Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

face'owy psychopata znudzi się w przeciągu następnego półrocza/roku.

Face'owy psychopata się nie sprzeda, może to kontrowersyjne porównanie ale mi Dean Ambrose w tej roli bardzo przypomina Stone Colda Steve Austina po Wrestlemanii 13 i jego feudy z Hart Foundation. Face którego fani kochają a który idzie bez namysłu na wszystkie niebezpieczeństwa.

Problem w tym,że to nie są te czasy,a co za tym idzie inni ludzie w ct.WWE już kilka razy w ostatnich latach próbowało sprzedawać face'owych psychopatów jak R-Truth po powrocie z zawieszenia czy Orton,któremu odbiło w czasie feudu z Christianem i obydwaj skończyli źle.Wszystko przez te promowanie wielkiej przyjaźni i miłości wśród face'ów.Udręką obecnego ,,dablju'' są między feudowe tag team match'e.Różnica w bookingu tag team match'ów teraz,a kiedyś jest taka,że kiedyś w tych pojedynkach drużynowych nikt nie przybijał sobie piątek,nie strzelał ze sobą typowego miśka czy słodził sobie w promach,no chyba,że jest to drużyna walcząca w dywizji tag team.A teraz?W głupim tagu między mistrzami,a pretendentami do pasów jest tyle tej ,,miłości'' czy ,,przyjaźni'',że żygać się chce.To właśnie zabija obraz tego face'a ,,z jajami'' czy ,,psychopaty''.Dlatego WWE ma problem z wykreowaniem stałych face'ów,którzy utrzymaliby się jako ci dobrzy więcej niż rok.Ilu face'ów WWE wypromowało w ostatnich latach tak,żeby utrzymali się bez turnu przez ponad rok?1-Sheamusa.Nawet Bryan został wypromowany jako heel w tagu z Kanem.Ciężko wypromować np takiego Ortona na psychopatę,jeżeli kilka tygodni po zdemolowaniu Christiana słodzi bez umiaru Cenie w tagu,a po meczu celebrują razem na narożnikach.WWE powinno zmienić politykę tych nic niewartych tag team match'y między feudowych.

1 miejsce w typerze Ligi Europejskiej 2013/14

• Reputacja:   2

Segment z Triple H i Stephanie McMahon

Co tam gansta nyggi, wymachujące pistolami i obwieszone łańcuchami. Cena jest obwieszony pasami. :D

Fatal 4 Way to w zasadzie jedyny pomysł, aby jeszcze raz postawić na przeciwko siebie zawodników, którzy się o tytuły ubiegają. Poziom walki zapewne nie będzie epicki, ale przy odpowiednim rozpisaniu pewnie zasłuży na 4 w skali szkolnej. Jasiek wygra i będzie czekał na Lesnar'a. Ciekawi mnie tylko kiedy Seth wykorzysta kontrakt, bo raczej nie zrobi tego na Brocku.

Okładka gry niezbyt mnie powala.

Pierwsza walka - Seth Rollins vs Rob Van Dam

Całkiem fajna walka. Dali podominować RVD, lecz wynik wiadomy.

Skoro Lesnar ma być mistrzem być może istnieje opcja, że Dean zaprzepaści szansę na tytuł Rollinsowi. Z drugiej strony możemy dostać również walkę o walizkę.

Segment z Laną i Rusevem

W końcu mamy prawdziwie USA vs Rosja. Swaggerowi przyda się to niemiłosiernie. Odświeży się jego postać. Z jednej strony aż mnie dziwi, że dali najpierw E bronić dobrego imienia kraju. Zeb tak uwala się do wszystkiego, co nieamerykańskie, a nie reagował na Putina na ekranie. :twisted:

Druga walka - Sheamus & The Usos vs The Wyatt Family

Ciągnie się to jak telenowela. Dynamiczniejsza końcówka to rekompensuje.

Złośliwa Stefka zmusza Nikki do Handicapu. Spokojnie Cameron pewnie coś odwali. :roll:

W zasadzie momentu z bo mogłoby nie być w ogóle.

Trzecia walka - Nikki vs The Funkadactyls

To chyba już koniec tego teamu. W zasadzie myślałem, że jedna nie pomoże drugiej w trakcie walki. Co to się stało, że Bellaska przegrała? :twisted:

Czwarta walka - Kofi Kingston vs Cesaro

Atak gniewu Cesaro po tym jak pregrał... w przerwie reklamowej. :? Pokaz siły niczego sobie. Kofi latał niczym kukła.

It's commercial time! All the time! :twisted:

Przemowa Vince'a Mcmahona (Damien Sandow)

To była najlepsza parodia Damiena. Nieźle wyszło mu "You're fired!". :D

Wade Barrett żegna się z tytułem z powodu kontuzji. Już po raz kolejny coś łapie kiedy zaczynamy kupować jego postać. Czekam na kolejny powrót w nowym gimmicku. :lol:

Piąta walka - Damien Sandow vs THE GREAT KHALI

Indyjski kolos powraca na tygodniówkę, żeby zadać jeden cios... .

Przemowa THE MIZA

Niesamowite. Gość ma zdolności aktorskie. Mówiono mu, że może być najlepszy w Hollywood, ale wrócił dla nas! :serce: Jedyną osobą, od której kupiłbym tą kwestię byłby chyba Cena. :lol:

JERICHO dostaje program z Wyatt'ami. W końcu coś ciekawego. Mam tylko nadzieję, że Chris nie będzie cały czas podkładany.

Szósta walka - Fandango vs Dolph Ziggler

Summer rewanżuje się Fandango. Zapachniało mi przez chwilę połączeniem jej z Dolphem, ale jakoś nie widzę, aby WWE chciało dać kolejny, miłosny wątek Zigiemu. Jeśli, jednak to nawet się cieszę. Oboje z Fandango będą mieli coś do roboty. Do tego połączymy feud lasek. Summer na pewno lepsza niż Vickie. :P

Siódma walka - The RybAxel vs Goldust & Stardust

Złoci bracia ponownie zwycięzcy... .

Ósma walka - Diva's Championship: Paige © vs AJ

Punk jak widać ujażmił AJ, która prawdopodobnie stanie po jasnej stronie mocy, za co Paige uwolni gniew i posłucha Palpatina. Mam nadzieję, że będzie ciekawiej i Paige trochę się odświeży.

Dziewiąta walka - Kane & Randy Orton vs John Cena & Roman Reigns

Końcówka naprawdę może sie podobać. Tryplak próbuje za wszelką cenę odebrać pas Jaśkowi i dać go komuś sobie podporządkowanemu, ten jednak się nie daje, ma do pomocy Romka niszczyciela i jakby było tego mało to jego nowy ulubieniec również ma wroga, który będzie mu uprzykrzał życie jak tylko będzie mógł. :D Póki, co przentuje się to wszystko obiecująco.

Dobre RAW. Po raz kolejny "poniedziałkowa noc" dała mi więcej funu niż PPV.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Styl:  Jasny

Ambrose zdecydowanie nie jest typowym facem, to po prostu psychol, który najpierw buntował się przeciwko szafowi a teraz mści się na koledze, który go zdradził. Za kilka miesięcy, gdy skończy story z Rollinsem, zostanie samotnikiem, który będzie myślał li tylko i wyłącznie o sobie i w żaden sposób nie zmusi go to do zmiany wizerunku. Bo niby jak - teraz przecież i tak nie jest słodko pierdzący, nie przytula się przy byle okazji z Bryanem czy Ceną (to zostawili Pięknemu Romanowi), nie tańczy z Kwiatkami i nie słodzi publiczności jak bardzo ją kocha...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Coś czuję, że na Battleground Jericho jakoś pojedzie Wyatta, po to by ten finalnie wziął rewanż na Summerslam na większej scenie. Jeżeli zajobbują podwójnie Chrisa to nie będzie to zbyt fajne, gdyż wystarczająco obniżyli jego potencjał promocyjny podkładając go na prawo i lewo w 2012-2013.

W sumie mimo iż zabrałem się za oglądanie po przeczytaniu kilku komentarzy (w tym spoiler że Y2J idzie na Wyatta) to po wyjściu Miza i jego gadce kupiłem go i jak rozbrzmiała muzyka Y2J-a to myślałem, że wrócił by wypromować Miza, który wróci do łask. Naprawdę podoba mi się jego obecna postać takiego gwiazdora i jestem ciekaw co mają dla Miza przyszykowane,o ile coś mają.

Co do Jericho hmmm... fatalna fryzura :D a tak na serio jego feud z Bray'em może być ciekawy, ale nie napalam się jak co niektórzy na feud roku, oczekuję przyzwoitego czasu, który pozwoli im rozwinąć ten feud w najlepsze.

-beznadziejny main event na bg

- świetny pomysł z przesladowaniem setha przez deana

-koszmarny motyw z impersonifikacją VKM

- jestem fanemY2J i jego powrót ceszy choć jego rola sprowadzi się jak do tej pory do promowania mlodych gwiazd. Nie jestem fanem Miza ale motyw z tęsknotą za maineventowaniem jest dla mnie szalenie interesujący i chcialbym zobaczyc jakiś program z tym motywem. Publika dała rade witajac Crisa ale mogla się bardziej postarać

- juz teraz sygnalizuje ze john cena nie przegra czysto z BL. A kto wie może i wygra. Mam już na to kompletnie wyjebane. Mimo iz fedka Vincea zle inwestuje w twarz federacji skupiając sie tylko na sprzedaży merchu, to nie odmawiam jej fajnych motywow które dostarczają dobrej rozrywki. John cena próbujący podlisywać sie publice bez skutecznie jak widać nie jest w stanie wszystkiego zepsuć.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Reputacja:   1

beznadziejny main event na bg

Genialny Main Event na Battleground, bowiem to podniesie jeszcze bardziej rangę Johna Ceny. Będzie on musiał sobie poradzić z Ortonem, za którym stoi Kane oraz cała dyrekcja, z jednej strony Roman będzie mu pomagał, ale z drugiej sam ma on apetyt na pas. Cena mimo wszystko wyjdzie jako wygrany, nie zdziwię się jak Rollins straci na tej gali walizkę. Bowiem to jeszcze bardziej podniesie rangę Janusza, wtedy Hunter nie będzie miał wyboru i na SummerSlam wprowadzi plan B - Brocka Lesnara.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Cena mimo wszystko wyjdzie jako wygrany, nie zdziwię się jak Rollins straci na tej gali walizkę

Serio? tak na serio? naprawdę chcesz zobaczyć jak trzeci rok z rzędu walizka idzie w błoto? i to jeszcze jak pierwszy raz od kilku lat mamy tylko jedną walizkę na cały rok? to po co w ogóle dawać walizkę skoro i tak ktoś wpadnie na pomysł żeby po miesiącu ją udupić żeby podbudować mistrza pod walkę która i tak nie porwie publiki :roll:

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Croos, podpisuję się pod to, co napisałeś. Dodatkowo Rollins potrzebuje tej walizki, by zostać/dostać się do tego Main Eventu, bo mimo wszystko jest on postrzegany jako ten najsłabszy z Tarczy, więc ten cash-ing jest mu potrzebny jak Brazzersowi łysol.

211437251853627083cc668.jpg

Serio? tak na serio? naprawdę chcesz zobaczyć jak trzeci rok z rzędu walizka idzie w błoto?

Gdzie napisałem że chcę tego ? Ale to jest bardzo możliwe, jak nie lepiej pod promować Cene niż dać mu pokonać trzech gości i potem Rollinsa ? A potem sprzedanie Brocka pokonującego Jasia będzie jeszcze łatwiejsze, owszem nie chcę tego. Ale jest to bardzo możliwe, bo jeśli Seth nie straci walizki to wykorzysta ją dopiero po Wrestlemanii, a nie wiem czy federacja będzie tyle czekać.

Dodatkowo Rollins potrzebuje tej walizki, by zostać/dostać się do tego Main Eventu, bo mimo wszystko jest on postrzegany jako ten najsłabszy z Tarczy

Więc może federacja nie chce go w Main Eventach a dała mu walizkę jako najsłabszemu by ją tylko stracił ?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Gdzie napisałem że chcę tego ? Ale to jest bardzo możliwe, jak nie lepiej pod promować Cene niż dać mu pokonać trzech gości i potem Rollinsa ? A potem sprzedanie Brocka pokonującego Jasia będzie jeszcze łatwiejsze,

Johna to tu akurat promować nie trzeba, robiono to już przez wiele lat a do tego jest 15 krotnym mistrzem, tu już nie ma co promować. To samo tyczy się Brocka, koles 3 miesiące temu czyli nie tak dawno przerwał streak Undertakera! zrobił to czego nie potrafiło zrobić wielu na przestrzeni wielu lat.

Więc może federacja nie chce go w Main Eventach a dała mu walizkę jako najsłabszemu by ją tylko stracił ?

Dlaczego to jest beznadziejny pomysł napisałem już wyżej, polecam przeczytać drugi raz.

Cena mimo wszystko wyjdzie jako wygrany, nie zdziwię się jak Rollins straci na tej gali walizkę

Serio? tak na serio? naprawdę chcesz zobaczyć jak trzeci rok z rzędu walizka idzie w błoto?

Proponuję poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem...

Co do pomysłu, to zasugerowanie takiej opcji jak pojechanie Rollinsa przez Cenę po wygranej z czwórką przeciwników wydaje się mi być bardzo dobry, ale i z drugiej trochę beznadziejny. Obaj wiemy dlaczego wydaje się mi on być bardzo dobrym, więc nie muszę uzasadniać, a kto nie rozumie ten rozumiał nie będzie. A dlaczego idiotyczny, to każdy wie... Ale wolę się upewnić, a więc mieliśmy podobny motyw w zeszłym roku i lepiej, żeby taki fail już się nigdy nie pojawił, ponieważ trzeba promować przyszłe gwiazdy i szanować tradycję, którą jest MITB, a nie upierdalać jej zwycięzców i sprowadzać do jobberki :P

Johna to tu akurat promować nie trzeba, robiono to już przez wiele lat a do tego jest 15 krotnym mistrzem

Dobra promocja Ceny wielką i ogromną promocją Lesnara... Jeśli Jasiek pojechałby Setha i to po walce z czterema oponentami i przegrał w zwykłej walce z Brockiem, to w jakim świetle stawia to klienta Heymana? :twisted: Niezniszczalnego, którego żeby pokonać trzeba by było rozjebać bombą atomową w drobny pył :twisted:

Proponuję poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem

Może i nie wynika to z mojego tekstu ale uwierz mi że zrozumiałem co miał na myśli arkao :)

Dobra promocja Ceny wielką i ogromną promocją Lesnara... Jeśli Jasiek pojechałby Setha i to po walce z czterema oponentami i przegrał w zwykłej walce z Brockiem, to w jakim świetle stawia to klienta Heymana? :twisted: Niezniszczalnego, którego żeby pokonać trzeba by było rozjebać bombą atomową w drobny pył :twisted:

Owszem, takiego kozaka to ze świecą szukać :twisted: Po takim terminatorzeniu w ciągu kilku miesięcy Brock wśród marków stałby się chyba najbardziej znienawidzoną postacią wszech czasów :twisted:

arkao, strata walizki to byłby duży błąd, ale zawsze mogą wypuścić Rollinsa, który dostanie wpierdol od Jasia (a potem może jeszcze od Ambrsoe'a) co rzeczywiście by nam Johna podpromowało. W skali od 1 do 100 z 99 na 100, czyli niewiele, ale zawsze coś, patrząc na to, że Lesnar obecnie w tej skali ma promocję 101 :)

Paul_Heyman, ale ta walizka im zupelnie przy jednym pasie nie odpowiada. Bowiem są newsy że jak Lesnar wygra pas na SS to ma go trzymać aż do Wrestlemanii. Jeśli miałby wykorzystać on walizę to chyba dopiero po tej gali, jeśli Roman Reigns wygrał by pas na największej ze scen to kto wie czy po WM nie dostaniemy dopiero inkasacje walizki i walka między byłymi członkami Shield. Bo do WM nie pasuje im wykorzystanie walizki.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017