Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cena upper midcarderem? Nawet gdyby Rock został na zawsze ( :lol: ), Cenaminator nie spadłby w hierarchii, nie ma najmniejszej opcji. Te piękne długie nogi to o ile dobrze czytałem była Stefcia :P .

Oczywiście że jest to mało realne ale 3 lata to dużo (ze zacytuję czołówkę intra wrestlemanii "A lot can happen in a year" a co dopiero w 3 lata :grin: ).Sam spójrz na takiego The miza na początku 2008 nie myślałeś nawet w najmniejszych snach że obroni pas WWE na WM przeciwko Cenie :shock: .Tak samo mało prawdopodobne jest to z Ceną i U-Midcardem...ale przezorny zawsze itd.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Cytat:

Cena upper midcarderem? Nawet gdyby Rock został na zawsze ( :lol: ), Cenaminator nie spadłby w hierarchii, nie ma najmniejszej opcji. Te piękne długie nogi to o ile dobrze czytałem była Stefcia :P .

Oczywiście że jest to mało realne ale 3 lata to dużo (ze zacytuję czołówkę intra wrestlemanii "A lot can happen in a year" a co dopiero w 3 lata :grin: ).Sam spójrz na takiego The miza na początku 2008 nie myślałeś nawet w najmniejszych snach że obroni pas WWE na WM przeciwko Cenie :shock: .Tak samo mało prawdopodobne jest to z Ceną i U-Midcardem...ale przezorny zawsze itd.

Cena musiałby chyba zerżnąć którąś z małych córek Trypla (a wnuczek Vinniego) żeby spaść do uper midardu :twisted: Twierdzić, że Jasiek mógłby nie być main eventerem (w jakimkolwiek horyzoncie czasowym) to jakby założyć, że Rock, Austin, czy Hunter mogliby za jakiś czas wylądować w uper-midcard'dzie. To nawet nie jest nieprawdopodobne. To niemożliwe.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jak to mówi Justin Bieber

"Never say never"

Co do Turnu to ja sobie osobiście nie przypominam by choć jeden Main Eventer nie przeszedł Heel Turnu a Cena jest takim przypadkiem to musi nastąpić(oczywiście nie mówię o wrestlerach którzy w umowie mają taki punkt "Jestem zawsze Facem") bo Cena raczej tak owego nie ma :D.Przecież to się znudzi a jak nie to po prostu się skończą kolory koszulek dla Ceny. :twisted:

Edytowane przez PH93

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jak to mówi Justin Bieber

"Never say never"

Ja sobie osobiście nie przypominam by choć jeden Main Eventer nie przeszedł Heel Turnu a Cena jest takim przypadkiem to musi nastąpić(oczywiście nie mówię o wrestlerach którzy w umowie mają taki punkt "Jestem zawsze Facem") bo Cena raczej tak owego nie ma :D .Przecież to się znudzi a jak nie to po prostu się skończą kolory koszulek dla Ceny. :twisted:

Tu akurat nikt nie mówi o turnie, bo ja też uważam, że Jasiek bankowo go przejdzie - prędzej czy później (choć niektórzy, z uporem maniaka, nie chcą w to uwierzyć). Mowa była o spadku Ceny do midcardu :shock: , co jest tak samo prawdopodobne jak to, że wspomniany przez Ciebie Bieber do końca życia będzie piał bez mutacji :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Tak wiem że mowa byłą o spadku w hierarchi do tego odnosiło się tylko powiedzonko Biebera.(Sorry za niejasność)

Drugi akapit to był tak jakby nowy wątek.Dodatkowo chciałbym się odnieść do Kharmy bo powoli zaczyna mnie nudzić ta demolka co walkę Div-wiadomo że po pojedynku zaraz kobiet zaraz usłyszymy demoniczny Theme co może się stawać z czasem uciążliwe.Rozwiązaniem wiadomo było by ktoś się skutecznie postawił jej (Beth) ale wtedy dostaniemy prawdopodobnie pojedynek na PPV i co dalej z czarnoskórą zawodniczką? Bo po tym jak pokazała ze potrafi demolować każdego i jak chce single mecze nie będą miały większego sensu.

Dodatkowo chciałbym się odnieść do Kharmy bo powoli zaczyna mnie nudzić ta demolka co walkę Div-wiadomo że po pojedynku zaraz kobiet zaraz usłyszymy demoniczny Theme co może się stawać z czasem uciążliwe.Rozwiązaniem wiadomo było by ktoś się skutecznie postawił jej (Beth) ale wtedy dostaniemy prawdopodobnie pojedynek na PPV i co dalej z czarnoskórą zawodniczką? Bo po tym jak pokazała ze potrafi demolować każdego i jak chce single mecze nie będą miały większego sensu.

Raczej bankowo nie dostanie od razu Beth. Na początek dadzą jej walkę na PPV walkę z jakąś Divą, którą Kharma rozjebie w pył, potwierdzając swoją destrukcyjność a dopiero później WWE będzie przygotowywało dla niej poważniejsze wyzwania.

A tak na marginesie - Kong pojawia się u Vince'a zaledwie od 3 tygodni i już zaczynają Cię nudzić jej demolki? :shock: A jak Kane na samym swoim początku wpierdalał się do ringu w środku walki i zostawiał "zgliszcza" to też było to nudne? Kharma musi na początku "zagruntować się" jako monster heel - destroyer i temu właśnie służą te regularne demolki.

A tak na marginesie - Kong pojawia się u Vince'a zaledwie od 3 tygodni i już zaczynają Cię nudzić jej demolki? :shock: A jak Kane na samym swoim początku wpierdalał się do ringu w środku walki i zostawiał "zgliszcza" to też było to nudne? Kharma musi na początku "zagruntować się" jako monster heel - destroyer i temu właśnie służą te regularne demolki.

W przypadku Div i posuchy na tej materii Kharma samym wyglądem gruntuje pozycje Monster Heela(ja ją kupiłem już na Extreme Rules 2011)-nie wiem czy potrzebne jest demolowanie siostrzyczek Bella.

PS:Jak widzisz poprowadzenie jej postaci po ewentualnym pojedynku z Glamazonką?

PS:Jak widzisz poprowadzenie jej postaci po ewentualnym pojedynku z Glamazonką?

Do walki z Beth nie doprowadzałbym zbyt szybko (na 2-3 pierwszych PPV's Kharmy, podłożyłbym jej zawodniczki pokroju np. Eve, Gail Kim czy Kelly Kelly po czym w międzyczasie zajobował Belkę z pasa na rzecz Beth Phoenix). Finalnie powinna być ona o tytuł (taaaak, wiem że gówno znaczy) a później Kharma powinna być Champem-dominatorem dywizji i regularnie odprawiać konkretne pretendentki pokroju Meliny, Natalki czy powracającej McTakerowej (i przez długi czas nie oddawać pasa).

W dywizji lasek u Vince'a faktycznie jest bryndza, ale na kilka miechów dla Kharmy scenariusze by się znalazły, o ile jakiś geniusz nie zechce jej rozpisać walki z Beth od razu.

P.S. Gdyby Vince nie miał tak głęboko w dupie dywizji kobiet, to przed sprowadzeniem Kong, przypushowałby porządnie przez kilka miechów Gail Kim a później zmontował im epicki feud, z którego obie zasłynęły w TNA. Z tym, że przy obecnej pozycji, Gail może robić co najwyżej za mięso armatnie (a nie równorzędną przeciwniczkę) dla Kharmy.

Taaak? A mi się wydawało, że jednak większość (nawet tu na Forum) uparcie twierdzi, że Vince nigdy się nie zdecyduje turnować Jaśka, bo straciłby dochody ze szczyli... Więc jednak zaskoczenie (przynajmniej dla niektórych) by było. Np. dla usera TheRock17:

Z tego co czytałem to sprawa nie wygląda tak że on go nie chce turnować ale uważa ze sam w feudzie z rockiem będzie odbierany mniej przyjaznie.Poza tym co tu dużo pisać on kiedyś przejdzie ten heel turn nawet jak będzie to za 3 lata :grin: ....choć może wtedy już będzie upper midcarderem a z Rockiem sprawa wyglądała tak że wielu uważało że on już nigdy nie wróci (zaskoczenie było duże) tym bardziej ze Vince zagrał na nosie tym "mądrym" i przed ujawnieniem się GH Wrestlemanii 27 zapodał limuzynę z "pięknymi długimi nogami"

Cena upper midcarderem? To jest tak możliwe jak 19-1...

Mnie też ta demolka Div przez Kharme nudzi,ale rozumiem że to jest podbudowa pod jej gimmick "destruktorki" dlatego nie powiem nigdy "no ale żal to co robi Kharma jest takie nudne itp"
Entertainment > Wrestling

Gail KIm utnela przy Danielu i nawet juz tam jej nie widac to jest jakas zenua jesli chodzi o niewykorzystanie jej potencjalu.

A i znowu byl spot Zacka z Cena na ekranikach mieli nawet True Story dla mnie najwiekszy plus tego RAW :)

Taaak? A mi się wydawało, że jednak większość (nawet tu na Forum) uparcie twierdzi, że Vince nigdy się nie zdecyduje turnować Jaśka, bo straciłby dochody ze szczyli... Więc jednak zaskoczenie (przynajmniej dla niektórych) by było. Np. dla usera TheRock17:

tu chodzi o kase!!!Na kim będzie zbijał kase jak już nie ma HBK(on również był takim zawodnikiem gdzie miał po nim zyski jeszcze jak nawet z HHH był w stajni)

Ja nie wierzę że przejdzie turnu to by był jeden z największych błędów Vince'a i on o tym wie.

Ale mówiąc tak to mi się też nudzi Cena jest babyface'am a bym wolał żeby zmienił gimmick ale nie będzie go Sin Cara musi dostać pożądnego kopa i może wtedy(mówię tutaj aby dostał title shota)

Edge.Triple H nie ma i już raczej się nie pojawią HHH za kulisami siedzi i jest częścią CT.To jest biznes i tyle

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ale mówiąc tak to mi się też nudzi Cena jest babyface'am a bym wolał żeby zmienił gimmick ale nie będzie go Sin Cara musi dostać pożądnego kopa i może wtedy(mówię tutaj aby dostał title shota)

Title shot dla zamaskowanego na pewno nie pchnie go do takiej roli, jaka ma Cena. Daleka droga przed nim. Jaś też nie od razu był wielki. Podobnie było z każdym, którego wymieniałeś, więc nie wypada wypisywać wszystkich dobrych na tą chwilę, podkreślając że ich nie ma, bo takim tokiem myślenia, to dojdziesz do wniosku, że bez nich (kontuzja Jasia, bo reszty juz nie ma) WWE utonie. Może z czasem Vince wychowa sobie jakąś inną perelkę, ale to w sporej mierze zalezy od fanow. Nie będzie ona może aż tak dochodowa jak Cena, ale bedzie wystarczajaco satysfakcjonujaca, by przeprowadzic heel turn obecnego mistrza. Byl juz heelem i wiekszosc pewnie sie zgodzi, ze wychodzilo mu to bardzo dobrze. "Ci zli" rowniez maja swoj merchendise, i on rowniez sie sprzedaje. Starsi zaczna inwestowac w ciekawe t-shirty nowego Ceny, a dzieciarnia bedzie nadal siedziec w wrestlingu, wiec znajda sobie nowego pupilka. Dlugo nie bedzie trzeba czekac. Dziecko zacznie marudzic, że chcę, a rodzic kupi. Nie wazne, czy to bedzie Cena, czy jakis nowy idol najmlodszych.

50608915156a3743c1fa34.jpg

-Raven- napisał/a:

tu chodzi o kase!!!Na kim będzie zbijał kase jak już nie ma HBK(on również był takim zawodnikiem gdzie miał po nim zyski jeszcze jak nawet z HHH był w stajni)

Chociażby na Ortonie, którego merchandise sprzedaje się zajebiście, a dzieciarnia szybciutko przelałaby na niego swoje "gorące uczucia" po zawodzie związanym z przejściem Jaśka na ciemną stronę mocy.

Poza tym - po dobrze przeprowadzonym turnie chyba nie sądzisz, że merchandise Ceny przestanie w ogóle "iść"? Pewnie nie będzie się on sprzedawał tak monstrualnie jak obecnie, ale zacznie go kupować inny target (fani lubiący heeli, starsza widownia, smarty itp) i stawiam, że nadal będzie w czołówce tego, co jest kupowane z towarów WWE (pamiętaj, że "zło" pociąga ludzi i jeśli zrobiliby z Jaśka heela z jajami, takiego z prawdziwego zdarzenia - a nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej przy tak wypromowanej postaci - to i część dzieciaków może skrycie zacząć marzyć aby być takim "twardym, zimnym skurwielem kopiącym dupy" i nie gardzić heelowym merch'em Cenaminatora :wink:

Przede wszystkim Cena już był heelem, także to nie jest tak, że został stworzony jako wieczny pogromca zła. Gdyby przeszedł na złą stronę mocy, jego gadżety nawet nie powinny wiele stracić, ponieważ na pewno ta postać będzie starannie przygotowane, więc i merchandise mógłby być wyjątkowy sprawiający mniejszy spadek zysków.

Wtedy wystarczyłoby tylko zrobić Ortonowi czapeczkę, majteczki bądź skarpetki, a po dwóch galach cała widownia będzie świeciła nową bielizną.

Co do Kharmy, to mogłaby robić na ringu coś więcej, aniżeli tylko wykonywać finishery (ewentualnie uprzednio clothesline), bo jedyne co może stawać się tu nudne to właśnie jej ciągłe akcje kończące. Przecież divy powinny się zbuntować niczym RAW po atakach Nexusa na pojedyncze osoby.

Od wielu lat John zarabia wielki hajs dla Vince'a, zawsze był lojalny i chyba nigdy nie przeczytał o jego problemach z podłożeniem się bądź chęcią zastopowania czyjegoś pushu. Jest on pracownikiem idealnym przez bardzo długi czas i przez podobny czas znajduje się na szczycie federacji. To nie jest Kozlov czy Snitsky, żeby nagle stać się nikim, a zejście do Upper Midcardu dla jego postaci mogłoby oznaczać właśnie zostanie nikim.