Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mocno przeciętne RAW. Segment mający wypromować feud o pas WHC strasznie slaby, nie było też dużo akcji ringowych. Punk nie pojechał mocniej i dosadniej Johna Acea, a to dziwne bo publiczność w Chicago je mu z ręki. Sam speech Kane'a był dobry, ale widocznie widzowie nie potrafią już na serio traktować takiej "potwornej" postaci. O dziwo w ostatnim segmencie Cena dostał największy pop w Chicago od długiego czasu. Ziggler jest contenderem, ale nie napalałbym się na zdobycie przez niego pasa już wkrótce. Druga połowa najbliższego roku to będzie jego czas.

A za tydzień: ukazuje się ostatnie promo It begins, gasną światła i .. theme Jericho. Publika się gotuje, a tu wychodzi John Laurinaitis z miną trololo :lol:

I don't own a TV, I don't eat meat. I'm Bryan Danielson and I DO WRESTLE.

• Urządzenie:  Windows

W tym promie było chyba coś w stylu: Przybędzie by odzyskać co do niego należy.

Więc nie pasuje to ani do Brodusa (zresztą po wypowiedzi Laurinatisa nie miało by to sensu) ani do Sheffielda. W sumie nawet do Takera mało by pasowało.

Teraz najbardziej oczywiste skojarzenie to Jericho i title run.

edit:

A za tydzień: ukazuje się ostatnie promo It begins, gasną światła i .. theme Jericho. Publika się gotuje, a tu wychodzi John Laurinaitis z miną trololo :lol:

made my day..

Z tymi tajemniczymi promo, to musi być związany Jericho. Nie widzę innej opcji.

Powróci aby odzyskać to co jest jego. Dla mnie proste. Co zawsze gadał Jericho? "Jestem najlepszy na świecie w tym co robię". A co ostatnimi czasy mówi Punk? To samo :P Więc Y2J wróci aby "wyrwać" od CM Punka, te słowa. I będzie feud aż do Wrestlemanii.

Ja jakoś powątpiewam w powrót Jericho 2 stycznia... Dlaczego? Bo on po prostu wróci sobie na Royal Rumble eliminując tam Randy'ego Ortona. Gdyby tak pomyśleć, to co robiłaby ta dziewczynka przy Y2J'u? Po co ona tam? No właśnie... Nie jest to Jericho, Skip Sheffield, ani Undertaker i Michelle McCool. To musi być Stephanie McMahon i Shane McMahon. Ostatnio w wywiadach ciągle mówi się o erze PG i WWE próbuje wymigać się od odpowiedzi. Mamy teraz w federacji Kane'a, Booker T powrócił do ringu, Undertaker pewnie będzie jako Bad Ass, Jericho na RR... Wszystko scala się w całość. End of The World - koniec ery PG. Shane McMahon i Stephanie McMahon. Chłopiec i dziewczynka. Może wyda wam się to za fantazję, ale naprawdę mam mocne przeczucie, że to oni. Choć bardzo cieszyłbym się z powrotu Jericho.

Koniec ery PG? Dopóki ludzie chwytają takie takie sztuczki jak akcje Rydera w necie itd...to zapomnij.

A tak jak napisałeś...to Kane,Booker T czy nawet Undertaker to myślisz,że ile oni jeszcze powalczą?

No ja daje max 2 lata ,a nawet nie wiadomo czy to nie będzie ostatnia Wrestlemania Undertakera.

Żaden z nich młody już nie jest i nie ma co snuć spekulacji,lecz co do powrotu Shane i Stephanie to można się zastanawiać...tylko nasuwa się pytanie,po co ? ^^

a może to .. Big Andy z Tough Enough ? a ta dziewczynka to blondyna z tego samego programu którą wszyscy chwalili ? Chodzi mi o ItsBegins.
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

• Urządzenie:  Windows

a może to .. Big Andy z Tough Enough ? a ta dziewczynka to blondyna z tego samego programu którą wszyscy chwalili ? Chodzi mi o ItsBegins.

Treściowo by pasowało bo wraca po należne mu miejsce w rosterze, ale jest zbyt cienki w ringu na to. Przegrywa nawet w rozwojówce. Nie jest aż taką postacią żeby dawać mu taki hype.

Jedyne osoby które pasowałyby to tego proma to legendy, osoby zasłużone. Do młodych to nie pasuje zdecydowanie.

Może to Batista ? Wiem że ostatnio nie wypowiadał się o federacji ciepło ale może to zmyłka

17243563264dfc4dc81cf8d.png

Co do prom , puszczanych na RAW. Wg. mnie to na 100 % nie będzie Y2J. Ja myślę, że może to być :

* Powrót Stephanie McMahon. McMahon chciałaby się zemścić, za to co Punk powiedział jej w segmencie na SummerSlam (trochę błachy powód) i sprzymierzy się z Johnnym Acem, dzięki czemu wykiwają CM Punka i pas przejmie Ziggler.

* Wejście Brodusa. Może bez sensu , po tym co nasz GM Raw powiedział na ostatniej gali, ale w promach pada "Wróci, aby odebrać to co mu zabrano" co może się zgadzać. Clay był na Smacku, był ochroną Alberta i przez chęć pomocy mu musiał odsapnąć kilka miesięcy. A Alberto przez ten czas zdobył MiTB RAW, 2 razy WWEC. I wściekły Brodus wróci , bo wiedział, że mógłbyć mistrzem zamiast Alberta.

* Trzecie, najmniej prawdopodobne. Heel Turn Jasia. Mało realne, ale pada w promach, że świat który znamy się załamie. A uznajmy : gdyby dzieciaki obejrzeli Heel Turn Jaśka to dla nich świat by się załamał. WWE zmieniło by się nie do poznania : Nagle największy face federacji ma na wszystko wywalone, nic go nie obchodzi. Świat WWE zmienia się nie do poznania...

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

Treściowo by pasowało bo wraca po należne mu miejsce w rosterze, ale jest zbyt cienki w ringu na to. Przegrywa nawet w rozwojówce. Nie jest aż taką postacią żeby dawać mu taki hype.

Jedyne osoby które pasowałyby to tego proma to legendy, osoby zasłużone. Do młodych to nie pasuje zdecydowanie.

wiesz, to że nie pokazuje się na tygodniówkach FCW wcale nie znaczy że tam nie trenuje. Jako bohatera prom stawiam: Jericho, Andy, Undertaker, Skip ew. Shane/Steph McMahon, choć znikomo mi do tego pasują. Jeśli nie będzie to nikt z nich wtedy poczuje pełne zaskoczenie.

[ Dodano: 2011-12-27, 19:37 ]

Może to Batista ? Wiem że ostatnio nie wypowiadał się o federacji ciepło ale może to zmyłka

ta, szczególnie krytykując ją po całości :)

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Moim zdaniem turn Ceny odpada , takie cos zrobili by na WM a nie zwyczajnym raw . Koniec ery PG też pasuje i to była by najlepsza opcja ale na tą chwilę nie możliwa. Imo nie ma co sie doszukiwać w tym promie nie wiadomo czego , tak jak było kiedyś z promem takera a ludzie doszukiwali się tam skorpiona na ścianie itp. Jericho wróci i tyle .

Co do raw i sytuacji punka to trochę strach czy na następnym raw nie straci pasa ( biorąc pod uwagę sprawe z ostatnim ratingiem) . Promo Kane"a mega tylko publika dała dupy .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

- Commercials in the Boston, Massachusetts area are advertising John Cena vs. Kane for the March 5, 2012 Raw Supershow at the TD Garden. It was also announced that CM Punk would be defending the WWE Championship.

Wygląda na to, że nie ma co się bać, że Punk tytuł straci...

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Kto by się spodziewał ze powrót Kane'a jak i powrót jego starego dobrego gimmicku miał służyć nawet nie po to aby podłożyć się Cenie ale po to by doprowadzić do heel turnu Johna ( smarty i marki mają to kupić)...A teraz uwaga przez to promo jeszcze bardziej wierze (choć sam tego nie chce) ze do takiego heel turnu nie dojdzie. WWE, WWE Universe, zawodnicy jak i wszystko będzie chciało spowodować taki heel turn na WM lub do jej czasu a tymczasem Cena nie oprze się pokusie i zostanie "wzorem cnót" przez co zyska jeszcze większy szacunek marków.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja jakoś powątpiewam w powrót Jericho 2 stycznia... Dlaczego? Bo on po prostu wróci sobie na Royal Rumble eliminując tam Randy'ego Ortona. Gdyby tak pomyśleć, to co robiłaby ta dziewczynka przy Y2J'u? Po co ona tam? No właśnie... Nie jest to Jericho, Skip Sheffield, ani Undertaker i Michelle McCool. To musi być Stephanie McMahon i Shane McMahon. Ostatnio w wywiadach ciągle mówi się o erze PG i WWE próbuje wymigać się od odpowiedzi. Mamy teraz w federacji Kane'a, Booker T powrócił do ringu, Undertaker pewnie będzie jako Bad Ass, Jericho na RR... Wszystko scala się w całość. End of The World - koniec ery PG. Shane McMahon i Stephanie McMahon. Chłopiec i dziewczynka. Może wyda wam się to za fantazję, ale naprawdę mam mocne przeczucie, że to oni. Choć bardzo cieszyłbym się z powrotu Jericho.

Oj jakby tak było to chyba znów bym zaczął oglądać całe odcinki RAW a nie przewijać sobie i skracać do 20min aby zobaczyć co się dzieje.

Nie wierzę w to tylko dlatego ,że to się wydaję zbyt piękne.Tak my byśmy chcieli i to zrobili z WWE , ale właśnie to jest zbyt piękne jak dla mnie. Już miałem nadzieje ,że TNA zacznie gonić RAW w ratingach i wtedy Vince się przełamie i wróci attitude ale niestety jak widac tak się nie dzieje wiec pewnie i Vince nie zmieni tego faktu.

Co do powrotu to dla mnie skip shefield lub brodus i tyle, a ta rozmowa managera raw to może podpucha po prostu?

Taker mam nadzieje ,że wróci tylko na ostatnią swoją WM zrobi te 20-0 nad jakąś super gwiazdą i oby już nie wracał bo z całym szacunkiem dla niego ale to jest głupie , wiadomo że wróci na WM wiadomo ,ze podbudują jakoś ten jego feud ale i tak on wygra na WM i znów go nie będzie pół roku, i tak w kółko ma być????

Jedynie chwile zawahania co do jego streaku miałem jak była druga walka z HBK bo wierzyłem w to ,że jeszcze nie skończy kariery najlepszy zawodnik w historii WWE ( TAK DLA MNIE HBK BYŁ NAJLEPSZY) ale po tym wydarzeniu TAKER dla mnie jest tak potrzebny WWE jak CENA

NO i promo KANE genialne , ale tak jak napisał ktoś wcześniej pewnie będzie już blisko heelturnu jasia i już prawie prawie prawie, każdy kupi to ,że będzie heel turn, i BUM on wtedy jak zwykle się wybija i znów przejmują dobrą stronę mocy pewnie lejąc KANE"a i cały czas jest super facem dla 10latków.

Za dużo kasy na nim trzepią by zrobić z niego heela, już była sytuacja bliższa temu jak był w NEXUS i mógł pozbawić ORTONA pasa na rzeczy BARRETTA i wtedy już przejść do tego eNki , mogli pociągnąć ten feud inaczej ale nie, pan CENA ZAWSZE BĘDZIE SUPER I WYBIERZE DOBRO , co jest nudna ale umówmy się każdy na zdrowy rozsądek wie ,że inaczej nie będzie.

Oby to wwe się zmieniło bo rzeczywiście z wyjątkiem paru gal w ciągu roku to wszystko nuda.

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

.Wygląda na to, że nie ma co się bać, że Punk tytuł straci...

Piszesz, jakbyś dzisiaj zaczął oglądać federację Vince'a. Przecież tam plany zmieniają się dosłownie co chwile, a to czy ktoś pozostanie mistrzem czy straci tytuł rozstrzygnięte jest czasem dopiero w dzień gali (pamiętne SummerSlam, gdzie Mysterio na godziny przed rozpoczęciem wybłagał obronę tytułu i Dolph został wyruchany). Polecałbym nie wierzyć w tego typu informacje.

Moze to i racje z turnem na WM-ce (ewentualnym) , ale Turn na pierwszym RAW w 2012 roku byłby lepszym rozwiązaniem. WWE odrazu uderza z wysokiego C, dając nam nadzieję : Heel Turn Ceny, to może być Epic rok. Jeszcze taki Masked Kane niszczący wszystko co może, nadzieja na Zigglera z WWEC i Codiego z WHC. Wtedy WWE ten rok zaczęłoby wyśmienicie.

A swoją drogą ciekawe jaki feud "jak za ery Attitude" zafunduje nam w tym roku WWE. W 2009 Legacy vs. Rodzina McMahon. 2010 : Nexus. 2011 : CM Punk jako buntownik. 2012 : ??? :)

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=