Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Sory że pytam ale mogłby ktos podrzucic streama do dzisiejszego RAW?

8937594774fac0f0ee7a5f.jpg

Livestreamów przecież nie ma, będziesz mógł obejrzeć jutro na Youtube lub na Ryzykanci.com.pl , ale pamiętaj, że gale możesz oglądać dzień później ze względu na strefy czasowe.

Do WM-ki pewnie tak, ale niektórzy widzieli już Brocka jako uczestnika turnieju Royal Rumble, albo nawet (sic!) osobę z zapowiedzi na 2.01.2012 :lol:

Ogólnie niemal wszystko będzie zależało od dobrej woli Łysego, a on nie ma zbyt wielkiego interesu w tym żeby poprawiać McMahonowi ratingi i ułatwiać życie (bo Brock pewnie walki na WM-ce by nie odmówił za kasiorę Vince'a). Kwestia też tego, czy White nie będzie próbował jeszcze skusić Lesnara na "one more match" (np. z Mir'em)

Oczywiście, zgadzam się to Tobą. Royal Rumble? Wątpliwe. Dzisiejsze RAW? Pewnie zdziwiłbym się nie mniej niż gdyby mistrz Yoda wpadł z mieczem świetlnym na ring i obciął rękę Vinceo'wi.

Jeżeli chodzi o dzisiaj to obstawiam Undertakera lub Jericho. Albo Skipa. ;)

Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

Livestreamów przecież nie ma, będziesz mógł obejrzeć jutro na Youtube lub na Ryzykanci.com.pl , ale pamiętaj, że gale możesz oglądać dzień później ze względu na strefy czasowe.

No tak. Przecież RAW nie leci w żadnej TV w USA live! tylko polak wykrada nagranie i wrzuca na YT :twisted: "Jutro" czyli godzinę po 24:00 w UK.

Dzięki wiktor ;)

8937594774fac0f0ee7a5f.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Powroty Undertakera i Jericho wydają się tak oczywiste, że trochę słabo byłoby jakby to właśnie oni się pojawili. Liczę na coś ciekawego, ale też zdaje sobie sprawę, że Vince może chcieć zrobić wszystkich w chuja. Co do wspomnianych wrestlerów to Undertaker i te jego ciągłe powroty nie robią już na mnie najmniejszego wrażenia, ale powrót Jericho i perspektywa programu z Punkiem działa już na mnie o wiele bardziej pozytywnie i przyznaje, że z przyjemnością bym coś takiego zobaczył.

15974308365193fac7b7921.jpg

To tak tuż na gorąco przed RAW wstawię swoje typy:

Chris Jericho - Oczywiście jak u niemalże większości pewniak. Właśnie - pewniak. Tu mi coś nie pasuje. O ile proma z Takerem do pewnego czasu oznaczały Stinga to w ostatnim promie pokazali jego twarz/puścili theme i wiedzieliśmy, że to właśnie Taker wróci za tydzień. Teraz wszystko wskazuje na Jericho, ale nie jest nic powiedziane wprost, więc właśnie jako super niespodzianka może wejść Undertaker. Jednakże jeżeli nie będzie to powrót American Bad Ass to niech się w dupę z tym pocałują (no chyba, że wstawią nam ministry to wtedy zaklęczę na środku pokoju i allaha zrobię). Propozycja nr 3 to nasze bogate rodzeństwo Shane i Steph. Tutaj już szansę drastycznie spadają. Dlaczego? A dlatego, gdyż, ponieważ Shane odszedł z tej "dziecinady" jak on sam to nazwał i nie wiem po jakiego grzyba chciałby wracać. Opcja nr 4 i ostatnia w moich przewidywaniach to nie kto inny jak sam Rand... (chyba was poje....? ;D chociaż sądząc po mądrych storylinach nie zdziwiłbym się) Batista. Nie wiem dlaczego to obstawiam, ale ostatnio (a właściwie to ciągle) było o nim cicho. Nic nie wyszło z jego kariery w MMA. Widziałem kiedyś jeden filmik z jego treningów, gdzie nic nie pokazywał, a później dochodziły newsy, że coś słabo tam z kontraktem, więc dlaczego miałby Dave się nadal kisić i nie wrócić do dobrego domu?

48798430952f294e69c1e4.jpg

Co do Batisty, może to nic nie wnosi do tematu. On November 11th, 2011 it was announced via Twitter that Batista had been confirmed for the third WWE '12 DLC pack which is set to be released in January 2012. . Coś sie może kojarzyć, tak nagle cicho o nim, a nagle zostanie dodany w Styczniu. Może mi odbija, ale mark out do Batisty miałem od zawsze...
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Co do Batisty, może to nic nie wnosi do tematu. On November 11th, 2011 it was announced via Twitter that Batista had been confirmed for the third WWE '12 DLC pack which is set to be released in January 2012. . Coś sie może kojarzyć, tak nagle cicho o nim, a nagle zostanie dodany w Styczniu. Może mi odbija, ale mark out do Batisty miałem od zawsze...

No, to w takim razie Jericho powinien wrócić w zeszłym roku, kiedy dodali jego postać jako DLC do WWE All Stars ;) Wątpię, żeby to akurat coś znaczyło, po prostu wrzucają postacie mające szanse dobrze się sprzedać wśród graczy.

W ogóle niektórzy z Was trochę chyba przesadzają, cały poprzedni rok Chris "wracał" na każdej możliwej gali, tyle osób wręcz modliło się o jego powrót, a teraz? "Eee, słabo, jeśli to będzie Y2J, bla bla bla...". Ja tam Chrisa lubię, dlatego bardzo mnie ucieszy, jeśli to będzie on.

Kto miałby się pojawić, aby co poniektóre osoby usatysfakcjonować, Goldberg? Kurt Angle? Sam Jezus w swoim drugim przyjściu? :twisted:

No i należy wziąć pod uwagę, że w dzisiejszych czasach nieco ciężej zrobić niespodziankę, o której nikt nie wie, niż kiedyś :)

I'm just driven by anger

A ja mam całkowicie gdzieś, kto wróci. Jest mi to obojętne, żadnego z tych prom nawet nie widziałem i nie wiem, czemu niektórzy tak się napalają.

Ktoś wróci, albo ktoś się pojawi, fajnie, ale tak naprawdę, jest mi to obojętne kto to będzie. Byleby coś z tego pojawienia się wyniknęło, bo jeśli będzie to taki zwykły powrót, to będę zawiedziony.

• Reputacja:   1

Ten gość który wstawił zdjęcie Y2J na FAcebooku wstawił też walki na RAW:

Tonight’s WWE RAW Supershow will take place from the FedEx Forum in Memphis, Tennessee.

Confirmed for tonight’s show is Dolph Ziggler vs. CM Punk for the WWE Title, the return of Brodus Clay and the revealing of who’s behind the January 2nd cryptic videos that have been airing..

Dla mnie jak dla małyego nie ważne jest kto powróci również mam neutralne podejście pod to kto ma powrócić. Można o tym jak na razie tylko gdybać a wątków do dyskusji o tym jest mnóstwo. Z jednej strony któryś z tej trójki- Shane McMahon, Batista, Y2J. I nie ważne jest to dla mnie ponieważ jestem takiego samego zdania co Ten user. Oby tylko coś wyszło. Ale pomijając to i tak wiem, że z RAW będę bardzo/ mocno zadowolony, bo jest jeden powód dla którego mało co nie skacze ku*** z radości. I jeżeli ten zawodnik pojawi się na RAW 14 kwietnia w Ergo Arenie a ja nie będę miał pozwolenia na pojechanie tam to będę z jednej strony zawiedziony/ wnerwiony (lekko powiedziane) a z drugiej szczęśliwy. I chciałbym, aby zebrał od Was cheer w moim imieniu :) Chciałbym na żywo zobaczyć! Domyślam się, że jestem jego największym fanem.

Dowiemy się za niespełna 4 godziny...kim jest ten ktoś z tych prom....
I tak wszyscy pójdziemy do piachu.....

108669498588feb114c649.jpg

Kto miałby się pojawić, aby co poniektóre osoby usatysfakcjonować, [...] Sam Jezus w swoim drugim przyjściu? :twisted:

To byłoby ciekawe :P I przeciwnik dla Takera byłby odpowiedni i streak mógłby zostać przerwany :D Osobiście stawiam na Jericho. Batista ostatnimi wypowiedziami, napewno odsunął od siebie podejrzenia, ale tak samo bawi się z fanami Y2J. Nie ukrywam, że na dzisiejsze wydanie RAW czekam jak na żadne inne od kilku miesięcy.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Android

Dla mnie to jest oczywiste, że wróci Jericho. Zwłaszcza po tych kretyńskich wpisach na twitterze, gdzie od dłuższego czasu za wszelką cenę stara się wszystkich przekonać, że to nie on. Jeżeli te filmiki nie dotyczą powrotu Y2J to będę w ciężkim szoku.

Jedyne co mnie zastanawia to ta dziewczynka. Być może jest to jak ktoś wcześniej wspomniał Stephanie McMahon, która będzie maczać palce w powrocie Jericho i feudzie z Punkiem.

WWE jest od dawna przewidywalne, dlatego też jak wspomniałem wyżej - jeżeli nie będzie to Chris Jericho to z ręką na sercu przyznam, że Vince potrafi jeszcze zaskoczyć.

www.boxingnews.pl - najlepsza polska strona o boksie.

a może zamiast tych wszystkich spekulacji dostaniemy co innego i tak jak kiedyś niedawno w tematach pisano że wwe planuje zmiane głównego tytułu , to dzisiaj dostaniemy nowy pas WWE ?