Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wątpię, żeby np gorsze proma Rocka to był element planu Vince'a.

• Reputacja:   626
  • Urządzenie:  Windows

Amen. popieram Cataraxa - nie widzę sensu w tym co psizecie - tak samo doszukujecie się konspiry jak wcześniej wymienione to, ze Masked Kane to nie Glen jacobs :twisted:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Wretlemania się zbliża jestem ciekawy kto wygra w strciu o 20 zwycięsto Undertakera czy może seria phenomena zakończy The Game Triple H.
Cm Punk Fan #1

Po drugie gościu miał siedem lat przerwy, mógł wyjść z wprawy (a w ostatnim roku nigdy nie zauważyłem żadnej ściągi na ręce).

Hmmmm... to w czasie planu zdjęciowego wygłasza kilka zdań dziennie, bo nie jest w stanie więcej zapamiętać? :roll:

Szczerze nie wiem jak kręcone są filmy. Ludzie uczą się ról na pamięć, ale na pewno mogą na bieżąco zerknąć do scenariusza, aby przed sceną zapamiętać kwestie. Nie sądzę, żeby zapamiętał 20 minut tekstu, a już tym bardziej, że film jest kręcony 20 minut bez przerwy.

Co do tego pierwszego mogę się mylić, ale nie sądzę.

Poza tym miał wypisane tylko najważniejsze punkty. To tak jakbyś szedł na maturę ustną z polaka z ramowym planem wypowiedzi. Żaden wstyd.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Poza tym miał wypisane tylko najważniejsze punkty. To tak jakbyś szedł na maturę ustną z polaka z ramowym planem wypowiedzi. Żaden wstyd.

Normalny człowiek jest w stanie nauczyć się 20 minutowego tekstu albo 20 punktów na pamięć w trakcie jednego dnia. Rock jako gwiazda showbiznesu też powinien. Wydaje mi się, że ta ściągawka to była tak specjalnie "rzucona" do tego jeszcze operatorzy nie starali się tego ukryć i czasem to "specjalnie" dobierali perspektywę, żeby to było widać.

Wretlemania się zbliża jestem ciekawy kto wygra w strciu o 20 zwycięsto Undertakera czy może seria phenomena zakończy The Game Triple H.

To że Undertaker wygra jest pewne w 99,9%.

Po prostu jego seria według mnie jest nie do przerwania, a największym błędem byłoby gdyby przegrał tym bardziej na rzecz HHH, bo skoro on by wygrał panowała by opinia że ustawił sobie z teściem wynik. Jeśli chodzi o sam streak to uważam że Callaway dobije 22-0 na WM XXX i dopiero zakończy karierę, dlatego że ostatnio chodziły plotki na temat walki Stone Colda na WM XXIX więc byłby to Main Event, a jeśli Undertaker zakończyłby karierę nie w Main Evencie to ogromny błąd.

Według mnie 20 minut tekstu dla człowieka jest ciężko zapamiętać tym bardziej że nie ma za dużo tematów do omówienia i proma teraz będą się skupiać na tym samym. Różnica między planem filmowym, a Live jest taka że podczas kręcenia filmów można kilka razy robić jedną scenę.

Tak, ty też pisałeś, że Kane to Undertaker, albo, że zgolenie Takera to symbol do powrotu do starego gimmicku. To jest WWE, tu nie trzeba jakiś wywodów, interpretacji, wgłębiania się, żeby wiedzieć o co chodzi. Cena - Rock jest swego rodzaju hitem i przyniesie Vince'owi mamonę i to wszystko. Oczywiście, może przytulą się po walce, ale obecnie jest to story między 2 gościami, którzy się nienawidzą i tyle. Szkoda czasu na jakieś wywody jak w poście wyżej.

Yyyy no niestety ale to nie byłem ja. Ja jedyne co napisałem na temat Kane to to, że jak wrócił miał bliznę na ramieniu i, że to mógł być ktoś inny. I z resztą tylko zapytałem o potwierdzenie czy ktoś wie czy Kane miał jakaś kontuzje barku i tyle. A do Tekera to się tylko odniosłem do tego, że nie chcę oglądać trzeci raz walki Taker vs HHH i nigdzie nie pisałem nic na temat jego gimmicku. Łysy czy nie, mnie on nie obchodzi.

I właśnie o tym mówię, myślenie na krótką metę. Dla ciebie jest to hit który jest tylko storylinem miedzy 2 gościami, którzy się nienawidzą. I skasował byś za to kasę. A dla Vinca jest to storyline miedzy 2 gościami(przyniesie mu kasę), który poprawi wizerunek i "wypromuje" jego czołowego zapaśnika, żeby ten mógł zostać, nowym-starym mistrzem WWE(przyniesie mu kasę) który po kilku miesiącach znów spotka się z tym samym gościem żeby móc wypromować kolejna WM (przyniesie mu kasę).

Ehh to jest tak samo jak to, ze Vince uznaje Rocka jako heela w tym pojedynku o czym pisałem. Ale głośno o tym nie mówi. Rock wychodzi i daje promo. Ale to nie o jego promie się mówi. Tylko mówi się o tym jak tydzień temu Cena go pojechał i jak mocne to promo było i o tym jak pojechał go w poniedziałek. To ludzie którzy piszą tutaj(nie mówię, że wszyscy tak uważają ale tak wielu ludzi piszę w postach), czy na innych portalach, stronach, forach, facach , twieterach uważają, że Rock dał słabe promo. To LUDZIE którzy porównują dwa proma, Ceny i Rocka mówią o tym, że ten pierwszy wyszedł z tego zwycięsko. I właśnie o to chodzi.

WWE's goal for this past weeks RAW was to give John Cena the upper-hand according to F4Wonline.com. John Cena's time on the mic, what he would say and The Rock's reaction was all intended for Cena to win that round

WWE officials are determined for the crowd to be split 50/50 at WrestleMania 28 in Miami which WWE knows right now will require Cena to look stronger and turn some of the crowd to join his side.

aha.

Normalny człowiek jest w stanie nauczyć się 20 minutowego tekstu albo 20 punktów na pamięć w trakcie jednego dnia. Rock jako gwiazda showbiznesu też powinien. Wydaje mi się, że ta ściągawka to była tak specjalnie "rzucona" do tego jeszcze operatorzy nie starali się tego ukryć i czasem to "specjalnie" dobierali perspektywę, żeby to było widać.

Całkiem możliwe, że był to celowy zabieg. Tak jak mówiłem, jego poprzednie proma były bardziej elektryzujące, a ściąg na rękach nie było widać. Nie będę się spierał czy powinien zapamiętać czy nie. Jeśli to nie był zabieg celowy, to mógł na wszelki wypadek sobie zapisać najważniejsze punkty, aby nie spalić. To, że je miał, nie oznacza, że z nich korzystał. Wg. mnie to nic złego.

I tak jak pisałem wcześniej. Punk też miał wypisane punkty. I jakoś nikt się go nie czepia :twisted:

9133117154c6438520b2fc.jpg

I tak jak pisałem wcześniej. Punk też miał wypisane punkty. I jakoś nikt się go nie czepia :twisted:

tylko tyle że Punk miał na ręce wypisane najważniejsze punkty swojego proma o których musiał wspomnieć, a na resztę miał wolną rękę, nikt nawet nie zauważył że miał coś napisane na ręce live, tylko później jakieś newsy sie o tym przewijały

sytuacja z Rockiem i jego ściągą jest jak dla mnie ustawiona, przecież Cena nie wspomniał by o tym gdyby to nie było tego w scenariuszu

7166078814fae608e15857.jpg

To zależy co rozumiemy jako gorsze? Bo było świetne, tyle że nie w stylu Rocka i WWE. Jeśli ktoś nieogarniających to ogarnie to chwała mu za to.

A po drugie, jak myślisz, Rock by pozwolił Cenie wygadać się ot tak bez firmowego "It doesnt matter what you think" i stać na sam koniec nie mogąc wydusić słowa????? Jeśli tak to pomyśl jeszcze raz.

Wszystko zostało odegrane tak jak zostało to zaplanowane. Kawał świetnej roboty aktorskiej. Po obu stronach.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

tylko tyle że Punk miał na ręce wypisane najważniejsze punkty swojego proma o których musiał wspomnieć

Ale tak na serio... Myślisz, że Rocky ma na tyle długie ręce, że zmieścił tam powiedzmy 5 zdań z tego proma ? Według mnie nie, zadziałało to na tej samej zasadzie co u Punka. Jedyną róźnicą jest to, że aktualnie hejtowanie i wytykanie Rockowi błędów jest "na topie" a hejtowanie Punka, można powiedzieć dopiero raczkuje :roll: .

1161423919541b3db89050d.jpg

• Reputacja:   289
  • Urządzenie:  Windows

Padłem na twarz, kiedy przeczytałem, że Vince specjalnie tak rozpisuje Rocka, żeby wychodził na heela w tym storyline'nie :roll: Nieważne, że McMahon sam wcześniej stwierdził, że obecnie nie ma sensu heel turn Jaśka, bo stając naprzeciwko Dwayne'a - będzie on naturalnie bardziej heelową postacią tego feudu. Nieważne, że WM-ka odbywa się w rodzinnym mieście Rocka i nawet gdyby obecnie Johnson wychodził co tydzień na RAW i walił do mikrofonu: "pierdolę was wszystkich i sram na wrestling, a WWE to przedszkole w porównaniu do Hollywood i nie mogę się doczekać kiedy tam wrócę!" - to i tak w Miami powitają go niczym Gubernatora, a Cena zostanie zabuczany na śmierć, bardziej niż stając naprzeciwko Punka w Chicago. Wszystko to nieważne. Przecież Vince ewidentnie coś kombinuje i musi być jakiś tego powód... K-O-N-SPIRACJA, jak w mordę strzelił! :twisted:

Mając u nas w kraju takich "detektywów", aż trudno mi uwierzyć, że nasza Policja ma tyle nierozwiązanych spraw na koncie :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

tylko tyle że Punk miał na ręce wypisane najważniejsze punkty swojego proma o których musiał wspomnieć

Ale tak na serio... Myślisz, że Rocky ma na tyle długie ręce, że zmieścił tam powiedzmy 5 zdań z tego proma ? Według mnie nie, zadziałało to na tej samej zasadzie co u Punka. Jedyną róźnicą jest to, że aktualnie hejtowanie i wytykanie Rockowi błędów jest "na topie" a hejtowanie Punka, można powiedzieć dopiero raczkuje :roll: .

ale chyba ty nie doczytałeś mojego posta do końca, czy nie napisałem niżej że całe te notatki na ręce rocka to było wszystko ukartowane, po za tym to the rock miał tam napisane chyba tylko 4 hasła, to nie jest żadne wytykanie błędów skoro nawet sam Cena o tym wspomniał

7166078814fae608e15857.jpg

To zależy co rozumiemy jako gorsze? Bo było świetne, tyle że nie w stylu Rocka i WWE. Jeśli ktoś nieogarniających to ogarnie to chwała mu za to.

A po drugie, jak myślisz, Rock by pozwolił Cenie wygadać się ot tak bez firmowego "It doesnt matter what you think" i stać na sam koniec nie mogąc wydusić słowa????? Jeśli tak to pomyśl jeszcze raz.

Wszystko zostało odegrane tak jak zostało to zaplanowane. Kawał świetnej roboty aktorskiej. Po obu stronach.

Co rozumiem przez gorsze? Otóż nic, bo mi chodziło dokładnie o fragment postu Alerta.

Teraz te elementy typu napisy na rękach, "słabsze" proma.

Z kontekstu można zrozumieć, że Alertowi chodziło o to, że słabsze proma Rocka to element planu Vince'a, więc twój post to nie do mnie.

A btw mi się speech Rocky'ego podobał, już to pisałem.

Z kontekstu można zrozumieć, że Alertowi chodziło o to, że słabsze proma Rocka to element planu Vince'a, więc twój post to nie do mnie.

No i to jest głupota totalna, bo Vince w takim przypadku działa na NIEKORZYŚĆ swojego produktu. Kto normalny działa na niekorzyść swojego produktu? To co napisał Raven, mogliby wymyślić dosłownie wszystko, Rock mógłby powiedzieć dosłownie wszystko, a to i tak nie zmieni niczego. Johnson będzie na WrestleManii facem, a Cena zostanie potraktowany jako heel. Tego nie zmieni nic, wiec takie teorie to można sobie wiadomo gdzie wsadzić. No przynajmniej ja tego nie kupuje kompletnie i nie mieści mi się to w głowie.