Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Pojawi się i mam wygłosić promo.

Na jakiejś stronie znalazłem zdjęcia tego jej chłopa.

http://cdn.sescoops.com/wp-content/uploads/140.jpg

http://cdn.sescoops.com/wp-content/uploads/513.jpg

http://cdn.sescoops.com/wp-content/uploads/229.jpg

Przyznam, że są bardzo "oryginalną" parą. :lol:

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

Jak tak na niego patrze to w tym związku on jest "farciarzem " :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jak zobaczyłem płaczącą Kharmę to pomyślałem dokładnie to co PH93. Biedna Kharma zabija wszystkich bo nikt jej nie lubi, ale teraz KK ją przytuli i już będą przyjaciółkami.

Jeżeli to faktycznie ciąża to lipa, bo zapowiadało się ożywienie i uatrakcyjnienie div, a tu taka kupa. Przecież w przypadku ciąży mamy ją z głowy na rok. Może Husky wróci w swoim nowym gimicku i będzie mordował. Przydałby się ktoś taki jak stary Kane, który patrząc jak się zachowywał przy BigShow-le to stał się kolejną cipką.

Jak CM Styles wrzucił te zdjęcia to jednak juz wiem;/ 9 miechów + macierzyństwo;/ szkoda bo ja juz myślałem że divy nabiorą koloru(będziemy musieli cały rok przewijać walki hehe :lol: )
If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Istotnie trzeba przyznać, że Kharma ożywiła "stajnie" div w WWE i osobiście powiem, że po raz pierwszy chyba nie przewijałem walk kobiet oczekując wejścia Kharmy. I jeśli rzeczywiście ktoś ją "zapylił" to znowu zrobi się nudno jeśli chodzi o divy i zacznie się przewijanie :lol:

Zobaczymy co Kharma powie na poniedziałkowym RAW...

20103022104eca8cb17c635.jpg

Ciekawi mnie jak będzie wyglądać jej promo. Jej gimmick był przecież tak budowany, że się nie odzywała, wszystko opierało się na mimice twarzy. No ale nie powiem, że szkoda i ciekawe jaki powód jej wymyślą z tą przerwą. Może załamanie nerwowe?

1161423919541b3db89050d.jpg

• Reputacja:   9
  • Styl:  Jasny

Jak zobaczyłem płaczącą Kharmę to pomyślałem dokładnie to co PH93. Biedna Kharma zabija wszystkich bo nikt jej nie lubi, ale teraz KK ją przytuli i już będą przyjaciółkami.

Jeżeli to faktycznie ciąża to lipa, bo zapowiadało się ożywienie i uatrakcyjnienie div, a tu taka kupa. Przecież w przypadku ciąży mamy ją z głowy na rok. Może Husky wróci w swoim nowym gimicku i będzie mordował. Przydałby się ktoś taki jak stary Kane, który patrząc jak się zachowywał przy BigShow-le to stał się kolejną cipką.

Z tego co sie orientuje to Husky juz nie jest w tym slipknotowym gimnicku i znowu jest tym poludniowym redneckiem, z czego sie bardzo ciesze, bo wole go w takiej wersji, tymbardziej, ze mu zajebiscie mocno markuje.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Plusy:

* - Alex Riley dostal nowy theme, i to juz moze sugerowac, ze pokladaja w nim nadzieje. Feud z Mizem na pewno da mu poteznego boosta w gore hierarchii. Wiele moze zyskac w oczach Uniwersum WWE. Szkoda, ze Cole glownie gadal podczas ich segmentu.

Minusy:

* - Poczatek zapowiadal sie ciekawie, ale niestety nie bylo nam dane posluchac Trutha. Problemy techniczne wyszly podobniez ze strony federacji.

Inne:

* - Dolph znow przefarbowal wlosy i wyszlo mu to na dobre. Niestety, jego droga znow skrzyzowala sie z Kofim. Przerabiali juz to na SmackDown, i program byl chyba przeze mnie nominowany do najgorszego feudu roku.

* - Zdecydowanie za wczesnie na jakiekolwiek promo ze strony Kharmy (kiepska reakcja), ale sytuacja to wymusila. Jak na kobiete to radzi sobie z mikrofon przyzwoicie, ale WWE musi zalowac, ze tak to sie wszystko potoczylo, bo po powrocie, juz nie bedzie to samo.

* - Zamiast skorzystac z Rydera, to oni chca jego internetowych fanow, by polubili Jasia. Notoryczne spotkania maja chyba na celu wywolanie reakcji - "Zack go lubi, wiec i my go szanujmy". Nawet Pan z Long Island juz sie nie chwali tym, ze spotkal Cene.

50608915156a3743c1fa34.jpg

RAW na świeżo:

+ Wygrana Punka i Trutha. Jakie były, takie były,ale fakt jest...

+ Bourne na wizji i wygrywa. Tego dawno nie było.

+ Nowy theme Alexa. Szkoda,ze nie dali mu wygłosić jakiegoś proma...

- początek... :-x

* Ziggler znów blond i wygrywa. Szkoda tylko, że znów z Kofim,ale wole jego,jako mistrza niż Kingstona. Oby.

* Promo Kharmy troche łamie jej gimmnick. Ale w rok cos wymyślą może.

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Reputacja:   1

RAW

Kingston vs Ziggler

Czyli powrót do bardzo nudnego feudu i walk . Jednak pojawił się +

Ziggler ma zpowrotem swoje blond włosy . Walka średnia .

CmPunk vs Mysterio

Walka nawet dobra . Ciesze się z wygranej CmPunka po zwykłym Buzzasaw Kick

spinował Reya .

Na + :

-Kharma za mikrofronem , dobrze się jej słucha

-Nowe theme Rileya , które jest bardzo dobre

+:

- Theme Alexa

- Speech Kharmy

- Wygrana Punka

- Fryzura Dolpha

- Title shot R-Trutha (po jego heelturnie należą mu sie)

-:

- Początek gali

Ja chce heelturn Jasia

- Cieszy mnie to, że R-Truth zawalczy na Capitol Punishment z Johnem Ceną. Widać, że WWE stara się za wszelką cenę promować czarnych zapaśników. Ogólnie, to odkąd R-Truth jest heelem, radzi sobie bardzo dobrze, jego gadka przy micu nigdy nie nudzi i potrafi ożywić publiczność. Co prawda na Capitol raczej wygra John, ale Truth z całą pewnością pas jeszcze zdobędzie.

- Bardzo dobrze, że Alex Riley w końcu dostał jakiś porządny program. Mówię porządny, bo feudy z udziałem Miza nigdy nie są nudne, a przynajmniej dla mnie.

* - Poczatek zapowiadal sie ciekawie, ale niestety nie bylo nam dane posluchac Trutha. Problemy techniczne wyszly podobniez ze strony federacji.

Myślałem, że wina leży po stronie Uploadera tej gali, ale jeżeli jest to błąd federacji, to z całą pewnością można zaliczyć go jako minus gali. W dodatku, że R-Truth to wrestler, który potrafi gadać.

- Szkoda, że Kharma odchodzi, bo dzięki niej roster div się ożywił, a tak to zobaczymy ją dopiero za rok. Mam nadzieję, że wróci z jeszcze lepszymi promami :)

- Doplh Ziggler znacznie lepiej wygląda w swojej normalnej fryzurze. Jednak feud z Kingstonem, to chyba nie jest najlepszy pomysł. Już dawniej taki feud był i chyba nikogo nie zachwycił.

- Dobrze, że WWE w końcu próbuje coś robić z Bournem. Evan w ringu jest naprawdę dobry. Szkoda jednak, że przy micu ma spore problemy i póki co nie może się jakoś specjalnie wykazać.

Ogólnie, to gala jakaś świetna nie była, ale dało się oglądać. Zwykły przeciętniak jak dla mnie.

Ja na początek to promo Kharmy.Nie sądziłem że tak jej to wypadnie a było to dobre promo miłe dla ucha.Szkoda bo czekałem na walkę jej z Beth.

Początkowy segment jak mówicie z problemami myślałem że u mnie tylko tak było.Walka Rey vs CM PUNK(pytanie po co?znów wracają to tych feudów ze SD tak samo Kofi vs Dolph)ten pierwszy feud był szczerze powiedziawszy dobry Hair match'e itp ale nie wycisnął już lepszego storyline.

Main event był dobry lecz końcówka troszkę nie dopracowana.Po clothleslinie(jednym) cena nie może wstać?w zasadzie nie był zmęczony.Lecz wynik mi sie podoba i to jak ten mecz się skończył.R-truth i mistrz?nie wiem lecz na pewno zasłużył...bo jest bardzo dobry w tym co teraz robi

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

I znowu muszę przyznać że jednak w świecie wrestling entertaiment, zdecydowanie lepiej ogląda się heeli niż owych ulubieńców publiczności (wyjątkiem od reguły był dla mnie CM Punk oraz parę innych gwiazd).

R-Truth i jego heel turn to zdecydowanie najlepsza rzecz jaka mogła mu się przytafić.

Powiem szczerze że jego czasy faceowania, rapowanie, skakanie i to ciągłe Wassup, doprowadzały mnie do takiego stanu że nawet nie chciało mi się oglądać walk z jego udziałem.

A teraz?

Po prostu uwielbiam typa!

Motym z małym Jimmym to po prostu poezja :D Jego gra aktorska też jest niczego sobie.

Dlatego po raz kolejny raz zaliczam występ Prawdy na plus, zarówno w ME jak i na początku segmentu (chociaż jak u wszystkich widoczne były problemy techniczne)

Na plus wygrana CM Punk'a, chociaż mam nadzieję że to tylko taki jednorazowy wyskok jeśli chodzi już o walkę z Mysterio.

Zdziwił mnie fakt że Punk w ogóle wygrał ten match (co prawda z małą pomocą Masona, ale zawsze)

Dajcie Evanowi mikrofon do kurwy nędzy, i proszęęęę... błaaaagam.. zwolnijcie The All-American-American-American-American!

Po prostu nie mogę patrzeć już na jego postać, a fakt że feuduje aktualnie z jednym z moich ulubieńców, jeszcze bardziej mnie denerwuję.

Szkoda Kharmy, ale należy jej życzyć wszystkiego dobrego i oby dzidzia urodziła się zdrowa :-) (trochę przesadzili moim zdaniem w segmencie z bliźniaczkami)

Dolph znowu jest tleniony i dobrze!

Tylko przydałoby się coś konkretnego a nie znowu Kofi - przecież Vickie sama swoją osobą potrafi wzbudzić takiego zainteresowanie że panu Ziglles nie potrzebny jest na razie pas (tymbardziej że pasu IC i US można rozbić o kant...)

Alex... hmmmmmmm........ jakoś od czasów kiedy zaczął kręcić się obok Mizanina trochę spadł mój poziom sympatii do jego osoby, ale zapowiada się ciekawie - widać że ten feud chyba został wymyślony nie dawno bo w przeciwnym razie po co umieszczali by Rileya na SD!?

RAW ogólnie na plus.

Ale autentycznie przydałyby się jakieś nowe feudy, a nie odgrzewane kotlety w stylu Kofi-Dolp czy Punk-Mysterio.

Jakiś lil'Jimmy chyba piszę te storyliney :D

Na minus zaliczam segment z udziałem Del Rio, narazie nic się nie dzieję z jego postacią - ciągle tylko gadanie i gadanie.

Mogli już dzisiaj chociaż Kane'a jakoś wkręcić.

Denerwuję mnie również fakt że po raz kolejny jakiś heel w zupełności dobrze napierdala o publice a jakiś mega-baby-face to neguję, dając do zrozumienia że wszysko co powiedział to kłamstwo itp.

(mowa tu oczywiście o segmencie Cena/Truth - to samo zdanie mam jeśli chodzi o sytuację na Impact Wrestling kiedy to Tomuś zupełnie dobrze nawrzucał publice)

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg