Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Może mi ktoś wytłumaczyć, jaki jest sens (logika) w "staraniach" Takera o rewanż z Tryplem? Grabarz wygrał poprzednią walkę czysto i szczerze mówiąc, to ewentualnie Hunter powinien zabiegać o jakiś rematch. Totalną głupotą i brakiem logiki jest dla mnie to, że teraz to DeadMan ma latać za Tryplakiem, żeby ten łaskawie zgodził się z nim ponownie zawalczyć na WM'ce. Jaki gość może mieć ku temu powód (poza oczywiście chorą fantazją bookerów)?

Pewnie WWE dałoby Nam do zrozumienia, że Taker ma swoje lata i nie ma mało siły, by walczyć tak jak przed laty, dlatego idzie na łatwiznę i chce po raz kolejny pokonać kogoś, kto już jedno/dwa starcia z grabarzem zaprzepaścił. Gdyby walczył z Triplem lub Kanem, to tłumaczyliby to w sposób, ze Taker zna wszystkie ich zagrywki i w starciach, gdzie już ze sobą toczyli bój Deadman rozpracował ich technikę... Scenariusz Sebu też byłby możliwy, bo po WWE wszystkiego się można spodziewać... Jeszcze drugi powód może być taki, że Taker jest zły za słowa, które wypowiedział HHH podczas nieobecności Marka w swoim speechu na Slammy Awards... Poza tym czytaj uważniej, lub kilka razy to, co ktoś pisze. Napisałem wyraźnie, że moje scenariusze są/mogą być głupie, bo nie znam się na bookowaniu gal i zawodników.

Co do peruki to drogie geniusze nikt nie wpadł jeszcze na pomysł że może sam Undertaker to wymyślił? Nie oszukujmy się Deadman jest to taka osobą z którą w WWE liczy się każdy i podejrzewam że jakby powiedział że chce wyjść na ring podczas WM w kapelusz sombrero to pewnie WWE bez problemu by się zgodziło mimo że wyglądałoby to prze komicznie i w sumie sam sobie tego nie mogę wyobrazić. Więc jak czegoś nie jesteście pewni to nie wieszajcie psów na WWE bo może sam Deadman powiedział występuję na WM w peruce albo w ogóle. A jak się trochę poszpera po necie to jest dość sporo opinii że to wcale nie była peruka. No ale cóż mamy znawców którzy na ekranie są w stanie stwierdzić że to na 100% peruka szkoda że jeszcze nie napiszecie kiedy została wyprodukowana i w jakim sklepie ją zakupili.

A tak serio jak to jest peruka i będzie miał ją Taker na WM i okaże się że to jego ostatnia walka to sam sobie taka kupię! Ale póki co na WWE Shopie nie ma :(

Wyjaśnienie tej sytuacji z Undertaker'em jest banalnie proste. Wystarczy cofnąć się nieco w czasie i przypomnieć sobie co mówił Trypel, a mówił coś w stylu "Jeśli wrócisz, to wiedz, że będę na Ciebie czekał" - To powiedział chyba nawet na RAW po tamtej Wrestlemanii. Potem również dawał do zrozumienia, że będzie chciał rewanżu. Logiczne jest więc to co zrobił Taker - on po prostu pokazał Triple H'owi, że to on na niego czekał i to on okazał się sprytniejszy. WWE chce pokazać w ten sposób przewagę psychiczną Takera nad HHH'em. Może to doprowadzić do tego, że Trypel w pewnym momencie się wścieknie, przejdzie turn i jako ten zły trochę poniszczy Undertakera przed WMką, żeby ktoś pomyślał, że może tam z nim wygrać.

Przyznam szczerze, że jeśli faktycznie będzie takie wytłumaczenie tego "końca świata", to chyba padnę ze śmiechu nad głupotą "Kreatywnych". Standardowo zapowiadali "szampana i kawior", a skończy się na "wódzie i ogórach kiszonych" :roll:

nie, może się okazać jedynie ruch ze zmianą zwycięzcy RR z powodu zbytniej pewności fanów co do wygranej Jerycho. to jest próba ratowania się co najwyżej jakąś zagmatwaną logiką.

zabawne, ale najsensowniejsze wnioski jakie można wyciągnąć z dyskusji prowadzonych tutaj to brak main eventerów w dzisiejszym WWE. Kontuzje i emerytury pokruszyły strasznie roster.

nie, może się okazać jedynie ruch ze zmianą zwycięzcy RR z powodu zbytniej pewności fanów co do wygranej Jerycho

czas poswiecony na prowadzace do czegos konkretnego proma, zachowujacy sie tak a nie inaczej Jericho(placzacy czy smiejacy sie w ringu jak glupi do sera, uznany wrecz za geniusza w pewnym momencie) i wszystko w pizdu, bo fani byli pewni czegos, a na dodatek podkreslic trzeba ze wcale nie musial wygrac zeby zrobic ten swoj koniec swiata. Ale to tylko zeby zmylic ludzi. Right...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Te prognozy co do walki na WM28 Punk vs jericho zdają sie sprawdzać. Zaczynanie tego feudu juz teraz do jest dobre bo wwe ma duzo czasu by jakoś go rozkręcić przez EC no i potem osiagnąć jego apogeum przed WM.

16848799004fca21cf6d7b0.jpg

nie, może się okazać jedynie ruch ze zmianą zwycięzcy RR z powodu zbytniej pewności fanów co do wygranej Jerycho

czas poswiecony na prowadzace do czegos konkretnego proma, zachowujacy sie tak a nie inaczej Jericho(placzacy czy smiejacy sie w ringu jak glupi do sera, uznany wrecz za geniusza w pewnym momencie) i wszystko w pizdu, bo fani byli pewni czegos, a na dodatek podkreslic trzeba ze wcale nie musial wygrac zeby zrobic ten swoj koniec swiata. Ale to tylko zeby zmylic ludzi. Right...

miałem na myśli to, że ten ruch może się okazać ogromną głupotą (zmiana zwycięzcy jeśli taka miała miejsce).

zresztą to przecież nie mój pomysł, ani nawet nie bronię tej decyzji. szukam logicznego uzasadnienia.

Edytowane przez Alien_Deg

The post Royal Rumble edition of Monday Night Raw did a 3.6 rating, with 5,221,000 viewers. The first hour drew a 3.6, with the second hour drawing a 3.5.

:shock:

The post Royal Rumble edition of Monday Night Raw did a 3.6 rating, with 5,221,000 viewers. The first hour drew a 3.6, with the second hour drawing a 3.5.

:shock: podbijam

7166078814fae608e15857.jpg

Sebu napisał/a:

Cytat:

:shock: podbijam

Taa ja tez :lol: Zaczyna się RTWM ,więc ludzie zaczynają oglądać ,bo to najciekawszy okres w całym roku(przynajmniej powinien taki być )

swoją drogą ciekawe czy takie ratingi utrzymają sie do samej wrestlemanii

swoją drogą ciekawe czy takie ratingi utrzymają sie do samej wrestlemanii

Są na to spore szanse ,w końcu jest pojedynek Rocka z Cena,a to na pewno przyciągnie starszych fanów przed telewizory. Punk z Jericho również ,choć storyline rozpoczęli beznadziejnie i bez zaskoczenia.

• Reputacja:   1

RAW:

Pierwszy segment był nawet jak dla mnie ciekawy. Miło było usłyszeć wymianę zdań pomiędzy Punkiem a Bryanem.

1.: Ładna walka Ortona z Zigglerem. Spodobał mi się motyw jak Randy przerolował z narożnika rywala do pinu. Co walkę Viper dostaje solidny booking już nie 3, 4 akcje na krzyż. I właśnie takiego Ortona z wielką chęcią bym ogladał. Szkoda tylko, że pojedynek tak szybko się skończył. ''Wczoraj'' Dolph walczył o pas WWE a ''dzisiaj'' przegrywa z nie mistrzem w chyba 7 minut. Gdzie w tym wszystkim jakikolwiek sens?! Już tłumaczę dla czego cudzysłów wstawiłem ponieważ odnosiłem się do wydania epizodów, a we wtorek czyli dzisiaj oglądam.

2.: Bardzo dobra jak na zwykłą tygodniówkę walka dwóch perełek ROH.Bardzo dobrze się ją oglądało a przede wszystkim dobrze, że Daniel jak na niego przystało nie spierd*ł przed przeciwnikiem. Chciałbym zobaczyć ich starcie na jakimś PPV, bo wtedy pokazaliby jeszcze więcej niż tutaj. Podobało mi się to, że fani byli podzieleni jedni cheerowali Punka, drudzy Bryana. Pojawił się Jericho i nici z mojego dreamu jak napisałem w temacie Elimination Chmber.

Walkę Miza i Kingstona pozwoliłem sobie przewinąć...

Undertaker powrócił miła, dobra wiadomość, ale nie mam zamiaru oglądać poraz trzeci z rzędu walki między nim a HHH...

Ocena: Co mi się podobało to tylko walka Punka z Bryanem więc, gdyby nie ona byłoby niżej 7/10

Undertaker powrócił miła, dobra wiadomość, ale nie mam zamiaru oglądać poraz trzeci z rzędu walki między nim a HHH...

Mimo, że wszystko skazuje na trzecią już ich walkę na WrestleManii to nadal są małe szanse, że do tego nie dojdzie. Tryplak pokazał gestem na RAW, że nie ma ochoty już na walkę, więc za pewne The Undertaker będzie go prowokował i za pewne HHH w końcu się zgodzi, ale z jednym warunkiem. A tym warunkiem byłby sędzia specjalny a tutaj oczywiście mowa o HBK :smile: i wówczas DX będzie próbowało obalić Streak i taką walkę jeszcze jakoś przetrawię.

14193712834f3ceb5077c3a.jpg

Są na to spore szanse ,w końcu jest pojedynek Rocka z Cena,a to na pewno przyciągnie starszych fanów przed telewizory. Punk z Jericho również ,choć storyline rozpoczęli beznadziejnie i bez zaskoczenia.

no a biorąc pod uwagę to że przed samą wrestlemania mogą na jednym show pojawic sie takie osoby jak: rock, taker, shaq, hhh, mick foley, itp. itd. a również będą kontynowane wszystkie feudy to ratingi mogą być rekordowe jak na obecne czasy