Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Czyżby współpraca jak kiedyś z ECW? He he oby nie skończyło ROH jak ECW. Zauważył ktoś , ze Cena w cholerę się polepszył w Ringu , dzisiejsze RAW było jakby dojrzalsze, widać WWE zaczyna słuchać Fanów ,Ryder na RAW .Na plus

- Hunter jako Chairman

-Powrót JR

- Cole parodiujący Triple H

-Ryder na RAW

-niezłe tempo Walk

- WWE staje się jakby dojrzalsze

-Powrót Punka

Na minus

Publika ,dawno nie widziałem tak chujowej Publiki , normalnie 90% Marki Ceny

Cena znów Champem

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Po zeszłotygodniowym RAW, pozostał niesmak. Wczorajsze RAW... miażdży !

Plusy:

+ Triple H i jego rozmowa z Truthem (ehh... ci niewidzialni)

+ Cole dostał wpier...

+ Ryder on RAW!

+ Mysterio champem... szkoda, że znowu na jeden dzień

+ Ładna, szybka walka Mysterio i Ceny

+ JoMo wrócił

+ JR wrócił

Minusy:

- Brak walki Kofi vs Ziggler (żart!)

Inne:

* Czyżby Bourne w końcu kręcił się wokół US Title?

* Ciekawe czy CM Punk nadal będzie liderem New Nexus.

* Kto w końcu jest mistrzem WWE?

RAW jak dla mnie pełen sprzeczności. Tak jak na początku bardzo cieszyłem się ze zwycięstwa Reya nad Mizem tak o to godzinę później wprost przeciwnie, byłem baaardzo nie zadowolony że 619 przegrał pas chwilę wcześniej wywalczony z Cena.

(Notabene Rey Mysterio w godzinę skleił dwie najlepsze walki na Raw bo i ta z Mizem i z Johnem były bardzo bardzo dobre)

Sytuację uratował swoim pojawieniem się CM Punk dobrze że nie pozwolił celebrować Jasiowi zdobytego przed chwilą po raz 11 pasa WWE. Walka na SS jest już w pełni znana Cena vs Punk. Acha w pełni przychylam się do wielu że trochę za wcześnie na ten powrót no ale druga co do najważniejszych gal WWE się zbliża także trzeba było szybko działać.

Poznasz głupiego po czynach jego

12284076444ddcdc39270c0.jpg

Aha i ktoś napisał , że Bryan i Evan to już raczej "Chłopaki WWE" .Przecież są dwa Pasy i w razie EWENTUALNEJ ( specjalnie napisałem dużymi by nikt na mnie nie wyskakiwał , ze fantazjuję ,bo nie fantazjuje ,a przypuszczam) Bryan mógłby dołączyć do Stajni Punka i Feudować z WHC Champaem ,a Evan z US Champem . Do tego Aries w TNA , nie lubi się z WWE ,więc może dlatego ,że WWE współpracuje z ROH , Austin przeniósł się do TNA :twisted:
NWO FOR LIFE !

Ale wiesz, że Aries bodajże już w październiku odszedł z ROH?

Ja powiem tylko krótko.Jedne z najlepszych monday night Raw w tym roku.Dobre powroty a publiczność była AWESOME!

Ciesze sie bardzo bo teraz Raw jest bardzo interesujace.

Czyżby Bourne w końcu kręcił się wokół US Title?

* Ciekawe czy CM Punk nadal będzie liderem New Nexus.

Ja własnie myśle i mam taką nadzieje że Bourne będzie mistrzem U.S.CM PUNK już nie jest liderem Nexus.

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

No to obejrzałem raw i ogólnie bardzo pozytywnie się zaskoczyłem:

Plusy:

-The Miz vs Rey Mysterio - bardzo fajne starcie, może zwycięzca inny niż się spodziewałem, naprawdę nie ma na co narzekać. Chętnie bym widział ich rewanż na summerslam na podobnym poziomie.

- Rey Mysterio vs John Cena - po raz kolejny Rey pokzał jak dobrym jest wrestlerem w zaledwie ... 2 godziny. Może przegrał, ale co z tego? Walka naprawdę dobra. Zwycięzcą oczywiście John Cena, co mi szczerze zbytnio nie przeszkadza po takiej formie, jaką John w ostatnim miesiącu prezentuje (2 conajmniej dobre walki w miesiąc, przy, że on ,,can't wrestle"), no i oczywiście następnemu plusowi.

- CM Punk powraca z nowym themem i titantronem - ogólnie bardzo fajnie wyszedł jego powrót. Jak zawsze zebrał dość dobry pop i oczywiście wrócił z pasem. Zapowiada się rewanż z mitb :smile: (co z tego, że za szybko dla mnie po tym jak się teraz prezentuje to może wracać kiedy chce).

- JoMo i JR are back - yeah zajebisty komentator i jeden z najlpeszych wrestlerów w rosterze wrócili. Powrót tego pierwszego oznacza, już prawie pewne R-Truth vs John Morrison na ss, a tego drugiego, że może komentatorzy nie będą wypadać tak kiepsko jak przyzwyczaili nas ostatnio na ppv.

- Zack Ryder w tv - jakby tego było mało FINALLY ZACK RYDER CAME BACK TO MONDAY NIGHT RAW! Do tego jeszcze wygrał (co prawda z Cole'm i to w sqaushu, ale wygrał). Aha i bardzo fajny entrance jego przeciwnika :D .

- Fajny speech Triple H'a i Miza- co tu dużo mówić o tym pierwszym, podobał mi się i nawet fajnie wyszło to z Truthem. A co do interview na backstage'u to Miz mnie przyzwyczaił do tego poziomu.

Na minus:

- Próba cash'waonia walizki przez Alberto - jak dla mnie to trochę bezsensu. Pewnie chcieli tylko przypomnieć, że on wogóle ma walizkę.

- Podczas walki Zigglera chanty Vickie sucks - wtf?! koleś tu dostaje nowy theme, niszczy Evana Bourne'a, a punlika i tak chantuje vickie sucks co to ma być.

Inne:

-nowy theme Dolpha - niezły nie będę narzekał. WWE chyba lubi coś Downstait. Miz, Riley i teraz jeszcze Ziggler mają ich themy.

Danielson jest w tej chwili zajęty raczej walizką i własną promocją przed zapowiadaną walką na WM... w stajni zszedłby na 2-gi plan, bo główną rolę w spekulowanej grupie odgrywałby zdecydowanie CM Punk.

Myślę, że WWE jeżeli wpadnie na ten pomysł co i Attitude to nie będzie w to mieszać ludzi jak Danielson, czy Evan... po prostu członkami byliby obecni zawodnicy z ROH + Punk jako lider, który wspominał o w.w. federacji. Fajnie byłoby zobaczyć całą stajnię z pasami, Punk jako WWE Champ, Costagnoli & Hero ojebali by z pasów Nexusów, a Cabana pewnie zakręciłby się przy US Title. Pokazałoby to, że CM miał rację co do wspominania o prawdziwym wrestlingu... ;)

Pożyjemy, zobaczymy... teraz czekam przede wszystkim na koszulkę! :twisted:

No to obejrzałem raw i ogólnie bardzo pozytywnie się zaskoczyłem:

Plusy:

-The Miz vs Rey Mysterio - bardzo fajne starcie, może zwycięzca inny niż się spodziewałem, naprawdę nie ma na co narzekać. Chętnie bym widział ich rewanż na summerslam na podobnym poziomie.

- Rey Mysterio vs John Cena - po raz kolejny Rey pokzał jak dobrym jest wrestlerem w zaledwie ... 2 godziny. Może przegrał, ale co z tego? Walka naprawdę dobra. Zwycięzcą oczywiście John Cena, co mi szczerze zbytnio nie przeszkadza po takiej formie, jaką John w ostatnim miesiącu prezentuje (2 conajmniej dobre walki w miesiąc, przy, że on ,,can't wrestle"), no i oczywiście następnemu plusowi.

- CM Punk powraca z nowym themem i titantronem - ogólnie bardzo fajnie wyszedł jego powrót. Jak zawsze zebrał dość dobry pop i oczywiście wrócił z pasem. Zapowiada się rewanż z mitb :smile: (co z tego, że za szybko dla mnie po tym jak się teraz prezentuje to może wracać kiedy chce).

- JoMo i JR are back - yeah zajebisty komentator i jeden z najlpeszych wrestlerów w rosterze wrócili. Powrót tego pierwszego oznacza, już prawie pewne R-Truth vs John Morrison na ss, a tego drugiego, że może komentatorzy nie będą wypadać tak kiepsko jak przyzwyczaili nas ostatnio na ppv.

- Zack Ryder w tv - jakby tego było mało FINALLY ZACK RYDER CAME BACK TO MONDAY NIGHT RAW! Do tego jeszcze wygrał (co prawda z Cole'm i to w sqaushu, ale wygrał). Aha i bardzo fajny entrance jego przeciwnika :D .

- Fajny speech Triple H'a i Miza- co tu dużo mówić o tym pierwszym, podobał mi się i nawet fajnie wyszło to z Truthem. A co do interview na backstage'u to Miz mnie przyzwyczaił do tego poziomu.

Na minus:

- Próba cash'waonia walizki przez Alberto - jak dla mnie to trochę bezsensu. Pewnie chcieli tylko przypomnieć, że on wogóle ma walizkę.

- Podczas walki Zigglera chanty Vickie sucks - wtf?! koleś tu dostaje nowy theme, niszczy Evana Bourne'a, a punlika i tak chantuje vickie sucks co to ma być.

Inne:

-nowy theme Dolpha - niezły nie będę narzekał. WWE chyba lubi coś Downstait. Miz, Riley i teraz jeszcze Ziggler mają ich themy.

Już postać CM Punka została wycięta z TutalTronu (czy jak to się pisze) Nexusa. Więc raczej nie zobaczymy CM Punka w żółtych barwach z opaską [N] na bicepsie. Ja powiem tylko tyle, że potwierdzam słowa kolegi wyżej. Jedno z tych lepszych Raw w tym roku. Zmiana posiadacza pasa, dobra rzecz. Fajnie wygląda. No i na reszcie LongIslandIcedZ na Raw. JR nareszcie na Raw. Chodź szkoda, że Cola nie ma.

My name, My name is Mordornas.

But You, You Know That!

7807977034e1865d9127b7.png

To teraz niestety można się domyślać co te plotki o walce Cena vs Del Rio na Summerslam mogły znaczyć. Pewnie będzie walka o to kto jest prawdziwym mistrzem, wygra Cena, wkroczy Alberto z walizką i tak spełnią się plotki. Oby nie, bo nie chcę żeby Punk, zwłaszcza po tym co "dobrego" dał teraz dla WWE został znowu zeszmacony przez Jaśka
==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Ale wiesz, że Aries bodajże już w październiku odszedł z ROH?

No wiem , ale gdzieś słyszałem że miał wrócić ,ale nie chciał ze względu na "pogłoski o współpracy z WWE"

NWO FOR LIFE !

Jeżeli bedzie mecz Champ vs Champ(face vs face)to raczej moim zdaniem nie będzie interwencji AdR(bo to by byłoby nie potrzebne)interwencja będzie(chodzi teraz o PPV)ale na słabszej promocji meczu gdzie jakby do tego nastapiło ME byłby lepszy.Założę się że jeszcze nie jedna bedzie sytuacja(na Raw)jak arystokrata będzie chciał wykorzystać walizke na pas lecz po chwili się wycofa
If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Taki mały OT, doczekaliśmy się... :D

http://www.wweshop.com/item/cm-punk-best-in-the-world-authentic-t-shirt/carsousel1/01-14598

szkoda, że wycięli tą wzmiankę o Chicago, ale nie ma co narzekać... ;)

Publika ,dawno nie widziałem tak chujowej Publiki , normalnie 90% Marki Ceny

Aha więc jeśli publika lubi Johna to odrazu jest chujowa ? No nie mogę z takich ludzi.

Co do Raw: generalnie wszystko ok. Parodia HHH nawet nawet, Szkoda ze Mały stracił pas a pojawienie się Punk'a na duży plus:D

908338894e6b71b552bb7.jpg