Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chcecie lody WWE ?? CM Punk wam je wyprosi :D

http://www.wwe.com/shows/raw/2011-07-11/wwe-ice-cream-bars-punk

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Dobreeee nie dziwię się że ludzie chantowali że chcą je znowu :grin:

Storyline z CM Punkiem sprawił, że to Raw oglądało się przyjemnie. Z satysfakcją odnotowałem, że mieliśmy jednak coś w rodzaju całowania tyłka Brookesowi przez Vince’a McMahona (wspomniałem o tym podczas AM poświęconemu Punkowi i jednak nie okazało się to jakimś kosmosem). Po tym Raw stwierdzam, że na 99,9 procent Phillip podpisał kontrakt. Byłby niemądry, gdyby odchodził w chwili, gdy jest na takim topie. No chyba, że naprawdę jest typem buntownika. Tylko czy wtedy pracowałby przez te wszystkie lata w WWE…?

Kolejna pozytywna rzecz to Alberto del Rio czyszczący ring. Meksykanin jest dla mnie głównym faworytem do zdobycia walizki. Ale zza jego pleców wyłania się Alex Riley. I nie wiem czy nawet na niego nie postawię w typerze. Bo w głowie układam sobie taki scenariusz, że Punk odbiera pas Cenie, a honor federacji ratuje Alex. Niemożliwe? Za wcześnie? WWE jednak od czasu do czasu zaskakuje i robi odważne kroki (np. wygrana przez Alberto Royal Rumlbe Matchu). Poza tym wygląda na to, że Vince ma poważne plany wobec Rileya. Więc czemu nie?

Niezły był segment z McIntyre’m, Zigglerem, Vickie i Vincem. Lubię jak McMahon robi za złego bossa.

Hehe - lody były spoko. Powinny wrócić. BTW - kolejny epicki tekst Punka. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Storyline z CM Punkiem sprawił, że to Raw oglądało się przyjemnie. Z satysfakcją odnotowałem, że mieliśmy jednak coś w rodzaju całowania tyłka Brookesowi przez Vince’a McMahona (wspomniałem o tym podczas AM poświęconemu Punkowi i jednak nie okazało się to jakimś kosmosem). Po tym Raw stwierdzam, że na 99,9 procent Phillip podpisał kontrakt. Byłby niemądry, gdyby odchodził w chwili, gdy jest na takim topie. No chyba, że naprawdę jest typem buntownika. Tylko czy wtedy pracowałby przez te wszystkie lata w WWE…?

Kolejna pozytywna rzecz to Alberto del Rio czyszczący ring. Meksykanin jest dla mnie głównym faworytem do zdobycia walizki. Ale zza jego pleców wyłania się Alex Riley. I nie wiem czy nawet na niego nie postawię w typerze. Bo w głowie układam sobie taki scenariusz, że Punk odbiera pas Cenie, a honor federacji ratuje Alex. Niemożliwe? Za wcześnie? WWE jednak od czasu do czasu zaskakuje i robi odważne kroki (np. wygrana przez Alberto Royal Rumlbe Matchu). Poza tym wygląda na to, że Vince ma poważne plany wobec Rileya. Więc czemu nie?

Niezły był segment z McIntyre’m, Zigglerem, Vickie i Vincem. Lubię jak McMahon robi za złego bossa.

Hehe - lody były spoko. Powinny wrócić. BTW - kolejny epicki tekst Punka. :)

Mam ogromną nadzieję ze tak jest :) Druga sprawa że , w wypadku gdyby punk nie podpisał kontraktu to na moje raczej nie wyglądało by to wszystko tak jak wygląda. Walka nie była by az tak rpomowana , Nie było by tego ostrego proma punka , nie było by segmentów z vincem itp tylko po prostu ogłosili by walkę o pas a punk ze odchodzi po tym jak wygra pas , doszlo by do walki , punk by po prostu jobnął cenie i tyle .

Nie sądzę tez aby bylo tak ze punk serio odchodzi a vincowi aż tak zalezy na nim zeby potem wrócił , że takie coś urządza . Gdy jericho , batista odchodzili takich fajerwerków nie bylo ( z tego co pamiętam) . A przecież oni byli bardziej wartosciowi dla vincea .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Moja kolej na wypowiedzenie się a więc tak:

-Zajebiste promo Punka ( nie wierze widownia bardzo słabo reagowała na Cene)

-Walka handicapowa ( no bez jaj mistrzowie tag team przegrywają z jednym Jasiem, to tylko potwierdza znaczenie tych pasów)

-Henry dał trochę dupy bo sam wpadł i wyglądali z Big Showem jak para młoda leżąca razem ;P

-Walka 6 man tag team przyzwoita

-Del Rio zamiatający ring drabiną ( jest to mój 2 faworyt zaraz po Alexie na zdobycie walizeczki)

-Divy omijam szerokim łukiem

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

Co mogę powiedzieć o tym Raw? Na początek mamy fajny segment z Ceną i Punkiem, przyznam że całkiem miło mi się to oglądało, a potem mamy dzyń, dzyń. GM pisze że Cena zawalczy ze specjalnym przeciwnikiem który... zawiódł moje oczekiwania już na początku. Dwóch członków Nexusa? Tylko? Ej no hello. Segment z Zigglerem i McIntyre'm rozbrajający, nasz wybraniec naśmiewa się z Vince'a :o. Divy oczywiście porażka... Jak taka Diva jak Melina może przegrywać z tą pustą lalką... Dalej jest ciekawy segment z uczestnikami MitB, tylko że... Gdzie jest Reymond? Może nie jestem w temacie, ale jakoś go nie było :). Tag Team poniżej oczekiwanego przeze mnie poziomu... I potem jest masakra na Drew i Dolph'ie, a raczej tylko na Drew. Co on takiego złego zrobił WWE? W sumie już na początu było widać że to on oberwie mocniej, bo ogółem na ring wchodził już taki przygnębiony... Szkoda mi tego zawodnika, bo joobuje na SS, a na Raw jedynie obrywa, tak jak od Shawna ostatnio... No i segment z Vince'm, który również wyszedł bardzo fajnie.

Raw 8/10

Było naprawdę bardzo fajne.

17964326704dfcf6fa9263f.png

http://www.youtube.com/watch?v=e2VK6U6YVDE

Odpowiedź The Rocka do Johna Ceny, który pojechał po The Peoples Champ'ie podczas touru WWE po Australii. Co o tym myślicie? Jak dla mnie bardzo fajne promo The Rocka. Nieźle mu wychodziło udawanie Ceny, publiki czy też theme songu Jasia. Z tego co mówił Rocky chciałby spotkac się z Cena jeszcze przed Wrestlemania w ringu. Mówił o gali Survivor Series. Osobiście nie wierzę w ich walkę na tej gali, ale byc może jakieś spotkanie i wygłoszenie jakichś prom, aby trochę odgrzac atmosfere, która się ostatnio bardzo ochłodziła. No nic, zobaczymy jak to będzie.

Odpowiedz faktycznie udana ale wątpię by na dłuższą metę takie coś się przyjęło a co za tym idzie wypromowało The Rocka odpowiednio do walki z Ceną na WM.Jego pojawienie się na jakimś PPV czy Raw nie ulega wątpliwości ale stawiam na rok 2012.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ten człowiek to jest po prostu Mistrz! Jeszcze ta końcówka heh^^ Troszkę momentami komiczne ,ale jednak jako całość spoko.

Tylko irytuje mnie parę rzeczy...Dlaczego nie przyjdzie i nie powie tego na Raw?

Ostatnio modne się zrobiły ,nazwane już przez ludzi "tweeterowe feudy "(omg) ale kurde,co to ma być? Tego mamy wymagać od The Rocka? Po co te gadanie o Attitude erze ,skoro za przeproszeniem,gówno się teraz robi?

Na co ciągle te gadanie" The Rock i back ..." sratatata... "The Rock is back to home" ^^ coś rzadko w tym "domu" bywa...Nie kminie ,na cholerę zrobił ludziom wodę z mózgu,że będzie w WWE,nie odejdzie,zostanie i jak to ujął " nigdzie się nie wybiera" ? Gówno prawda,ludzie się nastawili na powrót Rocka ,a przyszedł tylko po to ,żeby dostać na WM od Jasia? No wybaczcie,ale nie kminie tego... heh,łudziłem się nawet,że Rock może wygrać,gdyby był AKTYWNYM ZAWODNIKIEM(bądz co bądz,starym dziadem nie jest,5 lat od Johna starszy,wiec walczyć może,trzeba chcieć) ,ale gdy koleś pojawia się okazyjnie,żeby odprawić sobie jakieś durne urodzinki...no to soory,ale to jest olewka dla fanów i sam sobie strzela samobója...rozumiem kasa,ale skoro się pokazało (bo na pewno nie wróciło)

to troszkę szacunku ludziom się należy,nawet za to,że czekali i tak go przywitali ^^

Najśmieszniej będzie to wyglądać ,jak Rock przy tak ogromnym dopingu fanów w Miami,podczas WM dostanie i pózniej ktoś sobie obejrzy te wszystkie proma,to chyba tylko wybuchnie śmiechem:)

Ale co się dziwić,to WWE potrzebuje Rocka,a nie odwrotnie...Skoro jego biorą do takich produkcji,jak Szybcy i Wściekli,gdzie grają gwiazdy światowego kina...odpowiedz nasuwa się sama;]

Odpowiedź The Rocka do Johna Ceny, który pojechał po The Peoples Champ'ie podczas touru WWE po Australii. Co o tym myślicie? Jak dla mnie bardzo fajne promo The Rocka. Nieźle mu wychodziło udawanie Ceny, publiki czy też theme songu Jasia. Z tego co mówił Rocky chciałby spotkac się z Cena jeszcze przed Wrestlemania w ringu. Mówił o gali Survivor Series. Osobiście nie wierzę w ich walkę na tej gali, ale byc może jakieś spotkanie i wygłoszenie jakichś prom, aby trochę odgrzac atmosfere, która się ostatnio bardzo ochłodziła. No nic, zobaczymy jak to będzie.

Moim zdaniem wyszło mocno średnio. Już nudne stały się dla mnie wieczne gadki w stylu "John Cena ma czerwoną frotkę, jest superbohaterem!". Jeżeli chcą jeździć po sobie za pomocą facebooka, twittera czy coś, to niech wymyślą coś nowego, bo tego się słuchać nie da (The "Via satellite" Rock! Nie, bo ju ken si mi!).

Jak już jesteśmy, odpowiedź Ceny, SKOPIOWANA z konkurencyjnej strony. Może autor sie nie obrazi:

Właśnie to obejrzałem.. znów 'via satellite'. To smutne. Wygląda na to, że na serio go wkurzyłem. Jednak jak widać nie na tyle by pojawił się na gali. Może zastanawiasz się dlaczego zaakceptowałem wyzwanie Punka. Bo widzę w nim pasję - coś czego u Ciebie nie widziałem jeszcze nigdy. Dawaj dalej, czekam - Twój John.

Nuda. :roll:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Plusy:

* - Koncowy segment byl kluczowy na calej gali. Mimo, ze Cena znowu gadal to co ludzie chcieliby uslyszec, wyszlo mu to przyzwoicie. Szczegolnie trzeba podkreslic nawiazanie do Hogana i Dixielandu. Na razie brakuje mi pomyslow, jak sie moze rozwinac ten storyline z HHH (watpie, zeby Vince sobie odpuscil na dobre), i jak sie to ma do Punka.

Minusy:

* - Zwykle doceniam takie turnieje, ale ten byl z powietrza wziety i do tego malo pasjonujacy. Final budzi obawy, ze krasnal siegnie po zloto

* - Ja wiem, ze walki Div to zazwyczaj sa szopki, ale zeby az takie? Po co bylo je w ogole tu pchac

Inne:

* - Promo Andy'ego, zebysmy o nim przypadkiem nie zapomnieli, ale obawiam sie, ze wielu tak po prostu zrobilo. Ciezko bedzie mu wyjsc z rozwojowki. "Silent Rage" to fajny gimmick i ringname, ktory zostanie najpewniej zmarnowany (nieodpowiednia osoba)

50608915156a3743c1fa34.jpg

co do dzisiejszego RAW - WWE naprawdę ostatnio 'przesadza' z tym realizmem :D

Pomysł z turniejem całkiem dobry, za tydzień okaże się jak zakończy się rywalizacja o najwyższy pas

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Ja nie rozumiem tylko jednego - generalnie, to Punk wziął sobie ten pas WWE i poszedł w siną dal. Zatem nie wiem o co chodzi z tym turniejem całym. Niby zabrali mu pas? Czy "powstał" nowy WWE title? Przecież zabrać ot tak mu chyba nie mogli, bo gdyby była taka opcja, to nie byłoby tej całej szopki z tym, że Vincent za wszelką cenę nie chciał dopuścić do tej walki, by Punk nie odszedł z pasem do innych federacji.

@up

Tak powstał nowy WWE title, no ale teraz mamy Tryplaka i nie wiadomo jak się to dalej potoczy.

Spodziewałem się dużo lepszej tygodniówki. Nie wiem, może nadal jaram się niedzielną galą, która stała na wysokim poziomie i podświadomie porównałem ją sobie z tygodniówką. Nie rozumiem wcale o co chodzi z tym turniejem, faktycznie, równie dobrze mogłoby się obejść bez całego zamieszania z Ceną i Punkiem. W finale mamy dwóch wrestlerów, których już absolutnie nie chciałbym widzieć jako mistrzów. Mam nadzieję, że Del Rio wykorzysta swoją walizkę już w przyszłym tygodniu, w przeciwnym wypadku jesteśmy skazani na kolejny tragiczny title run. Akcję z divami pominę, tak jak pominąłem cały ten śmieszny segment (Wszystkie divy WWE dostały może 2 minuty? Przypominam, że taka sytuacja dzieje się już nie po raz pierwszy. Droga Kharmo, czemu jesteś w ciąży akurat teraz?). Końcówka gali podobała mi się, nie tak bardzo jak ostatnie, ale podobała się. Zazwyczaj jest tak, że rano nie ogarniam jeszcze co się dzieje, więc ... Triple H jest zmuszony do zmianny gimmicku i widzieliśmy to już dzisiaj po części. Mam nadzieję, że zrezygnują z konceptu Anonimowego GM Raw, to powinno się skończyć zanim rozpoczęło, tymczasem katowani jesteśmy tym żałosnym tworem przez przeszło rok ... Trudno mi będzie oglądać WWE bez mojego ulubionego wrestlera, wcześniej byłem zajebiście podjarany jak już tylko wychodził. WWE do niedawna chyba nie zdawało sobie sprawy kogo tak naprawdę traci. Koniecznie muszę zobaczyć pierwszy występ Punka w innej federacji z pasem WWE ... Tylko proszę, nie w TNA. :lol: