Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja też nie twierdze że Bryan zdobędzie WHC TERAZ , tylko w PRZYSZŁOŚCI , a jeśli w niedalekiej przyszłości wskoczy do MAIN Eventów to najprawdopodobniej za Christina , bo Vince nie do końca mu chyba wybaczył przeskok do TNA , wiec będzie szukał "Real Babyface" który jest lubiany , a Bryan taki jest

Dla mnie Bryan to nie jest jednak materiał na main eventera. Mało jest takich jak on zawodników w czystym ME. Dla mnie w przyszłości może i zakręci się koło głównego pasa, ale raczej ten pas nie będzie jego symbolem( jak Johna Ceny).

1161423919541b3db89050d.jpg

Ale napewno WHC łatwiej będzie mu zdobyć i tak jak wspominałem odstanie pewnie pas raz za całokształt jak Benoit , by kogoś wypromować . Bryan byłby Main Eventerem w każdej federacji prócz WWE w TNA pewnie tez by go zmarnowali .
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Ja też nie twierdze że Bryan zdobędzie WHC TERAZ , tylko w PRZYSZŁOŚCI , a jeśli w niedalekiej przyszłości wskoczy do MAIN Eventów to najprawdopodobniej za Christina , bo Vince nie do końca mu chyba wybaczył przeskok do TNA , wiec będzie szukał "Real Babyface" który jest lubiany , a Bryan taki jest

Może i Vince nie jest przekonany do Christiana, ale musi też patrzeć przez pryzmat fanów, a takich CC ma wielu i raczej nie będą zadowoleni jeśli ich idol będzie cofnięty do walk z Midcarami. Poza tym Edge stoi za Christianem murem i nie pozwoli Vincowi żeby jego najlepszy przyjaciel był tak szamcony. CC ma już za sobą większość kariery i można powiedzieć, że jest wygą tego biznesu podobnie właśnie do Edga, a on miał wiele razy WHC więc sądzę iż tak szybko nie odsuną Christiana od pasa

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Ja jeszcze co do RAW - łożesz kurna, ale teraz R-Truth jest świetny. Trudno uwierzyć w jego przemianę, bo jeszcze pół roku temu nawet o tym nie pomyślałem - ot taki jobber do końca kariery. A tutaj - wygrywa z Ceną w ME RAW a potem ciśnie fanom Jasia, no po prostu pięknie. :D Chciałbym bardzo zobaczyć psycho-Trutha z pasem w najbliższym czasie. :twisted:

Khamra z kolei dała bardzo 'ludzkie' promo, co niszczy jej gimmick nieludzkiego potwora. Ale co tam, mnie się to podobało. Mic-skille ma nawet niezłe, a jak na divy to nawet bardzo dobre. Zdrowego dzieciaka i szybkiego powrotu do roboty. 8)

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

A ja mam takie pytanie: czy Cole jest nadal heelem czy facem? :?

8937594774fac0f0ee7a5f.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Fatalne rozegranie sytuacji z Kharmą. Naprawdę "Kreatywni" mogli się trochę wysilić a nie postawić na realizm i przez to turnować Kong, która teraz będzie musiała wrócić jako baby face, a wiadomo że potężna murzynka jest urodzonym heelem i w tej roli nie wycisnęła nawet 1/100 ze swojego obecnego gimmicku.

Mogli to rozegrać chociażby tak jak proponował Hadaszyszek, czyli atak "z partyzanta" wszystkich div na Kong, ploty o poważnej kontuzji i wywożona na noszach Kharma warcząca: "dopadnę was suki, jedna po drugiej. Ja tu jeszcze wrócę!" :wink: Rozwiązanie proste i skuteczne (po powrocie Kharma kontynuuje swój przerwany heelowy program) i nie żenowałoby jak teksty w stylu: "zawsze marzyłam żeby dla was walczyć, drodzy fani WWE" (geez, chyba nawet Krasnal Raymond nie jest aż taki słitaśny).

Ogólnie rozegrali to w najgorszy z możliwych sposobów i spierdolili niewykorzystany potencjał heelowego gimmicku Kharmy.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Fatalne rozegranie sytuacji z Kharmą. Naprawdę "Kreatywni" mogli się trochę wysilić a nie postawić na realizm i przez to turnować Kong, która teraz będzie musiała wrócić jako baby face, a wiadomo że potężna murzynka jest urodzonym heelem i w tej roli nie wycisnęła nawet 1/100 ze swojego obecnego gimmicku.

nie zgadzam się z tym przecież to wwe tutaj po roku nikt nie będzie pamiętał że karma pożegnała się przed rokiem przechodząc turn. Wystarczy że po powrocie zaatakuje faceową dive nawet może zmienią jej gimmick na coś mroczniejszego (cyrk z bella twins wydaje mi się był tylko po to żeby podkreślić to co karma powiedziała potwierdzić jej słowa)

Co do Cola to ciężko powiedzieć , raczej już hellem nie jest (poza tym cale zakończenie feudu prowadzonego tak długi czas jest mizerny no powiedział przepraszam jerry wybaczył wychodzi na to że Kinga można opluwać obrażać naśmiewać się ze śmierci żony a on i tak jak jezus wybacza wszystko dziwi mnie to że siedzą obok siebie niczym bracia nie kupuje tego :twisted:

Edytowane przez suszi

11741049974e04ef586db54.jpg

A ja mam takie pytanie: czy Cole jest nadal heelem czy facem?

Pozostaje teorytycznie jako heel. Nie miał jeszcze takiego segmentu żeby stwierdzić to do końca. Dostaliśmy tylko burzliwy "wywiad" z Alexem lecz po tym nie można wydedukować czy pozostaje heelem. Ale Vince zapewne nie pozwoli żeby Cole był facem.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Cole MUSI być sarkastyczny i MUSI naśmiewać się z innych. Czasami prowadzi to do takich epickich dialogów, że często trzeba się powtrzymywać by nie opluć monitora. Niestety, po tym jak przeprosił Jerry'ego powoli wraca do tego co było jeszcze rok temu, czyli do bycia potulnym facem, który z nikim się nie kłóci. A jak wiadomo, w takiej postaci jest nie do zniesienia i popełnia takie błędy, że aż ma się ochotę przestać oglądać (pamiętam jak Orton Bourne'owi wykonal RKO z narożnika - takie jak na Punku z Extreme Rules - a Cole nazwał to "Running Bulldogiem z trzeciej liny"). Oczywiście to, że ma być heelem nie oznacza, broń Boże, żeby miał mieć znowu jakiś feud z komentatorami.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

cyrk z bella twins wydaje mi się był tylko po to żeby podkreślić to co karma powiedziała potwierdzić jej słowa)

+ stwierdzenie, jakie heele rządzą w dywizji kobiet, czyli siostry Bella trzymające wspólnymi siłami pas dla jednej z nich.

Czy Cole jest heelem? No tak, ale jest jechany i poniżany przez wszystkich, gdyż całował namiętnie stopę Kinga, więc mówiąc dosadniej, nie ma co warczeć i szczekać :twisted:

Swagger cofa się w gimmickowym rozwoju, a jego dobra walka z Bournem przypomina mi czasy WWECW, kiedy to takie młode gwiazdy mogły sobie pośmigać. Tylko nie wiem, ku czemu ma ten feud prowadzić? Wypromowanie Bourne w końcu nako pretendenta na pas Stanów Zjednoczonych? Sam nie wiem.

a co poza tym zobaczyliśmy? Kofi vs Ziggler po raz 10, Rey vs Punk po raz 100. Dobrze, że poziom tych walk mógł cieszyć oko, inaczej bym szyba zwymiotował z tejże nudy i serwowania non stop tego samego.

Dla mnie Bryan to nie jest jednak materiał na main eventera.

Będąc na RAW z pasem Stanów Zjednoczonych prezentował się dobrze. Z bliźniaczkami również. Będąc w Nexus i bazując na swojej sławie ze scen niezależnych, tym bardziej poniżając Cenę wyglądał jak prawdziwy młody gniewny w tej korporacji, za którym pójdą smart fani wrestlingu. A teraz? Danielson jest totalnie nikim na Smackdown

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Może i Vince nie jest przekonany do Christiana, ale musi też patrzeć przez pryzmat fanów, a takich CC ma wielu i raczej nie będą zadowoleni jeśli ich idol będzie cofnięty do walk z Midcarami. Poza tym Edge stoi za Christianem murem i nie pozwoli Vincowi żeby jego najlepszy przyjaciel był tak szamcony. CC ma już za sobą większość kariery i można powiedzieć, że jest wygą tego biznesu podobnie właśnie do Edga, a on miał wiele razy WHC więc sądzę iż tak szybko nie odsuną Christiana od pasa

Ekhem Vince w WWE może wszystko , po za tym nie lubi Christina .Poza tym Vince ma w dupie fanów na których nie zarabia.Po zatym w jednym z newsów było napisane że WWE nie pokłada nadzieji w Christianie jako Face.,tylko Vince postawi na Heela Chsristiana [ szczerze dziwne , Christian jest bardzo over z publicznością i otrzymuje spory pop ] Wiesz Edge nigdy nie maił ,takiej pozycji jak np.Hunter który może powrócić jako Heel ,albo Face [ na RAW jest Cena ,push ma mieć Del Rio ] wiec Hunter połakomi się na WHC Title [ będzie chciał pewnie rekord Flaira pobić co będzie trochę trudne] . Wracając do Christiana prawdą jest ze gdyby nie Edge [a raczej kontuzja Edga] to Christian zgniłby w Midcardzie , Edge chciał program z Christianem na WM i co ? Po zakończeniu kariery przez Edga , Christian zostaje Mistrzem na 5 dni [ehem 2]

Wracając do RAW zajebiście cieszy wygrana Punka , być może dostanie Pas [oczywiście Mistrzowski , US to poniżenie dla Punk, wyniki całkiem fajne wygrana Bourna , szkoda ze kosztem Swaggera , Nicki Bella ciekawe kiedy straci Pas , już lepsza by była Eve . Zgadzam się że Promo Kharmy było słabe , i trochę głupio rozwiązane , więc dla Kharmy rok z głowy . R-Truth Mistrzem ? czemu nie! Pierwszy czarnoskóry WWE Champion , chodź ma swoje lata , Pas mu się należy , to trochę zmarnowany Talent [ mimo 2-Time NWA Word Haveyweight Title] . Vince lubi promować niedocenianych zawodników innych Fedek niż Głównych Gwiazd innych Federacji . Jednak znając politykę WWE , Truth może być kolejnym " Jobbers to the Cena ".Riley oddciągnie Miza od pasa , jeżeli da radę może dostawać Push , jeżeli nie to tylko Gala Superstars. Podsumowując RAW przeciętne , cieszy wygrana Punka , Dolpha , Push dla Trutha i Alexa, martwi odejście Kharmy no i Main Event kolejny Heel tchórz.

NWO FOR LIFE !

Wygrałeś BMW! Jedyne co musisz teraz zrobić to odpowiedzieć na nasze pytanie konkursowe: Jak się pisze "poza tym"?

A:

po za tym

B:

Poza tym

C:

Po zatym

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

Wygrałeś BMW! Jedyne co musisz teraz zrobić to odpowiedzieć na nasze pytanie konkursowe: Jak się pisze "poza tym"?

A:

po za tym

B:

Poza tym

C:

Po zatym

poza tym ? mam to BMW ?

NWO FOR LIFE !

Jak to zwykle bywa w takich loteriach - nic się w nich nie wygrywa, nawet za podanie poprawnej odpowiedzi. Ale doceniam chęci. Szkoda jedynie, że nie podałeś jej od razu, bo nie trzeba by było robić tego konkursu.

Wiesz Edge nigdy nie maił ,takiej pozycji jak np.Hunter który może powrócić jako Heel ,albo Face

nie wiadomo nawet czy The Game powróci.Owszem po WM na Raw wygłosił promo na którym mówił że będzie czekał za deadmanem ale Triple H zajmuje sie teraz sprowadzaniem talentów do WWE(m.in SinCara) i nie wiadomo.Deadman na pewno powróci bo już się podobno dobrze czuje i chce razem z Triple H szukać talentów.Ale ten powrót Phenomena to strzelam że przed ROYAL RUMBLE bo musi się oszczędzać(WM28 będzie jego ostatniom 20-0) ale czy The Game wróci?oczywiście chciałbym ale to nic pewnego bo by mógł teraz się pojawić(kontuzji poważnej nie doznał)

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg