Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Z tą cienkością Swaggera bym nie przesadzał, gorsi od niego robili kariery ;) Wygląd facet ma, ring-skill na znośnym poziomie, pewna sympatia publiki jest... jedynie na majku zero, ale od tego jest Zeb.

A zresztą: robienie z Big E patrioty i podkładanie go Rusevowi to taki świetny pomysł? A co potem? Feud z Jasiem to tylko plotki, żeby się nie skończyło na prawdziwie patriotycznym tagu ze... Swaggerem właśnie.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Tego fanbase'u Swaggera jakoś nie zauważyłem od jego debiutu, ale może się po prostu dobrze maskuje :) A Big E wcale nie ma być patriotą. Ma być gościem na przetarcie, który pomoże uwiarygodnić Ruseva jako niszczycielską maszynę. Oczywiście nie mogę wykluczy udziału Swaggera w tym całym storylinie, bo Rusev powinien zniszczyć jakiś symbol, by podkręcić swój heat. Stawiałbym jednak na postacie typu Sgt. Slaughter czy Bob Backlund (skoro Duggan już wykorzystany), bo te, w przeciwieństwie do Jacka, wzbudzają pozytywne emocje. A na końcu pojawi się jakiś Cena czy inny superbohater i zatrzyma Bułgara.

1005187806541accfacb3d6.jpg

I z tym ostatnim zgadzam się w 100% ;)

#FireSpears

#FireSpears

#FireSpears

• Urządzenie:  Windows

A Big E wcale nie ma być patriotą. Ma być gościem na przetarcie, który pomoże uwiarygodnić Ruseva jako niszczycielską maszynę.

Tylko czy nie wydaje ci się dziwne to że stawiają tam akurat tego wielkiego przyjaciela Ceny, tą gwiazdę która ma kiedyś zdobywać główne pasy na przetarcie ? Czy nie łatwiej by było tam dać takich ludzi jak Dolph Zigglera, Marka Henrego czy Roba Van Dama ? Skąd możemy wiedzieć czy federacja nie chce już go uwalić bo Alexander kompletnie się nie sprzedaje. Bo jak on wchodzi wszyscy skupiają się na Lanie, to po co inwestować w kogoś takiego ? Dlaczego mają poświęcać na niego Langstona skoro mogą na nim wypromować Big E'go ?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

A Big E wcale nie ma być patriotą. Ma być gościem na przetarcie, który pomoże uwiarygodnić Ruseva jako niszczycielską maszynę.

Tylko czy nie wydaje ci się dziwne to że stawiają tam akurat tego wielkiego przyjaciela Ceny, tą gwiazdę która ma kiedyś zdobywać główne pasy na przetarcie ? Czy nie łatwiej by było tam dać takich ludzi jak Dolph Zigglera, Marka Henrego czy Roba Van Dama ? Skąd możemy wiedzieć czy federacja nie chce już go uwalić bo Alexander kompletnie się nie sprzedaje. Bo jak on wchodzi wszyscy skupiają się na Lanie, to po co inwestować w kogoś takiego ? Dlaczego mają poświęcać na niego Langstona skoro mogą na nim wypromować Big E'go ?

Nie wszyscy, bo mi osobiście Lana jest obojętna. Po drugie na Rusevie nikogo jeszcze wypromować do dużego feudu nie można, bo jest on po prostu zbyt krótki. Newsy newsami i nie zawsze się one sprawdzają pragnę przypomnieć. Miało dojść do walki Rhodesów na WM, a nie doszło zresztą podobnie jest w przypadku walki Triple Threat w udziałem The Shield. Cena ma ogromny wpływ na Vince'a, jednak nie przesadzajmy z tym i newsy najlepiej traktować z dystansem, a nie na siłę doszukiwać się połączeń.

Nie wszyscy, bo mi osobiście Lana jest obojętna. Po drugie na Rusevie nikogo jeszcze wypromować do dużego feudu nie można, bo jest on po prostu zbyt krótki. Newsy newsami i nie zawsze się one sprawdzają pragnę przypomnieć. Miało dojść do walki Rhodesów na WM, a nie doszło zresztą podobnie jest w przypadku walki Triple Threat w udziałem The Shield. Cena ma ogromny wpływ na Vince'a, jednak nie przesadzajmy z tym i newsy najlepiej traktować z dystansem, a nie na siłę doszukiwać się połączeń.

Ale mi nie chodzi o newsy, chuj z nimi :) Mi chodzi oto że po jaką cholerę mamy podkładać lubianego Langstona nie sprzedającemu się Rusevowi który jest słaby i wszyscy to widzą. Wszyscy mają na niego wyjebane, bo wychodzi gigant z Rosji a wszyscy i tak są zainteresowani Laną oraz Putinem na ekranie. Go mają daleko w dupie i taka jest prawda.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Ale mi nie chodzi o newsy, chuj z nimi :) Mi chodzi oto że po jaką cholerę mamy podkładać lubianego Langstona nie sprzedającemu się Rusevowi który jest słaby i wszyscy to widzą. Wszyscy mają na niego wyjebane, bo wychodzi gigant z Rosji a wszyscy i tak są zainteresowani Laną oraz Putinem na ekranie. Go mają daleko w dupie i taka jest prawda.

Rusev w main rosterze jest dopiero miesiąc, więc jeszcze wiele może się zmienić. Przy mikrofonie nie może on nic zaoferować, ale co do oceny w ringu poczekałbym aż do czasu kiedy dostanie dłuższą walkę. Wtedy zobaczymy czy ma coś do zaoferowania oprócz kilku akcji, które oglądamy teraz. Zresztą Langston nie musi być podłożony Rusevovi, bo może być to tylko element podbudowy postaci Langstona na obronie legendy WWF/E.

arkao, nie, nie wydaje mi się. Wydaje mi się za to, że Rusev: a) nie przeszedł jeszcze żadnego testu, który pokazałby, ile jest wart (to, że ludzie skupiają się na Lanie, jest oczywiste, bo przecież to ona gra na emocjach Amerykanów, a Rusev jest narzędziem w jej rękach. Ergo: rola Lany jest większa, niż się wielu wydaje); b) faceta, który ma już jakąś pozycję, nie promuje się na walkach z rookie! Poczekaj zresztą do walki Ruseva z Big E, to się przekonasz, czy twój scenariusz ma jakiekolwiek szanse. Bo mnie możesz wmawiać, że tak, kurwować i szaleć do woli, ale... co to da, jeśli na ekranie to Bułgar pojedzie Afro? :)

1005187806541accfacb3d6.jpg

SixKiller, ja absolutnie nie wykluczam tego że Rusev może pojechać Langstona. Ja tylko sądzę że dziwne jest to że puszczają Rusevowi Langstona który może być tam jakąś gwiazdą w przyszłości. Rusev już teraz widać że się nie sprzeda, a w Big E'm są jakieś pieniądze.

Nie sądzę że Rusev na pewno przegra z Langstonem, ja uważam tylko że to trochę dziwne że dają mu czarnoskórego.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

• Reputacja:   405

ja absolutnie nie wykluczam tego że Rusev może pojechać Langstona. Ja tylko sądzę że dziwne jest to że puszczają Rusevowi Langstona który może być tam jakąś gwiazdą w przyszłości. Rusev już teraz widać że się nie sprzeda, a w Big E'm są jakieś pieniądze.

Nie sądzę że Rusev na pewno przegra z Langstonem, ja uważam tylko że to trochę dziwne że dają mu czarnoskórego.

Czy dziwne? Niekoniecznie... Albo Vince ma spore plany odnośnie Bułgara i z biegu chce go rzucić na głębszą wodę dając liczącego się rywala ("będziesz pływał Rusev lub utoniesz"), albo chce na maksa wykorzystać sytuację na Ukrainie, co naturalnie przekłada się na heat dla "Ruska" i zamiast bawić się w podkładanie mu jakichś lowcarderów - daje mu ambitniejsze wyzwanie, na którym Bułgar się wypromuje.

Poza tym - jest za wcześnie by stwierdzić, co będzie z Ruseva (co można powiedzieć po kilku krótkich squashach?). Tak, bawię się tu w adwokata diabła, bo sam na niego narzekałem i na chwilę obecną nic w nim nie widzę, ale dopiero jakiś konkretniejszy feud i walka nie oparta wyłącznie na "rozpierdalatorstwie" powie nam, czy coś z niego będzie. Nie chcę wytykać, ale gros osób na samym początku kompletnie skreślało Pięknego Romka, jako drewno i najsłabsze ogniwo Tarczy, a dzisiaj powoli zaczynają w nim widzieć przyszłość Fedki :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

A ja dodam jeszcze tylko jedno: obecna pozycja Big E jest ZNACZNIE słabsza, niż kilka miesięcy temu. Test z pasem IC oblał z kretesem (stiffowy styl walki, słabiuteńkie występy za mikrofonem) a jeśli my widzieliśmy, że jego run stoi na poziomie Koffiego, to Vince też to widział. Jasne, mówi się o pushu i walce z Jasiem, ale... no właśnie - póki co tylko się mówi. O wielu rzeczach już się mówiło i co?

Big E to żaden Lesnar czy Cena, wrzucenie go do jednego kosza z Zigglerem (wrestler znacznie lepszy pod każdym względem) czy innym Ryderem (bądźmy szczerzy: Big E nigdy nie był tak over z ludźmi jak Zack) nie sprawi fedce żadnego problemu. A jak się postarają, to za pół roku nikt nie będzie o nim pamiętał.

#FireSpears

#FireSpears

#FireSpears

• Reputacja:   405

Dokładnie. Big E. obecnie to typowy średniak (pod kątem promocji) i gdyby nie newsy o patronacie Jacha, to nawet bym się chwili nie zadumał, że Vince chce go podłożyć żeby Rusev miał trochę bardziej wartościowy skalp na koncie (a niektórzy reagują jakby McMahon chciał mu już na dzień dobry Rudego podłożyć). Poza tym - nie czarujmy się, gdyby Cena miał aż takie przebicie w zarządzie lub tak bardzo mu zależało na pushu dla kumpla, to Ex-Langston dalej by dymał z pasem IC, a nie tracił go na rzecz kolesia, który wcześniej popisał się równie bezpłciowym co Conchita Wurst - runem z vince'owym Srebrem.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   6

Big E przyszłą gwiazdą? Przecież to kolejny wielki napakowany murzyn pozbawiony mic skilla czy czegokolwiek. Sorry, ale nawet jakby go poparł Hogan i Cena to wiele się z niego nie wyciśnie.

Big E przyszłą gwiazdą? Przecież to kolejny wielki napakowany murzyn pozbawiony mic skilla czy czegokolwiek. Sorry, ale nawet jakby go poparł Hogan i Cena to wiele się z niego nie wyciśnie.

Lesnar też był wielki napakowany i bez mic skilla. Jak skończył to każdy wie.

Oczywiście Big E ma pewien problem innej natury ^^

Co do Ruseva to dla niego feud z Langstonem jest o wszystko. Jak zawiedzie to Ruska spuszczą w klopie. Osobiście nie chcę oglądać tego feudu. Po pierwsze nie kupuję Ruseva. Finisher wykonywany fatalnie (Camel Clutch jak Camel Clutch ale mimika to tragedia). Spotlight już zabiera mu Putin i Lana. Zdecydowanie jeden z najbardziej nijakich debiutów jakie ostatnie były. Z obu wrestlerów wolę E. Szczególnie w ringu jest dość żwawy i potrafi wykręcić dobry pojedynek (np.ze Swaggerem).

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

• Reputacja:   6

Lesnar nie był KOLEJNYM napakowanym. Jest to jeden z moich ulubionych wrestlerów i widać po nim obecnie, a także 10 lat temu, że wyróżniał się na tle innych zawodników. To jest chyba jedyny heel w WWE, który nie jest cipką, wobec Brocka ludzie czują respekt, bo on "coś w sobie ma" w przeciwieństwie do Dużego E, który jak dla mnie jest takim Ezekielem Jacksonem i nic ponadto