Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

12.3.12

:

Fuck Yea World Life! ''Chicken Shit'' :D .

[i1.[/i]: Od jakiegoś czasu Dolph pokazuje bardzo ciekawe wejście zobaczyłem to dopiero podczas walki na Superstars z Kingstonem, gdzie każdy wchodził bez jakiejkolwiek charyzmy a ten się pokazał to tak jakby wejście smoka :) Nie mogę się doczekać momentu title reignu Perfekcyjnego... Natomiast Rudy od jakiegoś czasu zaczął mnie kompletnie nie obchodzić, stracił sporo w moich oczach. Stał się jakby to ująć nie nudny, nie przewidywalny jakiś synonim do tych dwóch słów w ringu. A jego mic skille znacznie spadły. Gratulacje oby niedoszły! przyszły mistrzu Wagi Ciężkiej.

2.: Brodus powrócił :) Fajnie, fajnie, ale lepiej byłoby gdyby jeszcze się nie pokazywał a dopiero później jako monster heel po odejściu Henry'ego na emeryturę. Bo szczeże Funksaurus gimmick już mnie znudził, albo inaczej niech już w końcu dostanie jakąś konkretną walką a nie szybkie squashe. Trzeba przyznać, że Running Splash wyszedł mocno zajebiście.

3.: RR świetne określenie dla Rocka ''filmowa dziwka'' :) Promo Rocka mnie nie interesowało, ale obejrzałem. Porównanie X w dodatku z czymś fioletowym miało być śmiesznie?... Wyszło żałośnie. Na gitarze przyznam, że podobało się mi. Ale ''We Will Rock You'' powinien nie ruszać!

jak nie najlepszy obecnie w tej materii.
Z pewnością powiem Ci, że najlepszym zawodnikiem w ring skillach w WWE jest Tyson Kidd sam Dolph o tym powiedział. Perfekcyjnym jest na drugim miejscu.

• Urządzenie:  Windows

Poza tym, i tak żarciki Rocka, konwersacja seniorów moim zdaniem nie przebiło psychologicznego ataku na CM Punku.Nie jestem biografem Phila, lecz na podstawie jednego wywiadu oglądanego X czas temu, w tym promie Jericho mogła kryć się trochę smutnej prawdy. Wrestling to biznes, ale to zapewne personalnie dotknęło mistrza WWE.

Z pewnością dla Punka wzmianka o jego ojcu nie była najmilszym momentem, jednak nie jest to dla niego żadna pierwszyzna. Sam o tym wspominał wielokrotnie w promach, głównie za czasów ROH i feudu z Ravenem. Zagrywka Jericho dodaje atrakcyjności feudowi z mistrzem, ale na dobrą sprawę nie rekompensuje ona "spalenia" storylineu z returnem Y2Jaya i końcem świata. Mam nadzieję, że nowe wcielenie Chrisa nabierze jeszcze rozpędu i zatrze negatywne wrażenie wywołanie wspomnianym powrotem.

• Reputacja:   0

RR świetne określenie dla Rocka ''filmowa dziwka''

Ja pierdole... Taaa... Zajebiste! :roll: Ja rozumiem, że to internetowe forum i piszemy tu luźno, ale bez przesady. Nazywać jakiegoś wrestlera (czy tam aktora) dziwką to już przegięcie... I to spore. Nawet jeśli to miał być żart...

Nie chce mi się opisywać całej gali, ale po tym jakiego przeciwnika - by dostać się do drużyny Ace'a - pokonać miał Mizanin jestem niemal pewny, że Mike zaoferuje swoją pomoc Longowi by tylko mieć pojedynek na WrestleManii. Wiązałoby się to z jego face turnem, który według mnie wisi w powietrzu od kilku miesięcy. Dodam jeszcze, że Miz był w swoim hometownie, a dostał niesamowicie lamerską reakcje, zresztą publika w tym mieście ssała niemiłosiernie przez całe show.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Urządzenie:  Android

Cena w gimmicku rapera da się lubić. Podczas Raw zobaczyłem zwykłego śmiertelnika, a nie maszynę. Czy to kwestia wyłącznie przekrzywionej czapeczki i łańcucha? Na pewno nie, choć nie da się ukryć, że taki John nie ma wymalowanego na twarzy "zaraz wam pokażę, jak my, bohaterowie, walczymy ze złem". Tak więc powrót doktora thugonomii (tak to się powinno pisać? :)) na plus. Samo promo takie sobie.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ja pierdole... Taaa... Zajebiste! :roll: Ja rozumiem, że to internetowe forum i piszemy tu luźno, ale bez przesady. Nazywać jakiegoś wrestlera (czy tam aktora) dziwką to już przegięcie... I to spore. Nawet jeśli to miał być żart...

Najwidoczniej nie zrozumiałeś przekazu.

Nie zrozumiałem... Z racji tego, że jestem ciemny jak tabaka w rogu, miło by mi było gdybyś mi ten przekaz wytłumaczył.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Było bosko.

-Może i Cena rapem nie tyrał jajec, ale samo jego bycie w starym gimmicku[z themem duuużo lepszym niż My Time Is Now] pokazało mi, że Jaś powinien w nim zostać. Pasuje do niego idealnie, nie jest "słodziutki", starsi by tak na niego nie buczeli :) Po prostu ciekawsza postać.

-Sheamusa jak nie trawiłem, tak dalej nie trawię. Ale Ziggler pokazał się ze świetnej strony, walka była dość długa i nie jednostronna. A to, jak Dolph sprzedał Brogue Kicka... Mistrzostwo świata.

-Fajnie znów na chwilę zobaczyć Henry'ego-rozpierdalacza.

-Brodus wraca, nawet trochę schudł :) Oby to oznaczało, że najpóźniej po WM dostanie jakiś sensowny program, a nie samych jobberów.

-Znów jestem w stanie uwierzyć w przegraną Undertakera. Pewnie to się nie stanie, ale storyline'owo było by sensowne. Speech bez fajerwerków, ale ta wpadka Takera... Cofałem 3 razy, byłem pewien że coś źle usłyszałem. 21st...

-Dobra walka Punka i promo Jericho... Mocne, story między nimi nareszcie zaczyna się rozkręcać. O jakość starcia na WM się nie martwię.

-Rock wymiata, konkretna dawka entertainmentu. Miałem tylko nadzieję na Doktora Cenę wtrącającego się pod koniec, jako raper w bezpośrednim starciu słownym z People's Champem mogło by być świetnie.

Minusy? Nie przepadam za Ortonem, ale nie powinien się tak długo męczyć ze Swaggerem, to powinien być squash. Poza tym story z Kanem nadal bez sensu. Ale moment odpalenia ognii po walce idealny.

Dawno żadna gala nie dała mi tyle rozrywki, nie ma szans żeby IW/SD to przebiło. Więcej takich RAW!

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Porównanie X w dodatku z czymś fioletowym miało być śmiesznie?... Wyszło żałośnie.

Rzadko się wypowiadam, ale...

Właśnie to mnie rozwaliło na sam przód, a koncert zgniótł mnie jak paczkę po orzeszkach, które miał dziś Price, znaczy Cena. Widać Blaze, że nie zrozumiałeś, albo nie wiesz kto to jest Vanilla Ice. Ale połączenie Ice'a z teletubisiem było Mistrzostwem Świata. Ja się na całym promie Rocka bawiłem wybornie, banan z gęby nie schodził. To był Entertainment przez wielkie E. Niestety muszę stwierdzić, że nawet jakby John rymował całe Raw to nie dałby rady.

Natomiast jak Rock już skończył naszła mnie taka może trochę przykra refleksja, że w tej chwili nie ma nikogo w całym WWE, który chociaż mógłby się zbliżyć do tego co pokazuje DJ.

"Cena looks like what would happen if Vanilla Ice banged a Teletubby."

Nie zrozumiałem... Z racji tego, że jestem ciemny jak tabaka w rogu, miło by mi było gdybyś mi ten przekaz wytłumaczył.

Za dużo do tłumaczenia... Najkrócej Rock przy powrocie wciskał kit, że dopiero po siedmiu długich latach udało mu się powrócić do domu jakim jest WWE. O czym gdzieś tutaj już była taka dyskusja. Vince do niego wydzwaniał itd. itp. a ten cały czas to wszystko odrzucał... Bo miał tak na prawdę w dupie WWE i proma via satelitte pokazywały to samo lecz o fanach, bo ważniejsza jest dla niego kasa jaką trzepie na występowaniu w filmach. Tak mniej więcej i najkrócej można to wytłumaczyć. Zrozumiałeś już?

Blaze9 napisał/a:

Jak to mówią,jak chcesz uderzyć psa ,to zawsze znajdziesz kija :)

Tysiące ludzi robi przeróbki i nikt nie ma o to pretensji.

Jak ja sobie zaśpiewam to i poprzekręcam słowa,to też mnie zjedziecie? Ludzie,to jest rozgrywka i po to jest robiony produkt Vinca.

Wyrażajmy swoje opinie,ale trzymajmy troszkę poziom;]

Rap Ceny był całkiem całkiem,sam lubię bardzo tą muzykę i John dał rade.

Jednak koncert Rocka to było coś świetnego.Faktycznie,dostał dużo więcej czasu antenowego niż Jasiu,ale jego będzie można oglądać jeszcze przez parę dobrych lat,więc Vince chce dać ludziom tego The Rocka jak najwięcej i chce wykorzystać jego obecność,a przy okazji na tym zarobić.

Uwielbiam gadanie, że jakiejś piosenki się nie rusza, ktoś jakiejś piosenki nie może na nowo zaśpiewać...Bo co? Uwielbiam Queen i nie widzę w tym nic złego. Nawet Justin Bieber jakby chciał to niech to śpiewa. Ma prawo. Wykonanie można skrytykować, ale tekst, że czegoś się nie rusza, bo coś tam, jest żałosny. I śmieszą mnie tacy napinacze. W większości znający kilka piosenek i już udający znawców. Ktoś chce nagrać cover albo zaśpiewać publicznie dany utwór to ma prawo. Czy się to nam podoba czy nie.

Sie tak nie bulwersuj bo widać nie zrozumiałeś o co chodzi. Mówisz o coverach więc zapraszam cię do wzięcia udziału w małej zagadce. Wyobraź sobie po jednej stronie zespół Rockowy(jaki sobie chcesz) robiący cover piosenki("We Will Rock You" w tym przypadku). Po drugiej stronie mamy mięśniaka z napisem "boots 2 asses" na koszulce zwącego sie Dwayne Johnson używającego wyżej wymienionej piosenki do jakiegoś debilnego komediowego skeczu. Wymień powiedzmy 10 różnic między tymi dwoma scenami. Dasz rade?

Żeby nie był totalny offtop to dodam a propo RAW, że w końcu pas US pojawia sie na galach. I jeśli sytuacja ma być taka jak jest teraz, to Santino niech go trzyma jak najdłużej(jak Swagger go miał to prawie zapomniałem jak ten pas wygląda:P)

PROUDLY SUPPORT CENA!

5915233044ed35a885ce0a.jpg

Blaze9: Zrozumieć Twoja wypowiedz zrozumiałem. Pomijając już to, że nie napisałeś nic czego bym sam nie wiedział. Ale czy z tego powodu mam go nazywać "filmową dziwką"? Ludzie, kurwa, przecież to jest udawane... Na największym i zdecydowanie najlepszym Polskim forum o wrestlingu każdy to powinien wiedzieć, a Wy tu pociskacie po Rocku tylko dlatego, że powiedział tekst, który najprawdopodobniej ktoś mu napisał... Oszukany to w takim wypadku może czuć się mark, ale ktoś kto wie o co chodzi w tej rozrywce powinien traktować wypowiedzi wrestlerow mocno z przymrożeniem oka. Zresztą to przecież jego życie i to, że postanowił zarobić kasę w łatwiejszy - nagrywając filmy, a nie zapierdalając 7 dni w tygodni jak to miał w zwyczaju gdy był twarzą federacji - to jest jego decyzja. Mi się to może nie podobać, ale daleki jestem od obrażania go. Pomijając już to, że powinno się potrafić odróżnić postać od prawdzie osoby - widocznie tego nie potrafisz. Edytowane przez Anapolon

Czy tylko mi się wydaje, czy publika ostatnio daje do zrozumienia Takereowi, że tak trochę jak by mają wyjebane na niego albo może raczej, że do końca ich on nie interesuje ?? Wychodzi HHH daje jakieś promo .. cisza, albo jakiś cheer z buczeniem, Wychodzi HBK daje jakieś promo ... cisza, albo cheer z buczeniem. Wyszedł kilka tygodni temu Taker .. co zdanie WHAT??!!... Myślałem, że to tylko może tamta publika była taka, żeby przerywać Legendzie co zdanie WHAT??!!.. ale pojawia się dzisiaj i nagle słychać WHAT??!! :|

Może zawiedli się gdy Taker ściął włosy? Wszyscy liczyli na "Dead man walking" i pyrkanie silnika a tu.... dalej to samo.

Chociaż po dłuższym namyśle to za mądre na nich.... Pewnie teraz żyją powrotem Dwayna (tak teraz powrócił... na miesiąc) i oczekują podobnych śmiesznych segmentów a nie poważnych.

No i cóż, Rock pokazał, że jeśli tylko da mu się okazję zrobić coś ciekawego to wyjdzie to zajebiście :D No tak powrócił na miesiąc...ale dał promo którego nikt pewnie przez pół roku i tak nie przebije. Nie jestem jego wielkim fanem ale potrafię docenić jeśli coś wyjdzie zajebiście. I to marudzenie, że skopał utwór wszyscy wiemy jaki pod koniec...jak ktoś mądry tu wcześniej powiedział "jak ktoś chce uderzyć psa to kij wszędzie znajdzie"
==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

ale dał promo którego nikt pewnie przez pół roku i tak nie przebije.

Zgoda; ale zauważ, że ma przewagę nad konkurencją - czas antenowy. Dzięki temu podbudowa pod ich walkę rośnie nieproporcjonalnie do innych, co np. mi zupełnie się nie podoba. Walka Ceny w moim rankingu oczekiwań jest na 3cim miejscu, tymczasem może wpiąć się na wyższe miejsca ze względu na brak odpowiedniego podbudowania innych. Wszystkie segmenty Chrisa i Punka pewnie nie zajęły tyle czasu co pioseneczka Rocka z ostatniego RAW, to samo z segmentami UT/HHH/HBK. Sheamus i Bryan w ogóle nie mają jak się pokazać (wygląda na to, że celta jeszcze pushują do poziomu pasa), bo na SD są powtórki (po 30 minut :shock: ) z poprzedniego RAW (pewnie zawsze tak było, ale w okresie Wrestlemanii mogliby to jakoś skrócić. To już bardziej walka Mr. Excitement vs Mr. TagTeam Match jest bardziej wypromowana niż pojedynek o pas WHC.