Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pewnie, że nie masz podstaw aby ją chwalić skoro do tej pory zawalczyła tylko raz i to w bardzo krótkiej walce. Daj jej więcej czasu a nie wystawiasz opinię po kilku pojawieniach się.
Komentuję na bieżąco to co widzę, zresztą w sprawie Rowana i Harpera musiałem ugryźć się w język po walce na EC. NXT mnie nie kręci, od początku oglądam tylko dwie główne gale i na ich podstawie wyrabiam sobie opinię. Oczywiście jeśli Emma zrobi coś fajnego to odszczekam te słowa- na dzień dzisiejszy jednak nie wyróżniła się niczym szczególnym. Edytowane przez TakerFanKrk

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Pisanie że Emma jest dobra w ringu według mnie jest głupotą, to niech mi ktoś pokaże mi jej świetną walkę z kimś innymi oprócz Paige albo innych osób z czołówki (Natalya). Nie ma takiej walki, ktoś zasugerował że miała dobrą walkę z Summer Rae to chyba odróżniamy rozumowanie dobrej walki.

Emma w NXT jest super over więc nie widzę dlaczego miałoby być inaczej w głównym rosterze.

W NXT nawet Tyler Breeze jest over z fanami, tam każdy jest over z fanami. No prawie każdy, ok może to tańczenie Emmy się przyjęło ok. Amerykanie to idioci to sobie niech pomachają rękami, tylko że nawet nucenie theme songu Fandango się znudziło. A przez kilka miesięcy miało 1000 razy lepszą reakcję od fanów niż to co robi Emma.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   0

Jednak to zrobili :D Ktoś wyszedł przy theme songu Punka, ale nie był to ani Barrett, ani HHH - tylko Heyman :D Dawno nie widziałem tak dobrego rozpoczęcia RAW, jak cały segment łącznie z Lesnarem i F5. I słychać, że publika zrobi swoje podczas tej nocy...

Usosi zgarnęli chyba reakcję życia. Wieczni pretendenci sięgnęli po tytuły mistrzowskie. A walka była lepsza, niż ich wcześniejsze wyczyny w tym samym składzie.

Fajnie że Cesaro mógł się załapać na spory cheer, ale ta powtórka z zeszłego tygodnia w postaci niemal identycznego finiszu to słaba opcja.

Wyatts vs Shield 2 nie dostarczyło tylu emocji, co poprzednik. Nawet się na moment przebiły chanty "CM Punk". Ale były też dobre momenty. Rollins w końcu nie wytrzymał i sobie poszedł, Reigns jak się rozszaleje to dobrze się to ogląda, Wyattci wygrywają. Widzę Triple Threata na WM.

Emma, Santino, Summer, Fandango... "CM Punk", "We Want Ziggler" - wszystko zgodnie z planem.

Każda kolejna walka Christiana z Sheamusem nie zrobi się coraz ciekawsza(tym bardziej że wynik jest wiecznie taki sam)... "CM Punk", "Colt Cabana" :D Ale "This is awful" to chyba lekka przesada.

Wystawienie div w karcie tej gali to jakby zrobić im krzywdę :/ Publika i tak była łaskawa.

"We are going to hijack RAW!" - o wy cwane bestie :D Bryan zgarnia najlepsze, co Chicago ma do zaprezentowania, a HHH i Stefka zostają zmiażdżeni buczeniem. "Asshole" - "They say it's your turn", lol. Boski segment, który w innym miejscu nie wyszedłby aż tak dobrze.

Ziggler wjechał na arenę razem z Aaronem Paulem. Ludzie się chyba zmęczyli w poprzedzającym segmencie - domagali się Zigga, a jak go dostali, to nie było już aż tak głośno.

Paul Bearer jest w HoF. No i słusznie.

Real Americans dostali drugi segment tej nocy, więc ich program chyba ma znaczenie ;) Cesaro się zbliża do face turnu, czekamy na swing.

Cena jak zwykle ładnie sobie poradził z publiką. Motyw z YESami po usłyszeniu, że Jasiek dziś nie walczy, bezcenny :D

Nie chcą wrzucać Ruseva do ringu aż do WM, ale zapomnieć o nim też by im było źle. Nie wiem, czy nie lepiej nie byłoby go olać po RR i potem do tego wrócić.

Batista w ME pokazał się jak zwykle - mało. Ludzie na trybunach dali radę w tej walce, a w ringu robotę odwalił Bryan. Który na koniec został "pożarty" przez Authority. Ciekawie zakończyli to RAW - Daniel leży nieprzytomny, HHH, Kane i Stefcia górują, a Punka nie było wcale. Będą zwroty za bilety? ;)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Głupotą to jest czepianie się kogoś, że daje dobre walki z przeciwnikami z czołówki. Jakoś nie widzę Cesaro czy Bryana wykręcającego 5-stara w starciu z Khalim czy innym Santino, na ostatnim PPV gromy posypały się na walkę uwielbianej na forum AJ z Cameron... do tanga trzeba dwojga, walcząc z Summer musisz dostosować się do jej poziomu...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Ja się nie dziwie, że ludzie tak szybko wypalają się z wrestlingu w dzisiejszych czasach skoro wszystko, ależ to wszystko musi być zjechane. Sam zaczynam się zastanawiać czy jestem normalny skoro jestem w stanie to oglądać od 18 lat.

Ok, czyli przeanalizujmy fakty - jeśli zadebiutuje jakaś diva w głównym rosterze, z miejsca nie strzeli pipebomba niczym Punk a potem wejdzie do ringu i nie okaże się damską wersją Shawna Michaelsa to znaczy, że nie warto na nią tracić czasu, tak? Emme bookują wujowo obecnie ale to nie znaczy, że ona sama jest zła. Jest ring skillsy są lepsze niż 90% kobiet z głownego rosteru obecnie (prócz AJ i Natki). Nie każda kobieta musi być nową Trish czy Litą, Emma jest młodziutka, będzie się też rozwijać. Dajcie jej czas pokazać co potrafi. A w NXT pokazywała wiele razy, że bardzo wiele.

W NXT nawet Tyler Breeze jest over z fanami,

Breeze jest over bo jego gimmick łatwo kupić a on sam rewelacyjnie się w nim sprawdza, plus WWE daje mu świetną oprawę do tego. No ale mogą go lubić tylko amerykańscy idioci, nie my Polacy, taki dumny narów, nie możemy się sprowadzać do ich poziomu. Ja jestem fanem Tylera, z tego co wiem np Niko też. No cóż, widocznie jesteśmy po prostu tępi i pewnie mamy przodków zza oceanu. Jakoś to przeżyje.

Kcramsib, ale mi nie chodzi o walkę z Summer, ona nie jest tam od walczenia. Tylko dobry zawodnik powinien poprowadzić za rękę swojego rywala w ringu, a Emma tego nie umie. Owszem zrobi zjadliwą walkę, tylko co z tego ? Skoro zrobi to z Paige czy Natalyom a już z Summer to jest straszna walka. Emma nie jest dobra w ringu, nie oszukujmy się.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Straszną walkę to dały niedawno Eva Marie z Alicią Fox - panie tak poszalały, że aż wycięto toto ze Smackdown i widzowie musieli oglądać powtórki z Raw. Starcia Emmy z Summer (dla której jest to de facto drugi poważniejszy feud w głównym rosterze - pierwszy miała z Natalyą) dało się przynajmniej oglądać. A znając poziom tancerki (wiemy, że mistrzynią ona nie jest i nie będzie) można przyjąć, że Emma podciągnęła ją tyle, ile było można.

Cóż, tak jak mnie nikt nie przekona, że bracia Uso zasługują na pasy tt, tak ja nie przekonam hejterów, że Emma umie walczyć... wszystko przed zawodnikami, niech pokażą co potrafią ;P

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Kcramsib, ale mi nie chodzi o walkę z Summer, ona nie jest tam od walczenia. Tylko dobry zawodnik powinien poprowadzić za rękę swojego rywala w ringu, a Emma tego nie umie. Owszem zrobi zjadliwą walkę, tylko co z tego ? Skoro zrobi to z Paige czy Natalyom a już z Summer to jest straszna walka. Emma nie jest dobra w ringu, nie oszukujmy się.

Nie za dużo tego "nie oszukujmy się"? Nie wmawiaj nam cały czas swoich racji. W takim razie ja się będe dalej oszukiwał bo uważam, że Emma nie jest wcale taka zła. Arkao wydaje mi się, że masz zbyt duże oczekiwania co do div. W przypadku pań nie można oceniać walk na podstawie tego czy poprowadzi kogoś za ręke w 5minutowej. Wystarczy popatrzeć na złożoność akcji jakie wykonuje aby powiedzieć, że obecny ringskill Emmy to czołówka WWE.

Wystarczy popatrzeć na złożoność akcji jakie wykonuje aby powiedzieć, że obecny ringskill Emmy to czołówka WWE.

Czołówka WWE ? Nie sądzę, AJ, Natalya, Paige, Naomi, Alicia Fox, Bayley, Tamina każda z nich w ringu jest lepsza od Emmy. Co z tego że Australijka okaże się lepsza od Summer czy sióstr Bella ? Ona w ringu nie jest dobra, pokazała to dzisiejsza walka i jak i wiele innych. Tylko od jej walki na Arrival ludzie chyba zaczęli widzieć w niej nowego Danielsona jeśli chodzi o umiejętności w ringu.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Co z tego że Australijka okaże się lepsza od Summer czy sióstr Bella
Bellasek to nawet nie ma co liczyć. One są chyba najbardziej zielone w ringu jeśli chodzi o obecną dywizję Div (choć może Brie kiedyś pomogą te wspólne treningi z Bryanem).

Jako że Raw mnie zmęczyło, a dywizja kobiet w Dabju to dla mnie szalenie ciekawy temat to dodam swoje trzy grosze - Bellaski nie są zielone (zielona jest Charlotte czy Lana), one całkiem się poprawiły (może jaj nie urywają ale to w końcu kobiety), najgorsza ringowo jest Summer Rae (fakt że Eva Marie jest gorsza to hańba dla kobiety). Emma nie jest zła, oczywiście nie ma szału w ringu, aczkolwiek wyrabia zresztą jest na początku swojej drogi w głównym rosterze - nie ma co się spieszyć.

arkao, nie żebym coś do ciebie miał, ale chciałbym przeczytać twoją autorską opinię - tak jak ostatnio czytam twoje posty to nie widzę niczego oryginalnego (choć przyznam że kolejność/ranking div ci się udał dokładnie tak jak sam bym to zrobił... tylko bym zamienił pierwsze dwa miejsca)

arkao, nie żebym coś do ciebie miał, ale chciałbym przeczytać twoją autorską opinię - tak jak ostatnio czytam twoje posty to nie widzę niczego oryginalnego

Autorską opinie ? Serio ? Nie piszę nic oryginalnego ? To mam teraz być fanem Heatha Slatera i chcieć jego walki na Wrestlemanii ? Skoro kogoś nie trawię, tak jak Emmy to o tym piszę. To jak jestem fanem Bryana to mam przestać mu kibicować bo nie jest to oryginalne ?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

No i NAO straciło pasy. Trzeba się szykować na reign pełen przyśpiewek, tańców samoańskich and stuff. Yay.

Starcie gigantów dobre choć z wiadomych przyczyn nie aż tak oczojebne jak na Eliminaton Chamber. Wyattci zaliczają kolejne zwycięstwo a Tarcza chwieje się w posadach. Szkoda, zwłaszcza w taki sposób (nie było cie kiedy ja chciałem tagować to mam was w dupie, koniec walki). Zawsze mnie rozwalały takie zagrywki w wrestlingu w stylu 6-latków. "Przyjebałeś mi krzesłem w mordę, koniec z naszym teamem" - może przyjebał przez pomyłkę? Może zachowywałeś się jak dupek? O takich rzeczach się rozmawia a nie od razu dup i koniec. Ale o czym to ja...

Seth polatał trochę co było przyjemne dla oka, a Punche Romana niczym Brada Pitta z filmowej Troi dalej bawią. Teraz ciekawa jak potoczą się losy całej trójki po rozstaniu (a może mój mark mode cicho mówi mi, że tylko Seth sobie odejdzie a Ambrose i Roman zostaną 2/3 Tarczy?)

jeśli zadebiutuje jakaś diva w głównym rosterze, z miejsca nie strzeli pipebomba niczym Punk a potem wejdzie do ringu i nie okaże się damską wersją Shawna Michaelsa to znaczy, że nie warto na nią tracić czasu, tak?

Będę szowinistą ale...tak. Dla mnie kobiecy wrestling niech zostanie w Japonii bo jakoś w zachodniej wersji szkoda tracić na niego miejsca (plus 2 pasy). Marzą mi się czasy ( nie tak dawne) gdy kobiety w ringu były tylko valetami i nie traciliśmy czasu na każdej gali na spektakl wątpliwej jakości. Ładne buzie i krągłe kształty kłębią się po ringu, fajnie tylko, że póki nie wykręcają walk na poziomie **** to jakoś spoceni faceci robią tu lepsza robotę. No homo :twisted:

No i trolling Heymana dobry. Ludzie byli widocznie zawiedzeni, aż przyjemnie się patrzyło. Plus pierwszy raz słuchałem przemówienia Lesnara. Wow, czułem się jakbym oglądał jakiś dziwny dubbing. Głosik młodzieńca do ciała olbrzyma.

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Będę szowinistą ale...tak. Dla mnie kobiecy wrestling niech zostanie w Japonii bo jakoś w zachodniej wersji szkoda tracić na niego miejsca (plus 2 pasy). Marzą mi się czasy ( nie tak dawne) gdy kobiety w ringu były tylko valetami i nie traciliśmy czasu na każdej gali na spektakl wątpliwej jakości. Ładne buzie i krągłe kształty kłębią się po ringu, fajnie tylko, że póki nie wykręcają walk na poziomie **** to jakoś spoceni faceci robią tu lepsza robotę.

Ciekawe podejście. Ja też chciałbym mieć pracę, gdzie każde moje kiwnięcie palcem będzie powodować wzrost sumy na moim koncie o kilka milionów. Niestety tak się nie stanie więc staram się myśleć o tym realistycznie.

Plus skąd jesteś taki pewny, że te kobiety nie wykręcą ten **** walki? Skąd pewność, że ciekawy i dobrze poprowadzony feud np AJ z Paige z walką 10-15 minutową nie wykręci ponad 4 gwiazdek? To nie problem zawodniczek, że WWE kompletnie ma gdzieś kobiecy wrestling, nie daje im w ogóle czasu w TV a jak już to jedynie jako Total Divas. Kiedy mieliśmy ostatni feud wśród kobiet?

Nie rozumiem też tego narzekania na zdobycie pasów przez Usosów. Moim zdaniem sobie zasłużyli dobrymi walkami przez prawie cały 2013 roku, plus do tego są chociaż teamem z prawdziwego zdarzenia. Ich run nie potrwa pewnie długo ale fajnie, że trafił się w ogóle - w końcu mogli te pasy dać jakiejś śmiesznej kombinacji jak np Bigshow & Mysterio.

• Reputacja:   405
  • Urządzenie:  Android

Generalnie segment z Paul E`m i Brockiem słaby. Streak to co roku ta sama śpiewka (Jestem lepszy niż ci, którzy próbowali wcześniej), więc nie mam pretensji o wykonanie.

Dla mnie to słabe zagranie. powinni to raczej oprzeć na tym, że Taker nigdy nie wygrał z Lesnarem, a Brock jechał go jak chciał (+ puszczanie filmików z triumfami Bestii - do usrania). Byłoby to logiczne (koleś cisnął Grabarza jak chciał i to czysto, a więc czemu miałby tego nie powtórzyć na WrestleManii?) a w umysłach marków zasiało element niepewności (tym bardziej, że Brock był wówczas heelem i czysto dymał face'owego American Bad Ass'a)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg