Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak na potencjalną przyszłość federacji to trochę mizernie to w tej chwili wygląda. W perspektywie nie ma żadnego programu, bo wszyscy zajęci czymś innym. Widzę tu możliwość jedną: heel turn.

Wiem, że trochę nie na temat, ale ten fragment idealnie mi pasuje do naszego Miłościwie Panującego Mr. Money in the Bank. Wydaje mi się, że Creative Team zajmuje się pushowaniem 2/3 postaci na obu brandach, a reszta pozostawiona w mid-mid cardzie. Na ich miejscu oddelegowałbym jednego z CT i niech próbuję "przypushować" ludzi do upper-mid cardu, żeby potem nie wyszła sytuacja, że Punk na 3 tygodnie przed ppv nie ma przeciwnika i muszą przyśpieszyć z feudem, tak zakładam, gdyż mogliby go prowadzić jeszcze ze 2-3 miesiące po czym przejść do tego stanu rzeczy jaki mamy obecnie (HHH vs Punk)

A ja uważam że szansa na porażkę Triple H jest ze względu na możliwość powrotu Vince'a !

W przypadku gdyby nie było głównodowodzącego WWE on ma szansę na powrót, tylko pytanie czy jako ten dobry z Punkiem... nie sądzę, raczej strona Nasha i Laurinaitisa w podziękowaniu za pomoc w powrocie :) w takim wypadku atak Nasha na HHH w walce na NoC ma sens :)

pzdr

16586386384dc1963598077.jpg

Plusy:

Segment otwierający

Beth jest pretendentem #1

Promo Awesome Truth

Solidna walka R-Trutha z CM Punkiem

Video Package Rydera(czyżby większy push?)

Push dla Otungi i Henniga się kończy definitywnie plus Ryder zdobył pin

Minusy:

Hindusi na Raw

Słaby poziom walk

No DQ pomiędzy HHH a Punkiem na NoC?Nie za wcześnie ta stypulacja?Czy ten program nie idzie w dół?Czy zwolnienie Nasha nie mówi wam wszystkim,jak ten mecz się skończy?Mi mówi.A ta stypulacja to tak jak mówię,za wcześnie(pachnie mi tu TNA)

Program Lawlera z Otungą zjawił się.......koooszmar,oby bylo to jednorazowe

Miałki segment Del Rio i Ceny.Poza tym gdzie pokazane było,jak Del Rio werbuje Swaggera?

Inne:

ME dobry,ale końcówka przewidywalna i do dupy

I skoro nie jesteś pewny to nie pisz głupot. Nie chodziło o żadne tauntowanie i uderzanie w matę. Kofi popełnił błąd i zapomniał końcówki walki, przy tym RKO jak dobrze pamiętam miała pójść kontra, następnie nietrafione TiP i dopiero RKO. Randy zachował się jak zachował, ale tutaj wina leży jedynie po stronie Kingstona.

Nigdzie nie napisałem, że "..nie jestem pewny ale to miało skończyć się tak..". I napisałem prawdę.

With regard to the botched Orton-Kingston finish last week, what was supposed to happen was that Orton would miss with an attempted punt, Kofi would go for the trouble in paradise, miss, and then Orton would hit the RKO for the pin fall.

It looks as if Kingston forgot about dodging the punt, got up too early.

Czyli tak jak napisałem, Kofi miał leżeć na ringu ?? Miał. Orton miał walić w ring?? Miał. Kofi wstawał za szybko?? Tak. Czy przy RKO miała iść kontra ?? Nie. Miała być po probie kopnięcia które jest następstwem walenia w ring. Czyli to co napisałem nie było głupotą.

Nie znasz podstaw języka polskiego, a próbujesz szpanować na forum publicznym, jaki ty to nie jesteś "znafca".

Grammar Nazi on Duty sir. !!!!

Plose Paniom a moge poprawic na nastepnej lekcji ??

I według Jarka , nie spełniam warunków do tego żeby być Prawdziwym Polakiem. Więc nie muszę znać podstaw języka polskiego. I może mam papiery na dysleksje.

Przecież Nash to tylko jeden, malutki pionek w tej całej historii, nikt nie mówi, że zaraz ma walczyć w ringu. Punk kłóci się z nim, bo to on go zaatakował, ale jest to konfrontacja poboczna, bo tym prawdziwym przeciwnikiem jest Triple H. On też nie może walczyć? :roll:

WOW .. WOW... Czyli dla ciebie Nash miał tylko pozbawić Punka pasa, pojawiać się na RAW i robić podbudowę pod walkę, prowadzić słowną walkę z Punkiem ale tak naprawdę Punk miał od początku walczyć z HHH ?? WOW

Czyli N.W.O może naprawdę wrócić, Nash i Scott Hall tylko będą biegali po RAW i gadali na mikrofonach, robić podbudowę pod walki nawet nie z nimi samymi. Pasuje.

A tak naprawdę to obecna sytuacja w tym feudzie pokazuje, że mam racje. Był plan A i plan B. Okazało się,że plan A nie wypali (pojawiły się teraz 3 powody. 1. Zły stan zdrowia Nasha. 2. Nash nie dogadał się finansowo z WWE 3.Ma kręcić film i dla tego musi "zniknąć") wiec dostajemy plan B. Po Summer Slam wszyscy chcieli wyjaśnień w dwóch sprawach 1. Co robi tu Nash(po RAW "kto wysłał sms?!"). 2.Kiedy Punk skopie Nasha?!. Przez kilka tygodni ciągną sprawę sms i walki. Aż w końcu pojawia się jeden z powodów przez który WWE nie może już wykorzystać Nasha do walki. Wiec kończą story line sms tłumacząc, że Nash sam go wysłał. I dają walkę z HHH. Robią podbudowę pod walkę i wszyscy chcą zobaczyć na NoC walkę Nasha z Punkiem. W końcu Nash a nie HHH "pozbawił" Punka pasa. Ale zamiast tego dostajemy walkę z HHH którego głównym powodem walki z Punkiem jest fakt,że Punk obraża jego rodzinę. To czy przypadkiem Punk nie obrażał rodziny HHH jeszcze zanim w ogóle Nash pojawił się w WWE i zanim w ogolę HHH został CEO ?? To dopiero pojawienie się Nasha i JEGO chęć walki z Punkiem sprawiło, że HHH chce walczyć ??(Tu przypomina mi się tekst Punka z któregoś RAW gdzie zarzucił HHH, że ten nawet jak miał swoją stajnie DX to zawsze chciał być w świetle jupiterów. Walka z Undertakerem, CEO WWE, teraz walka z Punkiem.. hmmm coś w tym jest) .. a nie można było tego zrobić bez Nasha ??. Można było. Teraz bardzo dobrze widać jak WWE po prostu na szybko(Nash sam wysłał sms, walka z HHH) łata story line, Który zupełnie inaczej miał się potoczyć. I nie, nie pierdole głupot. Tylko opisuje to co widzę obecnie w WWE. Jeszcze jeden przykład dla czego story line jest łatany na szybko. Tydzień (no trochę więcej)temu Nash informuje, że podpisano z nim kontrakt. I, że nie interesuje go już to czy go zwolnią czy nie, bo to będzie tylko oznaczało, że może siedzieć w domu i nic nie robić i dostawać za to czeki. Tydzień później zwalniają go i Nash pokazuje, że jest strasznie zdenerwowany tym faktem. WOW muszę oddać Kevinowi Nashowi za to,że jest PIERWSZYM pracownikiem w całej historii ludzkości który jest zdenerwowany z faktu, że może siedzieć w domu i nic nie robić i dostawać za to czeki. A nie to tylko na szybko łatany story line.

Plose Paniom a moge poprawic na nastepnej lekcji ??

I według Jarka , nie spełniam warunków do tego żeby być Prawdziwym Polakiem. Więc nie muszę znać podstaw języka polskiego. I może mam papiery na dysleksje.

Robić z siebie idotę potrafisz, to i języka się nauczysz.

WOW .. WOW... Czyli dla ciebie Nash miał tylko pozbawić Punka pasa, pojawiać się na RAW i robić podbudowę pod walkę, prowadzić słowną walkę z Punkiem ale tak naprawdę Punk miał od początku walczyć z HHH ?? WOW

Yyy.. a co kurde, w trakcie walki z trybun miał wybiegnąć Vince McMahon i jebnąć Punkowi powerbomba? :lol:

• Reputacja:   1

I może mam papiery na dysleksje.

Na dysmózgie chyba :roll:

Jeśli idzie o tamto zachowanie Ortona - oczywiście widać było że jest coś nie tak. Randall rzadko kiedy zachowuje się tak impulsywnie podczas gali. Jednakże sprawa wygląda jak wygląda - ewidentna wina leży po stronie Kingstona który zamulił końcówkę me Raw. Proste. Orton zachował się może mało profesjonalnie krzycząc "studip" jednak po pierwsze primo można to było odebrać jako "głupku myślałeś że ze mną wygrać?", po drugi primo profesjonalnie dokończył walkę pomimo błędu rywala(co prawda dużo to tam nie miał).

Okazało się,że plan A nie wypali (pojawiły się teraz 3 powody. 1. Zły stan zdrowia Nasha. 2. Nash nie dogadał się finansowo z WWE 3.Ma kręcić film i dla tego musi "zniknąć")

O złym stanie zdrowia Kevstera zapewne WWE wiedziało od dawna. Nash jest finansowo dogadany z WWE, od stycznia obowiązuje go kontrakt legend, polecam jedne z ostatnich newsów w których wszystko jest wyjaśnione.

WOW muszę oddać Kevinowi Nashowi za to,że jest PIERWSZYM pracownikiem w całej historii ludzkości który jest zdenerwowany z faktu, że może siedzieć w domu i nic nie robić i dostawać za to czeki.

Tylko że będąc oficjalnie zatrudnionym mógł skopać legalnie dupę Punka, i to o to w tej całej złości chodzi :roll:

Czyli tak jak napisałem, Kofi miał leżeć na ringu ?? Miał. Orton miał walić w ring?? Miał. Kofi wstawał za szybko?? Tak. Czy przy RKO miała iść kontra ?? Nie. Miała być po probie kopnięcia które jest następstwem walenia w ring. Czyli to co napisałem nie było głupotą.

No widzisz a jednak bylo glupota, zacytowales jakis tam fragment i ten fragment wyraznie mowi ze Kofi mial lezec, Orton mial nie trafic Punt Kickiem, uniknac Trouble in Paradise i RKO, jak widac na filmiku bylo inaczej. I oczywiscie jak kazdy kto nie umie pisac masz dysleksje, Don Carlos slusznie zauwazyl, ze to pewnie dysmozgia :)

Co do story Punk/HHH/Nash. Ten ostatni zostal podobno zwolniony, chociaz watpie w to, specjalnie to zrobili, zeby na Night Of Champions podczas walki HHH vs Cm byla "niespodzianka" w postaci wbiegajacego Diesla i atakujacego, tylko teraz kogo? Jak dla mnie tak samo moze zaatakowac Punka jak i HHH, wiec jak dla mnie bd podwojne DQ. Ani Punk wowczas nic nie straci, ani HHH.

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

, wiec jak dla mnie bd podwojne DQ

Tylko, że to mecz bez dyskwalifikacji.

18056192365019276624f15.jpg

Przepraszam, moj blad. :-) W takim razie nie mam zadnych ciekawych pomyslow na zakonczenie.

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

Przepraszam, moj blad. :-) W takim razie nie mam zadnych ciekawych pomyslow na zakonczenie.

A ja mam :) . W trakcie walki wchodzi Nash i atakuje obu. Gdy Triple H i CM Punk są ''nieprzytomni'' Nash kładzie Punka na HHH' u i tym sposobem Trypel przegrywa i zostaje pozbawiany funkcji COO, a później pewnie Laurinatis obejmie tę fuchę. Logiczne? Logiczne.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

A za mną ciągle łazi myśl, że Nash zaatakuje obu panów, obaj będą powoli wstawać opierając się o siebie i nagle Pedigree, co da Triple H'owi zwycięstwo. Mam wielką nadzieję, że tak się nie stanie :)

A ja mam :) . W trakcie walki wchodzi Nash i atakuje obu. Gdy Triple H i CM Punk są ''nieprzytomni'' Nash kładzie Punka na HHH' u i tym sposobem Trypel przegrywa i zostaje pozbawiany funkcji COO, a później pewnie Laurinatis obejmie tę fuchę. Logiczne? Logiczne.

Z tym, ze nie laczy sie to z heel turnem HHH, a bedzie to chyba najlepszy czas na niego, bo nie umiem sobie wyobrazic tego storyline'u dalej z Tryplem wciaz facem.

Semper invicta

A za mną ciągle łazi myśl, że Nash zaatakuje obu panów, obaj będą powoli wstawać opierając się o siebie i nagle Pedigree, co da Triple H'owi zwycięstwo.

Nie no, bez jaj. O takie coś to bym Trypla i WWE posądzał może rok, albo dwa lata temu. Teraz? Po tym jak pushują Punka na nową twarz federacji, jak zrobili zajebisty (choć wszystko się dzieje o wiele za szybko) storyline i w ogóle - od tak ma przegrać czysto po wyrównanym pojedynku z Tryplem? Rozumiem, że generalnie osoby pokroju Ceny, Ortona, Takera czy Trypla właśnie granicę pushu przekroczyli już bardzo dawno temu i mogą wygrać praktycznie ze wszystkimi, wszystko i w dowolnych okolicznościach... ale Brooks powoli do tego poziomu się również zbliża (mecze z Ceną kolejno na MitB i na SS - i to jeszcze wygrane - z pewnością w chuj go do tego przybliżyły).

No DQ? Stawiam na interwencję Nasha na 90%. A to, po czyjej stronie się opowie (i czy w ogóle), to już nie mi wróżyć z fusów. Mam tylko nadzieję, że zostanę jakoś zaskoczony.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

A mnie jeszcze zastanawia jedna rzecz, czy walka HHH'a z Punkiem będzie Main Eventem, bo w sumie feud o pas WWE przy tym to nic.

No DQ? Stawiam na interwencję Nasha na 90%.

Widzę, że bierzesz przykład z innych i znalazłes jakis sposób na te procenty :twisted:

Co do walki Triple H'a z Punkiem (swoją drogą najciekawiej zapowiadającej się na gali, na której teoretycznie wszystkie pojedynki powinny toczyć się o pasy mistrzowskie), to jaki nie byłby wynik - będzie ciekawie. Jeżeli wygra Punk - heel-turn Triple H'a pewny jest na jakieś 72%, jeżeli wygra Nochal - CM zostanie wylany drugi raz w przeciągu dwóch miesięcy. Stawiam jednak, ze jakimś kantem wygra HHH, a Punk zbierzę ekipę i zrobi "napad" na WWE.