Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie ma opcji żeby Truth pojechał Cene czysto bo to by było szmacenie Jaśka, a parzecież super hero jakim jest John nie może przegrać w czystej walce. Sam widziałeś(chyba) Over The Limit gdzie nie wiadomo jakim cudem obronił się przed uderzeniem z krzesła po czym rozniósł ich w pył..

No i tutaj bym się kłócił wcale Ron nie jest skazany na pożarcie Ceny feudu nie wygra na pewno , ale pojedynek czysto (po pinie , może wejść tam ewentualnie uderzenie przedmiotem lub tez zwykły finisher) spokojnie mógłby wygrać. Zastanawia mnie jedna rzecz , co będzie jak wróci JoMo bo można śmiało powiedzieć że prawda to teraz jest już bardzo blisko Main Eventu, Jomo to przecież upper midcard i ciekawy jestem jak zakończył by się ten feud , spokojnie może wypromować on JoMo tam gdzie jego miejsce 8)

11741049974e04ef586db54.jpg

Nie ma opcji żeby Truth pojechał Cene czysto bo to by było szmacenie Jaśka, a parzecież super hero jakim jest John nie może przegrać w czystej walce. Sam widziałeś(chyba) Over The Limit gdzie nie wiadomo jakim cudem obronił się przed uderzeniem z krzesła po czym rozniósł ich w pył..

No i tutaj bym się kłócił wcale Ron nie jest skazany na pożarcie Ceny feudu nie wygra na pewno , ale pojedynek czysto (po pinie , może wejść tam ewentualnie uderzenie przedmiotem lub tez zwykły finisher) spokojnie mógłby wygrać. Zastanawia mnie jedna rzecz , co będzie jak wróci JoMo bo można śmiało powiedzieć że prawda to teraz jest już bardzo blisko Main Eventu, Jomo to przecież upper midcard i ciekawy jestem jak zakończył by się ten feud , spokojnie może wypromować on JoMo tam gdzie jego miejsce 8)

Tak tylko że wujkowi Vincowi spodał sie R truth i ma zamiar go dalej pushowac.Wiec obawiam sie ze Prawda moglaby wygrac ten feud.

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

No i tutaj bym się kłócił wcale Ron nie jest skazany na pożarcie Ceny feudu nie wygra na pewno , ale pojedynek czysto (po pinie , może wejść tam ewentualnie uderzenie przedmiotem lub tez zwykły finisher) spokojnie mógłby wygrać. Zastanawia mnie jedna rzecz , co będzie jak wróci JoMo bo można śmiało powiedzieć że prawda to teraz jest już bardzo blisko Main Eventu, Jomo to przecież upper midcard i ciekawy jestem jak zakończył by się ten feud , spokojnie może wypromować on JoMo tam gdzie jego miejsce

Jakby nie patrzeć to nawet Rock mu jobbnoł pamiętnego wieczoru wiec z Truthem raczej więszkego oporu mieć nie będzie. Chodziło mi własnie o wygranie feudu, ale na dobrą sprawę i tak wątpie w wygraną Trtuha, czego żałuje.. Możliwe, że dostanie walkę o pas i raczej tak się stanie, ale nie wygra go.. Cena będzie się bujać z pasem do nastepnej WM. Chyba, że na SS bądź summerslam ktoś mu odbierze, ale to tylko na chwilę.

Tak tylko że wujkowi Vincowi spodał sie R truth i ma zamiar go dalej pushowac.Wiec obawiam sie ze Prawda moglaby wygrac ten feud.

Ja jestem właśnie w tym feudzie za Truthem, ale to i tak jest już z góry przesądzone kto wygra feud..

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

menelag1"]Ekhem Vince w WWE może wszystko , po za tym nie lubi Christina .Poza tym Vince ma w dupie fanów na których nie zarabia.Po zatym w jednym z newsów było napisane że WWE nie pokłada nadzieji w Christianie jako Face.,tylko Vince postawi na Heela Chsristiana [ szczerze dziwne , Christian jest bardzo over z publicznością i otrzymuje spory pop ] Wiesz Edge nigdy nie maił ,takiej pozycji jak np.Hunter który może powrócić jako Heel ,albo Face [ na RAW jest Cena ,push ma mieć Del Rio ] wiec Hunter połakomi się na WHC Title [ będzie chciał pewnie rekord Flaira pobić co będzie trochę trudne] . Wracając do Christiana prawdą jest ze gdyby nie Edge [a raczej kontuzja Edga] to Christian zgniłby w Midcardzie , Edge chciał program z Christianem na WM i co ? Po zakończeniu kariery przez Edga , Christian zostaje Mistrzem na 5 dni [ehem 2]

[quote name="Napisałem, że Vince nie jest przekonany do Christiana, to po pierwsze.. A po drugie, na jakiej zasadzie twierdzisz, że na CC nie ma utargu? Jest dużo fanów, którzy przychodzą dla niego, a sądzę iż na galę nie ma wejściówek za darmo. Wiadomo, że Christian nie sprzedaje zbyt wielu koszulek i gadżetów, ale nie można twierdzić, że Vince na nim nie zarabia :roll: Nie wiem dlaczego porównujesz Edga z Hunterem, bo przecież McMahon jest jego teściem. Poza tym Edge wcale nie ma takiej słabej pozycji w oczach chairmana gdyż Rated w każdej chwili może przyjechać na smack/raw i wygłosić krótkiego speecha, a nawet w niedalekiej przyszłości może być hostem na jakimś PPV.. Nawet WM, a nie powiesz mi, że tego Vince by tego nie chciał. Poprzedzi tą informację jakimś newsem i parę zer wskoczy. Zgadzam się, że gdyby nie kontuzja Edga to Christian mógłby pomarzyć o pasie, ale sądze iż jeszcze chodź przez chwilę będzie go mieć.

Nie powiesz mi chyba ze Edge ma większą pozycje od Huntera, nie mowie ze Edge ma słaba pozycje tylko ze Hunter ma większą , Guest Host to inny temat . Christian ma fanów wielu , najlepszy dowód wygrana Ortona i zdobycie pasa WHC i złość Pepsów i nie tylko. Ale wiesz dzieciaki u McMahona się liczą najbardziej bo one byle jaką koszulkę kupił , byle by jakiś Superstar ja zareklamował. Cena , Rey Mysterio to idole dzieci , Christan u dzieci jest na pewno niżej w hierarchii niż Cena czy Rey . Widzisz jakie starania były zeby Christian był w ME , były słuchy ze wygra Royal Rumble , pogłoski o Heel turnie i zdradzie na rzecz Del Rio i Feud z Edgem [o co sam Edge zabiegał] ,i tylko dzięki Edgedowi i kontuzji Rated R Superstar, Capitan Charsisma zdobył Pas .

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Po wyjściu Mysteriusza na ring pomyślałem, że Punk po raz kolejny zajobbuje. Też mnie dziwi takie podkładanie Ryjka, bo każdy doskonale pamięta przez kogo Dolph nie zdobył IC, pas który wtedy był bardzo wypromowany... Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na genialny pomysł powrotu do tego feudu. WWE ma na tyle gwiazd z potencjałem, które mogliby wykorzystać np. Swagger, McIntyre czy WWE Internet Champion Zack Ryder ( ). Skoro Bourne może to czemu nie Zack. :D

No i właśnie o Evanie mowa. Chłopak kolejny raz "skopał" Jacka, a na CP zapewne dostaniemy ich walkę. Dzisiaj mi się przypomniało, że w pewnym newsie przed WrestleManią było napisane o tym, że Sydal ma dostać jakiś push. Może właśnie teraz nadszedł czas. Jego miejsce jest w ROH.

Kharma wygłosiła całkiem fajne promo. Było to najmocniejszym punktem Raw.

Na ogromny minus jest niszczenie postaci Miza. Facet wygrał na najważniejszej gali roku z twarzą federacji, Johnem Ceną. Natomiast teraz ucieka w publikę przed swoim ochroniarzem. Niech ma już ten feud z AR, ale nie wiem czemu tak to rozpisują. Nie wiem jak oni chcą budować gwiazdy skoro były WWE Champion zostaje obijany już drugi tydzień przez jakiegoś gościa, który był w NXT.

Widać, że teraz już robią sobie polewkę po WM. Może koło SummerSlam zobaczymy coś lepszego, bo na razie bieda.

79363325354627f1096144.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

-Raven- napisał/a:

Fatalne rozegranie sytuacji z Kharmą. Naprawdę "Kreatywni" mogli się trochę wysilić a nie postawić na realizm i przez to turnować Kong, która teraz będzie musiała wrócić jako baby face, a wiadomo że potężna murzynka jest urodzonym heelem i w tej roli nie wycisnęła nawet 1/100 ze swojego obecnego gimmicku.

nie zgadzam się z tym przecież to wwe tutaj po roku nikt nie będzie pamiętał że karma pożegnała się przed rokiem przechodząc turn. Wystarczy że po powrocie zaatakuje faceową dive nawet może zmienią jej gimmick na coś mroczniejszego (cyrk z bella twins wydaje mi się był tylko po to żeby podkreślić to co karma powiedziała potwierdzić jej słowa)

Nie łudziłbym się zbytnio... WWE z reguły jest dość konsekwentne w takich sprawach i skoro zagrali to tak mocno pod publiczkę ("jestem w ciąży, ale na pewno wrócę, bo moim największym marzeniem jest dla was walczyć" :roll: ) robiąc z Kharmy "słodką miśkę", to na 99% możemy być pewni, że Kong wróci jako baby face, przy ogromnym aplauzie dzieciarni.

Gdyby ten motyw odbył się w TNA, byłaby większa szansa, że "Kreatywni" będą liczyli na sklerozę fanów. W WWE raczej takich myków nie robi się bez przyczyny...

Ja się tak zastanawiam i myślę, że jednak problemy z dżwikiem były celowe, a później, będzie, że to wszystko konspiracja przeciwko Panu prawdzie :P . Swoją drogą o wiele lepiej się go teraz ogląda. Fajnie, że wygrał z Ceną, jeszcze trochę i pojedzie go czysto, a to by była miła niespodzianka. 8)

Nie wiem w jakiej sieci ma komórkę Killings, ale żeby taki scenariusz przeszedł, to bankowo musiałby być użytkownikiem ERY :twisted: Opcje są tylko dwie: albo Jasiek wytrze sobie buty Truth'em na najbliższym PPV, albo okaże się, że Vinnie jednak polubił znowu Killingsa i da mu przegrać nie do końca czysto (np. jego uwagę odwróci powracający Morrison a Janusz zapoda AA i po frytkach). Nie ma bata by Cenaminator jobnął Truth'owi na PPV, tym bardziej że i tak zmoczył (w prawdzie przez count out, ale zawsze... W końcu to Janusz a nie jakiś pierdas) z Killingsem na gali.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie powiesz mi chyba ze Edge ma większą pozycje od Huntera, nie mowie ze Edge ma słaba pozycje tylko ze Hunter ma większą , Guest Host to inny temat . Christian ma fanów wielu , najlepszy dowód wygrana Ortona i zdobycie pasa WHC i złość Pepsów i nie tylko. Ale wiesz dzieciaki u McMahona się liczą najbardziej bo one byle jaką koszulkę kupił , byle by jakiś Superstar ja zareklamował. Cena , Rey Mysterio to idole dzieci , Christan u dzieci jest na pewno niżej w hierarchii niż Cena czy Rey . Widzisz jakie starania były zeby Christian był w ME , były słuchy ze wygra Royal Rumble , pogłoski o Heel turnie i zdradzie na rzecz Del Rio i Feud z Edgem [o co sam Edge zabiegał] ,i tylko dzięki Edgedowi i kontuzji Rated R Superstar, Capitan Charsisma zdobył Pas .

Nic takiego nie napisałem. Napisałem, że McMahon jest teściem Huntera co oznacza, że ma silniejszą pozycję od Edga, drogą dedukcji. Właśnie dzieci stwarzają największy popyt na gadżety WWE, bo to one naciągają rodziców na te bajery wrestlerów.. koszulki, czapki itp. napisałem, że Christian dużo tych gadżetów nie sprzedaje bo on posiada tych "dojrzalszych" fanów, tych którzy nie potrzebują tych wszystkich gadżetów. Chociaż i tacy się zdarzają. Z faktem, że dzięki odejsciu Edga, Christian dostał pas się zgadzamy. Z resztą sam umieściłem podobne zdanie w moim poprzednim poście :)

Sadiztik Fanpage

Właśnie dzieci stwarzają największy popyt na gadżety WWE, bo to one naciągają rodziców na te bajery wrestlerów.. koszulki, czapki itp.

Niby to dzieci kupują, ale pokusiłbym się o stwierdzenie, że dorośli kupują więcej gadżetów. Na trybunach zawsze jest cała masa dorosłych w koszulkach Ceny, jak ten który został ochlapany przez R-Trutha( on był podstawiany czy nie? )

1161423919541b3db89050d.jpg

ochlapany przez R-Trutha( on był podstawiany czy nie? )

Raczej był podstawiony choć po tym jak R-Truth oblał to Cena twarz mu wytarł i frotke Cenation oddał, ale raczej był podstawiony.

Ja chce heelturn Jasia

Raczej był podstawiony choć po tym jak R-Truth oblał to Cena twarz mu wytarł i frotke Cenation oddał, ale raczej był podstawiony.

No właśnie ja pewien nie byłem bo wyglądał na autentycznie, strasznie złego :) Ale podobało mi się to zachowanie Ceny, podszedł pogadał itd. Ogólnie prawdziwy bohater i stróż swoich fanów :-)

1161423919541b3db89050d.jpg

No właśnie ja pewien nie byłem bo wyglądał na autentycznie, strasznie złego :) Ale podobało mi się to zachowanie Ceny, podszedł pogadał itd. Ogólnie prawdziwy bohater i stróż swoich fanów :-)

No wiesz dla Ceny najważniejszy są jego fani :wink: ale pomysł zwykorzystaniem fanów Ceny do feud bardzo dobry mam nadzieje, że dalej tak posiągnąm.

Ja chce heelturn Jasia

"

= Nic takiego nie napisałem. Napisałem, że McMahon jest teściem Huntera co oznacza, że ma silniejszą pozycję od Edga, drogą dedukcji. Właśnie dzieci stwarzają największy popyt na gadżety WWE, bo to one naciągają rodziców na te bajery wrestlerów.. koszulki, czapki itp. napisałem, że Christian dużo tych gadżetów nie sprzedaje bo on posiada tych "dojrzalszych" fanów, tych którzy nie potrzebują tych wszystkich gadżetów. Chociaż i tacy się zdarzają. Z faktem, że dzięki odejsciu Edga, Christian dostał pas się zgadzamy. Z resztą sam umieściłem podobne zdanie w moim poprzednim poście :)

Napisałeś że Edge ma do powiedzenia wiele na temat Captain Charismy ,a ja ci napisałem że Hunter ma więcej do powiedzenia , Christian to nie Cena czy Orton ,więc Hunter jeżeli by tylko chciał przystopował by Push Christianowi , dojrzalsi fani przynoszą mniej zysku a wiadomo ze Vince bardzie od Wrestlingu ekhem Soap Opery with Action kocha money. Wiadomo ze jeżeli Superstar nie jest opłacalny , nie dostanie Pushu , ciebie czy mnie nie przekona , np ze Cena zjechal Miza ,Huntera ,czy Ortona , to jest najlepszy . Bo w Rozrywce Sportowej jaką jest WWE , czy w każdej wrestlingowej federacji ,wynik jest ustalony. U Vinca liczą się Ci na których zarabia , mają wygląd [ duzi ,przypakowani] , Gimmick , Mic Skillsy i Charyzme , niby ok , ale to jest Wrestling mimo odcięcia się WWE o Wrestlingu, wiec bardzo ważne jeżeli nie najważniejsze powinny być Ring Skillsy ,a tego Vince nie wymaga.

NWO FOR LIFE !

sebbo23 napisał/a:

ochlapany przez R-Trutha( on był podstawiany czy nie? )

heh ja nic takiego nie napisałem :)

Niby to dzieci kupują, ale pokusiłbym się o stwierdzenie, że dorośli kupują więcej gadżetów. Na trybunach zawsze jest cała masa dorosłych w koszulkach Ceny, jak ten który został ochlapany przez R-Trutha( on był podstawiany czy nie? )

na widowni jest wiecej dorosłych niż dzieciakow i tego tak nie widać. Możemy się tylko domyśleć kto wiecej kupuje, ale są miliony dzieci, którzy nie chodzą na galę, a gadżety swoich idoli mają wiec wiesz..

Sadiztik Fanpage

dzieci kupują więcej gadżetów, chodź dorośli też kupują , czy nastolatkowie , Vince jest sprytny , Jakoś tygodniówki bardziej są "pro kids" niż gale PPV,s , dlatego że dzieci n ie stać [ chyba ze są milionerami he he] , na kupno gal , wiec więcej smartów wykupuje Gale PPV,s, chodź te też są do dzieci skierowane , ale widać ze np. na Royal Rumble wielki Pop zebrał Diesel , [ aż kamera WWE pokazała :shock: , Chanty "Let,s go Diesel " , niesamowite] . Wracając do RAW to z R-Trutha jest świetny Heel ,nieco Comedy Heel [ jak akcja z ojcem tego Jimmiego] , Killings w NWA-TNA już pokazywał swoje Heelowe umiejętności , chodź na 100 procent Jobbnie Cenie , to jednak dodaje uroku RAW w Erze PG , bo po na RAW jedynie Punk nie jest Pro Kids ,he he .
NWO FOR LIFE !

Napisałeś że Edge ma do powiedzenia wiele na temat Captain Charismy ,a ja ci napisałem że Hunter ma więcej do powiedzenia , Christian to nie Cena czy Orton ,więc Hunter jeżeli by tylko chciał przystopował by Push Christianowi , dojrzalsi fani przynoszą mniej zysku a wiadomo ze Vince bardzie od Wrestlingu ekhem Soap Opery with Action kocha money. Wiadomo ze jeżeli Superstar nie jest opłacalny , nie dostanie Pushu , ciebie czy mnie nie przekona , np ze Cena zjechal Miza ,Huntera ,czy Ortona , to jest najlepszy . Bo w Rozrywce Sportowej jaką jest WWE , czy w każdej wrestlingowej federacji ,wynik jest ustalony. U Vinca liczą się Ci na których zarabia , mają wygląd [ duzi ,przypakowani] , Gimmick , Mic Skillsy i Charyzme , niby ok , ale to jest Wrestling mimo odcięcia się WWE o Wrestlingu, wiec bardzo ważne jeżeli nie najważniejsze powinny być Ring Skillsy ,a tego Vince nie wymaga.

No wiadomo, że ma więcej do powiedzenia niż Edge, ale możliwe iż to własnie Rated R Superstar wywalczył ten pas dla CC żeby chociaż nastąpiło symboliczne przekazanie pałeczki albo po prostu żeby Christian pocieszył się z wygranej pasa. Przy czym Alberto znowu został z Palcem w dupie. Zdaję sobie sprawę, że Vincowi chodzi tylko o kasę, ale nie może tak od razu odsunąć go od ME. Powiedzmy sobie szczerze: kogo Cena nie zjechał? :roll:

Sadiztik Fanpage