Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

O początkowym segmencie nie będę się rozpisywał, bo oprócz krótkiej gadki Showa nie zdarzyło się według mnie nic ciekawego. Stefcia zapowiedziała to co się będzie działo na PPV i właściwie nic więcej się nie działo…

Bryan vs Ambrose To była jednak z tych walk, które mogłyby trwać z godzinę i bym się nie nudził ani przez chwilę. Panowie nie narzucili jakiegoś większego tempa, ale cały czas coś się działo i cały czas mieliśmy dostarczane emocje. A wygrana Bryana tylko potwierdza że w niedzielę będzie bardzo ciekawie, bo Daniel jest w pełni gotowy żeby wygrać z Ortonem.

Płomienna przemowa Punka zawsze w cenie. Pogroził palcem swoim rywalom, czyli Rybackowi i Paulowi. Ciekawe czy w klatce da sobie radę tak samo jak za mikrofonem. Mam nadzieję że tak.

Santino vs Slater Jak widzę takie walki to się wcale nie dziwię pustkom w górnych sektorach hali. Bo takie coś to normalnie mnie obraża i policzkuje. Nie dość że marnują mój czas takim czymś to jeszcze resztki Elvisa przewracają się w grobie widząc Khaliego i Karła przebranych za niego. Ile trzeba wypić żeby takie coś wymyślić? Przecież to podchodzi pod TV5, czyli telewizję dostosowaną dla przedszkolaków. Mniej więcej takie postacie jak Santino w podobnej humorystyce uczą dzieci angielskiego co rano na Disney Channel… Masakra…

Ziggler vs Orton Z pewnością Orton dał dzisiaj gorszą walkę niż Bryan, przynajmniej jeśli chodzi o jakość. Tez wygrał, ale według mnie nie zaprezentował się wystarczająco dobrze żeby móc go stawiać w roli murowanego faworyta na PPV. Dolph sprawił mu trochę problemów, a Bryan sprawi mu ich o wiele więcej. I jestem pewny że to właśnie Orton będzie przyczyna denerwujących przestojów w niedzielnym starciu…

Bellaski vs Aj & Tamina Sylikonowa siostra Bella wróciła do ringu żeby dostać oklep. Bo to jej siostra była tą, która dzielnie walczyła, a Nikkie szybko poległa i poszła się zmienić. Cóż, wielu facetów chciałoby być Taminą. Bo ona przy rzucaniu rywalkami może sobie podotykać je tam gdzie wielu facetów by chciało :D A może ona też jest mężczyzną?:D

Awesome Boom vs Harper & Rowan Według mnie strasznie mdła była ta walka. Toczona przez Wyatt’ów na taką samą modłę jak zawsze wydawała się nudna. Może trochę ciekawiej robiło się jak wszedł Kofi, ale i tak nie jestem zadowolony. Jak dalej Harper i Rowan będą walczyć tak samo to w końcu zacznę ich przewijać…

Punk & Langston vs Ryback & Axel Ta walka jest o wiele lepsza dla biznesu niż solowa walka którą mieliśmy pierwotnie zapowiedzianą. Przyznam że team Punka z wielkim Big E bardzo mi się podoba i chętnie bym ich częściej oglądał. Ogólnie Langston jako face wygląda na takiego, który ma więcej energii niż w czasach kiedy był tym złym. Taka walka jest świetną podbudową przed PPV i jeszcze bardziej przekonuje mnie żeby siedzieć po nocy i zacząć przyszły poniedziałek z wrestlingiem.

Real Americans vs TOF Tons of słonina pokonani. Prawidłowo. We the People!

Shield vs Usos Fajna walka, ale zbyt dużo uwagi było skupionej na mistrzach. A w ringu działo się sporo. Jak zawsze Usos pokazali się z dobrej strony. Ciekawe czy w piątek dostaniemy kolejną walkę o pretendenta czy na PPV będzie dwóch pretendentów?

28054889252fa02dfba372.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jak to co? Oprócz pokazania, że jest przyjacielem Bryana (i że może pojawić się na PPV), oddalił "gimmick" płaczącego giganta i pokazał, że jest wielkim motherfuckerem z Tirem :D Mnie się to podobało, ale może to tylko moja sympatia do Showa?

Jak widzę, że ktoś wjeżdża czymś takim na arenę, to spodziewam się czegoś więcej. Jak np. z Beer Truckiem. A tu... Ot, wjechał i tyle. Równie dobrze mógłby przyjechać Ferrari. Albo normalnie wejść. Dobra, to ostatnie to lekka przesada - powinien coś trzymać w łapach. Jakby zamiast tirem wparował na nogach, ale z maczetami/młotem/bokserskimi rękawicami i po drodze rozwalał tym wszystko, to by mi się bardziej spodobało. Wtedy by mi pokazał, "że jest wielkim motherfuckerem" :D

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

raw obejrzane więc po kolei.

big show dał dobry speech. :smile:

walka numer 1: w skrócie dobra nawet bardzo. 8.5/10

przemowa punka o walce w klatce. sama walka zapowiada się ciekawie. trudno przewidzieć zwycięzce. jestem za punkiem.

"walka" numer 2. dno i kilometr mułu. elvis zapewne przewracał się w grobie.

brak oceny/10

walka numer 3. który to już raz?? ale przynajmniej kolejna ich walka do obejrzenia. 5/10

walka numer 4. ja przepraszam ale z jakiej paki a.j przegrywa z bellaską??

choć na ppv a.j NA PEWNO obroni pas. choć jak brie da komu trzeba to niestety pas zdobędzie. tak czy tak a.j wyjdzie z hiac ppv jako mistrzyni.

co do walki. cytat brie"reverse??" wypowiedziane po 2 dropkicku.

walka 2/10

"punk zamiast myśleć o divach, myśli o tym co zrobi paulowi heymanowi" epickie.

choć punk zapewne nie myśli o divach, a o divie, i to konkretnej :grin:

ps. pozdro dla @MissApril

filmik o bryanie nawet niezły.

walka numer 5. typowa walka aby pognębić miza po walce, delikatnie sprać mu mózg i dać wygraną rodzince wyatta. ocena walki 2/10

walka numer 6. aby face'owie wygrali i aby podbudować big e jako face'a któremu powinni dać gimmick jak z nxt. tam ludzie go kupowali i była gitara. ocena walki 5/10

walka numer 7. giant swing i wygrana amerykanów. to wszystko 2/10

filmik o cenie. czyli jak próbować przywrócić pop u ceny.

nie ja jedyny mam dosyć ceny, choć ten jeszcze nie powrócił.

czy powróci?? sam nie wiem, z drugiej strony wwe takim ruchem chce aby ludzie kupili ppv dla jednego ceny.

cena wraca na ppv?? fajnie!! wykupmy to ppv. i tak na konto wujka vinca leci kolejne 30 ileś tam dolarów. a tak pomnożyć to razy x, to się uzbiera niezła sumka.

main event. całkiem niezła walka. godna polecenia. końcówka tylko podgrzewa atmosfere przed walką o pasy tag teamów. co prawda pewnie bracia rhodes obronią pasy, ale sama walka (o ile ct czegoś nie spier...) powinna być bardzo dobra. szkoda tylko że to nie będzie hell in a cell match ale to tylko marzenia.

ocena walki: 7/10

i podpisanie kontraktu.

hbk chyba jednak wydyma bryana bez wazeliny i orton będzie mistrzem.

nie wiem czemu ale mam dziwne wrażenie że pod koniec feudu o władzę w wwe, bryan przejdzie heel turn. nie wiem czemu ale mam takie wrażenie. taki niespodziewany turn znikąd.

samo raw bardzo dobre, jak każde miało słabe momenty(patrz walka pajaców), ale podgrzewa atmosfere przed ppv. czekamy na smackdown i samo ppv, które jak zwykle obejrzę live (chyba że znowu sobie coś połamie/ rozchoruję się i zasnę jak na bound for glory)

Now! This is it! Now is the time to choose!

Die and be free of pain, or live and fight your sorrow!

Now is the time to shape your stories! Your fate is in your hands!

http://www.youtube.com/watch?v=lOLkOMNKT7k

214698959352680d8107c4b.jpg

• Reputacja:   2

Segment z Triple H, Stephanie McMahon i Big Show'em

Nie obeszły się bez echa wydarzenia ze Smack'a. Show w końcu powiedział to miał powiedzieć. Oby to był koniec płaczka. Bałem się, że Stephanie nic nie powie i będzie tak chodziło w kółko, ale na szczęście pokazała, że jest bardziej wredna od męża. Hunter mówiąc nam o szacunku i zaufaniu wobec HBK spoiler'uje nam, że wynik pojedyneku na PPV będzie zależał od tej osoby. Tylko w którą stronę? :twisted:

Pierwsza walka - Daniel Bryan vs Dean Ambrose

Trwa budowanie Bryan'a. Dobra walka, ale wynik nie zaskakuje.

Przemowa CM Punk'a

Brooks znowu wypada dobrze. Ponownie odgrażał się rywalom, ale nie mam tu, co zbytnio pisać. Tym bardziej narzekać. :)

Segment z HBK i parą szefów. Zapachniało mi to przez moment, jakby Michaels tęsknił za face'owym Hunter'em.

Druga walka - Heath Slater vs Santino Marella

Czy my naprawdę musimy to oglądać? :cry:

Czekaj... Przecież mogę przewinąć. :spoko:

Trzecia walka - Dolph Ziggler vs Randy Orton

Dolph wciąż jobb'uje. Szkoda takiego zawodnika.

Czwarta walka - AJ & Tamina vs The Bella Twins

Nikki wraca do ringu. Nie podoba mi się to, że AJ wychodzi teraz na taką, która nic nie umie i wszystko robi jej ochroniarz. Nikki wróciła, dobra niech wygrają, ale błagam... .

Heyman błyskawicznie stracił humorek. Co raz bardziej czuję porażkę CM'a w klatce. Big E dopełnia Face turn. Jeśli przegra z Axel'em będę zaskoczony.

Piąta walka - Luke Harper & Eric Rowan vs The Miz & Kofi Kingston

Wyatt...ekhm... Harper wygrywa. :P

Sytuacja po walce śmierdzi mi Kickoff'em HiaC.

Szósta walka - Big E Langston vs Curtis Axel

Przez myśl przeszło mi, że Langston sobie poradzi z dwoma, potem, że znowu oberwie przez Heyman'a, ale Vickie i TT, czyli najprostszego rozwiązania nie... .

Siódma walka - Curtis Axel & Ryback vs Big E Langston & CM Punk

Wygrana tych drugich wiadoma z góry. E pin'uje, a CM goni Paul'a.

Charyzmy Truth'owi nie można odmówić. Zrobienie z niego pozytywnego psychola to jeden z najlepszyhh kroków jakie WWE podjęło. Szkoda, że typek tyle lat siedzi na niższej półce. :/

Ósma walka - Tons of Funk vs The Real Americans

Americans musieli wygrać i zmierzamy do ich bezpośredniej konfrontacji na PPV z matadorami. Obawiam się, że wynik jest jednak z góry przesądzony.

Dziewiąta walka - Seth Rollins & Roman Reigns vs The Usos

PPV nie ominie Usos i mamy Triple Threat. Skład pozwala na świetny pojedynek. Oby nie odebrali pasów braciom.

Podpisanie kontraktu odnośnie walki o pas WWE

HBK broni Bryan'a. Wyczułem w poprzednim segmencie, że Shawn nie za bardzo lubi zmiany osobowości swojego kumpla. Jeśli ktoś miałby tutaj pomóc Orton'owi to wygląda na Michaels'a, ale możliwe również, że Show. Niedawno był Heel'em, ale być może będzie chciał się wkupić w łaski HHH i odzyskać pracę.

Średnie RAW.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Uwaga

http://www.pwpix.net/superstars/s/sheamusoshaunessy/photo-gallery/gallery1/001.jpg

Wszystko wskazuję na to, że Sheamus wróci w nowym gimmicku...albinosa!

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   405

Pewnie jeszcze bardziej dowcipny, bardziej szarmancki i bardziej bajerancki wobec lasek :D I jak tu nie oczekiwać na ten wielki powrót? :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie chodzi o zęby, ale wygląda teraz jak taki szczurek... ;f

-Raven-, i jak tu zrobić z niego heela. D:

• Reputacja:   13
  • Styl:  Attitude

PH93, do lutego zdąży zapuścić nową brodę ;)

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

ChatGPT Image 16 cze 2025, 23_09_54.png

Sheamus wygląda jeszcze gorzej niż wcześniej, gdy miał brodę to nawet było spoko powiem że pasowała do niego. Teraz jakoś tak dziwnie wygląda, ale zawsze tak jest gdy ktoś nagle się obetnie. Za pewne jednak za nim wróci broda zdąży mu odrosnąć więc nie ma problemu. Chodź bez tej brody serio ciężko z niego zrobić heela bo wygląda na super miłego gościa.

No i tyle jeśli chodzi o nowego WHC Damiena Sandowa... w takich chwilach mam serdecznie dość WWE :evil:

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

RAW całkiem ciekawe , a co najlepsze lekko zaskakujące

1 Cena o dziwo broniący tytułu

2 Real Americans zwycięzcami w walce z Mistrzami TT

3 Kane ściągający maskę

4 Wyatt Family atakujace wpierw Bryana a później Punka, pytanie co to ma oznaczać.

Jedno niezrozumiałe dla mnie było tylko to , że Big Show wyszedł przy swoim theme

a nie wyszedł VInce in nie uwiarygodnił tego decyzją o zatrudnieniu na powrót Showa.

RAW oceniam bardzo pozytywnie.

• Reputacja:   1

Ej, stęskniłem się chyba za Jasiem. Promo jak zawsze na wysokim poziomie, choć jak zazwyczaj mało wymyślne. Znów luźno, znów pierdział na słodko, niepotrzebnie w kierunku Del Rio. Sandow wydawał się właściwym człowiekiem, na właściwym miejscu. Kto inny miałby powiedzieć mistrzowi, że to niemożliwe by triceps tak szybko wyzdrowiał, jak nie intelektualny zbawca? Rise Above This! No i zrobił to znowu nasz Cenaminator. Jestem ciekaw, czy Damien utonie bez walizki, czy może utrzymają go na szczycie na jakiś czas. Tą walką na to zasłużył. Publika dawno nie jadła wrestlerom z ręki w openerze. Sporo wiarygodnych near-falli, to klucz do sukcesu.

Zagrali na naszych emocjach z HBKem i Bryanem. Kontynuują dobrą robotę. Kopnięcie za przyjaciela, to wymówka, której się spodziewałem, ale już ciemnej strony Shawna niekoniecznie - przynajmniej nie tak szybko. Mówi się, że Michaels ma stanąć w ringu. Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze zobaczymy go ze swoim podopiecznym.

Drogi Wyatta i Kane'a, chyba rozeszły się na dobre. WWE ma inne plany. Kane idzie w stronę korporacji, Bray atakuje Main Eventerów. Ten pierwszy będzie pierwszą przeszkodzą dla powracającego giganta - oddzielającą go od Ortona - a ten drugi - choć awans zaliczył gigantyczny (jeszcze Miza nie poskładał) - nie ma szans na przetrwanie z wysoko notowanymi rywalami. Czyżby Szatan, który kazał tak się zachować Bray'owi, miał duży nos i nosił garnitur?

Real Americans pokonują Rhodesów? Mogli przegrać z Los Matadores, ale ma to drugorzędne znaczenie. Teraz są pretendentami do pasów. I wilk syty i owca cała.

Orton biednie wyszedł w swojej celebracji, kiepsko podsumowując bardzo udaną tygodniowke. Hell in a Cell zakończyło storyline'y. Zostało potraktowane trochę jak WrestleMania, przez co to RAW miało praktycznie czystą kartę. Nowe zapisy napawają optymizmem. Od czasu do czasu musimy dostać nową butle z tlenem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Superman vs Jobberman tak w skrócie można określić pojedynek zakończony nieudanym cashingiem Sandowa. Ani mnie to ziębi ani grzeje ale byłem za tym aby Sandowowi dać szansę tym bardziej, że do tej pory nie miał okazji wykazać się niczym szczególnym. Tak naprawdę szanse na wykorzystanie walizki były tylko na początku. Im bardziej pojedynek szedł do przodu a John Cena był kontuzjowany (oprócz ręki doszło także kolano) to paradoksalnie szanse Damiena malały. Szkoda, że to Damien posłużył za promocję Ceny, który wyszedł na jeszcze bardziej niepokonaną osobę a nie odwrotnie. Niestety najlepsza walka w karierze Sandowa to highlight jego dotychczasowej kariery.

Michaels wybuczany? Myślałem, że on jest jedną z tych osób (podobnie jak Taker), która nie ważne co zrobi to i tak zbierze cheer. Po wczorajszym HIAC można było się spodziewać takiej a nie innej wymówki Michaelsa ale ja tego nie kupiłem. Było to takie płytki, poszli po najmniejszej linii oporu. Wszystko wskazuje na kontynuację historii tylko w jaki sposób? Na chwile obecną nie wierze, że HBK stanie po raz kolejny w ringu.

Newsy mówią o kolejnej walce Wyatta z Kanem a to ma się nijak do wydarzeń z Raw. Wygląda to tak jakby ich drogi na jakiś czas się rozeszły a sam Kane poddany praniu mózgu stanie się kimś w rodzaju ochroniarza Stephanie.

Pozostając w temacie Wyattów, zastanawiają mnie te ataki na Punka i Bryana i kim jest ten "devil" wspominany przez Braya. Napewno nie są to puste słowa wypowiadane przez fanatyke. Za tym musi stać ktoś wyżej postawiony. HHH? Na przekór newsom, powiem, że Ja mam dziwne przeczucie, że za tym wszystkim może jednak stać Vince. Do całego story nie pasuje mi tutaj jedynie postać Punka.

Nie wierzyłem, że Real Americans są w stanie pokonac mistrzów, tym bardziej, że nie było żadnych wejściówek a walka została pokazana już w trakcie. Mam nadzieję, że oficjele przejrzeli na oczy i widzą, że Amerykanie mają potencjał. Liczę na większy push a nie tylko traktowanie ich jako zapychacza dla obecnych mistrzów.

Logic Fail. Zwolniony Big Show po raz kolejny dostaje swoj theme song. Po ostatnim segmencie tak naprawdę na dwoje babka wróżyła. Orton nie ma realnego zagrożenia i mogę pójść w kierunku Ortona tylko co wtedy z HHH? Chcąc czy nie chcąc do spotkania Big Showa z Nochalem w końcu będzie musiało dojść.

3 Kane ściągający maskę

4 Wyatt Family atakujace wpierw Bryana a później Punka, pytanie co to ma oznaczać.

Oba punkty, w moim rozumowaniu podpinam pod jedno wydarzenie. Właśnie widzimy budowanie się teamu na SS.

Cena zdobył WHC i zaczyna Monday Night Raw... W sumie to jakiś pozytyw, bo dawno nie było takiej sytuacji gdy mistrz WHC rozpoczynał poniedziałkową tygodniówkę (dobra to tyle pochwał dla Johna :lol: ). To co się stało później sprawiło, że jestem tak wkur***ny jak nigdy :x . Ladies and Gentelman John Cena and his golden shovel returning! Cena stał się drugim Triple H'em który grzebie kolejne kariery. Po jaką cholerę Sandow tak jobbował aby nie zrealizować walizki?! Po co ten cały storyline z walizką pomiędzy Sandowem a Codym? Brawo Cena w tym roku po Rybacku, pogrzebał Sandowa. F*CK CENA! Za kogo oni go kreują?! To nie jest już nawet terminatorzenie.

Swoją drogą DDW ma jednak coś wspólnego z WWE: mają w dupie fanów wrestlingu! Bo jak można to inaczej nazwać kiedy 2 miesiące temu Cena był wybuczany na każdej gali, większość cieszyła się z jego przerwy a tu po powrocie dostaje pas z niczego i do tego jeszcze niszczy karierę gościa, który miał szansę się choć na chwilę wypromować.

Dean Ambrose vs Big E Langston o US Title - Dobre tempo od samego początku, spodziewałem się, że ta walka nie potrwa długo. No i tak się stało. Wmieszanie się reszty Shield i DQ. Holla Holla, a nie to nie Teddy Long to Brad Maddox :lol: No i mamy Tag Team match!

The Shield vs The Usos & Big E Langston - Walka troszkę dłuższa niż poprzednia, nic specjalnego. Double spear Reignsa genialny i mamy zwycięstwo The Shield.

Dalej reklamują Total Divas... czy ktoś to jeszcze ogląda?

No i czas na wytłumaczenia Shawna. A więc jednak na razie wytłumaczenie w stylu "On jest moim przyjacielem więc zrobiłem to co zrobiłem". Swoją drogą HBK chyba już ma nowy przydomek Mr Screwjob :lol: . Gdy Bryan założył Yes Lock na HBK'u zamarkowałem jak nigdy.

WTF Wyatt Family vs Daniel Bryan?! Proszę tylko nie to. Bray to jeszcze nie ta półka. Mam nadzieję, że to tylko segment związany z tym, że Triple H kazał Wyattom zaatakować Daniela za to co zrobił HBK'owi.

WHAT?! Ile do cholery będzie walk 3MB vs Los Matadores?! Szkoda na to czasu.

Proszę skończcie już z tym Bellaskami. Mam nadzieję, że po tym jak Nicki odklepała to już koniec i czas na inną divę. Może Paige?! Nie to raczej niemożliwe ale pomarzyć można :)

Miz vs Kane - W sumie nie ma o czym tu pisać. Kane wygrywa i wyzywa Stephanie Mcmahon? What?! Kane w korporacji?! Tego to już za wiele. Chcieliśmy zmanipulowanego potwora w Wyatt Family a mamy go w korporacji i do tego jeszcze ściąga maskę. Really? To po to Bray czekał na Kane'a aby po jego powrocie nie kontynuować ich feudu? Bezsens.

It's clobbering time! Czas na CM Punka i walkę z Rybackiem. Proszę tylko nie w tables matchu, bo tu mi się Ryback już przejadł :D. Uff na szczęście Street fight. Mimo to Ryback dalej bawi się stołami... Czy tylko mi się zdaję, że ta kilku minutowa walka była ciekawsza niż z HIAC? Przynajmniej nie zdążyłem na niej zasnąć :) Zaraz zaraz Wyatt Family? Czyżby przejęli oni rolę The Shield i atakują face'ów kiedy im się to spodoba? Bo nawet jeżeli Wyatt Family byliby w korporacji (co jest trochę trudne do wyobrażenia) to przecież Punk nie był w ten storyline powiązany.

Real Americans vs Cody Rhodes & Goldust - Chwila moment, to RA mogli przegrać z Matadorami, a na następny dzień pokonują mistrzów Tag Team? Oczywiście się cieszę z tego, że RA w końcu wygrywają ale gdzie tu jakaś logika? Jeżeli dostaniemy taki skład na Survivor Series to już się nie mogę doczekać tej walki.

Summer Rae vs Natalya - who cares?

Czas na ostatni segment. Czy mi się zdaję czy ja już to kiedyś widziałem? No tak w sumie początek identyczny jak z koronacji Ortona w którymś odcinku sierpniowym. Dopiero po przyjściu "Stone Cold" Big Showa :lol: segment znacznie się ożywił. No i znowu ważniejszy jest Triple H i jego feud z Big Showem niż sytuacja wokół pasa WWE. W zasadzie to nie wiemy kto może być teraz przeciwnikiem Ortona. No chyba, że wciągną go do teamu korporacji na SS tylko co to by była za gala PPV bez walki o najważniejszy pas federacji?