Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Vince ty idioto, jak można tak niszczyć i szmacić swoją potencjalną gwiazdę na lata w postaci ADR

Najpierw tak, co do reszty PO CZĘŚCI się zgadzam. Batista jest tu tylko po dobra wypłatę i pożegnalny run z pasem. Ale co do zdanie które zacytowałem... Potencjalną gwiazdę?? Del Rio gwiazdą na lata?? On już jest w takim wieku dla wrestlera, że już mógłby spokojnie iść na emeryturę. Mimo, że w WWE debiutował stosunkowo nie tak dawno, to on już swój czas miał. Wygrał RR, trzymał różne pasy, był już dobrym i złym gościem. Nie trawię go, no nie będę ukrywać. Ale obiektywnie sądzi ktoś, że Alberto będzie topową gwiazdą? Batista wciąga go nosem... Nie ringowo, nie na mikrofonie ale tak jak powiedziałeś: swoją historią i nazwiskiem- a wtedy zgadza się kaska za koszulki sprzedane ludziskom, więc Vince jest zadowolony.

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Vince ty idioto...

...dla mnie to jest mega słabo prezentujący się koleś z facjatą albinosa...

Wolę oglądać tego albinosa niż Daniela Bryana, który wygląda jak skrzat ogrodowy.

:lol:

Brawo chłopaki. Lece po popcorn :D

Najpierw tak, co do reszty PO CZĘŚCI się zgadzam. Batista jest tu tylko po dobra wypłatę i pożegnalny run z pasem. Ale co do zdanie które zacytowałem... Potencjalną gwiazdę?? Del Rio gwiazdą na lata?? On już jest w takim wieku dla wrestlera, że już mógłby spokojnie iść na emeryturę. Mimo, że w WWE debiutował stosunkowo nie tak dawno, to on już swój czas miał. Wygrał RR, trzymał różne pasy, był już dobrym i złym gościem. Nie trawię go, no nie będę ukrywać. Ale obiektywnie sądzi ktoś, że Alberto będzie topową gwiazdą? Batista wciąga go nosem... Nie ringowo, nie na mikrofonie ale tak jak powiedziałeś: swoją historią i nazwiskiem- a wtedy zgadza się kaska za koszulki sprzedane ludziskom, więc Vince jest zadowolony.

1. 37 lat, Del Rio, Emerytura! - stary co ty bierzesz :shock: . Przeca to jest wrestling stary i tu wiek ma takie znaczenie jak nie przymierzająć Alex Riley w WWE (Pozdrawiam Rica Flaira i Takera). Przecież uprawiać wrestling możesz mając nawet 50 lat o ile jesteś w stanie sprzedać historię i kondycyjnie wytrzymać dystans walki. Co ty bredzisz?

2. Piszesz, że Batista go wciąga nosem...stary po wczorajszej akcji to już w ogóle go zmiata z tej ziemi!, wiesz co to promowanie swoich "młodych" wrestlerów i robienie z nich gwiazd. Batista też był kiedyś Leviathanem i wzbudzał politowanie ale go wypormowana na gwiazdę, to samo można zrobić z Del Rio a nie go szmacić, bo takim sposobem znów się nikogo nie wypromuję i za 20 lat na WM 50 Batista wjedzie na rampe na wóżku inwalidzkim i zrobi jakiś squash na czołowym heelu w fedce a ty napisze..." No, ale ten Batista go zmiótł, on ma nazwisko nie to co tamten"! - błędne koło.

3. Piszesz, że miał swój czas : zdobywał tytuły, wygrał RR' itd - to nie sądzisz, że jednak to nie jest przypadek i jest materiałem na czołowego ME który ma dobre skile w ringu i przy mikrofonie? - myślisz, że WWE daje coś za zasługi?

Brawo chłopaki. Lece po popcorn

You're Welcome! :twisted:

Wolę oglądać tego albinosa niż Daniela Bryana, który wygląda jak skrzat ogrodowy.

Ja też. Widzisz nie udało ci się mnie sprowokować. :D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

PH93, schowaj urazy ;) Del Rio jest ulubionym heelem Winca - on nie zginie (Rey mu tapuje po raz kolejny - to jest piekielnie mocny booking), po prostu to nie jest jego Wrestlemania (na innej będzie gwiazdą pierwszego planu).

Co zapamiętasz bardziej?

1. Del Rio wygrywa z Misterio

2. Del Rio dostaje oklep od "tygodniowej atrakcji" - Batisty :)

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

PH

ale to nie miała być prowokacja, tylko chciałem tak ogólnie się odnieść.

Jak brać na poważnie krasnala z brodą ? Toż to większa wersja Hornswoogla :twisted:

Hmm... Cross Armbreaker któremu tapuje kolejny ME na przestrzeni roku ;)

Weż pod uwagę, że obecnie nazwanie Reya Misterio ME jest dość kontrowersyjną sprawą.

1. 37 lat, Del Rio, Emerytura! - stary co ty bierzesz . Przeca to jest wrestling stary i tu wiek ma takie znaczenie jak nie przymierzająć Alex Riley w WWE (Pozdrawiam Rica Flaira i Takera). Przecież uprawiać wrestling możesz mając nawet 50 lat o ile jesteś w stanie sprzedać historię i kondycyjnie wytrzymać dystans walki. Co ty bredzisz?

Ale z drugiej strony nie jest to też młoda gwiazda typu Big E lub członkowie Shield których powinno się promować i szukać drugiego Ceny.

2. Piszesz, że Batista go wciąga nosem...stary po wczorajszej akcji

Powiedz o jakiej akcji Ty mówisz bo nie wiem... co on takiego zrobił? Powerbomb bez przysiadu? No kuuuurde... Jak by HBK miał takie gadki to swego chińskiego kopniaka tez by nie zrobil. Batista tak się ubiera w rzeczywistości, wystarczy poszukać na necie. Też by mi się nie chciało ubierać ciasnych gatek i golić nóg gdybym wiedział, że dziś nie walcze :twisted: może promo Ci się nie podobało? Nie musiało moim zdaniem. Większość faców i Vinca lize tylki widowni i ogłasza, że zna się na mapie bo wiedzą w jakim mieście są. Promo jak promo, to nie Punk...

3. Piszesz, że miał swój czas : zdobywał tytuły, wygrał RR' itd - to nie sądzisz, że jednak to nie jest przypadek

Dla mnie to jest przypadek, bo gdy WWE miało dwa główne pasy, mogli dawać takie szanse byle komu by sprawdzić czy się nadaje do main eventu.

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Wiem, ale dzięki temu ADR jest już pełnoprawnym ME (dostał Main Eventowy program podczas gdy rok temu w tym czasie był mid carderowym mistrzem) - jest perspektywa fajnej przyszłości rosłego Meksykanina

Ale to nawet promo nie było, tylko powiedział chyba 2 zdania.

Więc dlaczego hejt za to ? Batista jest dobry na micu, ale jak miał to pokazać, skoro dali mu tak mało czasu ?

Edytowane przez DeanAmbrose

Powiedz o jakiej akcji Ty mówisz bo nie wiem... co on takiego zrobił? Powerbomb bez przysiadu? No kuuuurde

No to tym bardziej to jest powalone - sam mi dajesz argumenty. Wchodzi, koleś w koszulce Polski i przyciasnych jeansach i bez przysiadu składa czołowego heela. Jak by to powiedział więżięń z "Killera" - "To ma być Del Rio!?...to jest jakaś popierdółka" :twisted:. Właśnie o to chodzi, że on nawet nic nie musiał zrobić (nawet bez przysiadu :twisted: ) a Del Rio lezał jak sparaliżowany i nawet się nie odgryzł.

• Urządzenie:  Windows

Batista is back. Średnio mnie interesował jego powrót, ale samo wejście na arenę powracającej gwiazdy - to zawsze się dobrze ogląda. Tylko te zapowiedzi przybycia po tytuł mistrzowski... Oby to była zmyłka i Del Rio go ściągnął z tej drogi.

Na kickoffie będzie walka BRhodesów z NAO o pasy. Wreszcie jakiś mocny powód do obejrzenia tego.

Big E Langston przegrał? Ile razy ktoś go odliczył? Niespodzianka.

Harper i Rowan idą do RRM, co zostawia miejsce dla Wyatt vs Bryan? Żeby to nie oznaczało braku tego drugiego w najważniejszej walce w niedzielę. Niech Daniel przegra z Brayem, a potem wywali resztę rodzinki z RR i... to wygra.

Fandango szybko poskładał Woodsa. A na Superstars tydzień temu Xavier równie szybko pojechał Claya - gdzie to stawia Brodusa? :D

I znów pojawiła się Emma. Dosyć dziwny jest sposób wprowadzania jej do rosteru. Ile razy będą ją pokazywać na trybunach?

Rozwija się story Punka. NAO pokonane, CM Punk wchodzi pierwszy do RR, co będzie potem? Walka z Kanem na EC PPV?

Promo Royal Rumble Matchu <3

Del Rio dostał Batista Bomba. Pora żeby Alberto go wyrzucił z RRM.

Big Show naśladujący Heymana - nie było tragedii. A w niedzielę zobaczymy F5 na Showie, nie ma innej opcji.

Bad News Barrett nadal istnieje... Ale spadł do segmentu z Divami.

Kolejne promo Royal Rumble Matchu <3

...potem coś jeszcze było, ale nic na tyle ciekawego, by o tym pisać.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Nazywanie Batisty "tygodniową atrakcją" jest trochę nie na miejscu, skoro wiemy, że Dava podpisał z WWE umowę na dwa lata. Nie dziwi więc promowanie jego osoby. To normalne przy powracających postaciach.