Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mark my words : Kane wygra WWE WHC

Ma to pewien sens. Kane ma już swoje lata i bliżej mu końca niż dalej. Pasuje na takiego przejściowego mistrza do SS, i ułatwia booking bo nie trzeba tworzyć heroicznych scenariuszy aby go ktokolwiek pokonał i odebrał pas.

• Reputacja:   709
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W sumie RAW takie sobie, czyli ostatnio stały poziom. Odniosę się tylko do kilku rzeczy :

- nowy theme song Wyattów - :lol:

- Bo ma tak głupkowaty gimmick, że chłopa zaczynam lubić (w przeciwieństwie do jego brata :P), ale to taka sympatia na krótką metę - później będzie irytacja.

- nie wiem czemu niektórzy narzekają na skład walka o walizke - bardzo fajny skład..

Kofi, który polata, Swaggi, który siłowo coś zrobi, Seth też kilka spotów tak jak RVD zaliczy oraz jak zwykle świetny Dolph - jedyne czego brakuje to Sheltona Benjamina :twisted: A no i kontuzjowany koślawy Barrett, ale w przeciwieństwie do reszty od odstaje umiejętnościami ;-)

- Dean to badass - on ściągnie walizke. Real American, Dolph i RVD już kiedyś ją mieli, wieć odpadają (wiem, że słaby argument, ale nie wydaję mi się żeby chcieli powtarzać właścicieli walizki), Barrett stan nieznany, oby nie ściągnął jeśli będzie uczestniczyć (to NIE JEST materiał na ME - z pasem IC sobie średnio/cieńko radzi, a co dopiero WHC.. i te sleepery nie walki...). Dean i Seth to powiew świeżości i bardzo dobzi zawodnicy - oni mają największe szanse, ale coś mi się zdaję, że Trypel się wkurwi na Setha za to że dopuścił Deana do walizki i w ogóle do walki. A później feud Dean- Seth kontynuowany z walizką w tle.

- walka Ziggiego i anglika. Doplh z każdego coś wyciśnie nawet z brytyjskiego kołka :-D Gośc ma tak zajebisty selling, że sprzedałby nawet Fiata Multiple w ringu :lol:

- Vickie i tak wróci za kilka miechów :roll: Guerrero będzie szkoda - nic nie wadziła, a odgrywała bardzo dobrze swoją postać ;)

- dalej inwestują w feud Ruseva i Big E - wszystko tylko dlatego, że odwlekają Marka Henryego na Summerslam. Na MITB Rusev znów zmiażdży kolorowego w jescze bardziej wyrównanej walce. Gdzie jesteś Marku Henry?

- Main Event - meh.

Mark my words : Kane wygra WWE WHC

Logiczne, w końcu przerwano ich feud, a może być dalej kontynuowany jak Bryan wróci, choć wg mnie nieaktualne - chciałbym żeby pas wygrał jakiś świeżak (prócz Wyatta). Bomba by była jakby Reign zdobył WWE WHC, a Dean walizke :-D Wtedy mamy na Battleground Triple Threat tarczowników jeśli Dean wcześniej użyłby walizki :-)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

niczym mnie Paige nie porwała, nie sprawdziła się jako mistrzyni. Zresztą, ta cisza w trakcie jej wypowiedzi, mam wrażenie że większość fanów poczuła jakby to nie było to czego oczekiwali. Myślę że wszyscy oczekiwaliśmy że Paige będzie powiewem świeżości wśród Div, a w praktyce przymykaliśmy oko, a to że słaba rywalka, mało czasu, itd. Niczym nie porwała

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mimo sztampy, początkowy segment był całkiem spoko. Podejście Authority mogło się podobać, i jak już zaczynaliśmy się zastanawiać do czego to prowadzi, wszystko zostało nam szybko wyjaśnione heroicznym Jasiem, wybierającym trudną drogę.

Swagger może być kolejnym mięsem armatnim dla Ruseva, ale publika wreszcie odbiera to tak, jak życzyłoby sobie WWE. Wreszcie jest to wojna. Big E z flagą był mocno naciągany i po wszystkich to spływało.

1. Rozpad Funkadactyls ; 2. Upokorzenie Arianne ; 3. Zwolnienie Arianne ; 4. Pas dla Naomi

Parodia Vince'a udana. You're Fired brzmiało jak od samego McMana. Ciekawe czy Sandow od tego dna się jeszcze kiedys odbije, czy już WWE będzie na rękę, żeby go trzymać jako comedy act.

Dobrze to rozegrali puszczając Miza jako przynętę. Faktycznie ubrali to w takie szaty, jakby chodziło o niego. Na szczęście zawód nie był tak duży, a do WWE kolejny raz wrócił Chris Jericho. Bez zbędnych prom o końcu świata, ale i bez mocnego uderzenia. Y2J pewnie sam chciał pracować dokładnie z Brayem, więc jeśli ktoś się dziwił, czemu Wyatta nie ma w walce o pas na Battleground, to długo na odpowiedź nie musiał czekać.

Nie chciał jej Fandango, to wzięła sobie Zigglera.

AJ Lee wraca i przejmuje to, co niedawno było jej. Vince pokazuje swe niezadowolenie z nowych postaci. Większość szybko spadła do miana bezwartościowego przedstawienia. Cud, że jeszcze jakiś tam czas antenowy są w stanie wyrwać.

Przy Main Evencie wypada się powtórzyć - Reigns i Ambrose są bardzo dobrze promowani. Krok po kroku, publika stoi za nimi coraz mocniej.

50608915156a3743c1fa34.jpg

RAW jak zwykle lepsze od gali ze sporą iloscią powrotów

co pozwala powoli układac kartę na Summerslam.

- Segment początkowy mistrzowski , Cena vs HHH na mikrofonie

- Wyatt i jego atak na Jericho , moja reakcja była identyczna jak

publicznosci

- W czasie entrance Zigglera pomyślałem sobie że pasowałaby mu jakaś

kobieta, gdyż z kobieta u boku zawsze dostaje jakiś push a dodatkowo

zdecydowanie lepiej wygląda.

-Myśle że podczas oglądania promo Paige każdy spodziewał się ze pojawi się AJ

-I'm back pasowało bardziej do AJ niż Miza , choć trzeba przyznać że wywoływanie CM

Punka przy segmentach z AJ chyba prędko się nie skończy.

- Sandow kolejny raz w idzie w komedię i tym razem wyszło to dużo lepiej niż

zazwyczaj

-chętnie zobaczyłbym jeszcze na SS Stardust vs Goldust i być moze pójdą w tym kierunku

-skandowanie one more time gdy Cena leżał może da oficjelom do zrozumienia jak Cena jest widziany

w Stanach

-Spięcie na linii Reigns vs HHH pokazauje jasny scenariusz w którym kierunku wszystko pójdzie

-Ambrose jako heel i jako face tak samo świetny

Publicznośc także robiła dziesiaj całkiem niezłą robotę.

O kurde... ucieszyłęm się nawet z powrotu Miza to TV, ale to co stało się potem... myslałem co dalej z Brayem i widziałem dla niego tylko spadek w hierarchi - ze wszystkimi już feudował, albo zostanie mówcą przyszłych mistrzów tag team a tu... powrót Y2J to ostatnie czego bym się spodziewał... potem również świetny powrót AJ (czy tylko ja mam wrażenie, że Lee wróciła jako face, a Paige przejdzie turn? Powinno im obydwu wyjśc to na dobre). O to właśnie chodzi w wrestlingu - trzeba czasem zaskoczyć a nie iść po sztampie... byle nie tak zaskoczyć jak z okładką WWE 2K15, bo jak takna nią patrze to spoglądam do portfela żeby sprawdzić czy moge kupić edycje kolekcjonerską czy marker żeby zamazać naszą okładkową gwiazde :roll: już nawet nie chodzi o Johna, ale o to jak ta okładka wygląda...

PS Orietnuje się ktoś ile nie będzie Barretta? Za tydzień powinien wyjśc lekarz i powiedzieć: "jeśli myślicie, że Barrett powróci w najbliższym czasie... to mam dla was złe wieści" :twisted:

Barreta ma nie być kilka miesięcy i dlatego po raz kolejny zwakowali pas.

Really ? Dlaczego dali pas AJ ? Nie mogli jakiejś nowej divie, skoro ta Peige im nie pasowała ? Musieli iść jak zwykle w sztampę :roll: A czy LEE nie miała być czasami w ciąży ?

Na całe szczęście oprócz wyżej wymienionej sytuacji, było trochę zaskoczeń. W szczególności powrót Y2J'a !! Ciekaw jestem, czy dostanie Wyatta na BG, czy na SS.

Cieszę się, też, że nie poszli po najmniejszej linii oporu, tylko zrobili Four Way o pas WWE WHC. Dawno już nie widziałem F4W o główny pas, będzie to miła odmiana od ciągłych Singles matchy.

Fajny sposób sobie Authority wymyśliło na męczenie Ceny. Nie przez ciągłe ataki, ale przez ustalanie mu walk, w których będzie miał problem z obrona pasa. A dzisiejsza walka powinna być niezła, bo w końcu jego partnerem będzie Bosski Roman. Po raz kolejny w segmencie wyróżniła się Stephanie, która podśpiewywała theme Jasia Ceny. Przynajmniej wiemy że Cena zdobył pas po części dlatego, żeby zrobić reklamę nowej grze. No bo nie zawsze tym wydawnictwom robią reklamę na galach tak dużym banerem.

Dean zapowiedział że jak Rollins będzie chciał zrealizować walizkę to on mu przeszkodzi. Pewnie doprowadzi to do sytuacji, w której Setha będzie ochraniał Kane. Bo Rollins nie jest aż takim kozakiem, żeby nie tylko samodzielnie zainkasować walizkę, a w dodatku jeszcze uniknąć interwencji Deana, który będzie na niego polował.

Doszło do tego co musiało, czyli Swagger w nagrodę za kontuzjowanie BNB zostanie rzucony na pożarcie dla Ruseva. Szkoda Barretta bo jego postać w końcu była jakaś, a teraz znów zniknie na dłuższy czas i stracił już tytuł. Najlepsze że kontuzji nabawił się przy zwykłym uderzeniu o bandy, które przecież często się przyjmuje. Wracając do Ruseva i Swaggera, to Jack nie widział takiego popu o czasu, kiedy bujał się jeszcze z Cesaro. No ale wiadomo że jest to związane z tym że ludzie nie lubią Ruska, a nie dlatego że lubią Swaggera.

Nie Miz, nie cieszymy się że wróciłeś. Kiedy znów znikasz coś kręcić? A co do Jericho… to brawa dla WWE za zajebiste zaskoczenie mnie jako widza! Zero przecieków o tym że Chris może się pojawić, tak ze jak pokazali limuzynę to nawet nie pomyślałem że to może być on. Ciekawe czy to był tylko jednorazowy powrót, czy teraz jakiś programik z Wyatt’ami?

Dolph kiedyś całował Vickie, teraz Summer, więc w pierwszej klasy towarze nie przebiera. Jedynie AJ mu się fajna trafiła. Mam nadzieje ze nie czeka nas teraz mieszany feud i walka na kolejne PPV…

Kurcze, dużo przyszykowali emocji na to RAW. Jednak AJ nic tam w jej małym piekarniku nie rośnie, więc wróciła po to co jej. Trochę śmiesznie brzmiała radość publiki z jej powrotu, a zaraz potem i tak Chanty CM Punk. Szkoda że AJ wróciła i od razu dostała pas bez żadnego feudu. Jak oddawała pas to miała zaplanowane wakacje, a teraz wbiła i zabrała pas, choć Paige żadnych wakacji pewnie nie planuje. Mam nadzieje ze teraz zacznie się naprawdę ich konflikt i dywizja div stanie się bardziej ciekawa, skoro w końcu dwie najlepsze babki są w jednym czasie w TV.

28054889252fa02dfba372.jpg

Duży plus za booking walki jaśka na Battleground - singiel z Ortonem czy Kanem zabiłby wszystkich. Świetny powrót Y2J i ciekawie zapowiadający się program z Wyattem. Jedynie Miz, a dokładnie zerowa reakcja na niego niezbyt przypadła do gustu. Wielki plus za powrót AJ i odzyskanie pasa. AJ vs Paige z pewnością zafunduje nam kilka dobrych segmentów i świetne walki/walkę. Sandow w końcu trafił w dobrą komedię. Mogliby pozostawić go przy tym gimmicku do okolic summerslam i przywrócić na wizję Vincenta. Przy dobrych pomysłach duża dawka śmiechu gwarantowana ;) Konflikt na linii Ambrose-Rollins rośnie w siłę. Może i doczekam się gimmick matchu i wysokiej pozycji w karcie na SS? Potencjał jest ogromny.

Ogólnie po przewidywalnym, niedzielnym przeciętniaku, WWE tchnęło trochę świeżości w show i muszę przyznać, że robi się bardzo ciekawie :)

• Reputacja:   71
  • Styl:  Ciemny

Mój komentarz jest jedny co do RAW. Jestem przeszczęśliwa z powrotu AJ. Na reszczie jest z powrotem i to w dobrym stylu a w dodatku ponownie jako Divas Champion.

A nie mówiłam, że AJ nie jest w ciązy?

Natomiast reakcja publiki na powrót AJ określe jednym wielkim WOW!

Miło oczywiście, ze powrócił Y2J.

I jeszcze jedno AJ dostałą nowy Titantron :)

Edytowane przez MissApril

2025collage.png

• Reputacja:   1

Cena obecnie jest mocno wkręcony w story w The Authority i ciekawe jak to się skończy. Z jednej strony wraz z Cena vs. Lesnar mogą o tym totalnie zapomnieć bądź po stracie pasa nadal to ciągnąć i zakończyć np. na Survivor Series w tradycyjnej walce eliminacyjnej.

Brakowało mi spojrzenia Rollinsa na Cenę w trakcie jego wyjścia. Moim zdaniem wspaniale by to zadziałało na psychikę fanów po słowach o planie B.

Fatal 4 Way to fajna opcja, ale zwycięzca aż nadto oczywisty. Kane i Orton jako tag team byliby zbyt przewidywalni, a Reignsowi pewnie przygotują celebracje na coś większego niż Battleground.

Rollins i RVD stworzyli coś lepszego niż na RAW tydzień temu.

Ambrose będzie utrudniał życie Rollinsowi... mnie tylko ciekawi czy w ich walce znajdzie się na szali walizeczka.

Jaka kara dla Swaggera? Koleś dostał najlepszą reakcję od lat i pewnie do Battleground będzie kreowany na równorzędnego przeciwnika dla Ruseva. Mi się to niesamowicie spodobało, ale też doskonale pokazało, że Rusev i Swagger to po prostu tło dla Lany i Coltera.

Wyacci z Sheamusem i Usosami też dali radę, ale jest to już kolejne starcie i powinni przestać bookować ciągle to samo. Wyatt vs. Sheamus miało już miejsce kilka razy w ostatnich miesiącach i czas to skończyć.

Niech w końcu otwarcie doprowadzą do rozpadu tancereczek, bo nadal mocnego konfliktu pomiędzy nimi nie ma.

Swagger push killer wyeliminował Barretta. Faworytem w tym Battle Royal na razie jest Cesaro, bo Kingston, Sandow i Khali to żadni rywale.

Co do BNB to po powrocie trudno będzie mu wrócić do pozycji jaką miał.

Segment z Vince'em Sandowem wyszedł im bardzo dobrze przede wszystkim dzięki początkowej reakcji publiki, która spodziewała się prawdziwego Vince'a. Speech Sandowa też niczego sobie i zastanawiam się do czego to prowadzi, bo przecież WWE Damiana za dobrą robotę nie każe.

Limuzyna skojarzyła mi się z Jericho, ale po wyjściu Miza totalnie nie spodziewałem się, że jest to tylko po to, aby niesamowicie nas zaskoczyć. Na Miza reakcji nie było i raczej nic poważnego z tego nie będzie.

Jericho do Night of Champions w WWE, a przynajmniej do SummerSlam zajęty Wyattem. Wiadomo kto to wygra, ale zawsze jest to Jericho, który na mikrofonie - w przeciwieństwie do pełniącego tę samą rolę RVD - może dać wiele. Za ten powrót wielki plus dla WWE, bo mega zaskoczyli.

Ziggler & Rae vs. Fandango & Layla. Tak naprawdę to kogo to obchodzi? Teraz jest to już tak zagmatwane jak storyline'y w M jak Miłość.

Po raz trzeci walka Dustów i RybAxelów. Po co to skoro poziom zerowy, a wynik oczywisty. Cody kończy trzecią walkę trzecią akcję kończącą. Szukają dla niego movesetu czy po prostu pokazują, ze trudno przewidzieć co zrobi? Moim zdaniem to drugie.

AJ wraca równie z dupy jak Jericho co również mnie mega zaskoczyło. Sam segment z Paige moim zdaniem słaby. Przy mikrofonie była mistrzyni NXT sobie totalnie nie radzi (AJ która miała ku temu powody, aby zareagować przy chantach "CM Punk" nawet nie drgnęła, a Paige wyraźnie nie potrafiła sobie z tym poradzić). Na plus heel turn Paige i umiejętność przewidywania federacji, która dokładnie wiedziała, że AJ spotka się z dobrym odbiorem. Niestety odzyskanie pasa przez AJ oznacza, że Paige po prostu przechowała pas dla żony Punka.

Szkoda, że wcześniej Ambrose zapowiedział ściganie Rollinsa, bo wtedy jego wyjście na końcu byłoby znaczniej zaskakujące.

12 szwów Ortona może tylko pomóc jego feudowi z Reignsem. Ich walka przełożona na SummerSlam, a z HHH pewnie dopiero w okresie końca pierwszego abonamentu WWE Network.

Bardzo dobre RAW, które pewnie przebiło te po WM XXX i co ważniejsze pokazało nam w jakim kierunku idzie federacja. Ambrose vs. Rollins, Reigns vs. Orton, Wyatt vs. Jericho, Steph vs. Bellaska (Brie), AJ vs. Paige, a nawet Swagger vs. Rusev. SummerSlam zapowiada się interesująco.

Wiadomo że każdy wymiotuje na widok Janusza z tytułem ale z zawieszonymi na karku pasami wygląda kozacko (największy plus jednego tytułu, dwóch pasów). Swoją drogą ta okładka gry wygląda fatalnie (nie jest to kwestia Ceny). Bardzo cieszy mnie Fatal 4 Way na Battleground. Wynik znamy, ale walka może być przyjemna dla oka. Jeśli chodzi o segment to był dobry, szczególnie gdy Triple zaczynał się kłócić z Jaśkiem przy użyciu rapsów.

Program Swaggera z Rusevem już teraz zaczyna mi się podobać. Lana dostanie dobrego rywala za mikrofonem, a Rusev dostanie Swaggera z którym może stoczyć bardzo dobry pojedynek. Ciekawe jak Jacek wystąpi w roli face'a. Podejrzewam że mimo jobbnięcia nowemu projektowi to dobry Swagger może jeszcze coś zdobyć. Publika szybko kupiła program. Jeszcze kilka tygodni temu nie spodziewałbym się że feud między tymi panami może mnie tak ciekawić. Przy okazji już teraz widać jak słabo wypadł Big E jako obrońca Ameryki.

Panie Barrett, I'm afraid I've got some bad news :) Swagger push killer dał się we znaki tak jak przy Zigglerze. Ciekawe kto zdobędzie pas na Battleground...oczywiście że Cesaro, tylko czy to nie będzie krok w tył? Za to ten szlafrok mogą sobie darować. Taki strój bardziej pasowałby Val Venisowi.

Vince McMahon wrócił!!! :D Tfu, Vince McMahondow. Żarty żartami ale Damien czasami brzmiał naprawdę podobnie do Vince'a. Powrót Khaliego normalnie powinien wręcz wk*rwiać ale w kontekście Battle Royal to dobry wybór. Wcale się nie zdziwię jak Khali będzie tym czym był Big Show podczas Battle Royal na WrestleManii.

Powrót The Miza jedynie co przyniósł to zepsucie mi dnia ale...powrót Gordona Ramseya do fedki to jeden z większych shockerów od dłuższego czasu. Nawet przecieków nie było na różnych stronach o wrestlingu co w przypadku powrotów do WWE występowało wręcz zawsze. Jednak żeby shockerów było mało to wkracza rodzinka świrów. Wyatt vs Jericho to kolejna walka na którą czekam (nie widziałem ich pojedynku z NXT).

Jeżeli diva dostaje mikrofon to wiedz że coś się dzieje. CM Lee to kolejne zaskoczenie. Myślałem że panie w błogosławionym stanie nie mogą się przemęczać, a co dopiero wygrywać pasy :P Paige musiała zrobić naprawdę złe wrażenie że Vince sprowadził kobietę Brooksa.

Nigdy bym nie przypuszczał że Dean może być tak zajebistym facem. Mam nadzieję że przeszkadzanie Rollinsowi doprowadzi do walki na PPV, tak jak w przypadku konfrontacji Romka z HHH.

Reasumując, nie wiem co te WWE odpierdala ale tak zaskakującego Raw nie mieliśmy od bardzo dawna. Ratingi naprawdę muszą być słabe że przed takim Battleground dzieje się tyle rzeczy.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Na podstawie tego co ostatnio serwowało WWE można śmiało stwierdzić, że dostaliśmy dość niezłe RAW, w porównaniu do poprzednich tygodniówek wręcz bardzo dobre...

Mizanin wraca bez Flaira, ciekawe w takim wypadku czy wrócą do tego projektu, czy też dadzą dziadkowi kogoś innego... stoję murem za kandydaturą Dolpha, szkoda tylko, że WWE straciło w faceta wiarę.

Powracający Jericho i feud z Brayem to coś, co chcę oglądać! Czeka nas pewnie masa świetnych wymian na mikrofonie, a na SSlam zobaczymy dobrą walkę i kolejny krok w promocji Wyatta, w końcu Jericho poprowadzi za rączkę Braya w ringu i może wyjść z tego walka na poziomie Wyatt vs Bryan.

Czy słuchając gadki Paige i całej sytuacji z powrotem AJ tylko ja miałem przed oczami feud Del Rio vs Dolph z double-turnem na PPV? Jak dla mnie role zostały obecnie wśród kobiet zamienione i na czasu Battleground pchełka będzie pełnoprawną "dobrą", zaś Paige przejdzie na złą stronę mocny, przewali rewanż i podejrzewam, że wróci na NXT, tam jej postać ma obecnie szanse na przeżycie, na RAW widocznie za wcześnie.

Dean gada, Seth walczy i biega z walizką, konflikt nabiera tempa... kolejna fajna walka kreowana jest na SSlam, jeżeli panowie dostaną trochę czasu, a w ringu dadzą nam chociażby 3/4 tego, co dawali wspólnie w FCW to mogą skraść show. Ciekawe czy walizka będzie postawiona na szali?

Jack dostał największy pop w swoim życiu... konflikt będzie ciekawy ze względu konfrontacji Leny z Zebem, problem w tym, że Real American to obecnie żaden przeciwnik i na PPV Rusek znowu gładko przejedzie się po przeciwniku.

Niezłe RAW, jeżeli utrzymają taki poziom do SSlam to będzie dobrze.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Świetny segment otwarcia, a Stephanie... jak wino ;)

Kurde Mick Foley mógłby się wstrzymać ze swoimi postami na fejsie, bo zaspoilerował mi powrót AJ Lee :(

Chris wraca, Miz wraca, AJ wraca... W końcu zaczyna się coś dziać! O ile powrotu Miza się spodziewałem to pozostałej dwójki już nie. Wyacci idą na Jericho, czyżby jakiś feud?

Podoba mi się jaką reakcję zbiera Ziggi. Czekam aż w końcu dostanie jakiś poważny feud i push, bo zasługuje na to, choć te kontuzje... Dolph teraz będzie kręcił z Summer... ładnych lasek to on nie dostaje.

Czytałem ostatnio, że Vince nie jest zadowolony z nowych postaci i mieliśmy tego przykład jako odebranie pasa Paige. Może jakiś heel turn i wtedy się sprawdzi? Jest AJ i w końcu będzie na kogo popatrzyć :D

Podoba mi się promocja całej trójki z byłego The Shield. Powoli wyrastają nam zawodnicy, którzy w przyszłości będą się bić o główne pasy. Do Ambrose'a pasowałoby jakby był tweenerem, chyba zresztą nim już jest...

RAW solidne, lepsze od PPV. Ale to głównie przez te wszystkie powroty.

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Dobre raw, które rozkrecało się powoli a w każdym następnym etapie było lepiej i lepiej.

Powrót Y2J na duży plus. Szkoda, ze tak przewidywalny...dla tych co czytali wczoraj newsy z zagranicznych portali i dla tych co obejrzeli kick off. No koguż nam ten cień przypomina? :roll:

Dobrze rozegrali to z Mizem, co dało nutkę niepewności. Mizanian się ostrzygł i dzięki temu wygląda jak poważny gracz. Dziwne , ale ja chcę ciut jego pushu. :D Trochę opcja z Wyattem mi nie pasi, bo po pierwsze wprost go nie trawie, po drugie znany jest zwycięzca jeszcze przed rozpoczęciem na dobre feudu i znany jest finish? Ziggler, Fandango, Ryback hmmm Bray . Jestem za :twisted:

Face-owy Jack to świetny pomysł i chyba ostatnia szansa dla allamericana. Jakby się chciało zobaczyć jak Rusek moczy...fajnie pomarzyć. Reakcje zebrał przednią. Czemu nie było koszulki z mitb? Colter cały czas daje dobre speache a Lana właściwie jest...wystarczy.

Panna Paige dosyć szybko poskładana. Obawiam się, że zakończy się tak jak z Emmą. Na marginesie blondynka chyba lepiej radziła sobie w głównym rorsterze.

Kolejny bezsensowny program dla Zigglera...why?

Sandow jest coraz lepszy. Świetnie poradził sobie z rolą Chairmana. Tylko szkoda, że prawdopodobnie następnym etapem jest maskarada za kogoś innego ,bardzo znanego z występów w wwe, a do tego kilkumetrowy krok do zostania Haasemv2. Niekoniecznie jest to dobrym symptomem dla Damiana.

Cieszy , że rywalizacja na linii Ambrose-Rollins nie umarła. Nieważne kto wyjdzie na tarczy, byleby tylko walizka została prawidłowow wykorzystana.

163870508457e2d890447a3.jpg