Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

* Gdy Santino został wciągnięty pod ring, od razu przyszło mi na myśl, że to Boogeyman. Na pewno byłoby to ciekawsza opcja niz Hornswoggle. W ogóle cała storyline z końcowym ujawnieniem Tajemniczego Komputerowego GM mógł zostać lepiej rozwiązany już w 2010.

* Sin Cara zajmuje ostatni spot w mid-carderowym MITB. Miałem wciąż nadzieję, że zostawią to miejsce Barrettowi (zapewnie wygra MITB na kolejnej Wrestlemanii). Teraz tylko wielki dylemat kogo wskazać w typerze - Zigglera czy Rhodesa.

* Dajcie jakiś konkretniejszy feud pomiędzy Aj, a Eve!!

• Reputacja:   0

Przyszło jakieś dziecko z WF, bo tam prezentują w większości taki poziom i myślało, że jest zabawne.

A teraz do tematu - WWE mnie tym RAW dobiło kompletnie. Zawsze ich broniłem, ale teraz nie mogę. Nie posiadam absolutnie żadnych argumentów. Nie wierzę, że można zniżyć się do takiego poziomu. Powinni oddać tym wszystkim biednym ludziom kasę za bilety, bo takiego gówna nie widziałem odkąd ich oglądam (a przecież w przeciągu ostatnich lat były momenty, które wołały o pomstę do nieba). Nawet nie wiem od czego się zaczęło. Od słynnego oświadczenia Ceny, czy może jeszcze wcześniej? Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie z prostego powodu - nie pamiętam, co się działo wcześniej. A pamięć mam dobrą, zapewniam. Ostatnio nawet naszła mnie ochota na obejrzenie iMPACT!, a to się nie zdarza często, bo - przepraszam - nienawidzę federacji Dixie Carter z całego serca :D Szkoda słów. Jak sobie przypomnę, że rok temu o tej porze myślałem tylko o jednym - o walce CM Punka z Ceną, a teraz Money in the Bank miał głęboko w dupie, no to ja nie wiem. Była nadzieja w postaci feudu Punka z Bryanem. Ale po tym RAW nawet na to już nie mam ochoty, kolejna telenowela. Mam nadzieję, że coś się zmieni 23 lipca, ale chyba gorzej już być nie może. Chociaż w sumie, Vincent lubi zaskakiwać.

• Reputacja:   1

My tutaj gadu gadu o zgłaszaniu postów a Rock robi sobie jaja z fanów na twitterze
@TheRock
RAW's 1000th episode. The People's Champ returns.. As promised, my goal: THE WWE CHAMPIONSHIP. ?#RELENTLESS

Jasne już widzę Rocka z pasem WWE via satellite (a do tego długi titlerun) :twisted:

Ale jakie byłoby nasze zdziwienie gdyby Rocky wygrał walizkę w niedzielę i na 1000 Raw ją zainkasował :twisted:

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

TakerFanKrk złoto dla Rocka jest mozliwe, ale jesli WWE się na to zdecyduje, a raczej tak będzie, jako taki bonus na zakończenie kariery przez Rocka, to raczej Dwayne będzie co tydzień w tv i może to być w okolicach RtWM. Nie zrobia mistrzowskiego title runu przez telebim...az tak głupi nie są prawda ?

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Reputacja:   1

Nie zrobia mistrzowskiego title runu przez telebim...az tak głupi nie są prawda ?
Wiesz po wczorajszym RAW i po tym kto okazał się być tajemniczym GM'em już nic mnie w federacji Vince'a nie zdziwi :)

• Reputacja:   2

Przemowa AJ

W tą niedziele będzie specjalnym sędzią walki o pas WWE. Wie, że jej decyzję będą miały duży wpływ na walkę. Zapowiada Punk'a. Na ostatnim Smack'u powiedział, że AJ nie jest mentalnie w dobrym stanie i potrzebuje profesjonalnej pomocy. Ta zapewnia, że kontrolowała i nadal kontroluje swoje emocje. Nigdy się nikt o nią nie martwił, nie pokazał odrobiny wsparcia jak Punk. Kiedy go pocałowała, wiedziała, co robi. W jego oczach widziała to uczucie, napełnia ją pasją i ochotą (ooooo *.*). On ją pociąga i wie, co ma teraz zrobić po czym oświadcza się Punk'owi. Jedno duże WTF?! Zaraz czy to nie facet powinien się oświadczyć? Może w Ameryce jest inaczej, ale trochę to dziwne było. Natychmiast wbiega Daniel i chce wybić z głowy dziewczynie miłość do Brooks'a. Popełnił błąd zostawiając ją. Punk do niej nic nie czuje i pogrywa z nią tylko dlatego, że jest sędziną. Bryan wie, że skrzywdził ją jednak nigdy nie przestał kochać. Punk natomiast martwi się tylko o siebie. Ten wygarnia rywalowi, że nic nie wie o jego uczuciach do AJ. Jeśli to prawda to niech odpowie, że się zgadza. CM oczywiście nie wykrztusza z siebie nic. Daniel widzi w dziewczynie wyjątkową osobę, podczas, gdy mistrz - tylko sędziego. Mr. YES oświadcza się jej. Brooks przerywa i z koro Daniel jest takie pewny to (tak, jak wcześniej wspomniałem) gdzie pierścionek. Jest to dowód na to, że jest oszustem i kłamcą. Proponuje AJ, żeby wyjaśnili sobie wszystko za areną. Wtrąca się Bryan i kłótnia zostaję przerwana przez GM'a. MR. LAPTOP IS BACK! Niespodzianka, wróciłem i jestem dziś menadżerem. Uważa, że AJ i Brooks są dobraną parą dlatego będą razem w walce Tag Team'owej. Przeciwnikami Eve i Bryan. Pan "YES!" ostro się sprzeciwia. Menadżer uważa, że może, gdy pokona on obecnego WWE Champion'a, AJ inaczej na niego popatrzy... lub nie. :twisted: Tak czy inaczej nie zmienia decyzji i życzy wszystkim powodzenia. Na koniec AJ. Zaskoczyła na pewno Punk'a, zarówno jak Daniel ją. Tak, czy inaczej jest pewna, że opuści dziś arenę ze swoim przyszłym mężem.

Pierwsza walka - Jack Swagger vs Sheamus

Pewne, że wygra Irlandczyk, ale nie wiedziałem jak będzie wyglądać walka. Ujrzałem Swagger'a i obawiałem się, że po prostu Sheamus go zniszczy. Wszystko było za tym: wkurzenie bladego, gdy wchodził na ring i pokazanie przed walką jak oberwał na niebieskiej gali od Alberto. Nie było rzucania nim po całym ringu. Rozwalony dwoma ruchami. Na koniec pojawia się "via satellite" Del Rio przy swoim czerwonym Ferrari. Jack to nie on. Nikt nie jest nim i na MiTB zdobędzie WHC.

Santino "Sherlock Holmes" wyrusza na poszukiwania menadżera... .

Druga walka - Christian & Tyson Kidd vs Dolph Ziggler & Tensai

Dość ciekawe zestawienie drużyn. Faworytami byli dla mnie raczej dobrzy goście, ale nie wykluczałem wygranej tych złych. I rzeczywiście Dolph pomaga Tensai'owi z Christian'em. Potem jeszcze Power Bomb na krawędź ringu dla Tyson'a. Przy stole komentatorskim gorąco wspierająca Ziggler'a Vickie.

Cole cieszy się z powrotu laptopa. Jerry twierdzi, że tylko dlatego, bo wtedy ma swoje 5 minut, czytając jego mail'e. Wymiana zdań kończy się oblaniem wodą King'a. GM zarządza WrestleMania rematch między tą dwójką. Po namyśle daję szanse Cole'owi i zarządza na stronie WWE głosowanie wśród fanów czy ta walka powinna się odbyć.

Trzecia walka - Drew McIntyre vs Brodus Clay

Trwało to dokładnie 34 sekundy... Drew jest na samym dnie federacji. :/

Poszukiwania GM'a trwają i Jericho nim nie jest. Y2J chce przekonać Show'a do ponownej współpracy. Ten odmawia. Twierdzi, że bycie częścią JeriShow było jednym z najbardziej upokarzających okresów jego kariery (ta... zunifikowane tytuły mistrzowskie, Tag Team roku, rzeczywiście do dupy... :roll: ). Niech Jericho nie wchodzi mu w drogę to on może go nie znokautuje.

Czwarta walka - John Cena & Kane vs Chris Jericho & Big Show

Przed walką i wejściem pozostałych Jasiek musi coś powiedzieć. Jest podekscytowny tak jak my tym, że za 6 dni PPV. MiTB to brutalna, bolesna i wielce ryzykowna walka, jednak z równie wielką i niewyobrażalną nagrodą. W tej walce nie liczy się Pinfall, Submission tylko kontrakt, wiszący nad ringiem. Jest to coś, czego nie można przegapić , gdyż zawsze zwycięzca realizował kontrakt. Dla John'a to coś więcej niż wyzwanie i zapewnia, że wygra.

Co do samego pojedynku to, tylko czekałem aż Kane zaatakuję Cena'ę albo zacznie się rozwałka między wszystkimi. Nic takiego nie było. Niechętna współpraca między Show'em i Y2J'em i bardzo dobra między drugą parą. Walka kończy się dyskwalifikacją Heel'i po tym jak Show nie wytrzymał nerwowo i rzucił Jaskiem o bandę i poczęstował resztę drabiną. Na koniec sam oberwał od terminatora. Face Turn Kane'a zbliża się dużymi krokami.

Eve chce pogadać o AJ z Brooks'em. Jest mistrzem siódmy miesiąc, ale nie będzie mu łatwo. Punk jest przyćmiewany przez Rock'a, Cena'y, HHH, Show'a (eee... What?!) czy nawet Lesnar'a, ale AJ to już pozbawia trochę męskości.

Khali raczej też nie jest menadżerem. I wyraźnie mowił. :P

Piąta walka - Sin Cara vs Heath Slater

Kolejny pojedynek, którego zwycięzca powalczy na MiTB. Chyba nie trzeba mówić, kto wygrał... .

Slater ma dość porażek, to nie fair, co się dzieje wokół jego osoby. To on jest przyszłym mistrzem i udowodni to. Niech przyślą mu kogokolwiek, bez znaczenia czy to Cena, Kane czy Y2J. Mamy kolejną legendę - Bob'a Backlund'a. Crossface Chickenwing i biedny Slater znów upokorzony.

Głosowanie za nami. 75% chce oglądać Cole vs Lawler.

Szósta walka - Michael Cole vs Jerry "The King" Lawler

Dobra, to nie była walka. Helikopterek i Cole przypięty. Wcześniej wrzucony do ringu przez Booker'a i GM decyduję, że to Michael jest zwycięzcą. Wkracza Santino i menadżerem okazuję się Hornswoggle. Kiedyś to był częsty żart, gdy GM był anonimowy, że nim jest mały, a tu proszę.

Siódma walka - Eve Torres & Daniel Bryan vs AJ & CM Punk

nie spodziewałem się, że to będzie ME. Walka krótka. Głównie chodziło o to, co stanie się po niej. Bryan odskakuje, gdy Eve chce się zmienić, Roll Up i AJ przypina. Swoją drogą to bardzo dobrze, się zaprezentowała na ringu. :) Po walce Daniel znów próbuję przeciągnąć na swoją stronę AJ. Zrobił to dla niej chce z nią opuścić to miejsce i wziąć ślub. Wtrąca się CM. Bryan okłamuje ją, próbuje zaślepić i wykorzystać do zdobycia pasa. Chce ślubu, bo dzięki niej może zdobyć tytuł. Nie ważne czy to będzie go kosztowało walkę na MiTB, nieważne czy straci przez to pas, ale nie poślubi jej. Przeprasza ją za to, że sprawia jej ból, ale interesuje go na tyle, aby powiedzieć jej prawdę. Kończy się po liściu dla każdego i już tradycyjnym "YES!".

RAW bardzo słabe tym razem. Oprócz akcji z AJ, Bryan'em i Brooks'em to nic ciekawego. Myślę, założenie było, aby podgrzać atmosferę przed PPV. Skupili się jednak wyłącznie na tym storyline'ie. Z Ladder match'em też coś próbowali, ale słabo to wyszło. Walki to wyłącznie, aby wykorzystać czas antenowy.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

TakerFanKrk to jest jakiś argument za ich głupotą...fakt. Mimo wszystko, jeśli Dwayne znów zdobędzie złoto to pewnie w okolicach WM, gdy będzie w tv na stałe. Nawet jeśli to będzie w innym okresie np. teraz, to on przejmie pas od Punka, żeby ratingi skoczyły do góry, to napewno będzie cały czas obecny w tv. To zbyt duzo głupota by była...

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Boże, przecież to woła o pomstę do nieba. Chłopie, czy czasem wogóle patrzysz co piszesz? Przecież to nie jest ani zabawne, ani śmieszne, wogóle co to ma na celu? Można się chyba opanować. Niby masz 13 lat i to trochę usprawiedliwia tą wypowiedź, ale uwierz to serio nie jest fajne. Jeszcze do tego takie byki jak "Tedi Long".

/wygaśnie

jacy wy jestecie ciemni? myślicie że nie umiem pisać? Specjalnie tak napisałem.Dziecko WF bardzo śmieszne,WF to najgorszy portal o wrestlingu w polsce.Zresztą ty Kari jesteś dużo starsza 16 a 13 to niebotyczna różnica.Myślicie sobie pewnie ''dzieciak z extreme" no tu was zdźiwie , gdyż wszystkie PPV WWE i TNA oglądam na żywo,a tygodniówki zaraz na drugi dzień.

Kto tu dzieckiem jest jak nie rozumiecie sakrazmu?zresztą co wiek tu ma do rzeczy gdy połowa społeczeństwa w Polsce po 30-ce zachowują sie jak dzieci.A gdyby było tak jak mówicie,to nie napisałbym tego posta,tylko cieszyłbym morde że hornswoogle był GM a napisałem to żeby odreagować.

532485321503f300829810.jpg

@TheRock

RAW's 1000th episode. The People's Champ returns.. As promised, my goal: THE WWE CHAMPIONSHIP. ?#RELENTLESS

Jasne już widzę Rocka z pasem WWE via satellite (a do tego długi titlerun)

No jak nie będzie chodził po tygodniówkach to nie będzie miał z kim przegrać. Pojawi się raz-dwa na ruski rok i prześcignie Sammaritano :D

Teraz na poważnie. Raw jakieś powalające nie było, ale na plus należy zapisać obecność Eve. Na minus dużo rzeczy, ale głównie odgrzewanie King vs Cole, i Kane w tagu z Ceną. Big Red powinien opuścić ring po pierwszej zmianie. Wyglądałoby to bardziej wiarygodnie niż Show "ratujący" Jericho :roll:

Kto tu dzieckiem jest jak nie rozumiecie sakrazmu?zresztą co wiek tu ma do rzeczy gdy połowa społeczeństwa w Polsce po 30-ce zachowują sie jak dzieci

I to właśnie, "geniuszu", miałem na myśli. Nawet nie spojrzalem na Twój wiek.

Sakrazmu nie rozumiecie,zresztą, ty też starszy nie jesteś bo 3 lata to nie jest duża różnica.

Zresztą wy pokazujcie swoją "dojrzałość" tym że śmiejecie się ile mam lat.To nie jest moja wina że nie ogarneliście posta.Ktoś stara sie trochę życia wprowadzić do tematu

,może rozweselić komuś zły dzień,zaraz przylatuje na niego dwóch starszych(ale też nie pełnoletnich) i mówi że jest nienormalny.

jacy wy jestecie ciemni? myślicie że nie umiem pisać? Specjalnie tak napisałem.Dziecko WF bardzo śmieszne,WF to najgorszy portal o wrestlingu w polsce.Zresztą ty Kari jesteś dużo starsza 16 a 13 to niebotyczna różnica.Myślicie sobie pewnie ''dzieciak z extreme" no tu was zdźiwie , gdyż wszystkie PPV WWE i TNA oglądam na żywo,a tygodniówki zaraz na drugi dzień.

Kto tu dzieckiem jest jak nie rozumiecie sakrazmu?zresztą co wiek tu ma do rzeczy gdy połowa społeczeństwa w Polsce po 30-ce zachowują sie jak dzieci.A gdyby było tak jak mówicie,to nie napisałbym tego posta,tylko cieszyłbym morde że hornswoogle był GM a napisałem to żeby odreagować.

W porządku ale skoro nie jesteś w stanie nikogo rozbawić swoim sarkazmem to się za to nie zabieraj i nie będzie kłótni :)

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

az tak głupi nie są prawda ?

Są są po poniedziałkowej nocy uwierze juz we wszystko ...

Vince do swoich bookerów.

- Panowie sami RAW nie zjebiecie :D

- Zjebiemy zjebiemy :D

Przepraszam za tego suchara ale nie mogłem sie powstrzymać.

W porządku ale skoro nie jesteś w stanie nikogo rozbawić swoim sarkazmem to się za to nie zabieraj i nie będzie kłótni :)

Ktoś taki jak ty widać że jest dojrzały,gdyż potrafi komuś powiedzieć by przestał nie obrażajac go.Ok obiecuje nie pisać więcej tego typu postów.Ale zrozumcie =po tym czym wwe mnie nakarmiło wyłączyło mi się racjonalne myślenie i napisałem wszystko co "czuje",a wy tylko to źle odbraliście(może nie oglądaliście gali na żywo)

Edytowane przez cmpunk13

Ja myślę jednak, że oni tam potajemnie Russo zatrudnili i ot cała tajemnica :D