Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

) Niemy Y2J. Znowu zajebiste promo Dobrze, że jeszcze nie pozwolili mu przemówić, chociaż czuję, że za tydzień już coś chlapnie (kiedy pojawi się Steph!?)

skad Ci sie ta Steph wzięła ? cholera nigdzie nic nie bylo o jej ewentualnym powrocie tylko na polskich forach przekonanie, że to o niej było to promo. mi sie wydaje, że jeśli dziewczynka z prom mialaby być postacią w ringu to bedzie to powrot Lity. Jednak po tym jak prowadzona jest postać Chrisa mam wrażenie, że owa dziewczynka w promach jest kimś na zasadzie kobiety, która byla niby diabłem w w filmie pasja, czyli jakby to przełożyć na WWE czymś co gryzie Chrisa od środka i będzie go zmuszało do dzialania, by świat jaki znamy przestał istnieć. Po prostu nie wierzę, żeby tak dobre proma miały się skończyć tandetnym powrotem córki prezesa, która w ringu tylko i wyłącznie fajnie wygląda.

5222687824ef430518b3f7.jpg

Pierwszy segment na plus. Mocne promo Kane'a zakończone brawlem z Ceną. Potem zostało to pociągnięte troche dziwnie(przy Raiderze zmieniającym koło padłem ze śmiechu). Walka ME przerwana co raczej nikogo nie zdziwiło(Ziggler wyglądał jak taki wkurzający lep skacząc ciągle Cenie na plery :P). No i w końcówce Red Monster znowu górą i budowania feudu ciąg dalszy.

Debiut Claya - Ło matko z łojcem jaka padaka. Niby na pierwszy rzut oka coś nowego ale bądźmy szczerzy, daleko na tym niedorzecznym gimmicku to on nie zajedzie.

Y2J - Dalej ciągnął to tak, że nie wiadomo o co chodzi i w sumie dobrze, byleby tylko nie przedobrzyli.

Jeśli chodzi o matche to nie ma co pisać nawet. Ubogo w tym tygodniu jak cholera.

PROUDLY SUPPORT CENA!

5915233044ed35a885ce0a.jpg

Jeszcze jedno co do Brodusa. Oto Message 2 WWE Universe (szczególnie do "fanów" na atti):

Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)

Ja myślę, że szczególnie do Blaze'a, któremu tak zależało na powrocie Brodusa. :lol:

Niestety nawet mi zaczyna przeszkadzać powoli postać Zacka Ryder'a. Dostał pas, ale powinien zostać uwikłany w jakiś feud ze złotem w roli głównej, gdzie mógłby spokojnie sobie wowowo'wać. Program o tym jak nie podrywać dziewczyny nie przyniesie wiekszego prestiżu dla pasa, także ja za niego na tą chwilę podziękuje.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Mi akurat daleko do zachwytu nad promo Kane'a. To już jakby wszystko było. Lepiej by było, gdyby Kane tak jak na początku był stroniącym od słowa monsterem :) Ryder i wymiana opony była niezła :)

Broski po chokeslamie nieźle się odbił od tych desek :)

Brodus Clay = Flash Funk v.2 :)

Z tym pinnem na Swaggerze to chyba komuś się przysnęło, później Cole i Lawler musieli dorabiać..A CM Punk przeklinał pod nosem.

4 Horseman w HoF. Super. Ale.. Po pierwsze Flair jest w TNA (ale to nie jest chyba większy problem), po drugie Flair ma już jeden pierścień. Może dostać drugi? Po trzecie frakcja miała niejedno oblicze, a w jednym z rozdań jej ważnym członkiem był Chris Benoit. Dlatego powinni chyba jeszcze dodać - orginal 4H.

) Niemy Y2J. Znowu zajebiste promo Dobrze, że jeszcze nie pozwolili mu przemówić, chociaż czuję, że za tydzień już coś chlapnie (kiedy pojawi się Steph!?)

skad Ci sie ta Steph wzięła ? cholera nigdzie nic nie bylo o jej ewentualnym powrocie tylko na polskich forach przekonanie, że to o niej było to promo. mi sie wydaje, że jeśli dziewczynka z prom mialaby być postacią w ringu to bedzie to powrot Lity. Jednak po tym jak prowadzona jest postać Chrisa mam wrażenie, że owa dziewczynka w promach jest kimś na zasadzie kobiety, która byla niby diabłem w w filmie pasja, czyli jakby to przełożyć na WWE czymś co gryzie Chrisa od środka i będzie go zmuszało do dzialania, by świat jaki znamy przestał istnieć. Po prostu nie wierzę, żeby tak dobre proma miały się skończyć tandetnym powrotem córki prezesa, która w ringu tylko i wyłącznie fajnie wygląda.

Bo na to wskazuje logika. Tak jak logicznym powrotem był Y2J bo wiadomo było, że osoba która wróci będzie miała storyline z Punkiem.. wiec ze wszystkich, od Takaera do Stinga. Tylko Y2J na to pasował.. tym bardziej, że Punk określał siebie jako "The Best in the World". Tak teraz JEDYNYM kobiecym spoiwem w tym storyline który łączy Y2J i Punka.. jest Stephanie. To ona miała storyline z Y2J i później ciągle kiedy tylko mógł to cisnął po niej na micu. I wiemy jaki ma stosunek do niej Punk. Zaczynając od tego, co mówił podczas shoota a kończąc na tym jak jej pojechał na PPV. Jest osobą która jest wiarygodna w tym, że może przywrócić Y2J do WWE żeby mógł walczyć z Punkiem. Nie wydaje mi się żeby np. Lita miała przyjechać do Kanady i powiedzieć "hej Y2J chcesz walczyć z Punkiem ??". To się akurat nie trzyma kupy. A właśnie Stephanie która uknuła swój plan zemsty na Punku za to, że obraził jej rodzinę. Jest bardziej realnym storylinem niż np. Lita.

• Urządzenie:  Windows

Gratuluje WWE za pstryczka w nos kazdemu kto myslal ze Brodius wpadnie jak nosorożec rozpizdrzając wszystko. Obecna postac ma potencjał, ma koloryt i mysle ze podobnie jak kilkanascie lat wczesniej The Godfather\Pimp Father w jakims czasie kupi publicznosc. Bedzie jeszcze czas na zrobienie z niego monstera.

Podoba mi sie prowazdenie postaci Launairtisa. Jest typowym tweenerem, ktory ani specjalnie nie sprzyja tym z lewej ani tym z prawej, po za osobistym konfliktem z Punkiem.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Niemalże popłakałem się ze śmiechu przy debiucie Claya. Nie dlatego, że był on jakiś zabawny (chociaż w sumie to był :D) ale dlatego, że WWE zagrało na nosie wszystkim sezonowym fanom, którzy z jakiegoś dziwacznego powodu chcieli ciężko debiutu Brutusa, który przejedzie po całym rosterze jak ciężarówka. To macie teraz Funkysaurusa :D High Five :D

Niemalże popłakałem się ze śmiechu przy debiucie Claya. Nie dlatego, że był on jakiś zabawny (chociaż w sumie to był :D) ale dlatego, że WWE zagrało na nosie wszystkim sezonowym fanom, którzy z jakiegoś dziwacznego powodu chcieli ciężko debiutu Brutusa, który przejedzie po całym rosterze jak ciężarówka. To macie teraz Funkysaurusa :D High Five :D

Dziwacznego powodu? Tamten gimmick mu po prostu pasował. A taka nagła zmiana z wkurzonego niszczyciela na podskakującego w czerwonym dresie pajaca jest dziwna(prawie jakby dostał ten gimmick za kare czy cuś). Najprawdopodobniej miało to na celu zaszokować, ale mnie osobiście bardziej zażenowało.

PROUDLY SUPPORT CENA!

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

A mi się taki gimmick podoba, jego wejście jest całkiem zabawne, a walk pewnie jego i tak nie będę oglądać, bo co w Brodusie ringowo takiego fajnego? Kilka osób wylansowało go na takiego wirtuoza zupełnie bez podstawnie. Wracając do jego charakteru, to po co WWE byłby kolejny niszczyciel taki jak ostatnio Mark Henry?

Strasznie słabe RAW moim zdaniem, żałuję, że poświęciłem na to swój czas...nie lubię tego słowa, ale gala po prostu zassała.

Co do Jericho, to popłakanie się przyszło mu całkiem łatwo i zastanawiam się, kiedy w końcu przemówi, bo już niedługo by wypadało i kiedy to wszystko się wyjaśni. Ale titantron tak btw, to Chrisowi akurat oszpecili i mam nadzieje, że z tygodnia na tydzień się on zmieni.

Edytowane przez Adrian!

Tak, dziwacznego bo Brutus nie pokazał jeszcze prawie nic w WWE a już ma tutaj niesamowicie wielkie grono fanów, którzy by podłożyli mu każdego i dali monster push ala Goldberg. Vince pewnie o tym słyszał i na złość wszystkim i samemu Clayowi, który spoilerował swoje własne występny na Twitterze postanowił utrzeć troszkę nosa.

Zacznę od Jericho wydaje mi się że on chciałby być dobrym bawić się z publiką ale zapewne jest ktoś jakaś kobieta która ma na niego haka i zmusza do bycia złym i prędzej czy później Chris zrobi coś za co go publika znienawidzi.

Bardzo spodobał mi się debiut Brodusa wszyscy oczekiwali monster heela a dostali wielkiego Santino chociaż sadzę że to tylko chwilowe i niestety dostaniemy wielkiego niszczyciela jak Henry.

Niedługo John nie będzie musiał grac już w tych swoich filmach bo wystarczy że zmontują kilka scen z Raw i będziemy mieli gotowy film sensacyjny. :D

Reszta mnie nie interesuje więc zapewne mam podobne gusta jak Amerykanie których CM Punk niezbyt interesuje :

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Tak, dziwacznego bo Brutus nie pokazał jeszcze prawie nic w WWE a już ma tutaj niesamowicie wielkie grono fanów, którzy by podłożyli mu każdego i dali monster push ala Goldberg. Vince pewnie o tym słyszał i na złość wszystkim i samemu Clayowi, który spoilerował swoje własne występny na Twitterze postanowił utrzeć troszkę nosa.

No ja fanem Claya napewno nie jestem. Zwisa mi on i powiewa(przynajmniej narazie). Nie mówie też, że potrzeba nam następnego monster heela. Można było jednak coś lepszego dla niego wymyślić bo tego co jest nijak nie idzie kupić(przynajmniej ja tego nie kupuje).

PROUDLY SUPPORT CENA!

RAW bez fajerwerków, dziwi ogólnie brak promocji RR, a konkretnie Main Eventu. Brakuje tu segmentów takich jakie dostawaliśmy chociażby przed WM 26. Wracając do tygodniówki...

Kupuję Brodusa! Początkowo widząc go w takiej formie pomyślałem "WTF?" ale z każdą kolejną chwilą jego powrotu zacząłem go łykać. Motyw z krążeniem bioder mnie rozjebał na łopatki i póki co czekam na więcej... Jeżeli publika go nie kupi to zawsze mogą mu odwalić turn i zrobić oczekiwanego destroyera.

Bryan jedzie w squashu Kofiego, normalna promocja ruszyła i myślę, że w takim wypadku Daniel dotrwa z pasem jeszcze do EC, a na RR podda któregoś z gigantów. Mimo wszystko muszę to powiedzieć, ale sprzedawanie tej radości i ciągłe "Yes!" (niczym słyszał tego premiera co hajtnął się z Angielką) mnie irytuje, wspominaliście o tym samym u Christiana, tyle, że on to świetnie sprzedawał aktorsko, u Daniela jeszcze widać w tym fachu braki.

Pan Prawda w takiej formie może być jak dla mnie i tym "dobrym", bo sprzedaje to kapitalnie. Świetny gimmick i oby tego nie zjebali, niech będzie dobry, niech będzie stuknięty, ale "cukierkowatość" proszę zostawić na boku! ;)

Kane nadal niszczy i to cieszy... wszystko o segmentach z zaplecza już zostało napisane, więc zapytam o coś innego co mnie osobiście zastanawia - kogo BRM dostanie na WM? Widzi ktoś sensowną opcję?

Dobra walka Punka z Jackiem, ale faktycznie botch w końcówce mocno widoczny. Jack za późno się wybił i sędzia musiał kończyć (i dobrze, kiedyś takie coś by ominęli i walka trwałaby dalej) mimo, że Brooks szykował się już do Anaconda Vice.

Kolejny tydzień i kolejna świetna robota od Jericho... jak ktoś wyżej wspomniał wygląda to tak, że on chce być tym dobrym, ale coś albo ktoś mu robi sieczkę w bani i nie pozwala na rozwinięcie skrzydeł co w ostateczności skończy się turnem. Story zapowiada się bdb i oby tego nie zjebali...

To wszystko, jeżeli o czymś zapomniałem to widocznie było to mało ciekawe z mojej perspektywy, hey yo.

Edytowane przez E_9

wydaje mi się żeby np. Lita miała przyjechać do Kanady i powiedzieć "hej Y2J chcesz walczyć z Punkiem ??". To się akurat nie trzyma kupy. A właśnie Stephanie która uknuła swój plan zemsty na Punku za to, że obraził jej rodzinę.

pojawi się Steph i powie " Hej Chris skop dupe Punkowi bo obraził moją rodzinę a mój mąż był z nim w TT "? to dopiero kupy się nie klei. W ogóle nie widzę powrotu Steph w tym momencie do federacji w tym storyline. Fakt, że to wygląda jakby ktoś działał we łbie Jericho ale czy to by nie było zbyt banalne ? WWE lubi zaskakiwać a to wydaje się tak banalnym pomysłem, że pojawi się już teraz jakaś kobieta, że dalej twierdzę, że ta dziewczynka z prom oznaczała coś zupełnie innego. W przeciwnym razie cholernie się zawiodę na tym storyline.

5222687824ef430518b3f7.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Muszę jeszcze wspomnieć o wprowadzeniu Edge'a do Hall of Fame (przykro mi, ale Four Horseman, to nie moje czasy i wolę się nie wypowiadać)

Cholernie się cieszę, że Rated R Superstar trafia do hali sław. Zasłużył na to jak mało kto i tuż po tym jak wyszła na jaw jego kończąca karierę kontuzja, to był moim pewniakiem. Nie, żebym miał jakieś uprzedzenia, ale gdyby np. to The Rock został teraz wprowadzony i pominięto Copelanda (co można byłoby nominować do "WTF roku") to delikatnie bym się wkurwił.