Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mimo iż nie ma tatuaży i pomijając te wszystkie wieści o kontuzjach to nie boję się twierdzić, że jest to Undertaker a jeśli nie on to nie jest to prawdziwy Kane. Być może prawdziwy Kane wróci 2.1.12 i wtedy rozprawi się z tym nieznajomym? Wejście świetne. Szkoda, że przez pośpiech złamałem swoją zasadę nie wchodzić na FB przed obejrzeniem gali i wiedziałem, że będzie powrót ale mimo wszystko fajnie się oglądało w dodatku te maski. I pierwsza i druga świetne. Jestem po prostu zachwycony i liczę, że będzie się dużo działo.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Akurat prawe oko to część jego storylinu. To tylko szkło kontaktowe, niby miał je stracić podczas pożaru który miał "zabić" "rodziców" Kane i Undertakera.

FireRodan, prawe oko to soczewka

-.-

Wybacz, że nie sprecyzowałem, jaką część ludzkiego organizmu miałem na myśli, ufam, że tak poważna „pomyłka”, jakiej się dopuściłem nie wpłynie negatywnie na coś tam.

Akurat prawe oko to część jego storylinu. To tylko szkło kontaktowe, niby miał je stracić podczas pożaru który miał "zabić" "rodziców" Kane i Undertakera.

Przyznaję się do błędu, obejrzałem właśnie wywiad z Glenem, który Twoje słowa potwierdził. Sądziłem, że była to wrodzona wada, wykorzystana przez pisarzy, mogłem to jednak sprawdzić przed napisaniem postu.

Wiedziałem, że się zaczną głosy, "to on - to nie on". Tak samo jak było po usunięciu maski, "czy Masked Kane to był Kane bez maski czy nie".

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/000/173/382/kanewallpapers2520x390_display_image.jpg?1268343471

Tutaj to też nie widać Kane'a, bo ma za duże sutki, ma maskę i ma szerszą brodę bez maski aniżeli w masce, nie?

Ja rozumiem, że można podyskutować o prawdziwości(ach) Kane'a, ale proszę Was... "To nie on, bo wydaje mi się, że ma szerszą brodę.", "To nie on, bo ma bliznę na barku", "To nie on, bo nie ma jednego zęba. Sorry, ale przez te 4 miesiące nieobecności(czy więcej.) Kane mógł zrobić sobie co nieco, a nawet mógłby schudnąć i wyglądać tak jak Colin Delaney ver.xxl. :roll:

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

RAW może nie było genialne, ale miało swoje lepsze momenty. Na pewno show zostało uratowane przez pojedyncze segmenty, bo ogólnie to była to słaba podbudowa pod PPV. Fajnie było usłyszeć DiBiase czy Road Dogga, którzy zawsze na mikrofonie radzili sobie bardzo dobrze. Segmenty z Punkerem jak zwykle na wysokim poziomie i muszę przyznać, że bardzo mi się podobają te jego nawiązania do historii, tym razem przyszła kolej na byłego Johnny'ego Ace'a z Dynamic Dudes. :lol:

Jeżeli chodzi o walki to może nie były najwyższych lotów, ale starcie jednych z najbardziej wyrazistych upper midcarderów ostatnich lat przypadło mi do gustu. Szkoda trochę, że Punk dostał taki wpierdol, bo teraz nie ma nawet najmniejszych szans, żebym się emocjonował jego starciem z Mizem i Del Rio na TLC. Z mniej ważnych dla mnie momentów na pewno szkoda, że dosyć blado wypadła Lita, ale też dostała ciężki kawałek chleba w postaci wypromowania beznadziejnej Kelly Kelly, która do perfekcji opanowała jedynie roll-upy. Tragiczny był otwierający segment i w tym wypadku musiałem się zgodzić z Colem, że był to jeden z najgorszych segmentów w całej historii, a JR wypadł w roli entertainera po prostu tragicznie.

Całe show zostało skradzione przez powrót Kane'a i muszę przyznać, że całość miała niezły klimat i włączył mi się mark mode. Już się bałem, że dają mu tak chujową maskę w której wyglądał jak postać z Mortal Kombat, ale na szczęście pod spodem miał coś bardziej zjadliwego i teraz z niecierpliwością czekam na jego ostatni run w federacji. Chyba ostatni run, bo jednak wszystko na to wskazuje, ale skoro jest powrót w masce, skoro widać, że zrzucił parę kilogramów to jestem jak najbardziej za tym aby jeszcze raz namieszał w main eventach niebieskiego brandu i pozamiatał zarówno Showa jak i Henry'ego. Niech tylko jego postać będzie prowadzona w klasycznym stylu, a będziemy mieć monstera jakiego dawno nie było i niech im tylko nie przyjdzie do głowy pomysł, żeby robić mu 3 walkę z Takerem na WM.

PS: Wszyscy którzy myślą, że to nie jest Glen Jacobs mają u mnie piwo(albo batonika prędzej), bo były momenty podczas czytania postów w których niewiele brakowało, a płakałbym ze śmiechu. Natomiast osoby który podejrzewają, że jest to Undertaker mają ode mnie od razu flaszkę. :lol:

15974308365193fac7b7921.jpg

• Reputacja:   3

Na moje oko :lol: to nie jest prawdziwy Kane, WWE tak szybko by nie zrezygnowało z swojej tajemniczości,przypatrzcie się dokładnie w promie nr 4 Kane pokazuje maskę która po części zakrywa jego twarz, po czym ją rzuca i spala, w podczas Raw gdy ściaga maskę kabala :lol: taką ową maskę widzimy, a popatrzcie na poromo nr 3, ta maska jest inna bardziej mroczna i zakrywająca całą twarz, tak wydaje mi się że na powrót prawdziwego Kane poczekamy jeszcze

Może to Luke Gallows ? :twisted:

Już kiedyś grał Kane'a, więc byłoby dobrze. Pytanie tylko czy byłby możliwy feud Kane vs Kane2 :twisted:

RAW dobre, oby dalej trzymali taki poziom :D

Celldweller - Blue Stahli

wiem, że upierdliwie trzymam się swojego, sam sie sobie dziwię czemu mi tak zalezy na udowodnieniu, że mam racje ale porównajcie brodę z poniższych zdjęć

zastanawia mnie w tym tylko czy mojej teorii nie obali kinol, czy też nie jest on troszkę zdeformowany przez maskę.

http://www.pwpix.net/superstars/u/undertaker/images/undertaker.jpg

http://i41.tinypic.com/33b0lmq.jpg

Jednak wydaje mi się to dobre do zapowiedzi o zmianie gimmicku Takera i dość dobrego feudu przed WM.

5222687824ef430518b3f7.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Android

Ja pier... niektórzy to tu są zdrowo ograniczeni. Tak to jest głowa Takera, a tułów Big Showa.

Logiczne, że to jest Kane. Jak ktoś ma wątpliwości to powinien się zbadać. Poważnie to mówię. Dla waszego dobra.

Wystarczy popatrzeć na budowę ciała żeby się przekonać, że to jest Jacobs. Szczerze mówiąc to wchodząc tutaj nie spodziewałem się, że ktoś będzie podważać czy to jest prawdziwy Kane. To jest prawdziwy szok roku. Statuetka się wam należy:)

Tak na marginesie to muszę pochwalić WWE. Wszyscy się tutaj głowili nad filmikami z Jericho, a tu wraca prawdziwy Big Red Machine i atakuje Jasia.

www.boxingnews.pl - najlepsza polska strona o boksie.

Kurdę chyba trzeba się przeprosić z fedką Vinca.

Co prawda to nie jest ta maska, którą bym chciał, ale i tak jest zajebiście.

Fajnie by było jakby w wyniku jakiegoś story dali odpocząć od Jasia, w tedy na 100% wrócił bym do RAW.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Chyba ostatni run, bo jednak wszystko na to wskazuje, ale skoro jest powrót w masce, skoro widać, że zrzucił parę kilogramów to jestem jak najbardziej za tym aby jeszcze raz namieszał w main eventach niebieskiego brandu i pozamiatał zarówno Showa jak i Henry'ego. Niech tylko jego postać będzie prowadzona w klasycznym stylu, a będziemy mieć monstera jakiego dawno nie było i niech im tylko nie przyjdzie do głowy pomysł, żeby robić mu 3 walkę z Takerem na WM.

Z tego co mówiono to Kane miał wrócić jako heel i walczyć w brandzie czerwonym a nie na smacku. I tu od razu się też nasuwa myśl z kim miał by toczyć feud ?! I właśnie w cale się nie zdziwię jeżeli Big Red będzie teraz masakrował wszystkich, że nikt go nie będzie mógł powstrzymać... no i powróci Undertaker żeby się z nim zmierzyć i powstrzymać swojego "brata" raz na zawsze .. no i na WM ostatni mecz Takera przeciwko Big Red.

Jeszcze co do heela.. to po akcji na Cenie.. Kane stał się dla publiczności bardziej facem niż heelem :P

Powrót Kane'a, lub kogokolwiek innego w jego masce (w to akurat nie wierzę) przyćmił resztę wydarzeń z Raw, jednak wydaję mi się, że przesadzili z ilością powrotów na jednej gali: Ted Dibiasem, Lita, Road Dogg, Goldust i jeszcze na dokładkę Kane, który zasłużył moim zdaniem na powrót w masce na jakimś PPV (Royal Rumble to byłby dobry pomysł). Dobrze, że wykonał chokeslam na Cenie, mam nadzieję jednak, że nie dadzą walki Cena vs Kane na TLC z racji tego, że John nie ma czym się zająć na tym PPV. Co do Ceny, to muszę mu przyznać mimo niechęci do obecnego jego gimmicku: ma chłop gadane, promo o Rocku bardzo dobre, lub może lepsze słowo: celne. Fatal 4 way też mi się podobał, dobrą walkę wykręcili ci panowie. Generalnie RAW na plus, głównie jednak z racji powrotów i segmentów. Na minus głównie słaby i głupi segment z Colem, Rossem, Bookerem i tym małym zielonym.
Semper invicta

Ta cała dyskusja czy to Kane czy nie Kane powinna być z góry nominowana do nagrody WTF roku w Attitude User Awards.

Hmm... Tak teraz patrzę, to musi to być Chris Jericho. Broda bardzo podobna, masę trochę zwiększył. Ludzie, śmiać mi się chce. Czekacie, aż wróci Kane, prosicie, by wrócił w masce a jak przychodzi co do czego to piszecie, że to nie on...

Raczej nie chce mi się wierzyć w Wasze domysły, że zamiast Kane'a był ktoś tylko do niego podobny. Co nie zmienia faktu, że ten powrót mnie zaciekawił i przyćmił resztę przyjemnych zdarzeń z tego RAW.