Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cena Terminator dla kazdego fana wrestlingu do przeklenstwo(oprocz dzieci) jakby taki ktos przerwal streak znienawidzenie co do jego postaci przekroczylo by 100% ,a dla starszych fanow wrestlingu i fanow Takera bylo by to spluniecie w twarz...

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Tak tylko tego by brakowało żeby ten kasztan przerwał streak, większość fanów była już nieźle wkurwiona gdy na wm 29 pokonał czysto The Rocka zgadzam się że w wypadku streaku mogła by to już być dla wielu przesada. Lesnar nie zasłużył na pas? Proszę cię Lesnar czy Rock zasłużyli sobie na takie traktowanie a to że Lesnar przerwał streak moim zdaniem sprawia że jest on bardziej wartościowy bo potrzeba było prawdziwego fightera by go przerwać. Ktoś tam pisał że chciałby Cena vs Reigns na wm nie uwazasz że Cena miał już dość ME?

287901358542b42156905d.jpg

To że nie ma obecnie wiarygodnego rywala dla Lesnara, jest winą WWE, które zamiast promować nowe gwiazdy zapełniało (i nadal to robi) ME part timerami. Nie dość ze z dwóch Main Eventowych pasów zrobił nam się jeden, to jeszcze nie możemy go oglądać, bo Brock jest zbyt wielką gwiazdą, żeby bronić pasa przeciwko byle komu. Chociaż Romka nie znoszę to marzę o tym, żeby wrócił, skopał tyłek Lesnarowi (przy wielkiej sympatii dla jego postaci) i wysłał go na emeryturę. Serio, wkurwia mnie to niesamowicie, że raz na rok wpada taki Lesnar, czy Rock i zgarnia najważniejsze walki, podczas, gdy inni pracują na to od stycznia do grudnia i gówno osiągają.

Proszę cię Lesnar czy Rock zasłużyli sobie na takie traktowanie

Czym sobie zasłużyli na to, by po latach przerwy wracać i zgarniać największe tytuły, skoro nawet nie chce im się ruszyć dupy, żeby pokazywać się regularnie na tygodniówkach (pokazywać, niekoniecznie walczyć)? WWE, to nie tylko Wrestlemania, ale też inne gale.

Moim zdaniem Lesnar na, to nie zasługiwał nie było go przez 8 lat. A on sobie wraca i od tak niszczy sobie legendarny streak, jak i karierę Takera, to nie może być prawda. Że taki ktoś jak Brock Lesnar zniszczył legendarny streak.

Ja na początku miałem podobne zdanie ,fakt irytowało to że właśnie Lesnar przerywa serie ...jednak czy to,że DOPIERO były mistrz UFC przerywa serie nie daję jej kopa ? Prywatnie już też nie przesadzajmy z pompowaniem Undertakera na jakiegoś "boga" ,swoje zasługi oczywiście ma ale bycie niepokonanym przez tyle lat na WM jest zdecydowanie wystarczającym wyróżnieniem.

aki Orton, Cena, Punk pracowali na, to kilka dobrych lat, a WWE na nich na srało

Czy zdobycie 16 razy mistrzostwa Ceny,12 Ortona czy ogromny run z pasem Punka(o którym niestety jego ego szybko zapomniało) jest osrywaniem kogoś ? Przynajmniej nie mamy monotonii i za każdym razem kiedy brzmi theme song Lesnara ,czuje się po prostu to coś a nie każda wielka wygrana musi należeć do wyżej wymienionej trójki,bo chyba byśmy wymiotowali.

Czym sobie zasłużyli na to, by po latach przerwy wracać i zgarniać największe tytuły

Tym,że potrafią sprzedać galę bardziej niż pozostali.

Marketingowe znaczenie nazwiska The Rocka jest milion razy większe nawet od Ceny. Nie wykorzystać okazji, która się wtedy nadarzyła żeby dać Rockowi pas, to byłaby głupota.

2pac97shakur, powiedz mi, którego fana Takera tak naprawdę, szczerze obchodzi przerwanie streaku przez Lesnara? :? Mnie ani trochę, i to nie tylko dlatego, że mi osobiście postać Lesnara nie leży. Fakt, przerwanie streaku dało jakiś materiał na proma dla Heymana i na merch, ale smarci doskonale wiedzą co za tym stało i jak dla mnie walka z WM30 ma drugorzędne znaczenie.

Patrząc na sprawę obiektywnie, Lesnar zasłużył na pas. To faktycznie jest best for business i będąc na miejscu bookerów pewnie podjąłbym taką samą decyzję. Fatalnym błędem była jednak konstrukcja kontraktu Lesnara i tak na dobrą sprawę tylko do tego ja mam jakiekowiek zastrzeżenia. Sama decyzja o przyznaniu pasa była więc słuszna, ale na pewno nie w momencie, w którym Lesnar jest part-timerem.

Ktoś mówił, że te trzy miesiące tylko podbudują "ekskluzywność" Lesnara. No OK, ale powiedz mi - co będziemy oglądać w main eventach PPV? Kto ma prowadzić jakiekolwiek story? Co przyciągnie fanów przed Network?

Ktoś mówił, że te trzy miesiące tylko podbudują "ekskluzywność" Lesnara. No OK, ale powiedz mi - co będziemy oglądać w main eventach PPV? Kto ma prowadzić jakiekolwiek story? Co przyciągnie fanów przed Network?

Rollinsa w klatce, 7on7 Survivor Series match i jakieś feudowe TLC. Jeśli jachu wygra na HiaC z Ambrosem to wiadomo co będzie main eventem TLC. Jak dla mnie sto razy lepsza opcja niż Lesnar vs Big Show.

To że nie ma obecnie wiarygodnego rywala dla Lesnara, jest winą WWE, które zamiast promować nowe gwiazdy zapełniało (i nadal to robi) ME part timerami. Nie dość ze z dwóch Main Eventowych pasów zrobił nam się jeden, to jeszcze nie możemy go oglądać, bo Brock jest zbyt wielką gwiazdą, żeby bronić pasa przeciwko byle komu. Chociaż Romka nie znoszę to marzę o tym, żeby wrócił, skopał tyłek Lesnarowi (przy wielkiej sympatii dla jego postaci) i wysłał go na emeryturę. Serio, wkurwia mnie to niesamowicie, że raz na rok wpada taki Lesnar, czy Rock i zgarnia najważniejsze walki, podczas, gdy inni pracują na to od stycznia do grudnia i gówno osiągają.
Proszę cię Lesnar czy Rock zasłużyli sobie na takie traktowanie

Czym sobie zasłużyli na to, by po latach przerwy wracać i zgarniać największe tytuły, skoro nawet nie chce im się ruszyć dupy, żeby pokazywać się regularnie na tygodniówkach (pokazywać, niekoniecznie walczyć)? WWE, to nie tylko Wrestlemania, ale też inne gale.

To że nie ma obecnie nowych gwiazd to nie wima Part Timerow tylko WWE które pogrzebało cały roster dla Ceny, Punk i Bryan nigdy nie byli ponad Johnem, Batista i Orton to ostatnie duże gwiazdy które były ponad Ceną jeśli chodzi o promocje, powiem nawet że gdyby Batista nie odszedł to on byłby teraz twarzą federacji bo John zaczął na maksa terminatorzyć dopiero bo feudzie z Batistą. LESNAR JEST NA RAW KIEDY MU POWIEDZĄ ŻE MA BYĆ ON SOBIE NIE WYBIERA KIEDY BĘDZIE KIEDY NIE. Nie wiem czy to ty wcześniej narzekałeś na The Rocka który przerwał title reign Punka ale powiem tyle The Rock zrobił dla Punka więcej dobrego pamiętaj też że The Rock nie pokonał Punka czysto za pierwszym razem było wznowienie walki a za drugim jakaś akcja z sędzią, pamiętam że wtedy Punk wyglądał lepiej niż przez ostatnie miesiące swojego reignu przynajmniej nie był cipo heelem. Też wolałbym żeby tamten reign skończył się na wm ale The Rock musiał się podłożyć drewniakowi.

287901358542b42156905d.jpg

• Reputacja:   1

Patrząc na Ruseva i jego Gold Star Medal, nieuchronnie nasuwa się analogia do olimpijskiego złotego medalu Kurta Angle. Chciałbym aby było to wszystko takie proste i mógłbym sobie dośpiewać, że na Wrestlemanii XXXI zobaczymy walkę "Olympic Gold Medalist and Pride of United States" z "The Hero of the Russian Federation" o złoty medal/gwiazdę przeciwnika.

Chciałbym zauważyć, iż faktycznie istnieje taki zaszczyt jak Hero of Russian Federation, które jest niezwykle prestiżowym tytułem nadawanym przez prezydenta Rosji a jego order wygląda identycznie jak ten użyty w WWE. Fajnie, że zadbali o pewną zgodność z historią :)

Chciałbym zauważyć, iż faktycznie istnieje taki zaszczyt jak Hero of Russian Federation, które jest niezwykle prestiżowym tytułem nadawanym przez prezydenta Rosji a jego order wygląda identycznie jak ten użyty w WWE. Fajnie, że zadbali o pewną zgodność z historią :)

Myślę, że gdyby jakiegoś brytyjczyka promowali dorzucając do ringname'u "Sir" i dając mu wisiorek z Gwiazdą Wielkiego Krzyża a w promach tytułować per "Knight" to spotkałoby się to ze sporym zgrzytem, przede wszystkim wśród wyspiarzy.

Ambrose pokonał Jaśka - nieważne jak, ale ma na rozkładzie Cenę - to się liczy. Osobiście zrobiłbym tą walkę na "go-home" Raw, tuż przed PPV, żeby Dean z Jaśkiem jeszcze mogli poszaleć na majku - ciągną tą fedkę za uszy, i szkoda by było gdybyśmy stracili ich podjazdy kierowane na siebie. Dabju się śpieszy, ciągle się śpieszy i zrobienie tej walki teraz jest tego przykładem.

Samo Raw ... trudno mi ocenić bo oglądałem tylko te momenty w których byli Ambrose z Ceną - reszta jest miałka, nijaka, i niegodna uwagi. Oczywiście, były niektóre walki, które pewnie był dobre jak np. Orton i Ziggler z ich fantastyczną chemią, ale oczekuje od tygodniówek storyline'ów które idą do przodu - na tym Raw tylko jeden interesujący storyline poszedł do przodu.

WWE przyśpieszyło nam akcje związaną z walka Deana i Johna. Trochę żałowałem, że natknąłem się na to info w newsach ale trudno. Cieszy wygrana Ambrosa, który jakby nie było to Jasia pojechał. Walka trochę krótkawa ale treściwa.

Jasiu pewnie dostanie na pojechanie Ortona, który wtedy będzie mógł się udać na urlop.

Co do reszty to ciężko się do niej odnieść. Fajna walka Zigglera i Ortona. Cesaro znów przy stoliku komentatorskim czyli feud o pas IC nie poszedł zbytnio do przodu. Istrzyło na lini Rollins-Orton.

Rusev vs Big Show można było się spodziewać, że się skończy dq bo będą to ciągnąć do PPV.

Do reszty nie ma się co odnosić chyba,że do prom Braya.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

• Reputacja:   1

Raw ogólnie było całkiem okej... Na wyróżnienie oczywiście zasługuje walka Swagga z Rollinsem i Zigga z Ortonem i przy tej drugiej padło niesamowite RKO, które było jednym z najlepszych spotów z udziałem tej akcji, a nawet chyba najlepszą.

I teraz o czym chcę napisać to to, że niby mogli zachować tę walkę o kontrakt na HIAC, co by pięknie wyglądało w przypadku Deana, ale trochę popsułoby to Cenę przed One More Matchem z Lesnarem o pas WWE WHC. Mini program Cena-Ambrose był dla mnie cholernie dobrym pomysłem, bo dało wiele powiewów świeżości w MR.

http://www.youtube.com/watch?v=4bjdzxjtGd4

To WWE App ale czy może coś to znaczyć? Trzeba przyznać, Brad dał świetne promo które podchodziło trochę pod postawę rebelianta. Zainteresowało mnie to, może wróci w najbliższym czasie? Jakie jest wasze zdanie?

To WWE App ale czy może coś to znaczyć? Trzeba przyznać, Brad dał świetne promo które podchodziło trochę pod postawę rebelianta. Zainteresowało mnie to, może wróci w najbliższym czasie? Jakie jest wasze zdanie?

Byc moze to oznacza jakas nowa role dla niego ,a byc moze to tylko goscinny wystep na backu RAW ,tak jak w przypadku np.Jake'a Robertsa.

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Całkiem spoko to promo. Tylko na cholerę Madox miałby powracać, chyba nie po to by być squashem dla wrestlerów. Oby nie prowadziło to do tego, że Madox zbierze swój team na ss przeciwko authority...

Co do raw, ja zapamietałem tylko 2 rzeczy. Odziwo wystąpiły one w pierwszej minucie raw...

Transparent Raw is Dean oraz gościu w koszulce ec3.

Jak się okazuje istnieją fani tna :twisted:

163870508457e2d890447a3.jpg