Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

znów będzie nudno

Znów? A to co robił Punk z WWE na przełomie MITB oraz Summerslam też było nudne?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Znów? A to co robił Punk z WWE na przełomie MITB oraz Summerslam też było nudne?

Kolega miał na myśli okres kwiecień - czerwiec, a wtedy Punk był jeszcze nikim.

Ale już wtedy chyba Punk coś przebąkiwał o tym że dojdzie do "czegoś" wielkiego i powoli w necie zaczeły pojawiać się infa o jego kontrakcie wygasającym. Nie chce na siłę tu bronić swojego zdania ale w kwietniu i czerwcu też się dużo działo jak choćby pogoń Christiana za pasem czy zapowiedz walki Rocka z Ceną - ja się nie nudziłem zarówno w okresie letnim jak i po "Wrestlemani"

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1

RAW

1: Bardzo dobre zrobienie w chu** fanów z wejściem Laurnitessa przy themie CM Punka. Motyw był mocny, później Promo z posiadaczem tej nutki wypadło bardzo dobrze. John jest dobry w odgrywaniu wrednego gościa i za to go lubię. Odnoszę wrażenie, że chcą z niego zrobić takiego drugiego Erica Bischoffa.

2.: Nie wiem czy ktoś wśród Creative Teamu jest kompletnym idiotom lub przedstawicielem, jakiegoś synonimu do tego wyrażenia. Ale Cody przegyrwający z Bookerem to tragedia, w tamtym tygodniu Cody przegrał z Boo Boo Boringiem, w tym z Booką. Cała promocja została przekreślona oby Rhodes tylko wyszedł z tego feudu cało!!

3.: O jestem mile zaskoczony tym, że odnieśli się do przeszłości tzn. dali Kidda i Natalyę w jeden Tag Team. No właśnie, bo kompletnie o ich historii zapomniałem. A gdyby tak od nowa ich złączyć razem Natalya jako menadżerka Tysona dostała by więcej czasu i nic by nie straciła a on byłby promowany. Oczywiście zmierzali w tą lepszę stronę razem.

4.: I znowu coś mi się przypomniało było podobnie już kiedyś. Tylko teraz, że zamiast JoMoa jest Miz. Cała otoczka wokół R-Trutha wygląda nieco podobnie do każdego jednego momentu z jego kariery. Tam zakończona przyjaźń przez zajęcie miejsca tutaj przez niby najechania jednego na drugiego. Bardzo dobrze, bo mam małą pewność, że Truth facem nie będzie. A zostanie w dalszym ciągu zaje***tym heelem z świetną mimiką.

5.: Swagger vs CM Punk walka ma potencjał. Obu stać na dobre starcie a w połączniu tej dwójki może wyjść coś na prawdę fajnego. I oby tak było, nie chcę 5 minutowego squasha. Ładna walka, ale interesuje mnie tylko jedno. Podczas TLC Jack dostał szybki łomot od Sheamusa zawodnika, który jest mocnym Upper Mid Cardem a walczy łeb w łeb z WWE Championem. Nie raz tak było, ale to się kupy według mojego zdania nie trzyma jest to bez sensu. Aaa jednak to handicap Gautlet Match. Kolejna edycja Theme Songu Perfekcyjnego zasługuje na wielki plus teraz to brzmi jak Core-Metal, Rap-Core!! Walka między Dolphem a Punkiem potrafi być tak bardzo dobra, że chciałbym dostać pomiędzy nimi feud a to już od dłuższego czasu chciałbym. Wygrana Ziggler bardzo mnie cieszy.

6.: Głos Kanea brzmi jak nie jego. Dobrze by było gdyby był to ktoś inny, ktoś młodszy, ale i tak jest to Kane w 80 %. Więc nie rozumiem tutaj jakichkolwiek moich rozmyśleń nad tym wszystkim. Dobre promo w wykonaniu Kanea??

Ocena: 8/10

Okres Kwiecień-Czerwiec jest dla mnie niestety słaby.

W kończącym się już roku 2011 w tym okresie odszedł Edge. Pas zdobył Christian (krótko, ale miał), na SmackDown przeszedł Orton. Poza tym Cara zadebiutował i jego pasmo zwycięstw. Na Smacku trochę się działo na RAW trochę mniej, po za końcówką Nexusa i myślą, kiedy będzie koniec. Ten okres nie był dla mnie jakoś bardzo nudny.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

@PH93: Ja mówiłem o okresie Kwiecień-Czerwiec.

@PH93(2): Wiesz, Heel-turn Christiana, pogoń za pasem i draft Ortona akurat mnie mało obchodził. Może tam jedno lub dwa RAW po Wrestlemanii jest jeszcze dobre, ale potem nic konkretnego się nie dzieje. A po drugie napisałem, że znów będzie nudno, bo dla przykładu nie dałem tylko okresu kwietnia-czerwca tego roku, a także tego okresu w innych latach. Po prostu wg. mnie na Extreme Rules i Over the Limit nic się nie dzieje, tak samo na RAW w tym okresie. Potem dopiero MiTB mnie zaczyna kręcić, potem NoC wkręca mnie w klimat tych PPV, które są jesienią itd... Także feud Rocka z Jimmym mnie nie przekonał, jak już, to przed Survivor Series tego roku.

@Revertant: W kwietniu odszedł Edge. Odszedł, tyle. Na jednym Smackdown. To mnie poruszyło, fakt, był świetnym wrestlerem, ale to nie znaczy, że to ma być jakimś wydarzeniem roku. Po prostu odszedł. Jak powiedziałem, feud Christian-Orton mnie nie obchodził, troszkę heel-turn Krystiana, ale nic więcej. Tak, na RAW mniej, bo dla mnie głównym rosterem jest RAW, ale SmackDown! też jest niczemu sobie. W poprzednim roku Nexus był naprawdę genialny, ale w tym już nie, bo widać było, że upadnie właśnie gdzieś w okresie lata.

Aha, to temat o RAW, a przecież mi chodziło, że to na RAW jest nudno, nie ogólnie w tym okresie, a w tym okresie na RAW.[/b]

W tamtym okresie WWE miało jeden z najgorszych okresów od kilku lat. Nuda,Nuda i jeszcze raz nuda wtedy była. Nic się nie działo, no może debiut Kharmy i Heel Turn R-Trutha.

Na SD jeszcze gorzej, ja nie wiem jak mogło wtedy nie być nudno. Ale skoro kręci was draft Ortona i Cena zdobywający pas to pozostawie to bez komentarza.

tutaj masz promo(od 3:15) gdy Kane przemawia i widać że głos ma taki sam co w promie z zeszłego poniedziałkowego epizodu.Kane ma specyficzny głos jakby mówił przez nos.Te jego pociągnięcia wyrazów są bardzo specyficzne.Nie moge znaleźć w google a wiem że kiedyś znalazłem zdjęcie nowe Glena Jacobsa gdzie nawet i Vercyn wrzucił w newsy

Zdjęcie ukazywało Kane z pewną kobietą/Kane miał brode.Na 100% to jest Kane a jeszcze sporo osób ma mieszane uczucia.

* i po zębach można zobaczyć (obejrzcie oba proma uważnie)

Co do Powrotu:

Jericho-najbardziej prawdopodobne i będę zdziwiony że to on nie będzie.Wszystko mówi data jak juz było to omawiane.Niby tam ohn Laurentis gadał z Brodusem ale to jest piękna podpucha.

Chris Jericho 80%

stephenie mcmahon /Shane 8% - Jeżeli nie Jericho to Shane Mcmahon mógłby miec feud z CM PUNKiem jak wiemy CM PUNK wspominał w shootowym promie o synku.

Brodus Clay 4%

Undertaker 4%

Skip Shieffield 4%

* Undertaker nie jest brany pod Uwage dlatego że tym razem myślę że jego powrót nie będzie brany i rozgłaszany poprzez proma

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

A moze Jeff Hardy - po cichu paktujący z WWE?

To ironia czy piszesz na poważnie? Mając ważny kontrakt z TNA i walkę o WHC 8 stycznia pojawiłby się kilka dni wcześniej na RAW? Prawdziwe fantasy wymyślasz.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Co do Powrotu:

Jericho-najbardziej prawdopodobne i będę zdziwiony że to on nie będzie.Wszystko mówi data jak juz było to omawiane.Niby tam ohn Laurentis gadał z Brodusem ale to jest piękna podpucha.

No Mr.L mnie tym zmylił.. bo pomyślałem, że te proma mogą dotyczyć Brodusa. Bo przecież on jest "znana silą" w WWE. Tyle nie zapomnianych meczy, tyle wspaniałych walk w ME.. ehh

Brodus niema nic wspólnego z tymi promami. I nigdy nie miał. A to, że Mr.L rozmawiał z nim przez telefon i poinformował go o tym, że zadebiutuje w poniedziałek. To właśnie to było "promo" Brdusa i nie miało nic wspólnego z "itsbegin". Te proma dotyczą tylko i wyłącznie jednej osoby i jest nią Y2J(oczywiście wariantem rezerwowym jest Taker, ale to była by porażka WWE). Jeżeli WWE trzymało by się mocno fabuły proma i ta "dziewczyna" też miała by się pojawić to zakładam, że będzie to Stephanie która wprowadzi Y2J do feudu z Punkiem i tyle.

PS:

According to a source within WWE, former star Chris Jericho, who has been highly rumored to be the 1/2/12 "arrival" set for Raw next Monday night, will indeed be in Memphis, Tennessee, from January 1st to the 3rd.

Although this does not confirm or deny that Jericho will be on Raw this Monday night

Hmm Jaki dziwny zbieg okoliczności, że akurat tam odbywa się RAW.. i jeszcze dziwniejsze bo miesiąc temu Y2J pisał, że będzie pracował 2 stycznia na Hawajach.

PS:

According to a source within WWE, former star Chris Jericho, who has been highly rumored to be the 1/2/12 "arrival" set for Raw next Monday night, will indeed be in Memphis, Tennessee, from January 1st to the 3rd.

Although this does not confirm or deny that Jericho will be on Raw this Monday night

Hmm Jaki dziwny zbieg okoliczności, że akurat tam odbywa się RAW.. i jeszcze dziwniejsze bo miesiąc temu Y2J pisał, że będzie pracował 2 stycznia na Hawajach.

Jest to niepotwierdzona informacja, więc równie dobrze pewnego dnia Vercyn pomyśli sobie, że posteruje forum i napisze w newsie, że wg nieoficjalnych informacji Undertaker kupił bilet do Memphis.

Najlepiej czekać z takim czymś do momentu finalnego. Y2J wracał w tym roku co galę.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Nie moge znaleźć w google a wiem że kiedyś znalazłem zdjęcie nowe Glena Jacobsa gdzie nawet i Vercyn wrzucił w newsy

Zdjęcie ukazywało Kane z pewną kobietą/Kane miał brode.

http://cdn.wrestlingnewssource.com/i/kanewhair2.jpg O to zdjęcie chodzi ?

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

Mam wrażenie, że te noworoczne RAW nie będzie tylko powrotem Jericho lub kogoś innego. O to co Vickie napisała na twitterze:

“Flying to Pittsburgh!!! I can’t wait to see the new stage setup tonight. See all of you there”

Ciekawe co tam WWE dla nas szykuje.

Mam wrażenie, że te noworoczne RAW nie będzie tylko powrotem Jericho lub kogoś innego. O to co Vickie napisała na twitterze:
“Flying to Pittsburgh!!! I can’t wait to see the new stage setup tonight. See all of you there”

Wielki powrót kogoś, MOŻLIWY heel turn Ceny, nowy wygląd areny głownego show WWE hmmm...Ero Attitude przybywaj! :D

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

https://twitter.com/#!/CMPunk/status/152079407031398400/photo/1

Chodziło o nowy wygląd stage' u na live eventach.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif