Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przemowa Stephanie McMahon

Steph potrafi wkurzyć. Dobrze gra wredną babę to trzeba przyznać. Ogólnie dużo grzeczności w tym segmencie. :P

- Dziękuję, Randy.

- Ależ proszę, Stephanie.

- Poczekaj Dave, ten mikrofon będzie lepszy.

Aż zszokowało mnie reakcja Orton'a na liść dla Animal'a. Nigdy nie widziałem, żeby Orton tak się zachował i zupełnie mi to nie pasuje. :? Aż Batista'ie spodnie pękły (w końcu :twisted: ).

Pierwsza walka o tytuł pretendenta nr. 1 do pasa Intercontinental Championship: Christian vs Alberto Del Rio vs Dolph Ziggler vs Sheamus

Skład na TT, jednak zaserwowano nam F4W. Christian wygrywa. Pozytywne zaskoczenie, ale pasa nie zdobędzie. :???:

Druga walka - Damien Sandow vs Sin Cara

Sandow znowu jobb'uje kiedy WWE coś promuje. Tym razem film ze Scooby-Doo.

Trzecia walka - The RybAxel vs Los Matadores

Shield zaczyna swój "Face march". Czas zemsty na Heel'ach i zaczynamy od tych najmniejszych.

Wywiad Michel'a Cole'a z Triple H

Nic nowego. Tryplak po raz kolejny wmawia, że Bryan zasłużył na wciry, a na WM'ce wszystkich pokona.

Czwarta walka - Cody Rhodes vs Fandango

Cody pokonuje rywala, a Goldust doprowadza do skręcenia kostki przez Rae. Jeśli ma z tego coś wyniknąć to będzie jeden z najgłupszych mini - feud'ów.

Segment z Hulk'iem Hogan'em, Arnold'em Swarzenegger'em i Joe Manganiello'im

Segment promocyjny filmu, który swoją drogą ma niezłą muzyczkę. To przy czym wchodzili aktorzy pasowało, by do jakiegoś monster Heel'a. Miz próbował znowu przeszkodzić i wyszedł na pajaca. Heel turn z d**y w drodze.

Piąta walka - Tytus O'Neil vs Big Show

Big Show po raz kolejny odnosi sukces, by przerwać streak na WM'ce (chyba, że jednak wygra to Battle Royal :P ).

Shield dostaje walkę z Americans, ale i tak głównym celem będą Kane i NAO.

Segment z Cena'ą jak z horroru. :lol:

Szósta walka - John Cena vs Luke Harper

Po raz kolejny Harper dał radę. W chwili obecnej kupuje go bardziej niż Bray'a.

Siódma walka - Diva's Championship: Naomi vs AJ ©

AJ ucieka i broni pasa. Naprawdę nienawidzę takich rozwiązań. W sprawie Diva's meczu poszli na łatwiznę. Nowa nazwa dla zwykłej walki gdzie wepchnęli wszystkie Diva'y. Wyniku jestem ciekaw. Albo AJ obroni pas albo zgarnie go Nikki.

Razon Ramon kolejnym Hall of Famer'em od tego roku. Najlepsza "Aleja Sław" do paru lat. :D

Ósma walka - Dean Ambrose & Seth Rollins vs The Real Americans

Dobra walka. Shield wygrywa i do tego rozwala Cesaro na stół. :D

W końcu mamy potwierdzenie i Kane sam wyzywa tarczę na pojedynek stajni na PPV.

Segment z Paul'em Heyman'em i Brock'iem Lesnar'em

W końcu dostaliśmy konfrontację z Taker'em to najważniejsze. Było do przewidzenia, że Lesnar się wystraszy i Taker go pogoni. Zanika całkowicie w nim ta promowana bestia, ale cóż. Podobno nie można mieć wszystkiego. :roll:

"Pum, pum, pum, pum, pum... ". :P

RAW przyzwoite. Wszystko prawie dopięte na ostatni guzik.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   0

Hmm... właśnie skończyłem oglądać ostatnie Raw i postanowiłem je podsumować.

Segment początkowy.

Policzek dla Batisty od Stephanie a potem spear dla Ortona.Będą budować napięcie przed Wrestlemanią ;) Aha, nie dość, że Batista dostał liścia, to jeszcze te spodnie.Kumulacja.

Walka o pretendenta do pasu Interkontynentalnego.

Takie składu dawno nie widzieliśmy w walce o ten pas.Zwycięża Christian, choć miałem nadzieję, że wygra Dolph.Ogólnie, dobra walka.Zawodnicy zaserwowali nam kilka ładnych akcji.

Walka Sandowa z Sinem Carą.

Nie będę oceniał.Sandow znowu "promowany" :P

Walka TT.

Uuu..., Shield znowu dewastuje, tym razem Rybaxela.Matadores wygrali, ale i tak nic nie pokazali.Mam nadzieję, że tarcza dalej będzie gromić, bo Ambrose, Reigns i Rollins to przyszłość tej federacji.

Wywiad z HHH.

Znowu, mówi o Bryanie.Ile można tego słuchać?

Walka Cody vs Fandango.

Cody wygrywa, co tu więcej pisać.

Segment z Hulkiem.

Znowu aktorzy w WWE.Już myślałem, że się zanudzę, ale wpadł Miz i tak jak przewidywałem dostał po pysku.

Walka Showa z Titusem.

Olbrzym wygrywa, walka jak zwykle nudna.

Walka Ceny z Harperem.

Liczyłem na dobre starcie, ale w połowie zgasły światła i założyli Johnowi maske owcy.Wszystko wygląda na to, że na WMce Bray spuści Cenie solidny wpierdol.A co do samego Harpera, to nawet dobrze sobie radzi w ringu.

Walka Shield z Real Americans.

Shield gromi! Na koniec ładny Triple Powerbomb na stół komentatorski.

Segment z Takerem.

Brock się boi Takera, skutek może być tylko jeden, podtrzymanie streaku na WMce.

Raw można ocenić jako dobre, wręcz bardzo dobre.Segmenty podtrzymane, walki w miarę na poziomie.

6461414375333119a4c697.jpg

Miałem niezły ubaw podczas segmentu z promocją filmu Sabotage. Publika dała radę propsując legendę kina akcji oraz legendę wrestlingu. Gwiazda true Blood musiała zderzyć się z twardą rzeczywistością że na szacunek wśród fanów trzeba sobie zasłużyć.

Wspominanie przez Miza za każdym razem o main evencie wrestlemanii 27 rozpierdala mnie totalnie. Myslę że nostalgia za byciem kimś tak epatowana przez Mizaniana posłuży w przyszłości do zrobienia fajnego story jeśli do tego czasu nie zostanie zwolniony.

Dla młodszych fanów proponuje wpisać sobie gdzieś w youtubie Arnold end of days RAW - zajebisty segment z przeszłości podobny do tego z Mizem ale wtedy Terminator był w kwiecie wieku i potrafił utrzymać dwie giwery wychodzac przez podłogę.

Uważam że źle prowadzą feud między Lesnarem i Takerem bo nie ma się wrażenia że Lesnar jest ultimate chalengem dla Deadmana.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Nie wiem jak wy, ale równo z WM'ką, czekam też na Raw po WM'ce... Ciekawe czy będzie tak świetnie jak rok i dwa lata temu.

Brock w końcu musiał wygrać chociaż jedną wymianę z Andrzejem przed WM'ką. To chyba jeden z gorszych programów grabarza ever, na pewno najgorszy od kilku ostatnich lat. Emocje zerowe, poprzednio także co prawda było wiadomo że streak zapewne przerwany nie zostanie, ale przy near fallach serduszko potrafiło stanać. Tym razem nawet nie wiem czy obejrzę tą walkę.

Akcja Ceny genialna, jak dla mnie, najlepszy feud tegorocznej WM'ki, zdecydowanie lepszy niż ten o główny pas, który zaczął się rozkręcać dopiero w połowie tego miesiąca. I teraz pytanie, czy Cena się podłoży, czy jednak wtopi.

Main event pokazuje, dlaczego jednak WWE zdecydowało się dodać kogoś do walki o pas na wrestlemanii. Tzn, ta walka nie była AŻ TAK tragiczna jak sobie wyobrażałem, no ale jednak. Swoją drogą, nigdy nie kupię Bryana jako mistrza, mniejszy ode mnie skrzacik ze śmieszną brodą składa takich byków jak Batista i Tryplak? Naraz? Nie odmawiam mu ring skillsów, ale jak dla mnie mistrz powinien jakoś wyglądać, i w ogóle nie pogniewał bym się, gdyby to HHH zgarnął pas i tak zaczął się storyline o władzę w fedce. Yes movement przeminie szybko, i do SS Bryan spadnie to mid-cardu.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wejście Takera na początku RAW to zawsze miły akcent, ale wszystko inne można śmiało przewinąć. Gadka oklepana, finisz upewniający w przekonaniu kto wygra - nie to, że ktokolwiek tego potrzebował :wink: Lekko się wynudziłem, bo nic nowego nie wyniosłem. Rozrywki też w tym było niewiele. Skończyła się kiedy wróciło normalne oświetlenie.

Pocieszne to porównanie YES do muzyki Fandango. Ten Movement przetrwa dluzej, bo i gwiazda za to odpowiedzialna osiągnie więcej (tj. cokolwiek), ale kiedyś i to padnie. Generalnie słuchając Triple H'a, przytakiwałem :wink: Dobre promo...no, dopóki nie pojawił się Pan "stylowy".

Fajny motyw z Cena w masce. Jeśli robią to w taki sposób, to w ogóle mnie nie razi, jak później Jaś kimś rzuca na wszystkie strony. Tak bym sobie też wyobrażał debiut nowego członka, gdzie ta liczba Wyattów się wyraźnie zwiększa.

Jesli mam być szczery, to szkoda mi legendy "Pipers Pit", na coś tak prostego jak zbiórka uczestników Battle Royal. Roddy, miło widzieć i słyszeć, ale rozmieniają Twoje show na drobne.

Bryan kończy RAW na szczycie. W normalnych warunkach, to nie byłby dobry prognostyk. Ja bym prosił końcówke, gdzie wszyscy trzej stoją nad obitym Danielem, a publika skanduje "No". Oby nie uraczyli nas sztampownym bookingiem na WMce.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Niestety, ale feud Takera z Lesnarem wygląda jakby był układany przy pomocy EWR. Czy ktoś choćby odrobinę wierzy tu w zwycięstwo Lesnara? Niestety, ale jest marnie. Nawet ostatni segment przed WM'ką nic nie dał. Co z tego, że poszło F-5? Walkę wygrywa się przez pin albo sub, a Taker odkopywał chyba wszystkie możliwe finishery. Mogli tu chociaż wrzucić kimurę i "kontuzjować" Takera przed walką.

Bardzo fajny motyw w feudzie Ceny z Waytt'ami. Nie jest to może jakiś mega wybitny feud, ale jest prowadzony solidnie i walka może być przynajmniej 4-star'em.

Battle Royal Piper's Pit. Sin Cara rzucający się na Rey'a? Rey robiący cheap shot na Show'a?

No ciekawie. Ogólnie nie lubię walk typu Battle Royal, bo przez 3/4 walki zwykle panuje chaos i nie wiadomo nawet, kiedy niektórzy wypadają. Mam nadzieję, że przynajmniej przyłożą się do bookingu ostatniej czwórki.

213559901458cecbdd39123.jpg

ja tak na szybko(reszte raw opisze później).

czy wy też zauważyliście na palcu a.j lee pierścionek??

zajrzałem na zagraniczne portale i czyżby a.j lee i cm punk się zaręczyli?? aż kurna nie wierze,bo wiadomo jak z dziewczynami u punka,ale każdy ma prawo sie zmienić. a jeszcze jak punk w "the talking dead" gadał że teraz jest zupełnie innym człowiekiem to wszystko jest możliwe.

Now! This is it! Now is the time to choose!

Die and be free of pain, or live and fight your sorrow!

Now is the time to shape your stories! Your fate is in your hands!

http://www.youtube.com/watch?v=lOLkOMNKT7k

214698959352680d8107c4b.jpg

• Reputacja:   6

Main event pokazuje, dlaczego jednak WWE zdecydowało się dodać kogoś do walki o pas na wrestlemanii. Tzn, ta walka nie była AŻ TAK tragiczna jak sobie wyobrażałem, no ale jednak. Swoją drogą, nigdy nie kupię Bryana jako mistrza, mniejszy ode mnie skrzacik ze śmieszną brodą składa takich byków jak Batista i Tryplak? Naraz? Nie odmawiam mu ring skillsów, ale jak dla mnie mistrz powinien jakoś wyglądać, i w ogóle nie pogniewał bym się, gdyby to HHH zgarnął pas i tak zaczął się storyline o władzę w fedce. Yes movement przeminie szybko, i do SS Bryan spadnie to mid-cardu.

Daniel Bryan to napakowany chłop o normalnym wzroście, waży 95 kg i to nie jest tłuszcz tylko mięśnie, więc nie wyzywaj go od skrzacika, bo każdego użytkownika tego forum mógłby bez problemu stłuc. Po prostu słabo się prezentuje na tle sterydziarzy jak Tryplak albo Batista:P

• Reputacja:   71
  • Styl:  Ciemny

Wejście Undera jak zawsze sprawia, ze jest miło. Koniec segmentu zwiastuje oczywistą wygraą Takera na WM.

Wygrana Summer z Natalyą to bardzo miłe zaskoczenie. Nareszcie udało się Jej wygrać z Natie po kilku poprzedench porażkach. Cieszy mnie taki wynik pojedynku.

Jasiu w masce świetny chwyt i nie powiem ale dość zabawne to było. Reakcja Wayatt'ów bezcenna.

Po walce AJ Lee i Naomi pojawiła się małą nadzieja, ze może jakimś cudem wyjdzie z WM jeszcze jako mistrzyni Div. Może Tamina się zbuntuje przeciw decyzji Vickie??? Jak oglądałam RAW to nie przyuważyłam tego, ale teraz przeglądając zdjęcia z gali zauważyłam, że na palu u AJ pojawił się pierścionek zaręczynowy. Jeśli na prawdę Ona i Punk są zaręczeni to obojgu serdczenie gratuluję. Nie ma to jak dwie ulubione czołowe gwiazdy będące w związku i na domiar tego zaręczeni.

Oby Daniel wyszedł jako mistrz na WM bo po końcówce RAW można się zastanowić czy faktycznie do tego dojdzie.

2025collage.png

Mam nadzieje, że nikt nie zacznie najeżdać na WWE z powodu absencji Bryana. Jest to zabieg jak najbardziej rozsądny mający na celu "nie wypalenie" się fanów z "YES" by na WM doszło do apogeum tego "Movementu". Po 2 tygodniach rozstania z Bryan'em fani będą tak "wysuszeni" jak mąż w delegacji. (Pisze w trakcie oglądania, jeśli Daniel się pojawi będzie to bardzo ryzykowne; ) )

Ktoś oglądał ostatni odcinek "ESPN 30for30" - #respektdlaBatisty

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Atak Lesnara zepsuli tym, że Brock nie ruszył od razu na Takera, tylko krążył wokół ringu i co chwilę odchodził i wracał. A powinien ruszyć na maxa i pokazać, że nie boi się Grabarza i że to go trzeba się obawiać. Mam trochę wrażenie, że nie ma w tym story Bestii w Lesnarze. A to przecież zawsze była jego największa siła. Mimo tego jestem pewien, że walka na WM będzie bardzo dobra i dostarczy sporo emocji, a Lesnar-Bestia wróci.

Pożegnanie Yes-Movement bardzo fajne. Sporo rzeczy które powiedział HHH było prawdziwych, a porównanie Yes do Fandangoing naprawdę dobre. Tyle, że Yes jest bardziej chwytliwe i nie jest przypisane do konkretnie jednej osoby - może byc użyte w każdej sytuacji. Podobny fenomen jak What!? Stone Colda.

Nie raziło mnie również pojawienie się Batisty, a później Ortona. Zresztą w ringu mieliśmy 3 heeli, do tego rywalizujących ze sobą. Jak takie coś może się komuś nie podobać?

Wrzucenie walki o pasy Tag Team było chyba najlepsza decyzją, bo na papierze walka ta wygląda dosyć średnio (przede wszystkim przez obecność Los Matadores i RybAxel). Ringowo powinno być dobrze, więc myślę, że jest to idealny wybór na Pre Show i rozgrzanie publiki.

Negatywnie przyjąłem za to informację o tym jak będzie wyglądać walka o pas Divas. Przecież to jest jakaś kpina, żeby wrzucać 14 pań na ring i jeszcze zrobić to na zasadach pinfall. Oj czuję, że wyjdą z tego jakieś głupie sytuacje.

Fajny motyw z Jasiem w masce. Patrząc na ten cały feud trzeba przyznać, że dawał on radę. Oby tylko nie zniszczyli tego dobrego wrażenia poziomem walki na WM. Nie wiem jednak czemu, ale jakoś jestem o to spokojny mimo powszechnej opinii o słabym poziomie ringowym Braya.

Pipers Pit posłużyło w całości do promowania Battle Royal i nie widzę w tym nic złego. Nawet dobrze, że tak się stało. WWE mocno stawia na tą walkę. Faworytów wysuwają nam na czoło i teraz pytanie, czy będą chcieli zaskoczyć, czy jednak wygra ktoś będący jak na razie z boku, albo ktoś niezapowiedziany. Co do osób niezapowiedzianych, to moje typy to RVD, Evan Bourne i Alexander Rusev. Tego ostatniego typowałbym nawet na zwycięzcę. Z osób ciągle pokazujących się przy okazji tej walki, to jedno wiem na pewno: Big Show nie wygra. Stawiałbym na Zigglera albo Sheamusa.

Końcówka RAW zastanawiająca. Chyba wszyscy spodziewali się triumfującego Authority, a tu proszę: Bryan. No i teraz co to oznacza? Czy Bryan jednak nie wyjdzie z pasem? A może WWE chce wprowadzić fanów w dobry humor na początku tygodnia dążącego do WM? Mam nadzieję, że to drugie bo jednak mimo iż wygrana Bryana nie będzie czymś zaskakującym, to w tym przypadku chcę by federacja poszła w tą mniej zaskakującą stronę. Bryan z pasem na WM jest zdecydowanie Best for Business.

Segment w wykonaniu Takera i Lesnara znowu nie porwal - było ok, Brock trochę zbyt długo zbierał się do ataku, milo, że dali mu wyjść z tarczą przynajmniej raz, rok temu Punk non stop obijał Takera, tym razem Deadman nie był aż tak marszczony...a szkoda.

Hunter zrobił chyba najlepszy segment na gali, a na pewno najlepsze promo, w każdej jego przemowie jest rzeczywiście coś z tej reality ery, tym razem oberwało się Dadadadadad, ale zarówno skala, jak i częstotliwość tego chantu nie jest porównywalna z Yesowaniem.

Świetny motyw z Ceną, sam zauważyłem, że w ringu jest o jednego Wyatta za dużo dopiero po dłuższej chwili, Janusz dostał największy pop od dłuższego czasu, więc chyba i widowni ten pomysł się spodobał, Cena kończy na górze, ale nie sądzę, by jakoś wyklarowało to potencjalnego zwycięzcę na WMce.

Ciekaw byłem, kto zagości w Piper's Pit, dostaliśmy sztampowe wyjście kilku faworytów do wygrania Battle Royal, kolejny segment uteierdzający, że Show jednak nie zatriumfuje.

Interesujące zakończenie RAW, gdyby Daniel został ubity, jego szanse na tytuł w moich oczach mocno by wzrosły, ten jednak skończył galę swoim chantem, co zaczynam mnie niepokoić i skłaniać ku wygranej kogoś innego w main evencie. Czasem jednak metoda wpierdol na tygodniówce=wygrana na PPV się nie sprawdza :D

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Punk obijał Tejkera non-stop ? Z tego co pamiętam, to tylko na ostatniej tygodniówce przed WM Punk porządnie obił grabarza, a tak to przez cały feud grał cipkę.

• Reputacja:   2

http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/42621841.jpg

:P

Przemowa The Undertaker'a

Już na sam początek segment związany z jedną z najważniejszych walk. Dali trochę pogadać Taker'owi to na plus. Lesnar wygrywa brawl, ale rzeczywiście nie czuć tych emocji. Już od paru lat takowych nie ma. Albo streak się wypalił, albo ja jako fan... .

Pierwsza walka - Big E Langston vs Alberto Del Rio

Podobało mi się to. Całkiem szybkie tempo, utrzymane przez cały czas. Big E przeważał i przyznam, że jego porażka trochę mnie zaskoczyła.

Głosowanie na przeciwnika Kane'a. Pierwszy raz w tym głosowaniu widzę równe szanse na wygraną (o ile nie jest ustawiane :roll: ).

Kolejne promo Wyatt'ów trzyma poziom. Jak zawsze.

Druga walka - Summer Rae vs Natalya

Summer pokonuje rywalkę. Oglądając TD wiem, że dojdzie (albo już doszło na pobocznej tygodniówce) do kolejnej walki gdzie Rae rozwali do końca nos Natalya'i. Czyżby konflikt z reality show przekładają również na WWE?

Segment z Triple H i Stephanie McMahon

Małżeństwo sobie słodzi i jest pewne swego. Dobre nawiązanie do Fandango, ale nie chce mi się wierzyć, że YES!Mania po prostu się się skończy ot tak. Nie na tym etapie promocji Daniel'a. Również podobało mi się zachowanie Tryplaka - "Wszyscy Hall of Famer'zy to tylko pionki w grze". Zamierza jeszcze raz zgarnąć pas i to mi się podoba, bo brakuje mi HHH jako Heel'a, który lata temu był chyba najlepszym Heel'em w WWE. Orton vs Batista jeszcze na tej gali. Cieszę się z uwagi na główny scenariusz. Dodatkowo brak dyskwalifikacji, więc może się nie wynudzę.

Trzecia walka - The RybAxel & The Real Americans vs Los Matadores & The Usos

Przedsmak tego, co nas czeka na WM'ce tyle, że drużynowo. Całkiem długi pojedynek. Również niezła walka. każdy coś pokazał (może oprócz RybAxel :roll: ). Myślę, że powinni dać radę w niedzielę.

Czwarta walka - Cody Rhodes & Goldust vs Damien Sandow & Fandango

Z takimi rywalami to rodzeństwo nie mogło przegrać. :roll:

The House of Justice

Krótkie, ale dobre promo Shield. Dean znowu kradnie moment.

Piąta walka - Bray Wyatt vs R-TRUTH

"Prawda" wraca na główną tygodniówkę jako przekąska. :twisted:

Cena rzeczywiście nieźle wypadł z tą maską. Fajny pomysł, który urozmaicił nieco widowisko. :grin:

Szósta walka - Naomi vs AJ

Cały roster przeciwko AJ z Vickie na czele. Naomi i Nikki to wciąż są faworytki do zgarnięcia pasa, ale AJ naliczyła już tyle porażek, że powinna wyjść zwycięsko.

Cena nie boi się Wyatt'a i udowodnił to przed chwilą. Jasio zazwyczaj rzuca takie odpowiedzi, ale w tym wypadku popieram.

Reigns wygrywa głosowanie. W sumie nie powinno to dziwić. W ostatnim czasie dostawaliśmy parę Ambrose - Rollins, a Romek stał z boku.

Siódma walka - Roman Reigns vs Kane

Długo to nie trwało. Skoro Reigns wszedł sam można było wyczuć próbę wtargnięcia przez NAO.

The Piper's Pit

Miło się słuchało Piper'a. Wykorzystali segment do brawl'u i powrotu MYSTERIO. Show znowu rozdaje wszystkim po Chokeslam'ie i podkreśla, że na WM'ce... Pewnie nie wygra. :roll:

Ósma walka - Batista vs Randy Orton

Sama walka nie porwała. Przeważał jeden i drugi.

Interwencja Bryan'a to na pewno pozytywna niespodzianka. Natłukł Tryplaka i zdławił jego pewność siebie. Daje do myślenia przed PPV i dobrze, bo widzę że jeszcze nie da się wszystkiego przewidzieć. To chyba dobry znak.

Naprawdę dobre RAW. Sporo się działo i nawet niektóre walki były lepsze niż podejrzewałem.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg