Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wszyscy widze ze sa tego samego zdania...ja i tak wierze ze WWE ma czasem genialne momenty i na Money okaze sie ze to bylo pod publike...a i tak mam nadzieje ze bedzie tak jak pisalem na str 187 lub tak jak pisal ktos powyzej Punk wins wbija sie Master i niszczy CM wychodzi Vince i oznajmia ze Jasiu wypada a Punk jako byly posiadacz WWE Champ.ma walke rewanzoowa i zostaje w WWE:-)kolejne marzenie:-/

W takiej sytuacji jest Triple Threat

13699509474e11ce9dc6018.jpg

Handicap 2 vs 1 Nexus vs Cena

Dawno tej stypulacji nie było i podobała mi się ta walka była agresywna i udana

Segment Dolph-Vicky-Drew-Vince

Szczerze po tym segmencie polubiłem Dolpha.Nie przepadałem za nim...

Melina vs Kelly Kelly

Powiem tylko jedno.Świetnie wyglądały siostry Bella:P

Promo Miz

Promo niezaskakujace.Co do interwencji zawodników dobrze zrobili(tak jak na SD)

I jeszcze wejście A.Riley niesamowite(feud Riley-Miz jest juz zaostrzony)

Najlepiej z tego segmentu na pewno wypadł:Miz,R-truth,

Alberto del rio jest niesamowity!

Dre McIntyre vs Big Show

No walka potoczyła sie poza ringiem i to jest wielki plus.Interwencja Marka Henrego kolejny plus(jestem ciekaw ich walki)

Main event:

No Vince dostał wreszcie pozytywny okrzyk na poczatku:)

A co do segmentu.Genialne genialne i jeszcze raz genialne!!!wiecej takich!

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Obejrzałem Segment z podpisywaniem kontraktu , Publika jest trochę dziwna , McMahon dostaje Pop przy Wejściu , a Punk nie . Natomiast już przy Speechu Punka to Punk dostaje Pop , a McMahon Heat . Segment świetny Punk genialny , McMahon fajnie odgrywał spokojnego by Punk podpisał kontrakt w pewnym momencie Papa Vince nie wytrzymał i nazwał Punka "Son of a bitch" ( o rany , może koniec PG :P) . Cena wtrącił się dostając mniejszy Pop od Punka . Punk nie podpisał Kontraktu , mina Ceny i McMahona genialna ( Cena jak dał się sprowokować , he he).Dodam , że Gala jest świetnie Promowana. Edytowane przez menelag1
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Oglądał ktoś z Was w ogóle promo na początku? Dziwne, że się o nim nie wypowiadacie. Menelag, Punk przy pierwszym wejściu dostał pop większy niż Randy... A poza tym Vince nazwał go "son of a bitch" słuchaj i nie pisz bzdur. Ogólnie Cena moim zdaniem tylko popsuł oba segmenty swoim pojawieniem się, mogli go sobie dziś darować bo przecież Raw nie było w jego hometown tylko w Bostonie a Janek z tego co pamiętam jest zapowiadany "from West Newbury"

Raw nie było w jego hometown tylko w Bostonie a Janek z tego co pamiętam jest zapowiadany "from West Newbury"

Nie że coś, ale MITB nie jest w Chicago, a w Rosemont. Sąsiadujące ze sobą miasta. Podobnie jest z West Newbury i Bostonem, są obok siebie (no może ciut dalej).

Jestem po raw i cm punk znó przyćmił je całe swoim promem. Tym razem wraz z Vince'm i Ceną (ten drugi aż tak ważny nie był). Znowu wspomniał o Coltcie (a pan w czerownym o Kurcie), a Cenę nazwał ass-kisserem. Nawet użyto słów ,,Son of a bitch". Walka Punk vs Cena bardzo fajnie się zapowiada i jeżeli wyjdzie dobrze to możemy już ten feud nominować do feudu roku (Dwie najbardziej odpowiednie osoby do bycia ME w wwe walczą o pas. Może być lepiej?). Swoją drogą ciekawe jak by wyglądały skarpety i narożniki z CM Punkiem :D . Jedynie o co się obawiam to to, że to całe odejście okażę się prawdą. Poza tym Mark Henry bardzo fajnie promowany jako heel i nienajgorszy segmenty z ludźmi w mitb matchu (Po tym co stało się po walce w trakcie jestem pewien, że to nie będą Del Rio i Riley. Tak samo było rok temu z Orton'em i Bourne'm. Wszyscy mówlili, że któryś z nich wygra, a tu walizkę dostaje Miz, który też jej pewnie nie dostanie).

Nie że coś, ale MITB nie jest w Chicago, a w Rosemont. Sąsiadujące ze sobą miasta. Podobnie jest z West Newbury i Bostonem, są obok siebie (no może ciut dalej).

a no chyba, że tak ale Bezcenny i tak mógłby nie brać udział w tych segmentach

Plusy:

+CM Punk w obydwu segmentach.

+Podpisywanie kontraktu.

+6 Man Tag Team Match.

+Del Rio niszczy za równo tych dobrych jak i tych złych. Pokaz siły Albercika :smile:

+Reakcje publiczności i te okrzyki CM Punk czy Colt Cabana.

Minusy:

-Cena dzisiaj smęcił strasznie.

-Walka Ceny z mistrzami Tag Team. Wszystko było do przewidzenia.

Inne:

*Fajne wejście WSM. Jednak pewnie i tak przegra z Big Showem na PPV.

RAW is CM Punk!

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Jedno z najlepszych RAW jakie miałem przyjemność oglądać. Głownie co prawda za sprawą segmentów ale emocji w nich nie brakowało. Del Rio pokazał się z najlepszej strony, Miz także dał dobry popis z mikrofonem jednak to co działo się w kręgu Punk-Cena-Vince było po prostu fenomenalne. Początkowy segment i rozmowa pomiędzy CMem a Jasiem - prawdziwa męska gadka bez owijania w bawełnę i gryzienia się w język, jak dla mnie bomba. Punk na zakończenie show był tak dobry, że przeszedł praktycznie face turn i to jeszcze w hometown Ceny. Przed nami teraz jedna z najlepiej wypromowanych walk na PPV jakie pamiętam. Tym większa szkoda, że Jasiu najprawdopodobniej po prostu ją wygra i zakończy całą historię.

glądał ktoś z Was w ogóle promo na początku? Dziwne, że się o nim nie wypowiadacie. Menelag, Punk przy pierwszym wejściu dostał pop większy niż Randy... A poza tym Vince nazwał go "son of a bitch" słuchaj i nie pisz bzdur

Sam nie pisz bzdur bo ja nic o Randallu nie wspomniałem ,którego notabene nie było na RAW:

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

• Reputacja:   1

CM Punk jak zwykle przyćmił galę ;) I jest to kolejna doskonała okazja do turnu Ceny (zauważmy że Chairman wchodząc na ring do negocjacji kontraktu z Punkiem praktycznie uścisnął dłoń ojcowi Ceny, to chyba musi coś znaczyć tzn może być to sygnał że Cena jest faworyzowany przez prezesa WWE), bo w moich oczach wyszło to tak że Cena i McMahon trzymają się razem przeciw Punkowi (oczywiście Cena pocisnął w ostrych słowach Vince'owi ale to może być tylko przykrywka) i nie zdziwiłbym się gdyby McMahon pomógł jakoś nieczysto zatrzymać pas, a Jasiek mógłby na luzie przejść heel turn i rozpocząć w okolicach SummerSlam feud z Rockiem wieńczony walką na WM XXVIII (i mielibyśmy klasyczne starcie face vs heel) a CM Punk mógłby wrócić po WM (już jako 100 % face) i zemścić się na Cenie i Vincu, bo w moim odczuciu Punk był w tym segmencie już praktycznie facem (zachowywał się trochę tak jak Stone Cold z czasów swego feudu z Vincem) a Cena raczej troszkę tak jakby twinner ;) Taki mój wymarzony scenariusz :D

• Reputacja:   1

Raw na wysokim poziomie. Bardzo dobre Proma, które bardzo mi się podobały.

Big Show vs Ziggler/McIntyre

Dobra walka, ciekawy klimat.Szkoda trochę, że Drew został tak zabookowany, a mogliby trochę lepiej.Interwencja Henrego też dobra.

Face vs Hell MITB

Walka jak każda inna w takiej stypulacji, niczym się nie różniła.Ale to nie jest minus, bo bardzo dużo się działo.

5/6

• Urządzenie:  Windows

Ogladalem przed praca RAW i pamietam tylko, ze mialem napisac, jak wielkie bylo promo Punka. Caly wieczor mu sie wybitnie udal, bo i poczatek zaliczyl solidny, ale koncowka? O niebo lepsza od kontrowersyjnej wypowiedzi sprzed 2 tygodni. Owszem, tamta miala element zaskoczenia, ale tutaj byla cala magia pastwienia sie centralnie nad szefem i multum ciekawych tekstow. Bajka. Szkoda, ze ten Pan sie zegna na jakis czas z federacja. Pamietam jego ostatnia walke w RoH, ktora bodajze tez miala miejsce w jego rodzinnym miescie. Tam kroczyl do ringu z lzami w oczach, i na pewno fajnie byloby zobaczyc raz jeszcze takie pozegnanie, ale niestety jest male prawdopodobienstwo, ze tak sie stanie

+ rowniez dla Miza, ktory mimo spadku ze szczytu hierarchii, wciaz jest w czolowce za mikrofonem

- dla siostrzyczek, ktore nie powinny gadac. Sprawily, ze az chcialem isc do pracy

50608915156a3743c1fa34.jpg

którą wykorzystać można na tytuł w przeciągu roku?

Kontrakt MITB chyba można wykorzystać na pas US i Intercontinental?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

którą wykorzystać można na tytuł w przeciągu roku?

Kontrakt MITB chyba można wykorzystać na pas US i Intercontinental?

Z tego co wiem to wchodzą w grę tylko tytuły WWE i World Heavyweight.