Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Slawex, jak zniszczyć coś co jest zniszczone? Po Payback z Evo nic nie zostało...

Aha, Shield jest obecnie najgorętszym towarem w federacji więc zróbmy rozpad tej stajni? Genialne zagranie WWE w stylu 'ktoś jest over? Zróbmy z niego heela'. Fuck this, im going home.

Rozumiem, że można było polubić Shield. Sam jestem zdania, że ta stajnia to najlepsze co WWE nam przepchnęło w ostatnim czasie i sporo się już zadziało z nimi w roli głównej. Rozpykali już niemalże każdego, jak widziałbyś ich dalej? Przecież nie można wiecznie stać w miejscu, a z doświadczenia wiemy, że jak dostajemy czegoś za dużo, to się to przejada. Jestem zdania, że z Shield zostało wyciągnięte tyle ile optymalnie wystarczy, myślę, że jakieś 90%, potem już byłoby tylko gorzej. Tarcza jest/była dobrym towarem WWE, ale z takiego towaru można zrobić trzy. Nadal coś się wokół nich dzieje, coś świeżego, coś co wzbudza zainteresowanie, bo nie wierzę, że większość teraz odwróci się od dupy strony i walnie focha na WWE, tylko chętnie sięgnie po najbliższe show. Przynajmniej ja tak do tego podchodzę.

Ambrose nie zginie - jest za dobry. Co mnie najbardziej ciekawi to jak wytłumaczą turn Rollinsa - źle mu było w Tarczy? miał dość bycia klejem drużyny? Hello, zrobiliście 2-3 miechy obsuwy...; Na co Sethowi team który rozjechali na clean sweep dzień wcześniej? To wszystko wydaje się mocno z dupy.

Jak to "jak wytłumaczą"? Gołym okiem widać, że podkreślany jest akcent "wpływu" Triple H'a na obrót spraw, przypominają widzowi kto tutaj rządzi pomimo porażki, dzięki temu miażdżaca przegrana z jeszcze nazwijmy ich "żółtodziobami" na PPV nie wpływa na image Ortona/HHH. Wszystko trzyma się kupy, nie wiem skąd ta nagonka. Każdy interpretuje na swój sposób, ale określenie "z dupy" to oznaka płytkiego spojrzenia na sytuację.

_spazm, nie ukrywam że spoglądam płytko na tą sytuację, bo wiem że głębszej myśli tam nie ma - zdali sobie sprawę żę turn Rollinsa będzie bardziej szokujący niż Ambrose'a i zaj*bali turn bez pardonu.

Wpływ HHH'a jest wytłumaczalny, oczywiście, tu się zgodzę - ale mnie ciekawi konkretne stanowisko Setha wobec Shield - czy ma jakiś konkretny powód czy tylko money talks? Nie chcę skreślać tego story bo dopiero się zaczęło, ale po prostu nie widzę dokąd to zmierza (nóż widelec zaskoczą ....)

Sami zayn za rollinsa do shield. Na następnej gali 3vs3(z jakąś dobrą stypulacją) i mamy walkę roku
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Popieram tutaj zdanie N!ko, powrót Batisty nie był udany. Trafił na bardzo ciężki okres gdzie oprócz Punka czy Bryana nikt nie był tak over z publicznością. Został wplątany w Evolution i to go pewnie uratowało bo tak najprawdopodobniej po Wrestlemanii już poszedłby promować swoje nowe filmy. Niemniej jednak liczę na jego powrót za kilka miesięcy i bardziej wyrazistą postać, do tego czasu poćwiczy trochę w ringu bo widać było duże braki - liczę na jego powrót bo to jedna z nielicznych postaci w WWE, która jest całkiem spoko.

Niezbyt rozumiem sensu bronienia Bryana przez Cenę, ale segment był lepszy niż ten w którym ewentualnie znowu miałby się mistrz spierać z szefem. Pomysł na Money In The Bank nie jest taki fajny jak się wydaje, dla mnie po prostu musi być walka o walizkę i miejmy nadzieję, że Dragon wykuruje się do kolejnego PPV. Mam tylko cichą nadzieję, że John nie zostanie wplątany w story z pasem w tle.

Głównym dzisiejszym wydarzeniem jest jednak heelturn Rollinsa i odwrócenie się od Shield. Nie mam żalu o to, że grupa, która przez tyle miesięcy gwarantowała bardzo dobre walki się rozpadła. Po prostu z nich jako drużyny według mnie wyciśnięto już maksimum. Pokonali każdego mocnego najpierw face'a, a później heela federacji i nawet zmusili do powrotu jedną z najlepszych drużyn jaką jest Evolution. Oni by teraz stali w miejscu, nie byłoby już dla nich nic większego, a bezsensem jest cofać się w rozwoju. Nadal będziemy świadkami programu wokół tych samych zawodników tylko w troche innym ustawieniu, niemniej jednak to zagranie ze strony kreatywnych zmusi mnie do włączenia kolejnego RAW, a chyba taki jest cel całej tej organizacji.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dla mnie już Batista się wypalił. Tak jak Kane - osiągnął/zrobił to co miał osiągnąć/zrobić w tym biznesie i może brać się za inne przedsięwzięcia. Dave po powrocie to już nie ten sam Dave, znalazł na szczeście właściwe miejsce w reaktywowanym Evolution (dla podpromowanie Tarczy) i to na tyle.

Świetny segment pomiędzy Jasiem i Stefcią. Córka Vince'a to chyba mój ulubiony członek rodziny McMahonów. Do tego ma syndrom wina - im starsza tym lepsza, zarówno wizualnie jak i mikrofonowo. Jeśli chodzi o sytuacje z Danielem i pasem, nawet jeśli nasz mistrz się nie ogarnie zdrowotnie i będą zmuszeni zrobić MITB o pas, to równolegle powinno byc MITB o walizkę. To było zresztą idealnie rozwiązanie. Wrzucamy 5 najmocniejnej wypromowanych zawodników do drabin ze złotem na szczycie oraz 7 upper- i midcarderów to drabin z zawieszoną walizką.

Byłem największym przeciwnikiem pushu dla Dallasa, ale muszę przyznać, że koleś znalazł idealną rolę dla siebie i potrafi ją kozacko odgrywać. Od razu przyszedł mi na myśl pozytywny na siłę DDP, gdy dołączył do WWE w 2001. Tyle, że w przypadku drugiego Dallasa (no właśnie...) to byłą ogromna degradacja i spuszczenie w klopie jego legendy. Z kolei u młodego Rotundy to jest jedyna szansa na wybicie się. Szczególnie rozjebał mnie speech na Payback, po tym jak Kane zdemolował Kofiego.

Każdy czuł w powietrzu, że The Shield będzie musiało się rozpaść, chociaż myślałem, że dadzą im pożyc jeszcze kilka miesięcy. Heel turn Rollinsa i jego transfer do Evolution to prawdziwy shocker. Aczkolwiek chyba rozumiem tok myślenia federacji. Niby pasował tam Roman (substytut Batisty), ale temu gościowi przeznaczone jest bycie kolejnym głównym fejsem WWE i przejęcie pochodni po Cenie. Ambrose z kolei choć idealny do heelowania to dla niego pisania jest zupełnia inna scieżka kariery. To samotny wilk, rebeliant, a nie koleś, który będzie się bujał w garniaku z korpoludkami. Dlatego trzeba było stworzyć coś dla Rollinsa, żeby nie utonął po rozpadzie The Shield. A wierzę, że każdy z nich - w swoim miejscu i czasie - otrzyma singlowy push.

Kiedy mówiłem w AM, że powinny być dwa MiTB - jeden o walizke, drugi o pas - to wszyscy byli przeciwko, teraz nagle okazuje się, że wszyscy chcą takiego obrotu sprawy!

Heel turn Rollinsa... czekałem aż Dean wyrwie mu krzesło i zaatakuje jego i Romana, a zamiast tego dostałem.... duży shocker. W sumie Shield niby niemiałoby z kim feudować, a z drugiej strony czy ktoś wyobraża sobie 3 vs. 2? Jeśli to koniec tarczy to kogo dstanie Evo? Bez nich Rollins mże się stracic...

Batista jak zapuścił brodę i włosy (choć fryzurę ma trochę na Zidane'a) to wygląda o wiele lepiej (przypomina mi wokalistę The Shins). Jeszcze niech skończy odwalać się w błekitne ciuszki i będzie normalnie wyglądać. #Bluetista odchodzi...będę płakać ;( Segment był tylko po to żeby Dave odszedł ale i tak wyszło zjadliwie. Wk*rwiony Hunter = lepszy Hunter.

Jeżeli John Cena przerywa Stephanie gadającej o pasie WWE to wiedz że coś się dzieje ^^ WWE znowu próbuje polepszyć stosunek fanów do Janusza. Byle nie doszło do tego że Cenaminator zgarnie pas. Jakoś nie wierzę w Stretcher Match Daniela ani o Ladder Match o pas. O ile Ladder Match byłby dobry tak wiemy co by się stało gdyby Daniel stracił pas od tak.

Promo Wyatt Family bez Braya? Tak, Tak, Tak! Harper wreszcie może się pokazać za mikrofonem. Rowan i Harper wreszcie zmierzają po pasy. Mam nadzieję że wkrótce dostaną trochę czasu z Usosami, bo według mnie mogą skraść show (jak bardzo może to być ciężkie przez Ladder Matche, ale rok temu Shield z Usosami wykręcili walkę równie dobrą co walka o walizkę).

Alberto Del Rio w Money In The Bank Matchu. Z jednej strony szkoda że nie będzie Zigglera, ale Del Rio również może się przydać przy jakimś spocie.

Feud Goldusta z Codym to kwestia czasu. Mam wrażenie że obaj będą w walce o walizkę (MiTB bez Cody'ego? Nie ma szans ;)) i dojdzie tam do zdrady niczym rok temu jak Sandow zrzucał Cody'ego.

Snowden < Putin. Rusev w garniturze wygląda zajebiście. Już bardziej bym kupił takiego miśka w garniaku niż kolesia w gaciach. Segment prorosyjski i wreszcie coś się dzieje z Olkiem (medal zajechał Kurtem, który powinien do przyszłego roku wrócić do Vince'a...przypadek? Nie sądzę ^^).

Dlaczego musiałem trafić na spoiler o turnie Rollinsa? ;( Life is Life... HHH myślałem że wchodzi z szuflą :P Swoją drogą Rollins złapał syndrom Jaśka. Potrafi sam z palcem w dupie rozwalić stajnię. Według mnie to tylko kwestia czasu aż Ambrose dołączy do Setha, a sam Rollins długo nie pociągnie.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Każdy czuł w powietrzu, że The Shield będzie musiało się rozpaść, chociaż myślałem, że dadzą im pożyc jeszcze kilka miesięcy. Heel turn Rollinsa i jego transfer do Evolution to prawdziwy shocker. Aczkolwiek chyba rozumiem tok myślenia federacji. Niby pasował tam Roman (substytut Batisty), ale temu gościowi przeznaczone jest bycie kolejnym głównym fejsem WWE i przejęcie pochodni po Cenie. Ambrose z kolei choć idealny do heelowania to dla niego pisania jest zupełnia inna scieżka kariery. To samotny wilk, rebeliant, a nie koleś, który będzie się bujał w garniaku z korpoludkami. Dlatego trzeba było stworzyć coś dla Rollinsa, żeby nie utonął po rozpadzie The Shield. A wierzę, że każdy z nich - w swoim miejscu i czasie - otrzyma singlowy push.

Zgadzam się z tym co napisałeś w 100%. Po rozpadzie Shield obawiano się, że Rollins będzie miał najmniejsze szanse by sobie poradzić. Reigns to wiadomo, że federacja na niego stawia, a Dean jest zbyt dobry i twardy i nie przepadnie, jestem pewien, że po całkowitym zakończeniu programu z Evolution/Shield będzie z niego jeden z najlepszych heel'ów w fedce. A Rollins przy spodziewanym rozpadzie: "Dean odwraca się od grupy" mógłby po prostu przepaść, a tak, jest dla niego miejsce, nadal będzie o nim mówione i myślę, że z jednego produktu jakim było Shield, WWE zrobi nam 3 świetne produkty w postaci 3 solowych karier każdego z jej członków.

Ciekaw jestem co teraz zrobią z Brayem? Zwykłego zakwalifikowania się do walki MitB myślę, że nie będzie, tylko kto teraz mógłby rozpocząć z nim program? Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Sheamus to byłby dla niego spadek w hierarchii, więc chyba odpada, biorąc pod uwagę fakt, że Cesaro chyba jeszcze z nim zawalczy.

• Reputacja:   6

Ja to widzę teraz co najwyżej pojedynek Orton&Rollins vs Ambrose&Reigns na Money in the Bank.

Na SummerSlam z chęcią bym zobaczył Rollins vs Ambrose i HHH vs Reigns. Wtedy Orton mógłby znowu powalczyć z Bryanem o WWE WHC (bo w końcu nie miał jeszcze rewanżu za WMkę.).

Pytanie tylko co z Battleground. Może zrobią na przykład Ambrose vs HHH i Rollins vs Reigns. A Orton pofeudowałby dłuższy czas z Bryanem (again).

Chciałem być fajny i wczoraj napisałem, że The Shield nie może się rozpaść...i CT dał mi w mordę. Ale z punktu widzenia indywidualnych zdolności każdego z tej trójki taki podział jest dobry. Roman dalej nie będzie musiał mówić sam i swoim głębokim barytonem zabijać wszelkie emocje a Seth...w sumie może zgarnie trochę spotlightu w jakiś niewytłumaczalny, dziwny sposób ( bo stojąc w pobliżu Huntera może być oto ciężko).

Batista tym razem jednak na pewno oddelegowuje się do Hollywood - aha.

Fajnie, że zarząd nie owijał w bawełnę i zamiast przeciągać sytuację Bryana w nieskończoność wyłożyli na tacy dwie opcje - Stretcher match & walka o walizkę, albo walka o tytuły. Oby Bryan zdążył się wykurować do PPV, bo nie wyobrażam sobie okrągłego roku bez kasacji walizki, choćby zdobyć ją miał del Rio. Nie rozumiem tylko, w jakim celu pojawił się tam Cena i robił za adwokata Bryana, co prawda, gdyby Daniel znowu stawił czoła Stefce osobiście, byłoby to samo, co oglądamy od dobrego miesiąca, a tak przynajmniej wyszło im parę ciętych ripost, co zawsze jest #BreastforBusiness

Byłem pewien, że ktoś przerwie ceremonię honorowania Ruseva, na kolejnego rywala, jak widać, jest jeszcze zbyt wcześnie, ciekawe, czy Bułgar uwali jeszcze kogoś, nim na jego drodze stanie Janusz.

No i danie wieczoru - turn Rollinsa - najpierw, gdy Seth zaczął obijać krzesłem swoich partnerów zadałem sobie pytanie 'dlaczego on?' po chwili jednak znalazłem dwa argumenty: a) wszyscy spodziewali się turnu Ambrose'a, b) Dean nie potrzebuje ludzi, którzy będą za niego gadali, nie utonie podczas solowej kariery, do Rollinsa, jak widać, zarząd takiego zaufania jeszcze nie ma. No i panowie będą mieli okazję wykazać się po odwrotnych stronach, niż widzą ich wszyscy - Dean jako face, Seth jako heel - gdzie zamiast stajni ma raczej managerów.

Druga sprawa - czy Rollins jakoś ustosunkuje się do swoich czynów? A może tylko osoba Huntera będzie mówiła sama za siebie?

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Pierwszy segment wydawał mi się strasznie słaby i na siłę.

Sandow z intelektualisty zmienił się w... cholera wie.

Po tym, co Bo nagadał publice, skłaniam się ku temu, że to będzie heel. Co za ulga.

Nadal do końca nie wiadomo, co z Bryanem. Ale jak wróci, ma walczyć z Kanem w... Stretcher Matchu. Już bym wolał to Buried Alive. Oba nie powalą, ale co w karcie wygląda lepiej?

Adam Rose jeszcze nie utonął. Nadal jestem zdania, że to on powinien wystąpić w Chicago, a nie Bo Dallas.

Od jakiegoś czasu Usosi to jedni z moich faworytów w wywiadach na backstage'u.

Del Rio trafia do MITB Matchu... Nie będę ukrywał, wolałbym Zigglera. Oboje nie mają za dużych szans, ale ten drugi mógłby zapewnić ciekawsze spoty.

Cody będzie teraz szukał Goldiemu nowych TT partnerów? Żeby to się nie skończyło powrotem Team Brotherhood.

Wszystko, co związane z Rusevem, kojarzy mi się z mega tanim heatem. Co zabawniejsze, to nie do końca działa i ludzie mają to gdzieś.

Kto by nie dołączył do Evolution, wydawałoby się to naciągane. Cała trójka ich zmiażdżyła na 2 ostatnich PPV. Ale padło na Rollinsa. W dodatku to jego moveset może najbardziej ucierpieć po heel turnie. A jak Ambrose pozostanie facem, będzie to wyglądać komicznie. Z drugiej stronie - Seth w takiej grupie nie ma prawa spaść niżej w hierarchii...

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Było to na pewno lepsze Raw, niż te z okresu przed Payback, ale przynajmniej do...dobrego poziomu, sporo jeszcze barkowało.

- WWE dalej daje nam na tygodniówkach takie "Five Stary" jak 3MB vs Los Matadores i El Torito. Serio? Czy kogoś to jeszcze interesuje? I w ogóle, po co ta cała szopka z tymi karłami? Już lepiej jakby dali nam walkę Zack Ryder vs Justin Gabirel, przynajmniej poziom ringowy byłby...jakiś.

- Adam Rose, to był dla mnie od początku poroniony pomysł, bo skoro w rosterze jest już Fandango, jest już Santino Marella, to po co nam taki Rose? Co, może chcą stworzyć nowe 3MB, tak by Ci mieli z kim feudować, jak już skończą swój fascynujący feud z Matadorami.

- rozpad The Shield, w takim momencie, to chyba pozytyw, bo wydaje mi się, że więcej(jako grupa) z nich się już nie dało wycisnąć. No chyba, że "kreatywni" wymyślili by storyline, by na MITB zrobić TTM o zwakatowane tytuły Bryana: Reigns vs Rollins vs Ambrose, ale Ci walczyli by jeszcze jako koledzy. W trakcie walki, doszłoby do spięcia i ktoś z tej trójki(zapewne boski Roman) zgarnąłby tytuł. Później dwaj pozostali, niepocieszeni członkowie The Shield też chcieliby być na szczycie i feud na przynajmniej dwa miesiące gotowy, ale już kończąc ten bezsensowny poemat o moich niespełnionych marzeniach, pewnie na MITb dostaniemy Ambrose vs Rollins vs Reigns, lub Ambrose & Reigns vs Orton & Rollins.

- gdzie był Bray Wyatt? Czyżby podzielił los CM Punka i niezadowolony z porażki z Johnem Ceną postanowił zrobić sobie wolne od WWE? :twisted:

211437251853627083cc668.jpg

• Reputacja:   2

Segment z Evolution

Tak jak podejrzewałem, że zaserwują nam podkreślenie i zakończenie feud'u z Shield. Trochę dziwne odejście Batista'y, który miał dosyć zachowania Hunter'a. Wróci jako face? Raczej nie będzie niczego w stylu "Ok, Hunter przemyślałem sobie wszystko. Spróbujmy jeszcze raz".

Pierwsza walka - Rob Van Dam & Sheamus vs Cesaro & Bad News Barrett

Dosyć częsty zabieg WWE z robieniem Tag'u z ludzi, którzy walczyli między sobą na PPV. Barrett kozłem ofiarnym. Kiedy Sheamus się rozkręcił był do przewidzenia, że wygrają.

Przemowa Damien'a Sandow'a

Kompletnie nie wiem, co oni robią z Sandow'em. Jakby nie wystarczyło, że podkładają go na potęgę, a teraz jeszcze powrót BIG SHOW'A.

Druga walka - Kofi Kingston vs Bo Dallas

To do czego nie doszło na Payback doszło tutaj. I nawet się cieszę, bo to był dobry pojedynek, w którym Kofi sporo czasu górował. Trochę nie wyszedł Bulldog Dallas'owi, ale nie wyglądąło to aż tak źle.

Stephanie wypowie się na temat głównych tytułu. W takim razie czekam, bo po Payback liczę na coś dobrego. :grin:

Przemowa Stephanie McMahon

Na początek nic ciekawego, ale potem Cena przypomina o swojej osobie, ktora stoi w obronie pokrzywdzonych. Istnieje możliwość wplątania Jaśka w story, ale mam nadzieję, że broni Daniel'a tylko ze względu na więzi rodzinne, bo sprowadzanie Bryan'a na 5 minut, żeby znowu pokłócił się z szefem nie ma sensu.

Trzecia walka - John Cena vs Kane

Mimo kilku kopów i dyskwalifikacji rywala, Cena nie daje się pobić. I jak tu Kane ma być wiarygodny? Krzesłami ze złości każdy potrafi rzucać. Znowu pobije jakiego midcarder'a? :???:

Orton mimo odejścia Animal'a cieszy się, że wciąż jest twarzą fedki. Dzięki za przypomnienie. :lol:

Czwarta walka - Los Matadores vs Heath Slater & Drew McIntyre

Zdjęcie peruki było kwestią czasu. Możemy już z tym skończyć? :???:

Piąta walka - Nikki Bella vs Aksana & Alicia Fox

Handicap Div? Jaki to miało cel? Najpierw Sandow, a teraz Alicia. może zrobią uroczą parkę jobber'ów, którzy nie wytrzymali tego psychicznie. :twisted:

Promo Wyatt'ów bez Bray'a. Harper również spisuje się w roli zahipnotyzowanego świra, ale gdzie jest głowa rodziny? :D

Szósta walka - Jack Swagger vs Adam Rose

Rose już nie tak łatwo, ale wciaż wygrywa, a ludzie wciąż reagują na niego.

"Ile Usos'ów dadzą radę znieść"?

Nie wiem, ale Harper i Rowan prawdopodobnie idą po pasy, więc trochę jeszcze poznoszą. Lubie bliźniaków i za ringowość i za mic, ale ta rywalizacja z rodzinką nie miłosiernie długa.

Siódma walka - Luke Harper & Erick Rowan vs The Usos

Długa walka, ale niezła do oglądania. Jeśli takie będą serwować to przeżyję serie ich pojedynków.

Ósma walka - Alberto Del Rio vs Dolph Ziggler

Niestety, ale bez niespodzianek. Del Rio znajduje się w MiTB match'u, co pewnie skreśla szansę na udział w tym Ziggler'a. Bardzo chętniie bym zobaczyyl tam Doph'a. :/

Dziewiąta walka - The RybAxel vs Goldust & Sin Cara

I, że niby teraz Cody będzie szukał odpowiedniego partnera dla Goldust'a? Szykuje się zacny streak RybAxel. :twisted:

Uhonorowanie bohatera Rosji

Rusev dostaje wielgachną gwiazdę za reprezentowanie ojczyzny Putina i rzeczywiście aż przyszedł mi na myśl Kurt Angle. Oczywiście w granicach rozsądku wątpię, że czeka nas feud między tą dwójką mimo, że we wrześniu wygasa olimpijczykowi kontrakt z TNA. W każdym razie dobrego imienia Ameryki ktoś musi bronić... .

Segment z The Shield

Czemu Rollins? Czemu już teraz? :sad: Niezbyt mi tu pasuje. Zdecydowanie bardziej bym widział Ambrose, ale WWE lubi zaskakiwać i właśnie tak wybrało żebyśmy mieli zdziwko. Być może właśnie dlatego, że Seth nie zaszedłby tak daleko po rozpadzie jak pozostała dwójka. Szkoda, bo Shield wciąż było na topie i wciąż bardzo lubiłem tą stajnię, ale jak widać nic nie może trwać wiecznie. Ufam fedce, że maja coś dobrego dla całej trójki.

Nienajgorsze RAW. Tradycyjnie - parę ważnych wydarzeń z pomniejszymi duperelami.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg