Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jestem w trakcie oglądania i powiedzcie mi czy ja przypadkiem nie śnie w 2011 na jednym RAW :

- Ted DiBiasi

-Mick Foley

- Lita

oraz OH you didn't know ? Better Call Somebody !!!!!

ROAD DOGG !!!!!

N!KO, ta twarz pod maską nie pasuje mi do Kane. Wygląda jak Undertaker ... albo jeszcze się nie obudziłem

5222687824ef430518b3f7.jpg

N!KO, ta twarz pod maską nie pasuje mi do Kane. Wygląda jak Undertaker ... albo jeszcze się nie obudziłem

Nie obudziłeś się, Undertaker ma tatuaże.

Nie ma co, Kane przyćmił całe RAW. Na początku się obawiałem co do tej maski, ale dobrze, że ją zdjął - definitywnie Moment of The Year :!: Swoją drogą, kolejne promo It Begins - to już musi być Y2J, w 2007 roku w takim samym stylu proma się pojawiały na ekranie.

Właśnie skończyłem oglądać i też pomyślałem że to Taker ale jednak po ponowny, obejrzeniu stwierdziłem że nie ma Tatuaży. Co do proma to może Raven :D

tatuaże da się zamaskować. w nie jednym filmie zrobili taki myk dlatego nie zdziwiłbym się. twarz wygląda na undertakera. przynajmniej mi się tak wydaje

Faktycznie, jego twarz przypomina twarz Undertakera, ale to tylko dlatego, że zapuścił brodę. Na sam koniec widać jednak dokładnie, że jest to Kane.

No tak, bo przecież wszyscy wiedzą, że WWE podmieniło Kane'a w 2003 roku gdy zdejmowało mu maskę i tak naprawdę to zupełnie inny wrestler a to wszystko jeden z największych sekretów federacji. C-O-N-spiracy!

Swoją drogą na prawdę przez sekundę się bałem, że dadzą mu maskę Kabala z Mortal Kombat.

Trochę zbity z tropu jestem, jednak to jest raczej Kane. Chociaż ta szyja wygląda jakby była szyją Takera, wiem bredzę no ale co tam. Jeśli to jednak Taker szykuje nam się ciekawy feud. Czy to Kane czy Taker, raczej Kane nie ważne. Ważne jest to że powrót monstera zachęcił mnie do oglądania produktu Vince... Mark mode on. :lol:

Co do RAW poza powrotem Kane, i innych przy wręczaniu statuetek, fajnym Fatal 4 way matchem. Fajnie zabookowana walka, podobało mi się no i cztery przyszłe gwiazdy pokazały co potrafią, oby doszło kiedyś między nimi do fatal 4 way o WHC lub WWE title, chciałbym zobaczyć taką walkę na jakimś PPV.

Reszta średnia, a nie które statuetki źle rozdane... OMG Moment of the Year: tu powinien wygrać Punk... Nikt się nie spodziewał że Punk wygra na Mitb... RAW oceniam na 3+/6, plusik za powrót Kane.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Ja jak się temu przyjrzałem to rzeczywiście ten Kane przypominał strasznie Undertakera. Twarz jakby "chudsza", Taker właśnie trzymał jakby bardziej linie i był w barkach nie zbytnio przypakowany ale też było widać, że coś tam ma, natomiast Kane to taki bardziej Matt Hardy był jeszcze w walce z Henrym. Zresztą te włosy identyko jak Takera, jednak skoro Undertaker zgolił włosy to raczej nie on a te włosy po prostu są "doczepione" pod maskę. Jednak mimo wszystko to mogłoby mieć sens jakby powrócił prawdziwy Kane (także w masce, bo WWE przecież by chyba nie dało w promie o jakiego zawodnika chodzi pisząc jego ring name więc coś tutaj śmierdzi)przed RR, który by zdemaskował fałszywego Kane'a którym okazałby się być Undertaker i dostalibyśmy ponownie ich feud i walkę na WrestleManii, ostatnią walke Undertakera. Niby ich feud byłby z dupy ale Deadman nie raz mówił, że chciałby zawalczyć z Kanem na swojej ostatniej WrestleManii, więc dlaczego by nie? Może poziom walki nie byłby tak super jak w walkach z HBK'em czy chociażby w walce z Triple H'em ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Dwie statuetki dla CM Punka! Dobrze bo mu się należały. Gdyby czasami "Supestar of the year" wygrał Jasiek, byłbym mocno rozczarowny.

Zajebisty był motyw z manekinem i tribute dla Ace'a :D

Poza tym, miło było zobaczyć Litę i Road Dogg'a po tak długim czasie (choć trochę mi to trąci hipokryzją w przypadku BG James'a :P )

Kane! Dżizas!

Co jak co nie spodziewałem się go tak szybko, a już na pewno nie w masce!

Podobał mi się motyw kiedy przygotowywał się do chokeslamu na Jaśku :P dało się usłyszeć ogromny pop (po fakcie chyba dzieciarnia buczała, ale nic to).

I co to był za motyw z Wielkim Białym i Alkaidą? Szykowało się na walkę a tu but i koniec, wejściówka. Mógł go chociaż odliczyć.

Nie wiem czemu, ale to proma mimo wszystko podchodzą mi po Takera. Może to przez tą dziewczynkę?

Aa.. i wygrana statuetki prze 2K to jakieś nieporozumienie.

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Może poznacie Takera po jędrności pośladków i ciul wie po czym jeszcze? :roll: Niektórzy powinni odstawić ziółka. To Glenn Jacobs we własnej osobie. Widać to na pierwszy rzut oka i Grabarza nie przypomina w żaden sposób. RAW poza kilkoma powrotami i niezłym Fatal 4 Way Match przeciętne. Wygrana Tombstone'a kosztem ucieczki Punka z pasem można skwitować krótkim - WTF?!
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Po powrocie The Rocka i kiedy zaczął się już ten kierunek walki na WM. To pomyślałem, że to może być bardzo dobry motyw dla tej WM. Old Era vs. New Era. I teraz jak by spojrzeć na to co się dzieje w WWE to wszystko idzie w tym właśnie kierunku:

The Rock vs Cena

Undertaker vs ???

Big Red Machine vs ???

Punk vs. Y2J

Jeszcze szkoda, że WWE na razie nie chce się dać przekonać do walki Goldusta z Codym na WM, bo też by pasowało. A na koniec podczas walki Rocka z Cena, "New Era" wpada żeby dokopać Rockiemu i wylatuje "Old Era" i rozpierducha na całego i mamy PPV roku ;) .

Co do samego powrotu Big Red.. to byłem za tym od dłuższego czasu bo Kane bez maski to nie prawdziwy Kane. Stracił trochę takiej "mocy" biegając bez maski. Natomiast jako, że lubię się czepiać szczegółów i widzę, że wybuchła dyskusja na temat czy to prawdziwy Kane. to ja mam tu takie jedno zdjęcie i prosił bym o potwierdzenie.

http://i40.tinypic.com/35apymh.jpg

A moje pytanie co do potwierdzenie jest takie czy prawdziwy Kane czyli Glenn Thomas Jacobs, posiada blizny na prawym barku tak jak ten Kane który został nam pokazany dzisiaj. Próbowałem znaleźć jakieś dobre fotki albo video Kane zanim znikną na dłużej. I jakoś nie mogłem się tam tego dopatrzeć. I z tego co pamiętam to osoba która kiedyś udawała Kena miała operacje prawego barku.. tak tylko mówię :P

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Kane na koniec RAW uśmiechnął się w swoim stylu. Chociaż z drugiej strony jego ruchy, sposób poruszania się jakoś nie przypominały oryginału. Ale może to być efekt zrzucenia paru kilo.

Fajny speech co do Rocka dał Cena. Naprawdę dobrze przemyślany :)

CM Palant zasłużenie zgarnął najlepszego wrestlera roku.

16476371734edf391100c30.jpg

Chciałbym wszystkich czytających przywitać, ponieważ jest to moja pierwsza wypowiedź na forum. W poście tym chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości, dotyczące twarzy osoby, ukrytej za maską, którą mieliśmy okazję zobaczyć na ostatnim Raw SuperShow.

Nie radzę doszukiwać się potwierdzenia w bliznach, włosach, karku lub paznokciach, dowodem dla niedowierzających bądź niepewnych będzie prawe oko Kane'a. Poniżej macie dwa zdjęcia, komentarz jest chyba zbędny.

FireRodan, prawe oko to soczewka. zaden wyznacznik też sobie możesz taką kupić i zalożyć i co będziesz kane ? znalazłem tapete z kane i nie ma nic na prawym barku, chyba, ze retuszowane zdjęcie było. I wydaje mi się, że Kane ma szersza brodę aniżeli postać pojawiająca sie na RAW