Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wiem na ile wrestle-cwaniacy daliby się wkręcić oglądając RAW. Bo ja np. po prostu w newsach wyczytałem, że coś takiego miało miejsce, a programu do tej pory nie oglądałem. Musiałem oprzeć się na tych filmikach, które wrzucił Vercyn. Ale potwierdzam - WWE wymyśliło coś naprawdę fajnego.

14453752125651e0a536c69.jpg

Moim zdaniem Punk musiałby być ślepcem, by nie zauważyć kto to uderzył. Przecież ten koleś machał łapą przed nim, a Punk wykonał obrotówkę za siebie, więc albo ten za nim coś zrobił, czego akurat kamery nie pokazały, albo rzeczywiście jest to work. Bottom line jest taki, że dla mnie to dobry ruch: też nie podoba mi się, że heel w wrestlingu coraz mniej znaczy (głównie dzięki WWE, ale mniejsza) i taki cios może pokazać ludziom na widowni, że z bad guyem lepiej rzeczywiście nie zaczynać.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

W końcu coś robią z publiką! Czy to umyślnie czy nie, ale jednak. Dla mnie od dawna taka sytuacja jest niekomfortowa do oglądania a apogeum osiągnęła przy przekrzykiwaniu się z odległości 10cm Bryana z fanem. Mogą na heelów buczeć, obrażać czy skandować jakieś inne rzeczy, ale do pewnego momentu. Trzeba im pokazać, że nie są nietykalni.

Co do Raw to było nawet ciekawe, szału nie było, ale tragedii też nie. Mogli sobie podarować Cenę w ostatnim segmencie, bo to tylko zabiło momentum. Chłopak powinien leczyć się w domu a nie wrzucać do ringu Punka. Dobrze chociaż, że Punk zaczął spierdalać z ringu przy większej ilości luda, bo przy 3 vs 1 jakoś mniej drastycznie to wyglądało.

Ja tylko powiem 1 rzecz , liczę ze ratingi beda nadal niskie , a nawet spadać dalej ;) spytacie czemu ? to proste , moze w koncu dostaniemy cos ostrzejszego niż te PG .

Co do raw oglądałem jedynie segementy z punkiem i main event , bo chyba tylko to godne uwagi .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Po przeczytaniu niektórych postów. Stwierdziłem, że muszę wziąć sprawy w swoje ręce.

Ta historia na końcu RAW ma 3 bohaterów.

1. CM Punk

2. Biała bluza

3. Czarna koszulka

Na zdjęciach zaznaczam na biało elementy związane z panem Biała bluza natomiast na czerwono żeby lepiej było widać elementy związane z panem Czarna koszulka. I będę używał skrótów "BB" i "CK".

http://i49.tinypic.com/33di9eq.jpg

Na tym zdjęciu przedstawiam bohaterów całego zamieszania.

1. BB

2. CK

Jak możemy zobaczyć pan BB jest bardzo odważnym mężczyzną ponieważ pokazuje Punkowi środkowy palec w tył jego głowy.

http://i45.tinypic.com/1iogvs.jpg

To zdjęcie jest przed uderzeniem Punka w tył głowy.

1A. Prawa ręka CK

1B. Lewa ręka CK

2. Dłoń BB

Tu trzeba zwrócić uwagę na kilka rzeczy. Po pierwsze, pana CK kompletnie nie interesuje Punk. Jego interesuje to, że właśnie teraz jest w TV. On za kilka "klatek" zacznie zakładać swoje okulary przeciwsłoneczne bo chce wyglądać "COOL" przed kamerami. A pana BB interesuje tylko atak na Punka. To jest bardzo ważne później.

http://i46.tinypic.com/11alw6c.jpg

To jest moment uderzenia przez BB, Punka w tył głowy.

1A.Prawa dłoń CK

1B.Lewa dłoń CK

1C.Przedramię i łokieć CK

2A.Dłoń BB która uderza Punka w tył głowy

2B.łokieć BB

Tu zaczyna się to o czym pisałem w poprzednim zdjęciu, CK właśnie w tym momencie otwiera swoje okulary żeby je założyć. A BB atakuje "męsko" Punka w tył głowy.

http://i50.tinypic.com/2lt5ax1.jpg

Tu dałem tylko taki mały fragment, bo to jest dwie klatki po tym jak BB uderzył Punka i teraz zabiera swoją rękę do tyłu. I cały czas widać jak CK mocuje się ze swoimi okularami.

http://i46.tinypic.com/24nfxxi.jpg

Kolejny ważny moment. Pamiętajcie, że CK interesował tylko występ w TV natomiast BB interesował Punk i teraz po tym jak uderzył go w tył głowy i widzi, że Punk zaczyna się obracać, koleś cały czas patrzy na Punka żeby zobaczyć co on zrobi. A pan CK twardo jeszcze walczy z okularami.

http://i48.tinypic.com/35i3kv8.jpg

Ostatni fragment przed uderzeniem pana CK.

Zwróćcie uwagę na CK, na jego wyraz twarzy. Jest tak niesamowicie skupiony tylko na tym żeby dobrze wypaść przed TV. I w ogóle nie zwraca uwagi na Punka. Pod jego prawym łokciem możecie zobaczyć fragment bluzy BB. Który ukrywa się w tym momencie za CK.

Podsumowanie.

To nie był żaden work. Tylko "męskie" zagranie jednego z fanów który sprowokował uderzeniem Punka w tył głowy. A, że niestety Punk niema oczu z tyłu głowy to nie widzi BB który go uderzył i wali na oślep w pierwszego który za nim stoi. No i akurat wypadło na CK.

Czyja to wina ?? WWE i Ochrony.

Kiedy Punk wygrywał pas podczas MitB, był facem dla publiczności a heelem dla WWE. Teraz WWE chce odwrócić role i Punk jako heel nie może biegać wśród ludzi. Bo właśnie przez to, że Hamburgery myślą, że skoro Punk jest heelem i ich obraża to można go popychać, to tak się to skończyło. Ale największą odpowiedzialność ponoszą ochroniarze. Bo Punk od momentu przeskoczenia barierki przepychał się z publicznością. Więc to było ich zadanie żeby jak najszybciej się tam znaleźć żeby zakończyć takie przepychanki. Tego nie zrobili i mamy taką o to sytuacje.

• Reputacja:   289
  • Urządzenie:  Windows

Podsumowanie.

To nie był żaden work. Tylko "męskie" zagranie jednego z fanów który sprowokował uderzeniem Punka w tył głowy. A, że niestety Punk niema oczu z tyłu głowy to nie widzi BB który go uderzył i wali na oślep w pierwszego który za nim stoi. No i akurat wypadło na CK.

Mi to jednak dalej wygląda na work. Tym bardziej, że najpierw Punk odwinął fanowi na spontanie, obracając się, a później dołożył mu jeszcze na dobitkę. Gdyby go faktycznie poniosło, to pewnie odpuściłby sobie po tym pierwszym razie, podczas obrotu. Poza tym - Punker od samego początku zachowywał się arogancko i agresywnie wśród fanów, bo chyba z 2 razy odpychał tych, którzy usiłowali go dotknąć (zgodnie z własnym gimmickiem), a więc "cep dla fana" mógł być tego (work) kontynuacją.

Ale potwierdzam - WWE wymyśliło coś naprawdę fajnego.

Z jednej strony - tak, ale z drugiej... Taki angle oznacza koniec runu Brooksa z pasem, bo WWE będąc pro-kids, będzie kierowało tą historią tak, żeby "Agresywny Osiłek Bijący Fanów" Punk - poniósł zasłużoną karę za swoje czyny i stracił finalnie pas (zbrodnia i kara), zapewne na rzecz Standardowego Obrońcy Fanów - Janusza C. Jeżeli to work, to nie ma bata, aby za to Brooks nie stracił pasa, bo WWE pokazało by w ten sposób, że można bezkarnie poniewierać innymi, co gryzie się z ich programem "Nie Bądź Bullym". Jeżeli to jednak nie był work, to Brooks straci tytuł jeszcze szybciej. Tak czy siak, run CM'a zbliża się ku końcowi.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Szacun dla Alerta! Widać, że jak się za coś zabierasz to do końca. Jeżeli jeszcze użytkownicy na forum będą mieli problemy to "detektyw" Alert im zaradzi :D

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

CM Punk jest jedynym powodem dla którego oglądam WWE. Brooks jest u Vince'a wysoko postawiony, więc jeżeli jest świadomy tego, że w momencie zakończenia runu Punkera ratingi spadną jeszcze niżej to nie zrobi tego.

Poza tym, podejrzewam że gdyby Punka faktycznie poniosło, to WWE by się kajało w pas i na klęczkach przepraszało za zachowanie swojego pracownika, a nie waliło olewczy art na stronie, że ochrona nie dopełniła obowiązków, a Brooks był prowokowany przez fanów (tak jakby zamiast przepraszać - usprawiedliwiali zachowanie CM'a... C'mon! Nawet gdyby jakiś fan wetknął Brooksowi palec do dupy, to WWE oczekiwałoby po Brooksie opanowania a nie samosądów na antenie TV), a sam Punk pewnie by fanowi z biegu proponował weekend u siebie w domu, z wiktem i opierunkiem oraz bzykaniem Lity (żeby tylko załagodzić sprawę i nie stracić pracy), a nie lakonicznie walił teksty, że cała sytuacja ssała i był to nieszczęśliwy incydent, a przeprasza za to, że trafił nie tego fana co go prowokował (bo taki był kontekst jego wypowiedzi - że żałuje że trafił nie tego co trzeba, a nie że zachował się nieprofesjonalnie). Dla mnie cały czas trąci to workiem...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

To Raw było wreszcie jakieś !... niech świadczy o tym choćby fakt, że w newralgicznych momentach gali kamera się trzęsła - ostatni raz taka sytuacja miała miejsce o ile mnie pamięć nie myli również w Sacramento lub w Miami dzień po WM 28.

Pojawił się Vince i od razu poziom tygodniówki skoczył do góry. Oczywiście fakt pojawienia się Chairmana WWE zjebało ( nie wymagajmy cudów) bo na prawdę lepiej jakby pojawił się on z zaskoczenia w ringu (jasne nie jest to jakieś wielkie Halo - ale zawsze coś przy tej mizerii) niż zaraz po wygłupach dwóch wrestlerów którzy królują w rankingu " Nie mam na ciebie pomysłu bracie". Sama wymiana zdań na Lini Vince vs Punk dobra choć walkę zrobioną jak na mój gust z dupy, przeteatralnie zrobiono ten myk z plaskaczem Brooksa. Skoro mamy 3 h to oczywiste jest, że dostaniemy segemntów jak i walk z dupy - jednak wyjątkowo tutaj tylko z dupy było bynajmniej dla mnie spotkanie Kinga...Larrego z The Mizem (człowiekiem który nie ustępuje R-Truthowi i Brodusowo w wymienionym przeze mnie rankingu). Finał turnieju o pasy przewidywalny ale to i dobrze bo jeśli dostalibyśmy kogoś innego do walki o pretendenta to była by to parodia...

ME jak najbardziej mnie rozruszał, jak na warunki WWE (mimo braku jakieś przesadnej agresji) dało sie kupić niechęć Philla do Vince i na odwrót. Dla mnie jednak końcówkę nie skradł Punk obijający fanatyka, lecz Ry-Back ! - to, że go kupuje jest juz dla mnie normalne , ale w jaki sposób - zamarkowałem niesamowicie i na prawdę chapeau bas dla Vince bo jak na moje oko stworzył on już potencjalnego następce Ceny...niestety nie jest to Punk.

PS: Nie czytałem postów wyżej, ale jak dla mnie to Vince i WWE już zaklepało walkę SCSA vs Punk w New Jersey ( za dużo wspominania o Austinie, nawet jak nie trzeba, a po za tym wiele z tych przyrównań Punka do 3:16 spokojnie można wkleić do proma w czasie RtWM_)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   2

Widzę, że o akcji z fanem rozgrzmiała spora dyskusja. :D

Nawet gdyby jakiś fan wetknął Brooksowi palec do dupy, to WWE oczekiwałoby po Brooksie opanowania a nie samosądów na antenie TV

Dobrze, że tylko palec. :P W każdym razie palec albo nie palec, raczej Brooks, by wtedy zareagował i nie zważał na konsekwencje. Ja uważam, że po prostu Punk grał swoją rolę jako czarny charakter i nie dawał się dotykać fanom. A, że gra bardzo dobrze to paru uwierzyło, że na prawdę o coś mu chodzi (Amerykanie przecież). Jeden go uderzył, a jako, że Punk nie widział to przywalił temu bliżej. Drugi cios pewnie na dokładkę, żeby rzekomy napastnik zapamiętał. Jeśli to scenariusz to powinni mu oddać za okulary. :P

A co do tego, że ludzie nie boją się już Heel'i to niestety wina PG. Face'si zdominowali federacje. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś np. w 2000 roku chodź, by wyciągnął rękę w kierunku HHH.

Co do RAW:

Przemowa John'a Cena'y

Parę słówek (w tym o sutkach Cesaro :?). Liczy, że się wykuruje na PPV i stanie do walki. Jak to z resztą z Jasiem jest.

Pierwsza walka - Ryback vs Primo & Epico

No cóż, mina Epico przed rozpoczęciem walki mówiła wszystko... .

Segment z Brodus'em Clay'em, R - Truth'em i VINCE'M MCMAHON'EM

Właściwie tylko po to, aby szef zaznaczył swoją obecność na gali.

Przemowa VINCE'A MCMAHON'A

Znów świetnie wypada Punk. Całkowite znieważenie Vinnie'go i czeka Brooks'a walka.

JBL i Jim Ross nigdy chyba razem nie komentowali wcześniej. To był, by udany duet. :D

Druga walka - Tytus O'Neil & Darren Young vs Rey Mysterio & Sin Cara

Meksykanie wygrywają znów głównie, dzięki Rey'owi. Słabo book'ują Car'ę w tych walkach dla mnie.

Z kim będzie walczył Punk, hm... ? Ryback? :P

Trzecia walka - Wade Barrett vs Sheamus

Zobaczyłem i od razu pierwsze, co przed walką - na pewno nie dadzą czysto wygrać Irlandczykowi. Po zjawieniu się Show'a myślałem, że wbije od razu do ringu, jednak przeszedł tylko wokół. Mimo tego wciąż dla mnie jego interwencja wisiała w powietrzu. Była, ale Tensai'ja. Nieźle Sheamus przywalił głową o podłogę, widać, że trochę nim wstrząsnęło.

Czwarta walka - Antonio "wielkie suty" :P Cesaro vs Tyson Kidd

Kidd znów jobbuje i na prawdę nie podoba mi się to. :/

Piąta walka - Dolph Ziggler & Alberto Del Rio vs Daniel Bryan & Kane

Dobra i dosyć długa walka.

Larry King Now z The Miz'em

Miz nudny? Kofi Ciekawszy? Really?!

Szósta walka - Santino Marella & Zack Ryder vs Rhodes Scholars

Wynik do przewidzenia.

Jeśli chodzi o stajnie Mahal'a, Slater'a i Drew to żałosna rzecz. :?

No proszę, czyżby jednak sam Vince miał walczyć?

Siódma walka - Eve Torres vs Kaitlyn

Kaitlyn znów znika z ringu na jakiś czas?

Orton będzie na Smack'u? Łał... .

"I Thought that was skeleton". :P

Ósma walka - VINCE MCMAHON vs CM Punk

No cóż, więc sam Chairman staję do walki. Publika po jego stronie, a tego od dawna nie było. :P Skupiłem się głównie na nim w tej walce. Ranka na uchu i lekkie rozcięcie pod okiem. Ryback był, uratował McMahon'a, Cena też dołożył coś od siebie, a Brooks uciekł przed Shell Schocked i dostał nauczkę, ale nie został całkowicie pobity.

Właściwie tylko końcówka mnie ruszyła.

Pojawił się Vince i od razu poziom tygodniówki skoczył do góry.

I tak było teraz. :)

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Dobra... jestem bogatszy o wiedzę z RAW. I powiem tak - ta historia obrazkowa Alerta nic nie wyjaśnia. Przecież to można było skumać oglądając sobie całość na filmikach. Równie dobrze mógł być to real jak i świetnie zagrany work. Czy Punk widział swojego napastnika czy nie widział? A co to ma za znaczenie. Jeżeli to był real to nie miał szans go zobaczyć i przypadkowy gość zaliczył młóckę. A jeżeli to był work - to po prostu był work i tyle.

Powiem tak. Za pierwszym razem pomyślałem, że to był real. Później przemyślałem całą sprawę i stwierdziłem "eee pewnie work". A później to już stwierdziłem "A ch.. wie", bo tak naprawdę na dwoje babka wróżyła. Jutro w newsach podadzą, że to jednak był work i znajdzie się banda mądrali, która zacznie udowadniać dlaczego to był work. :roll:

Myślałem, że po RAW zyskam argumenty przemawiające za workiem. Ale prawdę mówiąc zyskałem argument za tym, że to jednak był real. Punk był poniewierany nie tylko przez tego gościa zza pleców, ale także innych fanów. I to bardziej wyglądało tak jakby Punk sprzedając cios jednemu z nich chciał w tej dziczy pokazać "Łapy precz!". To nerwowa praca. Każdemu mogą nerwy puścić. No ale z drugiej strony może to naprawdę był świetnie rozegrany scenariusz. Tak świetnie, że aż trudno w to uwierzyć.

Z jednej strony - tak, ale z drugiej... Taki angle oznacza koniec runu Brooksa z pasem, bo WWE będąc pro-kids, będzie kierowało tą historią tak, żeby "Agresywny Osiłek Bijący Fanów" Punk - poniósł zasłużoną karę za swoje czyny i stracił finalnie pas (zbrodnia i kara), zapewne na rzecz Standardowego Obrońcy Fanów - Janusza C. Jeżeli to work, to nie ma bata, aby za to Brooks nie stracił pasa, bo WWE pokazało by w ten sposób, że można bezkarnie poniewierać innymi, co gryzie się z ich programem "Nie Bądź Bullym". Jeżeli to jednak nie był work, to Brooks straci tytuł jeszcze szybciej. Tak czy siak, run CM'a zbliża się ku końcowi.

Mi chodziło tylko o całe zamieszanie z fanem (o ile to był work). Bo cała reszta to ssie na potęgę. Punk uciekający z ringu, zaliczający wpiernicz od Vince'a itd. woła o pomstę. Mi wydawało się, że Punk potrzyma jednak pas do Royal Rumble, gdzie straci go na rzecz Rocka. Ale sytuacja z fanem (o ile to był real) może tu namieszać. Wg mnie ochrona dała dupy. Ale Vince może stwierdzić inaczej i po prostu odebrać pas Punkowi za poturbowanie fana. W tej kwestii zatem się zgadzamy. Natomiast jeżeli to był work - to wg mnie ani nie zapowiada on straty pasa przez Punka ani utrzymania go. Ot, ciekawe wydarzenie mające podgrzać emocje. Karę może wymierzyć Punkowi równie dobrze Rock na RR.

14453752125651e0a536c69.jpg

Powiem szczerze ,ze ciezko mi uwierzyc iz punk az tak dał by sie wyprowadzic z rownowagi-_- zeby na oczach szefa udezyc fana ? do tego wiedzac jaka jest polityka federacji ? Na 90% work , a cel osiągneli - ta rozmowa jest tego przykładem. Chodzilo o wzbudzenie zainteresowania , ratingi :D zeby ludzie rozmawiali wlasnie czy to był work czy nie .
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Wydaje mi się, że nie był to żaden work. Po pierwsze, reakcja Vince'a na atak Punka wyglądała raczej na zaskoczenie łamane przez zaniepokojenie. Po drugie, gdyby to był work mielibyśmy kamerę na Punku. Po trzecie, McMahonowie mają za chwile wybory i nie potrzebne im są takie historie z fanami.

Generalnie, nie mam takich materiałów dowodowych jak Alert (zresztą ciekawie przedstawionych) ale nie sądzę, żeby Brooks machnął się bez powodu. Szkoda tylko, że najpierw nie upewnił się, że to właściwa osoba. Natomiast zdecydowanie zawiodła ochrona. Zaskoczył mnie za to Vinman, który wyglądał w tej walce bardzo dobrze jak na swoje lata. Co do Rybacka, to ani przez chwilę nie kupuję tego, że powalczy z Punkiem na HIAC. Przypadek Rybacka to wypisz wymaluj początki Goldberga w WCW. Zanim Goldberg zdobył WHC w Atlancie był przecież US Championem. I tak też widzę drogę Rybacka, najpierw US Champion lub IC, a potem za pierwszym podejściem WHC (prędzej niż WWE Champion), a przy okazji fajny osobisty rekordzik. Wreszcie na WM 29 pojedynek z Goldbergiem.

Wydaje mi się, że nie był to żaden work. Po pierwsze, reakcja Vince'a na atak Punka wyglądała raczej na zaskoczenie łamane przez zaniepokojenie. Po drugie, gdyby to był work mielibyśmy kamerę na Punku. Po trzecie, McMahonowie mają za chwile wybory i nie potrzebne im są takie historie z fanami.

Nie wiem ilu z Was pracuje lub pracowało w dużej korporacji, ale to nie nasza budżetówka, gdzie Klient musi robić pałkę, żeby ktoś go łaskawie obsłużył, czy się nim zajął. Duże korporacje żyją z Klientów (i ich kasy), dlatego tam panuje zasada, że Klient ma ZAWSZE rację (nawet wtedy kiedy jej nie ma). To głupota, ale tak niestety jest i takie podejście jest bezwzględnie wymagane i egzekwowane od pracowników. Teraz weźcie sobie Punka, który widząc nachalnego fana (tego co go już wcześniej popychał w nery), zamiast odejść od niego gdzieś dalej, czy jakoś gestem zasygnalizować problem ochronie - daje kolesiowi po ryju i to na oczach samego McMahona! Przecież taki myk byłby dla niego "pracowniczym samobójstwem", bo nawet jeśli miał rację (i gnojowi się należało), to Papa Vince nigdy by nie zaakceptował takiego zachowania ze strony swojego pracownika, przez które mógłby być narażony na koszta (ewentualny proces), utratę dobrego imienia firmy i stratę kasy (ktory rodzic nie pomyślałby 2 razy zanim zabrałby swoje pociechy na wrestlingową galę, gdzie zawodnik potrafi przyjebać fanowi?). Tym bardziej, że po kilku miechach, będzie zapamiętane (nie mówię tu o smartach) tylko to, że w WWE bije się fanów (a powody szybko pójdą w niepamięć), tak więc McMahon za cholerę nie pobłażałby takich zachowań.

Teraz weźmy Brooksa, który robi lata w tej branży (a więc nie jest to jakiś nieopierzony młokos, który się "zapomniał"), nie jest raptusem pokroju Ortona, zna dokładnie panujące u McMahona zasady, ma obecnie zajebistą pozycję i trzepie taką też kasę... Czy facet dałby się tak ponieść emocjom, by postawić na szali to wszystko co osiągnął (pamiętajcie, że Linda M. ma nadal zapędy w politykę i żeby uciszyć szczekaczy, wytykających WWE tego typu perełki - może zażądać od Vince'a krwi) i pierdolnąć gostkowi, mając przed sobą na dokładkę Szefa??? (już samo to powinno na niego podziałać studząco, jak okład z lodu na jaja) Sorry, ale ja jakoś tego nadal nie kupuję (choć mogę się oczywiście mylić)...

[ Dodano: 2012-10-11, 17:20 ]

Natomiast jeżeli to był work - to wg mnie ani nie zapowiada on straty pasa przez Punka ani utrzymania go. Ot, ciekawe wydarzenie mające podgrzać emocje. Karę może wymierzyć Punkowi równie dobrze Rock na RR.

Trochę za długi okres czasu na wymierzenie kary. Jeżeli to był work, to Bully-Punk będzie musiał w miarę szybko ponieść karę, aby dla dzieciaków poszedł jasny sygnał, że bycie brutalem nie popłaca i szybko za taką postawę dostaje się po dupie. Co za tym idzie, wątpię by dali Brooksowi cieszyć się pasem aż do RR. Obym się jednak mylił.

He, he - podobno ten kolo co mu Brooks niby sypnął, zdecydował się jednak na wynajęcie adwokata i pozwanie Punkera... Ja na jego miejscu z biegu poszedłbym po prawnicze wsparcie do Davida El Termosa Otungi :twisted: