Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Plusy:

+Walka div, przez kilka fragmentów musiałem to umieścić w plusach :twisted:

+Alberto Del Rio czysto pokonuje Reya, ale ciekawe, co z jego walką o pas WWE.

+Ryder. Mimo, że powiedział 6 słów. Ważne, że był. :-)

+Końcowy segment, według mnie wszystko wyszło bardzo dobrze.

Minusy:

-Kofi i Dolph, ile można? Początek segmentu fajny, Vickie też fajna, ale Kingston według mnie wszystko popsuł. Rzygam nim. :x

Inne:

*Szkoda, że nie dali nic więcej Ryderowi. Liczyłem na jakieś dłuższe przemówienie, a tu tylko WWWYKI.

*Czyżby divy oglądały nowego finishera tej pani z TNA? Mi to tam nie przeszkadza. :D

*Występ Slaughtera. Nie walka, ale ogółem, fajnie, że wystąpił.

Plusy:

- Segment z urodzinami wypadl bardzo dobrze, zawsze to cos nowego. Musze przynac, ze Vickie wygladala calkiem zjadliwie w tych tortowych masach. Dolph po raz kolejny udowodnil, ze jest dobry przy micu.

- Walka Slaughtera ze Swaggerem jakas dobra nie byla, ale mimo wszystko fajnie bylo zobaczyc tego pierwszego w ringu. W ostatnim czasie duzy push ma Evan z czego jestem zadowolony, gdyz juz dawno federacja powinna na niego postawic.

- Pojedynek Alberto Del Rio vs R-Truth vs Rey Mysterio stal na dobrym poziomie i cieszy mnie wygrana Alberto, ciekaw jestem jednak co dalej.

- Koncowy segment Ceny z McMahonem wypadl bardzo dobrze, szkoda jednak, ze juz znamy triumfatora z walki na Money in the Bank o pas WWE, bo chyba teraz nikt nie wierzy, w wygrana CM Punka.

Minusy:

- Wszyscy juz o tym napisali, ale Ja napisze to jeszcze raz, Kofi jest tak nudny, ze juz nie da sie go ogladac, mam nadzieje, ze feud na lini Kingston vs Ziggler szybko zostanie zakonczony.

Inne:

- Fajnie, ze pojawil sie Ryder, mam nadzieje, ze teraz bedziemy mogli go czesciej ogladac.

- Moze i byl to zwyczajny transparent, ale bardzo mi sie spodobal, chodzi mi o:

http://www.bankfotek.pl/thumb/1024428.jpeg

Edytowane przez Longer

Na +

-Początkowy i końcowy segment,McMahona zawsze jest miło posłuchać Jasia z resztą też.

-Walka div takie walki chętnie pooglądam :twisted: (a nawet nie pamiętam kto ją wygrał :lol: )

-Ryder

-walka o no#1 contender ,cieszy wynik chociaż nie wiem co z nim zrobią.

Na -

Za mało Rydera

Co oni mają z tym Kofim :-x Mogli by znaleźć Dolphowi innego przeciwnika. Nic do niego nie mam ale niech robi Boom Boom gdzie indziej.

RAW bardzo pozytywnie ,już czekam na następne jestem bardzo ciekaw co powie CM Punk

ze juz znamy triumfatora z walki na Money in the Bank o pas WWE, bo chyba teraz nikt nie wierzy, w wygrana CM Punka.

Jedyna szansa w tym że potwierdzą sie doniesienia o kontuzjach Jasia i bedzie chciał sobie zrobic krótką przerwę na regeneracje sił. ;) Swoją drogą bardzo fajna stypulacja!;P

Jeszcze jedną sprawę chciałbym poruszyc ,a mianowicie zauważyliście ze na ostatnim Raw zaskakująco często padało nazwisko "Hogan" i to nawet z ust samego Vinca! :o

SAVE.US_Y2J

17687217464e10cc730bfc8.jpg

ze juz znamy triumfatora z walki na Money in the Bank o pas WWE, bo chyba teraz nikt nie wierzy, w wygrana CM Punka.

Jedyna szansa w tym że potwierdzą sie doniesienia o kontuzjach Jasia i bedzie chciał sobie zrobic krótką przerwę na regeneracje sił. ;) Swoją drogą bardzo fajna stypulacja!;P

Jeszcze jedną sprawę chciałbym poruszyc ,a mianowicie zauważyliście ze na ostatnim Raw zaskakująco często padało nazwisko "Hogan" i to nawet z ust samego Vinca! :o

Moim zdaniem ten zabieg ma na celu ośmieszenie hogana :P Tak jak wcześniej punk mówił o lizaniu dupy vinca i wymienił hogana :P To samo tutaj ^^

Co do bardzo fajnej stypulacji to nie zgodze sie bo kto uwierzy w zwolnienie Ceny ? No chyba że to będzie coś na zasadzie gdy cena przegrał z Barretem i został zwolnieony przez niego :P Lub cena ma serio kontuzję i musi odpocząć :P W sumie dla mnie był by to idealny scenariusz . Punk wygrywa pas i zostaje w WWE , Cena niby zwolnionu i leczy kontuzję . Potem cena wraca i kontynuacja ich feudu .

Niemniej jednak raw słabe , szczerze to oberzałem tylko przemówienie ceny na początku i potem vince + cena .

Edytowane przez czester666
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Swoją drogą bardzo fajna stypulacja!;P

Co do bardzo fajnej stypulacji to nie zgodze sie bo kto uwierzy w zwolnienie Ceny ? No chyba że to będzie coś na zasadzie gdy cena przegrał z Barretem i został zwolnieony przez niego Lub cena ma serio kontuzję i musi odpocząć W sumie dla mnie był by to idealny scenariusz . Punk wygrywa pas i zostaje w WWE , Cena niby zwolnionu i leczy kontuzję . Potem cena wraca i kontynuacja ich feudu .

Taka mała ironia z mojej strony ;P . Chociaz mi takze taki scenariusz jak najbardziej by odpowiadał! ;)

SAVE.US_Y2J

RAW wypadło dobrzę, przyjemnie się oglądało i moim zdaniem WWE powoli zaczyna działać jak należy :)

PLUSY

+Segment z Vincentem i Jasiem. Sam Jasiek dał rade i nawet można było go posłuchać. "John Cena, your fireeeed" zdźiebka marzenie, ale kto wie ;)

+Miło było znów zobaczyć Sgt.Slaughtera na RAW, zawsze miło jest widzieć legendy w WWE :)

+Ogółem lubię walki triple threat, dlatego ta pomiędzy Del Rio vs Mysterio vs Truth była w porządku.

+Nie wiem co wykombinują dla Rydera, ale osobiście jestem ciekaw :P

MINUSY

-Gdyby nie Kofi i jego gadka, segment z Ziglerem był by naprawde dobry :)

-Walka TT słaba i szczerzę, to już wole widzieć Gabriela i Slatera jako mistrzowie.

-A-RY robi się znośny, ale czemu Miz jest tak szmacony pytam ja się ?! Ja rozumiem wwe chcę w jakiś sposób podbudować Rileya, ale to już jest lekka przesada :( (Przynajmniej Miz mógł się wyżyć ^^ )

INNE

*Też myślałem że Ryder powie coś więcej i będzie co oglądać, jak narazie robi się interesująco :)

*Postać Ziglera coraz bardziej mi się podoba. Podczas jego przemowy, mówił że "Bedzie tylko jeden Dolph Zigler" nie wiem czemu, ale w sposób jaki on mówił, przypominał mi Ortona i jego speech (Powolny, z początku cichy a pod koniec głośny. Tylko mnie za to nie karajcie :P takie jest moje zdanie)»

Edytowane przez Lukzzz
WRESTLING MATTERS

9657492044e1233de491d5.jpg

Mnie też zastanawia, po co była ta walka o pretendenta, skoro każdy z uczestników będzie w MitB Matchu. Chociaż nie ukrywam, że od razu wpadłem na pewien pomysł :P

Wyobraźmy sobie, że Del Rio, oprócz pretendenta, wygrywa jeszcze walizkę. Czyli walczy oficjalnie z Ceną, ale też w razie czego ma walizkę, którą może użyć, np. po walce, którą dopiero co przegrał. Nie mniej jednak mój pomysł na tym się nie kończy, bo zakładam, że Del Rio wygrywa pas w zwykłej walce, a walizkę daje Brodusowi Clayowi ;) Wtedy mamy duże możliwości, nawet zachodzące pod to, że Del Rio i Brudus, po zdobyciu pasów tworzą stajnię i pojawiają się i na RAW i na SD!. Wtedy jednak mamy ryzyko wystąpienia Tagu Cena & Orton, ale i tak myślę, że pomysł byłby fajny ;)

Wyobraźmy sobie, że Del Rio, oprócz pretendenta, wygrywa jeszcze walizkę. Czyli walczy oficjalnie z Ceną, ale też w razie czego ma walizkę, którą może użyć, np. po walce, którą dopiero co przegrał. Nie mniej jednak mój pomysł na tym się nie kończy, bo zakładam, że Del Rio wygrywa pas w zwykłej walce, a walizkę daje Brodusowi Clayowi Wtedy mamy duże możliwości, nawet zachodzące pod to, że Del Rio i Brudus, po zdobyciu pasów tworzą stajnię i pojawiają się i na RAW i na SD!. Wtedy jednak mamy ryzyko wystąpienia Tagu Cena & Orton, ale i tak myślę, że pomysł byłby fajny

Chyba śnisz! w najgorszym koszmarze bym tego niewymyślił! :D ADR jako mistrz? Jestem jaknajbardziej za! ale Clay.... -.- no i TT ortona i ceny..... nie! ja dziękuje! :lol:

SAVE.US_Y2J

• Reputacja:   307
  • Urządzenie:  Android

W tej chwili Brodus nagrywa jakiś film horror albo thriller z pod znaku WWE i nie wiadomo kiedy powróci, ale pomysł nie jest zły. Tym bardziej, że The Corre się rozpadło a New Nexus czeka raczej ten sam los.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Chyba śnisz! w najgorszym koszmarze bym tego niewymyślił! ADR jako mistrz? Jestem jaknajbardziej za! ale Clay.... -.- no i TT ortona i ceny..... nie! ja dziękuje!

Zgadzam się z Tobą. Ja juz chciałem żeby Del Rio miał pas WHC, ale nie mógł zamknąć swojej paszczęki w pewnych momentach.... :( Kiedyś chcieli zrobić taki misz-masz żeby Cena i Orton byli jako TT przez pewien okres, dobrze że to nie wypaliło :)

WRESTLING MATTERS

9657492044e1233de491d5.jpg

Kelly Kelly & Eve vs Bella Twins

Za dużo się nie wypowiem lecz ciesze się że w tym przypadku wygrała drużyna FACE

* jak zwykle R-truth świetny w segmencie

Kozlov & Santino vs Nexus

Pojawił się Zack Ryder(spodziewałem sie czegoś wiecej od fanów)

I pytanie co dalej zrobią z mistrzem internetu? Title Shot na pasy TT?

SGT. Slaughter vs Swagger

Mecz zewnętrznie swietny z zapytaniem który amerykanin okaże się lepszy.

Zawsze szczerze mówiąc specjalne gwiazdy wychodzili zwycięsko tutaj się myliłem.

Co do Evana Bourne:chce aby był mistrzem U.S

Rey Mysterio vs Alberto del Rio vs R-truth

Znałem wynik i ciesze się że wreszcie to nastąpiło.

Co do walki walka nie rzuciła na kolana lecz nie byla również słaba.

Predkość walki była zbyt wolna(a był tam Mysterio)

Minusem wielkim jest segment Kofi-Dolph.Dla mnie ten segment jest smieszny a ogladanie mistrza Dolpha mi sie juz przejadło

Miz vs Riley

Promocja ich walk jest na najwyzszym poziomie(z Finałem na SummerSlam)

a ogladanie ich w ringu dla mnie jest wielką przyjemnością.

Walka była dynamiczna agresywna porównywalna z PPV Capitol Punishment

Mnie troche dziwi wynik.Ciesze sie że A.Riley zwycieżył lecz smuci na pewno porażka Miza(zwyciesce Main event WM)To jest wielki znak zapytania co do niego.

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Raw zdecydowanie nudne, niepociagające. Segment Jasia z Bosem zbyt krótki a czekałem caly tydzien na takie cos ogolnie lipa. WWE robia dora gre przyciagają publike niedają wszystkiego na raz żebyśmy sie "niezakrztusili". Może Vincent kupił ROH albo pokrewną federacje:D. Punk wygrywa odchodzi zabiera pas. W odwecie Vinc organizuje grupe najsilniejszych swoich ludzi i napadaja np na ROH tam gdzie Punk wlasnie odeszedlby ;). Wiem Wiem marzenie scietej głowy ale fajnie byłoby zosbaczyć takie cos. Wielomiesieczna wspolpraca tych 2 organizacji. Fantazja mnie poniosla :). Hel turn Ceny to też niebyło by zle ile to juz lat 5 albo 6 Cena w tym idiotycznym przebraniu. Podsumowując Raw dla mnie słabe. Schematyczne to wszystko brakuje mi nowych twarzy calkiem nowych i odejscie od tego cukierkowego shitu.
--"Szanuj przyjaciół niepozwól im się zgubić"--

Schematyczne to wszystko brakuje mi nowych twarzy calkiem nowych i odejscie od tego cukierkowego shitu.

No, tym bardziej, że tych "starych" twarzy na RAW jest trzy - Cena, Mysterio, Show. Faktycznie, brakuje.

Schematyczne to wszystko brakuje mi nowych twarzy calkiem nowych i odejscie od tego cukierkowego shitu.

No, tym bardziej, że tych "starych" twarzy na RAW jest trzy - Cena, Mysterio, Show. Faktycznie, brakuje.

Do tego Rey ostatnimi czasy jobbuje, a Show nie pcha się do ME. Jedynie Cena cały czas dostaje mocny push.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)