdaniem szanse rozkładają się równomiernie, składy, mimo, że nie powalają na kolana, a liczba rudych nie została zachwiana nawet niedyspozycją Sheamusa, to są bodajże najlepsze z możliwych, w szczególności będę zwracał uwagę na nowego mistrza IC, bo przy ponadprzeciętnym występie jego przyszłość może malować się w świetlanych kolorach.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Po tym, co zaprezentował nam dziś puchaty przyjaciel Rose'a, chyba nikt nie ma wątpliwości, że pod kostiumem Królika kryje się Darren Young :D

To nie Young tylko Road Dogg :lol: on miał zawsze zwyczaj bzykać w dupę zawodnika przed końcem walki. Ale za pewnie okaże się że to jest rzeczywiście Darren Young :)

http://i296.photobucket.com/albums/mm166/cactusmauri/SummerSlam_2000_Road_Dog_vs_X-pac6.gif

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

MOCARNE wejście Authority. Ekipa na SS w pełni poustawiana dookoła Tryplaka wyglądała jak milion dolarów. Głupi entrance a sprzedali mi tą walkę. Dolph… Cóż, kiedy ogłosili walkę pewne było, że wygra albo Luke dziś, albo Team Authority w niedzielę. Szkoda trochę Zigglera, bo pewnie znowu wpadnie w Limbo, ale za to wielki plus dla dablju za odważną decyzję. Nie patyczkują się z jobberami tylko na dzień dobry dają Harperowi pas, i tak ma to wyglądać. Facet mimiką działa więcej, niż paru ludzi na micu. Ktoś musi chwilę mieć pas, żeby Barrett po powrocie miał się czym zająć.

Włączam telewizyjne show, w którym studwudziestokilogramowi faceci w gaciach okładają się po mordach, podczas którego kiedyś ludzie latali z dwudziestometrowych klatek, krew lała się jak woda z kranu, ring wylatywał do góry nogami (…) a tutaj dostaję jakiegoś pajaca z armią jeszcze większych pajaców skaczących do theme songu, umalowanych jak na karnawale w Rio, wśród których największą gwiazdą na której koncentruje się uwaga programu jest ktoś w przebraniu KRÓLIKA. Nie.

Ostatni segment był lepszy niż raw przez ostatnie dwa miesiące razem wzięte. Cenę można nie lubić, ale entertainment to on zapewnia. Tryplak klasa sama w sobie, najbidniej tradycyjnie wypada Henry. Show skradł Cesaro, z występu którego do teraz się śmieję. To było po prostu genialne, i nawet jakoś niespecjalnie hańbiące dla Szwajcara. Rowan to wielkie zaskoczenie, ale in minus. Nie ma nic ciekawego do zaoferowania, pewnie wyleci jako pierwszy z ringu. Przewidywana kolejność eliminacji u Jaśka: Harper, Show, Ziggler, Ryback. Przewidywana kolejność eliminacji u Tryplaka: Kane, Henry, Harper, Rusev, Rollins. Tak, nieprzypadkowo Jasiu został niewymieniony.

A, zapomniałbym. Lana genialnie nabrała wszystkich z tymi zdjęciami topless, dawno nie widziałem na publice takiej konsternacji kiedy heel gada :twisted: I może to niespostrzegawcze, ale najbardziej klimatyczne w Rusevie jest to podawanie wagi w naszych swojskich kilogramach, a nie funtach.

Początek niezły, koniec zajebisty, środek do wycięcia. Ot, standardy dablju od dłuższego czasu.

Wstęp do gali to była jedynie dobra zapowiedź całej gali, która moim zdaniem bardzo dobrze podbudowała atmosferę przed niedzielną galą. Hunter był wystraszony tym że może stracić władzę, ale mimo to razem z żona dali bardzo dobre proma. W sumie przez całe show byli pierwszoplanowymi postaciami. Dopiero na koniec zgasił ich Cena wraz ze swoją drużyną, której skład jest trochę zaskakujący. Zwłaszcza Rowan mi się nie podoba, ale może przynajmniej zobaczymy jak niedoszli mistrzowie TT tłuką się miedzy sobą w SS matchu. Rybacka możmna było w ciemno wstawiać do tego teamu, bo na PPV wystąpić musi, a żadnego większego feudu z jedną osobą nie miał. Jedynie z Authority wchodził w jakieś spięcia i dlatego jego dołącenie do teamu Ceny było tylko kwestią czasu.

Szkoda Zigglera że stracił pas, ale Harper nie jest taki zły i musżą w niego mocno wierzyć skoro już na sam początek kariery singlowej dali mu pas. Dobrze że Dolph nie traci zbyt wiele w oczach fanó, bo najpierw został pobity a i tak długo opierał się o wiele większemu rywalowi.

Po pierwszych ruchach pomyślałem że to przypadek, ale kiedy królik na rampie był nadal wyraźnie napalony to byłem pewny że musieli mu na takie zachowanie pozwolić. Rzadko się takie coś przytrafia, ale jak widać Bunny nie chce dla Adama źle i może mu tak chciał to okazać :twisted:

Nie wierzyłem że Cesaro może wygrać z mocno pushowanym Rybackiem, ale wyciągnął z niego wiele i przez to Ryback stoczył swoją najlepszą od dawna walkę.

Big E- nadchodzi amen dla twojej kariery, a na pewno dla wizerunku niebezpiecznego gościa. Strasznie słabe to promo.

28054889252fa02dfba372.jpg

Cytat: Po tym, co zaprezentował nam dziś puchaty przyjaciel Rose'a, chyba nikt nie ma wątpliwości, że pod kostiumem Królika kryje się Darren Young

To nie Young tylko Road Dogg on miał zawsze zwyczaj bzykać w dupę zawodnika przed końcem walki. Ale za pewnie okaże się że to jest rzeczywiście Darren Young

A ja sądzę, że to wciąż potwierdza teorię o CM Punku. Założę się, że w styczniu niejeden fan pomyślał sobie "Punk pedał trzeci z fanami w ciula leci".

Po raz kolejny, Raw było skupione głównie na walce eliminacyjnej. Wreszcie dostajemy solidną podbudowę dzięki której nie mam problemu z kupieniem samego PPV. Nie wiem też kto wyjdzie jako wygrany i kto zostanie ostatni na polu bitwy. Możliwości i kombinacji jest tak wiele, że można by o tym napisać rozprawkę. Ciągłe roszady w teamie Ceny tylko temu sprzyjają. Gwiazdą pierwszego segmentu był Triple H, ostatniego dzięki fajnemu promo Cena, natomiast w środku gali rządziła Steph. Fajnie prezentowała się w roli bezwzględnej pani szefowej, która nie wacha się sięgnąć po niekorzystne dla siebie rzeczy byleby tylko zaszkodzić Cenie.

Było niemal pewne, że Harper sięgnie po pas IC. Raczej niewielu jednak sądziło, że stanie się to aż tak szybko. Ze storyline'owego punktu widzenia ma to jak najbardziej znaczenie. Morale Zigglera spadły, a Harper umacnia swoją pozycję jako heel. Ja sam jednak zostawiłbym taką walkę na TLC. Być może wtedy będzie nam dane zobaczyć rewanż. Pas IC nabiera znaczenia. Sam Ziggler dzięki tej przegranej niewiele stracił a ja sam czuję, że Harper to bezpieczna opcja w którą warto inwestować.

Dokładnie. Z strony Ambrose'a i Wyatta dostaliśmy dwa, kolejne solidne proma ale nic poza tym. Ambrose zniszczył mnie daniem najbardziej dosadnej podpowiedzi jaka tylko mogła być, Wyatt pokazał kilka starych sztuczek ale w tym wszystkim nie ma mocy, nie ma tej zadziorności. Być może pojawia się takie odczucie dlatego, że dają nam 10 minut segmentu w środku gali po czym całkowicie o tym zapominają. To sprawia, że zamiast myśleć o tym jako o main eventowym feudzie, myslimy tylko w kwestiach mid cardu. Oby w okolicach TLC wyglądało to znacznie lepiej.

Cesaro jobber? Nic z tych rzeczy. Nas SD! przegrał w 4 minuty, tutaj walka trwała 10 minut dłużej. Dlaczego WWE dało go do walki z Rybackiem? Nie dla tego, że Ryback potrzebował mięsa armatniego ale dlatego, że potrzebował wiarygodności. Potrzebował rywala, którego pokona z którym zrobi dobrą walkę, który go poprowadzi za ręke. Dzięki temu Ryback wyszedł z tej walki naprawdę mocny.

Jeżeli już jesteśmy przy Cesaro - dałem się nabrać z tym face turnem. Na pierwszy rzut oka było to kompletne zeszmacenie jego postaci ale nie zdziwiłbym się gdyby było to coś w rodzaju wybadania gruntu - jak publiczność będzie reagowała na face'owego Szwajcara. Reakcję otrzymał przyzwoitą.

Rowan dołącza do Ceny? Jedno z większych zaskoczeń z serii tych pozytywnych. WWE nie będzie miało sobie po tym PPV nic do zarzucenia. Jeżeli Rowan wypadnie blado nic się nie stanie, jeżeli wypadnie dobrze, tym lepiej. Dodatkowo zrobią grunt pod ewentualną walkę z Harperem. Same plusy.

P.S Nie wierzyłem, że dożyję momentu w którym to Harper i Rowan będą w lepszej pozycji niż Wyatt.

• Reputacja:   2

Segment z The Autorithy

Dobry segment na start. Nie obeszło się bez charakterystycznego wywyższania się ponad wszystko i wszystkich szefostwa i wychwalania pod niebiosa drużyny, ale słuchało się dobrze. Całkowicie pałeczka oddana Stefce, bo to ona tutaj stworzyła ten opening. Ryback wciąż pozostaje neutralny, ale jak długo?

Pierwsza walka - Intercontinental Championship: Luke Harper vs Dolph Ziggler ©

Trochę się rozczarowałem tym atakiem. Wolałbym żeby Harper wygrał bardziej fair. W każdym razie niespodzianka. Trzeba powiedzieć, że Harper rozpoczyna z wysokiego C solową karierę.

Segment z kotkiem nawet spoko, ale Sandow powinien znać kwestie Miza skoro ma go naśladować, bo tutaj memłał ustami jak chomik.

Druga walka - Adam Rose vs Tyson Kidd

Czo ten królik? :shock:

Przemowa Braya Wyatta

Już myślałem, że skończy się jak zwykle na szczęście doszło do rękoczynu. Dobry motyw ze wcześniejszym nagraniem.

Trzecia walka - Cesaro vs Ryback

Muszę powiedzieć, że to była dobra, wyrównana walka. Cesaro wycisnął z Rybacka wiele. Pojedynek wyrównany, gdzie oboje mieli momenty przewagi. Cieszy taki booking. Mam nadzieję, że coś rusza w dobrą stronę ze Szwajcarem.

Jasiu pewny zwycięstwa chociaż jego drużyna nie kompletna. Ta odwaga, ta nieskazitelna postawa... .

Czwarta walka - Rusev vs Heath Slater

W Slaterze odezwał się patriotyzm? Przynajmniej chciał dobrze. :P

To będzie podryw na maskotkę. Rowan Ty cwaniaku. :twisted:

Segment z Big Showem i Stephanie McMahon

Stephanie po raz kolejny umiejętnie stara się manipulować. Propozycja dla olbrzyma powiała lipą. Może i olbrzym za tyle lat dostałby HoF, ale na pewno nie byłby pierwszym, wciąż walczącym członkiem alei sław. Mimo to dobry segment z uwagi na szefową.

Piąta walka - Big Show vs Sheamus

Nie chcecie stanąć po mojej stronie, nie chcecie odpuścić to dostaniecie baty. Zarządzenie walki, aby się nawzajem wymęczyli i nasłanie osiłków. Po raz kolejny Stephanie w roli sprytnej s***i. :twisted:

Szósta walka - Nikki Bella vs AJ (Brie Bella)

Los uśmiechnął się do AJ (tej prawdziwej) i częściowo Brie. :twisted: Oby uśmiechnął się również na PPV... .

Big E w tym promie zupełnie mi nie pasował do pozostałej dwójki.

Ryback, ty egoistyczny dupku. :roll:

Siódma walka - The Usos vs Los Matadores vs Goldust & Stardust vs The Miz & Damien Mizdow

Przedsmak tego, co czeka nas na PPV. Niezły pojedynek, ale niczym zbytnio się nie wyróżnił.

Wątpię w wygraną bliźniaków na Survivor Series i Matadores tym bardziej. Nie skreślałbym za to gwiazdora i jego dublera.

Podpisanie kontraktu odnośnie walki drużynowej na Survivor Series

Niezły kopniak na koniec. Najpierw Jasiek w ładnym stylu wygarnął całej drużynie rywali, co o nich myśli, a potem niespodzianka w postaci Rowana. Liczę, że razem z Harperem pobędą ze sobą w ringu. Motyw z braćmi naprzeciw siebie na pewno wniósłby coś fajnego. Ryback również znajduje się w drużynie "dobrych" zatem niespodzianki nie było. W przeciwieństwie do sytuacji z Cesaro. Przyznam, że na moment mnie zwiedli. Jasiek w końcu ma team i po całym miesiącu dominacji Authority przed samym PPV wyszedł na swoje. Tak, więc w niedzielę zapewne przegra. :twisted:

Dobre RAW, lecz pod budowę walki drużynowej. Inne pojedynki odeszły zdecydowanie w cień. SmackDown! powinien coś przynieść w związku z Deanem i Wyattem, a może i pasami TT.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie spodziewałem się, że Luke Harper przejmie tu IC Title. Czyli coś w nim muszą widzieć, to cieszy. Jednak szkoda Ziggiego.

Zając nie jest PG. Przyznaję, pośmiałem się :D

Nad podbudową walki Wyatt vs Ambrose się, delikatnie mówiąc, nie postarali. Jak nic będzie kontynuacja na TLC PPV.

Slater wreszcie znalazł rolę dla si... nevermind

Big E praktycznie nie śpiewał na promie :/ Jestem ciekaw tej stajni, choć pewnie będzie zawód.

Sheamus wyleciał, a zamiast niego wrzucono... też rude, a większe drewno 0.o

Myk z Cesaro - z jednej strony smutny, z drugiej zaś - genialny, dałem się nabrać.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Moim zdaniem "turn" Cesaro był niczym innym, jak zagraniem na nosie części publiczności. Szczególnie nam, internetowym fanom, oczekującym tego wydarzenia ;)

Rowana nikt za to nie oczekiwał, dzięki czemu dostaliśmy fajny shoker (a Erick prawdziwy highlight kariery :D ). Teraz czeka go spora szansa... ale i test: od tego, co pokaże na SS i w późniejszym feudzie o pas IC (który pewnie zdobędzie, niczym swego czasu Marty Jannetty), zależy tak naprawdę jego przyszłość. Albo zleci (z wysokiego konia) w niebyt, albo da sobie radę i zapewni sobie wygodną pozycję w tygodniówkach na kolejne lata. Dla nas, w sumie, win-win situation.

No i wszystko jest lepsze niż uganianie się za Renee...

A najlepszy występ w tym tygodniu zanotował... Grumpy Cat. Który się chyba mocno nudził, wyraźnie bowiem przysypiał... w sumie go rozumiem ;P

PS: Widzę, że u Tysona i Nattie zapanowały w tym tygodniu pokój, miłość i sielanka, widać odgrywają teraz część "happy end" w swojej sadze dla Total Divas ;P

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Nigdy bym nie pomyślał, że kupię Rowana. A tu facet wchodzi do drużyny Ceny, przechodzi szybki face turn i ja w pełni to kupuję! Bardzo jestem ciekaw jak zaprezentuje się faceowy Rowan, bo za chwilę może się okazać, że w roli tego dobrego sprawdza się bardzo dobrze i będziemy mieli drugiego rudzielca w federacji :D

A jak przy rudzielcu jesteśmy, to dziwi mnie tak szybkie pozbycie się Sheamusa z drużyny Ceny. Facet cały czas jest mocnym nazwiskiem, a wyleciał z drużyny prawie tak samo jak choćby Swagger. No chyba, że ma jakąś kontuzję i to przez to.

Duże wrażenie robi na mnie Ryback. A raczej to jak sprawnie federacja przywróciła faceta do łask i w jakim tempie zrobiła z niego znów czołowego gracza. Trzeba jednak przyznać, Skip ma w sobie to coś. Publika praktycznie z miejsca wróciła do tej reakcji jaką swego czasu dostawał, a co ciekawe mam wrażenie, że chanty "Goldberg" także ucichły.

No i trzecia imponująca postać ostatnich dni, to oczywiście nowy mistrz IC - Harper. Szybko WWE na niego postawiło. Przyjmuję to jednak na plus, nawet mimo mojego wielkiej sympatii do Dolpha. Trzeba powiedzieć sobie szczerze, pas IC potrzebował trochę świeżości. Ziggler robił dobre walki, ale tak naprawdę nie oferował nic więcej. Harper z pasem może nam dać o wiele więcej ;)

A mnie ciekawi o co Rowan właściwie może mieć żal do Harpera ??

Może chodzi o to jak Harper traktował Rowana jak byli drużyna (popychanie, ciąganie za brodę itp.)

Wtedy byli drużyną wiec Erik pewnie jakąś to w sobie powstrzymywał, ale teraz jak ich już Wyatt ich uwolnił to sobie pomyślał "Noo w końcu mogę mu przypierd***ć

3MB !

2009040555305d229b1b8f.jpg

Pierwsza myśl po Raw cały ten śmieszny stołek "komentatorski" musi odejść, to jak próbują sprzedać króliczka albo gdy udają zaskoczenie przy tej sondzie :roll: Jeśli tak wygląda Raw z Bryanem jako GM to niech lepiej wyp... Cały otwierający segment bez sensu jak zwykle musieli powiedzieć to co wszyscy wiedzą na tysiąc innych sposobów żeby przez reszte gali "komentatorzy" mogli o tym przypominać. Segment Bryana znośny i nawet zapowiadało się na dobre Raw. Walka czy raczej segment Rybacka też bezsensowny. Harper i Ambrose o pas IC. solidna walka jak na standardy tygodniówkowe w WWE, dobrze że Harper nie stracił za dużo na porażce. Wejście Wyatta i akcja z "grzebaniem" zajebiste, może po TLC buried alive match? :twisted: Cała ta szopka z "zawiedliście mnie" żenada na maksa". No i od teraz wszystko było do dupy, akcja z Rusevem co to miało być? Czemu nie było Battle Royal? Czemu Brie pogodziła się z siostrą? Czy storyline który dostał tyle czasu w ostatnich miesiącach (niestety) nie zasługuje na jakieś wytłumaczenie? No i najgorsze ten zasrany króliczek, nie wierze że tam były chanty "Bunny" What the fuck!? A wracając do tematu "komentatorów" to w segmentach z Adamem to już wogóle dają czadu np o ie mnie pamięć nie myli w zeszłym tygodniu z 15 razy raczyli mnie kurwa poinformować że to jest facet w kostiumie króliczka a nie prawdziwy królik. Ziggler dalej trzyma się Ceny a mnie to dalej nic nie obchodzi. Na SS mocno zamarkowałem i podobało mi się to że Ziggler był ostatnim ocalałym ale tak długo jak będą go trzymać wokół Ceny ja mam to w dupie. Spodziewałem się dużo więcej i napewno szybko noe wrócę do oglądania Raw live. Sporo chujpwych komediowych segmentów, może tak chcieli pokazać że to Raw Bryana? Nie mam pojęcia wyszło źle. Ogólnie typowe słabe Raw jakich było pełno w rtm roku.u

287901358542b42156905d.jpg

• Reputacja:   1

Skoro nie dowodzą, to śmiało mogli ich pozbawić prawa do tak długiej wypowiedzi. To promo Triple H'a już słyszałem przed Survivor Series. Było spoko, ale nie na tyle, żebym tego musiał słuchać ponownie. Przy okazji WWE upewniło się, że Universe nie zapomniało o "Yes". Bryan prowadzi RAW? Dobrze, że nie Larry The Cable Guy. Początek zdecydowanie za długi.

Sandow wchodzący do ringu z replikami pasów Tag Team. Premia dla tego, kto na to wpadł. Opłacało się im dać pasy, choćby dla tego jednego momentu :wink:

Mimo prostoty, nawet podobał mi się segment Slaughtera i Ruseva. Szczególnie małe rzeczy, jak przecieranie twarzy przez Rosjanina. Przypomniały się czasy DX. Oby tylko z tego wszystkiego nie wpadl on w kolejny program ze Swaggerem.

Big Show jednak nie został przedstawiony jako wielki zdrajca - w sumie wygrali, więc spłynęło to po wszystkich. Zamiast Jasia, dostaje Rowana. Kto by pomyślal, że Eric będzie miał tyle do roboty w solowej karierze. Jakby pokonał Showa w jakimś feudzie, to dla niego byłoby to bardzo wartościowe. Może by wycisnęli z niego więcej niż z Festusa, z którym mi się kojarzy.

AJ ostra na mikrofonie dla Bellasek. Ja wciąż pytam, jak to się stało, że Brie się mizia z Nikki? Było coś? Pominąłem?

Hornswoggle znowu spamuje... Po co wrócili do jednego z głupszych swoich pomysłów? Oby za tydzień już się gość ujawnił, żeby ta szopka nie była kontynuowana. Jak na RAW z wielkimi oczekiwaniami po dobrym PPV, było bardzo słabiutko.

50608915156a3743c1fa34.jpg

WWE wykorzystało swojego asa w rękawie w pożegnaniu Authority. Daniel Bryan idealnie się tam wpasował ze swoimi Yes-ami. Z jednej strony mi trochę szkoda, bo Tryplaka przez pewien czas pewnie nie będzie ale z drugiej strony to pożegnanie było bardzo dobre.

Trzeba też przyznać że nasz włochacz jest obecnie bardzo wyluzowany na mikrofonie. Mam nadzieję że kontuzja nie pokrzyżuje mu dalszej kariery. Daniel zasługuje na chociażby jeszcze jeden main event WM'ki.

Szkoda że Rusev nie zaatakował Sierżanta. Zawsze to ktoś wartościowy dopisany do ofiar Olka ;)

Jeju, wraca stary dobry GM Laptop :D Powiem szczerze że stęskniłem się za tym dzwoneczkiem.

Raw wręcz wybitnie słabe jak na tygodniówkę po PPV. Tylko pierwszy długi segment dawał radę (choć trochę za długi), im dalej tym gorzej.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

AJ mówiąca Lesbi-honest = wygrała to Raw :grin: :twisted: . Powrót Bryana wyszedł temu Raw na dobre - odczułem rozluźnienie u Bryana - fajnie się go słuchało, mi słodko-pierdzącej gadki. Trajpl na początku był jak kołysanka - mało nie zasnąłem. Reszta? Nie była zła, ale też nie godna głębszej rozkminy.