Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Chris Jericho w formie na Highlight Reel. Miałem wrażenie, że przy krawacie troche dokuczył Tryplakowi, a ten się lekko pomieszał w późniejszych wypowiedziach. Od początkowego segmentu trudno wymagac więcej - plejada gwiazd gadająca sensownie, płynnie, sprzedając odpowiednie emocje.

Zastanawiam się, co chciała zrobić Rosa, po kombinacji kicków Layli. Z jednej strony wyglądało, jakby chciała oddać hołd Trish (i Matrixowi.. i Wyattowi), a finalnie padła na łeb :roll: Rozmyśliła się w trakcie lotu, czy wciąż nie potrafi upaść na ring? Dobrze, że w Total Divas nie ma walk.

Ewentualna walka Nikki o pas Div, może wskazywać na przerzucenie tytułu na konflikt sióstr. Może ten rodzinny feud nie jest najwyższych lotów, ale wyniósł kobiety trochę wyżej w hierarchii, po czym dostaja tak długie i treściwe segmenty na RAW. Dwie eksponowane rywalizacje w tej dywizji, to też rzadkość - szczególnie przez tak długi czas.

Cena triumfujący na RAW, to był pewniak. Utwierdził wszystkich w przekonaniu, że zasługuje na walkę z Lesnarem, a ja się podpisuje pod tymi, co mowią, że wszystko działo się za szybko. Nie sprzedali w ogóle wydarzeń z SummerSlam, i jakby nigdy nic, promują rewanż. Nie czuję tego, spływa po mnie.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

-Poczatek Raw całkiem interesujący , Authority wreszcie wygląda poważnie ,a nie wszyscy w garniakach a Orton w shircie i gaciach.Dodatkowo fajnie oglądało się tak zacne towarzystwo w show Chrisa.Spięcie na linii Cena - Triple H zawsze wygląda spoko patrzac na ich feudy w przeszłości.

-Segment Div mega obsadzony i tak ma to wyglądać, nawet tt match w ich wykonaniu mógłby być niezły ponieważ wrzucili najgorętszy towar spośród kobiet do jednego segmentu

-Niech ktoś powie ze Jas to nie swój chłop , rozpisany jako wiarygodny rywal dla Brocka a dodatkowo swoją osobą promuje Romana ,wie ze czas na "New Face of WWE" nadszedł dlatego trzeba szukać następcy.

Zapowiedź Steel Cage matchu na następnym Raw intrygująca.

Raw wg mnie bardzo średnie, z racji małej ilosci długich walk czyli ME raw, Henry,Show vs Wyatts oraz TT match Miz,Cesaro vs Ziggler i Sheamus.

Highlight reel wypadło całkiem ciekawie, choć tylko w małym stopniu dzięki Chrisowi Jericho. Program był długi, a im więcej było gości tym był lepiej. Może jedynie nie całe Authority mówiło ciekawie, ale lepsi oni wszyscy niż sam Orton. Oczywiście bez Ceny obejść się nie mogło i musiał przekonywać Huntera żeby jego walka na PPV się odbyła. No i zrobił to w lekkich nerwach, jak nie on. Jakbym wierzył że to może się stać to bym powiedział, że jeśli Taker przez Lesnara stracił swój streak, to na kim innym Jasiu mógłby stać się tym złym jak nie na Brocku? Oczywiście marzenia, ale gadaniem to on na No nie wygra. Zobaczymy co dziś pokaże w dość konkretnym main evencie.

Och jakie wzruszające są te filmiki o tym, jak zła jest Brie. Szkoda że nie zrobili z tego całego odcinka na WWE Network. Natomiast nie czaję czemu wygrane divy dostały theme TD do świętowania, choć nie wszystkie występowały w tym programie, a drugi team tak. Faktem jest że team Evki to drużyna najsłabszych div w rosterze. No i Rosa pobiła chyba rekord w najmniej zajmujących majtach w których diva walczyła w obecnej erze. No ale przecież dupą też można wiele wygrać.

Tym razem Paul nie dostał zbyt wiele czasu, ale skoro Cena się wypowiadał wcześniej, to i ze strony Lesnara emocje musiały być podtrzymane.

Jak nie lubię Dallasa, tak segment po walce Swaggera był najlepszą rzeczą jaką Bo zrobił w głównym rosterze. Choć deportacja Angelo Coltera ucieszyła, ale Putin, określony wczoraj w wiadomościach jako nowy Adolf H, nie jest raczej dobrym idolem dla dziecka. Mimo wszystko ja wciąż nie chcę uwierzyć... :D

Ciekawe kto miał szansę przebrać się za królika i zrobić porządek ze Slaterem. Pewnie niedługo w newsach się dowiemy.

Czyżby Brie odeszła przez siostrę? Zobaczymy. Ale i tak segment był dobry, ale nie cieszy mnie jej chęć walki o pas. Z pewnością ciekawe to nie będzie, no chyba że wrzucą do ringu wszystkie divy które brały udział w tym segmencie, oczywiście prócz Stefci.

28054889252fa02dfba372.jpg

• Reputacja:   71
  • Styl:  Ciemny

Pytam się z jakiej racji Nikki ma mieć walke o Divas Title? Ona na niego nie zasługuje. Filmiki growing up bella takie sobie jakoś nie widziałam sensu by takie coś było przerywnikami podczas RAW. Oczywiście nie mam mowy o jakim kolwiek odejsćiu Brie, teraz to ona będzie pokazywać Nikki na co ją stać.

Według mnie i tak w całym segmencie z Bellaskami, Paige i Stephanie najlepsza była AJ. Po raz kolejny pkoazała, że pozostałę panie nie dorastaja Jej do pięt. To nie Nikki jest twarzą dywizji Div i czym prędzej czy później będzie musiała to sobie uświadmić. Obecnie nie ma lepszej Divy od AJ, która przewyższa swe koleżanki pod niemal każdym względem.

Na koniec dodam, iż powoli Rusev i Lana zaczynaja mnie nudzić. Ileż można słuchać w kółko tego samego jakie to USA jest gorsze od kraju Putina? Niech już w końcu Rusev polegnie i niech skończy sie ten cały cyrk z Putinem.

2025collage.png

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Android

Highlight Reel stało na wysokim poziomie, dopóki mówić nie zaczął Roman Reigns. Gość z największą reakcja dał najbardziej mizerną przemowę ze wszystkich. Duża walka wieczoru zakończy dzisiejsze RAW. John Cena jednak sam powinien ponownie złożyć kogoś o solidnej pozycji...

Tag Team Match

Było przeciętnie, choć mogłoby być dobrze, gdyby Cesaro i Dolph Ziggler się ze sobą starli...Motyw z Damienem Mizdowem pewnie będzie trwać do prawdopodobnej walki rewanżowej o WWE Intercontinental Championship na Night of Champions...

Six Woman Tag Team Match

Obowiązki wobec Total Divas odbębnione...

Tag Team Match

WWE chyba samo nie wie, co dalej robić z The Wyatt Family i olbrzymami. Markowi Henry' emu zapewne na NoC przypadnie Rusev, który wraca do korzeni, tj. jego postać chce się oglądać tylko z racji Lany u jego boku...

Jack Swagger kontra Curtis Axel

Curtis Axel bez Rybacka będzie pewnie głównym jobberem w singlowych walkach. Oprócz tego ujrzeliśmy beznamiętny powrót Zeba Coltera i zepsuty przez Bo Dallasa potencjał segmentu...

Adam Rose kontra Titus o'Neil

Maskotka zrobiła w tej szopce lepsze wrażenie niż Adam Rose...Wymowne...

Rusev kontra Zack Ryder

Rozbawił mnie widok grzecznie czekającego w ringu Zacka Rydera na koniec przemowy Lany... :D

Panie dostają całkiem pokaźny segment...Niech tylko nie mieszają tych dwóch programów na dłużej. Wolę dwie rywalizacje div niż bezsensowne walki gigantów z The Wyatt Family. Porównując do czegoś te dwa feudy, to brunetki dostały do ręki telefon komórkowy, a siostry Bella kamerę najnowszej generacji. Mimo to lepiej ogląda mi się ,,projekt komórkowy". Paige i AJ Lee są jakieś, Nikki słaba, a Brie żenująca w gimmicku świętej siostry...

Niech Steel Cage Match skończy ten rozczarowujący feud Chrisa Jericho z Brayem Wyattem. Y2J z Hunterem dzisiaj rozerwali mnie bardziej niż Chris i Bray przez ponad dwa miesiące...

Goldust kontra Jimmy Uso

Promocja walki o pasy trwa, choć ciężko będzie przebić np. program z Wyattami. Bracia Rhodes nikogo praktycznie nie obchodzą, a jedynym atutem The Usos są walki...

Six Man Tag Team Match

Wielki star power był, zaś zabrakło wielkiej - nawet jak na normy RAW - walki. Podobała mi się agresja Johna Ceny w tej walce, choć fakt, że to Roman Reigns ją skończył świadczy, że WWE nawet nie zastanawia się w kwestii rezultatu walki wieczoru Night of Champions...

Cena.jpg

• Reputacja:   6

No i Rosa pobiła chyba rekord w najmniej zajmujących majtach w których diva walczyła w obecnej erze. No ale przecież dupą też można wiele wygrać.

i tak wypada słabo przy beautiful people:(.

W ogóle niech zmienią w końcu "pioseneczki" Rollinsowi i Deanowi, przecież to są takier jobber theme'y, że masakra

• Styl:  Jasny

Sprzeczki majstrów mikrofonu na początek RAW to ja mogę oglądać. Nie przeszkadzało mi, że znów mamy HHHa przejmującego segment. Niech się tylko nauczy, że w cenie Network są 3 "9", ale w nazwie fedki mamy tylko 2 "W" ;)

Cheer dla Rollinsa mógł zaskoczyć, ale w końcu to jego miasto.

Heyman dostał za mało czasu.

Mają jakiś pomysł na feud Dallasa ze Swaggerem, ale jak to się ciężko ogląda...

Bardziej od Rose(nie wygląda, jakby miał przewalone w fedce) vs O'Neil chciałbym zobaczyć Slater vs Bunny :D

Ryder w TV! Oczywiście, by jobbnąć Rusevowi. Henry'ego czeka ten sam los. Dostanie więcej czasu, nie przegra w squashu... Ale finalnie też polegnie.

Jak ktoś myślał, że wrzucenie AJ i Paige do segmentu bliźniaczek pomoże, I'm afraid I've got some bad news :twisted:

Nikki dostaje Title Shota... oh god

Za tydzień na RAW Wyatt vs Jericho w klatce? Czemu na tygodniówce?

ME - przed reklamą widzimy Codebreakera... A zaraz po reklamach chanty "that was awesome"... To nie jest normalne.

Michael Sam za tydzień na RAW! Ciekawe, nie? :roll: Jest motyw na powrót Darrena Younga.

Cena pechowo sobie dobrał ten transparent na koniec :D

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

WWE jest głupiutkie i niekonsekwentne. Pierw świetny segment Setha z rozbijaną głową Deana, a później mamy przejmującego spotlight Romka. Ale idźmy dalej, pierdolmy sobie roster, i pompujmy wszystko w Romka i Jasia, olać to że nasz Mister MitB pochodzi właśnie z tego miasta. Zróbmy z niego pizdę uciekającą przed własnym cieniem...

Bray pogrzebany, Seth w trakcie zakopywania (upierdolenie zestawu ciosów lotnikowi, to bardzo prze-chuj-głupi pomysł, bo zostanie nam nic...), Slater (koleś który zbiera pop za jobberlandie, jak można to spierdolić jakimś murzynem?!) zostaje pokonany przez króliczka. O co im chodzi?! Jaki jest cel tego? Entertejment? Chyba dla dwunastolatek... Historyjka sióstr motywem przewodnim ostatnich wydarzeń w WWE dobitnie świadczy, że jak marszczysz pingwina przy Total Divas, to produkt Vince'a jest skierowany właśnie dla Ciebie! I nie zapomnij popić tego gówna puszką Mountain Dew!

• Reputacja:   1

Bray pogrzebany, Seth w trakcie zakopywania (upierdolenie zestawu ciosów lotnikowi, to bardzo prze-chuj-głupi pomysł, bo zostanie nam nic...), Slater (koleś który zbiera pop za jobberlandie, jak można to spierdolić jakimś murzynem?!) zostaje pokonany przez króliczka. O co im chodzi?! Jaki jest cel tego? Entertejment? Chyba dla dwunastolatek... Historyjka sióstr motywem przewodnim ostatnich wydarzeń w WWE dobitnie świadczy, że jak marszczysz pingwina przy Total Divas, to produkt Vince'a jest skierowany właśnie dla Ciebie! I nie zapomnij popić tego gówna puszką Mountain Dew!

Bo się Vonsowi pierdoli w głowie na starość jeeeszcze bardziej niż jest i wychodzi z tego taka chujnia jaką widzieliśmy na dwóch ostatnich RAW...

RAW oglądałem rano i jedynie co pamiętam z tego gówna to tylko rozpierdol w wykonaniu Ceny :? No i ten uraz nogi któregoś z Uso + walkę Axela i Swaggera...

Segment otwierający dostał sporo czasu natenowego i przez cały czas był interesujący, każdy powiedział coś ciekawego (zabawnego), nawet Rollins przy żywiołowej reakcji wypadł ponadprzeciętnie.

Kolejna część RAW była wypełniona historiami poruszającymi serca - Antonio, który musi opuścić kraj z winy Swaggera, syn Jennifer, który chce zostać Putinem...dowiedzieliśmy się także, że Nikki życzy śmierci swojej siostrze, ponieważ ta w młodości skradła jej prawo jazdy i rozbiła Hondę z 2000' :)

Myślałem, że to Zack Ryder jest Królikiem doświadczalnym z ferajny Rose'a, ale skoro 10 minut później jobbował Rusevowi, moja teoria legła w gruzach. Więc może to Chavo?

Segment z całą śmietanką kobiecego rosteru wypadł pozytywnie, mimo, że postawa bliźniaczek nadal pozostawia wiele do życzenia, title match Nicole pewnie nie skończy się zmianą mistrzyni, myślę, że walka ta zostanie odbębniona na kolejnym RAW, zarząd pewnie doszedł do wniosku, że dwie walki Div na każdym PPV to lekka presada i podczas Night of Champions zobaczymy w ringu wszystkie 4 zawodniczki, gdzie już o wygraną Paige nie będę tak spokojny.

Między SS a NoC mamy 5 tygodni przerwy, stąd WWE postanowiło w międzyczasie dać nam mini PPV, które będzie ostro konkurowalo z nowym sezonem NFL - Roman vs Orton jakoś przemęczę, a Steel Cage match obejrzę z przyjemnością.

Komicznie wypadła końcówka, gdzie triumfujący Cena myśli, że trzyma plakat z napisem "ju kien śi mi":D Szkoda, że nie złapał transparentu wrzuconego przez Sabinq do paczki z newsami :)

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   6

Królikiem Rose'a jest ten kto się nawinie pod łapę, raz Ryder, raz inny fandango

Ktoś miał plakat z napisem, że można było siedzieć w domu i oglądać Nitro. Ta gala miała klimat jak Nitro... ale to z 2000 roku. Tragiczne 3 godziny telewizji, jedno z najgorszych RAW jakie pamiętam. Większość segmentów nie miała sensu, Cena pozywa HHH do sądu, już sam nie wiem kto jest dobry a kto zły w którym feudzie. Masakra.

Czy ktoś z njusmanów nie wie nic na temat czy Russo nie znalazł nowej pracy?

• Reputacja:   2

Highlight Reel

Bardzo długi segment na początek, ale oglądało się fajnie. Wciąż rozwijamy wszystkie, najważniejsze wątki, czyli walka Jaśka, wybujałe ego Ortona, dajemy coś do roboty Kane'owi, i Jericho przy okazji wykorzystując do tła program Y2J'a. Jak dla mnie spoko.

Pierwsza walka - Sheamus & Dolph Ziggler vs Cesaro & The Miz

Nie było tragedii. Szkoda, że Ziggler prawie w ogóle nie dostał czasu w ringu. Teatrzyk z Sandowem i stylistką "złem koniecznym".

Wideo z tragicznym podkładem muzycznym, w którym Nikki żali się, że siostra zabrała mu chłopa było śmieszne. Serio szkolne problemy doprowadzają do tego konfliktu?

Druga walka - Summer Rae, Layla & Naomi vs Rosa Mendes, Cameron & Eve Marie

Miałem przewijać, a się skończyło. :roll:

Trzecia walka - Mark Henry & Big Show vs Luke Harper & Erick Rowan

Wyatt wciąż stoi w miejscu, a Henry zbliża się do Ruseva.

Incydent z wypadkiem... Cóż to już ciut większy powód do rozpamiętywania niż kradzież chłopaka, ale dojrzała kobieta powinna również puścić to w niepamięć.

Przemowa Paula Heymana

Niby nic nowego, ale Paula trza wysłuchać. :D

Czwarta walka - Curtis Axel vs Jack Swagger

Ludzie kupili chanty "We the People!", Zeb wrócił. Szkoda, że Jack znowu spada do pomniejszych feudów.

Piąta walka - Tytus O'Neil vs Adam Rose

Oh... Hey Rose... .

Brie poprosiła żeby siostra napisała za nią test. Kolejna lipa jak dla mnie. Po zdjęciach widać, że siostry różniły się choćby nosami. Musiałby ktoś poznać, zwłaszcza że to był najważniejszy egzamin.

Szósta walka - Zack Ryder vs Rusev

Gdzie Ryder tam squash.

Stefka zwiastuje nam segment związany z siostrami... .

Segment ze Stephanie McMahon i The Bella Twins

Sprytna intryga jeśli rzeczywiście jej celem był title shot dla Nikki z tym, że patrząc na całokształt... to jest bezsensu. Po, co w takim razie cała szopka z AJ i Paige skoro ma wtrącić się Nikki? Łączenie tych, dwóch feudów jak dla mnie nie powinno mieć miejsca.

Za tydzień Steel Cage. Znając życie to może być lepsze niż ich pojedynki na PPV. Bray zapewne wygra i Chris znowu uda się na koncertowanie.

Siódma walka - Jimmy Uso vs Goldust

Jestem zdziwiony, że Usosi nie wygrali. Ile razy jeszcze będą obrywać? Uważam, że za to już powinni się zrewanżować następnym razem.

Pierwszy widzę, żeby Henry potrzebował motywacji do walki. Coś, jednak ma do siebie bycie (baby) facem. :D

Ósma walka - John Cena, Roman Reigns & Chris Jericho vs Seth Rollins, Kane & Randy Orton

Średnia walka. Momenty z Jaśkiem, niefortunny transparent oraz Seth z Jericho w ringu to chyba najciekawsze. O ile Jasiek dobitnie pokazał, że może walczyć z Lesnarem to Romek nie ma potrzeby kończenia każdej walki. I tak jest już napompowany.

Słabsze RAW. Najlepsze w tym wszystkim były chyba segmenty - początkowy i kobiet.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Nie wiem czy mam dzisiaj dobry humor czy jestem niedoświadczony jako fan wrestlingu(oglądam od 4 lat), ale moim zdaniem to RAW było naprawdę bardzo dobre.

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Mi też a zawsze lubie sobie ponażegać na produkt wwe. Może to ta publika tak na mnie zadziałała? :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg