Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jestem już znudzony feudem Miza z Johnem Ceną. Zresztą Jasiek powiedział, że potrzyma pas do następnej WM-ki. A jak Jasiek coś mówi, to mówi Jakoś mi się nie widzi, żeby Miz miał odzyskać pas. No bo po co niby? Żeby Jasiek miał go zaraz znowu odebrać? Bez sensu. A jeszcze bardziej bez sensu byłoby odzyskanie przez Miza pasa na dobre i kolejny długi run. Jak dla mnie mógłby teraz Miz przyjobbować komuś, komu należy się push - np. Morrisonowi. Ze wszystkich czołowych heeli WWE pushowanie Miza jest wg mnie najmniej zasadne. Są przecież jeszcze Punk, Wade, Alberto... Z drugiej strony gdyby mieli kontynuować nudny feud Ceny z Mizem zamiast rzucania na pożarcie Jaśkowi Alberto (del Rio mógłby pofeudować z kimś konkretnym w ramach oblizania ran po Edgeu i Christianie) to niech tam sobie walczą chłopaki jeszcze.

Zgadzam się. Jakkolwiek Miz był świetnym mistrzem, to nie powinien teraz pasa odzyskać, bo:

- zaraz straciłby go na rzecz Ceny,a po co nabijać mu tak statystyki

- jego pozycja po stracie nadal jest wysoka, co mozna wykorzystać do promocji zawodników, tak jak kolega wyżej napisał na przykład Morrisona

- na pas zasługuje teraz PUNK, ale go nie dostanie...

WWE ma teraz sporo perspektywicznych heeli: Cody, Alberto, Ziggler. Żałuję, że nie można ich wszystkich na raz wykorzystać, bo taki Dolph się kisi w midcarcie. Potrzeba teraz face'ów, bo sam Cena i Orton (+ Rey, Big Show) nie wystarczą. Moim zdaniem dobry byłby faceturn Jacksona, albo przypushowanie Evana (marzenia...).

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Wtrącając 2 grosze. Wiele osób pisze, że Cena przytrzyma pas do WM28, bo tak mówi. Mi się wydaje to bardzo mało prawdopodobne, bo przypominam, że czeka nas MitB. Ktoś wygra walizkę i ktoś prawie na pewno ją wykorzysta. Nie mam wątpliwości, że na WM28 Cena będzie mistrzem, ale do tego czasu zapewne pas straci i go odzyska, powiedzmy na RR, albo EC.

Zresztą Jasiek powiedział, że potrzyma pas do następnej WM-ki. A jak Jasiek coś mówi, to mówi :)

Na początku 2010 roku obiecał, że nie przegra żadnej walki do WrestleManii i słowo złamał już parę tygodni później. Nie żeby to była jego wina. Ale fakt faktem - obietnicy nie dotrzymał.

I do not back down from any challenge

18697074544e6f9914ba901.jpg

• Reputacja:   284
  • Urządzenie:  Windows

Ghostwriter napisał/a:

Zresztą Jasiek powiedział, że potrzyma pas do następnej WM-ki. A jak Jasiek coś mówi, to mówi :)

Na początku 2010 roku obiecał, że nie przegra żadnej walki do WrestleManii i słowo złamał już parę tygodni później. Nie żeby to była jego wina. Ale fakt faktem - obietnicy nie dotrzymał.

Mi się właśnie wydaje, że im bardziej Cena podkreśla, że utrzyma tytuł do WM-ki - tym większe prawdopodobieństwo, że nie dotrzyma słowa i pewnie WWE jakoś wykorzysta to do podkręcenia jego feudu z Rock'iem (Dwayne w jakiś sposób przyczyni się do straty pasa przez Jaśka).

Poza tym, gdyby Janusz przetrzymał pas tyle miechów, to jego hejterzy umarliby chyba z nagromadzenia nadmiaru jadu w organizmie :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

przypominam, że czeka nas MitB. Ktoś wygra walizkę i ktoś prawie na pewno ją wykorzysta.

Tylko pamiętajmy jedno walizke można wykorzystać po WM lub coś co mnie lekko przeraża zrobią że nasz terminator będzie pierwszym mistrzem, który obroni pas po wykorzystaniu na nim walizki.

Ja chce heelturn Jasia

Dodając do tego ewentualne długie panowanie mistrzowskie Ortona ohhh gooosh lepiej o tym nie myśleć nawet

Do Wrestlemanii pozostało jeszcze tak naprawdę 11 miesięcy w tym czasie John równie dobrze może stracić pas i go odzyskać powiększając tym samym swój licznik

Popieram teraz wszystkich którzy mówią że go straci i odzyska,bo wg mnie nawet dzieciom znudziło by się to że cały czas Cena ma Pas WWE,bo teraz nie jest jak dawniej że Hogan trzymał pas przez kilka lat,bo ludziom się to nudzi i będą szukać ciekawych rozwiązań a jednym z nich jest właśnie walizka Money in The Bank.
Entertainment > Wrestling

Dodając do tego ewentualne długie panowanie mistrzowskie Ortona ohhh gooosh lepiej o tym nie myśleć nawet

Do Wrestlemanii pozostało jeszcze tak naprawdę 11 miesięcy w tym czasie John równie dobrze może stracić pas i go odzyskać powiększając tym samym swój licznik

Co do Ortonona wydaje mi się że Christian jeszcze odzyska pas mam taką nadzieje (wógole chce żeby wygrał feud). A co do Ceny to raczej na pewno do WM 28 straci pas i pewnie odzyska. Ale ja jestem tak jak było chyba w Tygodniu według Vercyna żeby lepiej było gdyby walka Rock-Cena była bez pasa. Moglybyś wtedy 4 walki te z wyższej półki (jakkolwiek można to nazwać) , czyli WHC, WWE, Streak i właśnie ich walka.

Ja chce heelturn Jasia

Ogólnie bez sensu będzie jak na WM-ce Jasiek stanie do obrony tytułu z Rock'iem (jestem za opcją aby nie była to walka o mistrzostwo), bo raczej pewne jest, że WWE nie postawi na "Via Satelite Champ'a" :lol: i zmniejszy to jakiekolwiek prawdopodobieństwo wygranej Johnsona (które i tak, nawet gdyby Cena był bez pasa, będzie niewielkie). Jakoś nie widzę tej opcji, gdzie Vince daje wygrać tytuł Rockowi na WrestleManii, aby mu go odebrać na następnym RAW. Raczej Johnson posłuży do totalnego wypromowania Janusza (o ile można go wypromować jeszcze bardziej) i gładko zmoczy z nim na WM-ce.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Ogólnie bez sensu będzie jak na WM-ce Jasiek stanie do obrony tytułu z Rock'iem (jestem za opcją aby nie była to walka o mistrzostwo), bo raczej pewne jest, że WWE nie postawi na "Via Satelite Champ'a" i zmniejszy to jakiekolwiek prawdopodobieństwo wygranej Johnsona (które i tak, nawet gdyby Cena był bez pasa, będzie niewielkie). Jakoś nie widzę tej opcji, gdzie Vince daje wygrać tytuł Rockowi na WrestleManii, aby mu go odebrać na następnym RAW. Raczej Johnson posłuży do totalnego wypromowania Janusza (o ile można go wypromować jeszcze bardziej) i gładko zmoczy z nim na WM-ce.

Wątpie żeby Dwayne poszedł na to, że Jasiek ma go zniszczyć na WM. Po pierwsze- Pamiętajmy, że to jest The People Champion, a po drugie- Vince zapewne będzie chciał zatrzymać Rocka w WWE wiec trzeba dopuścić do świadomości, że zrobi to za wszelką cenę. 14 lutego gdy Rocky powrócił na końcu swojego występu powiedział "I will be champ" a tu teraz wyskakuje nam John z pasem, który mówi, że przytrzyma go do WM 28.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Wątpie żeby Dwayne poszedł na to, że Jasiek ma go zniszczyć na WM. Po pierwsze- Pamiętajmy, że to jest The People Champion

Argumentem, ktory skutecznie skloni The Rocka do podlozenia sie Jaskowi, bedzie wspomnienie Wrestlemanii X8. Hulkster dal rade, a "pamietajmy, ze to jest"... najwieksza gwiazda w historii tej formy rozrywki. Po walce i tak sobie podadza dlonie, wiec usmiech bedzie goscil na kazdej twarzy

50608915156a3743c1fa34.jpg

Po walce i tak sobie podadza dlonie, wiec usmiech bedzie goscil na kazdej twarzy

Wątpie, że na każdej bo zagorzali fani Rocka i Ci sami fani, którzy nienawidzą Jaśka raczej nie będą nie będą zadowoleni. Zdaję sobie sprawę, że to działa też w drugą stronę. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, żę Dwayne dostaje większy cheer niż Jasiek i hala huczy gdy on pojawia się na rampie.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

dokładnie a nie daj boże jakby jasiu był długo już mistrzem przed WM to każdy normalny będzie znudzony jego panowaniem i postacią supermena i już w ogóle będzie zbierał heet jak nigdy dotąd.

Jestem pewny,że Rock nie przegra z nim bo nie po to wraca do wwe aby wypromować taką postać jak CENA(nawet jak wróci tak jak teraz na pare występów to on jest za dużą gwiazdą aby pozwolił się cenie podłożyć) bez żartów wtedy chyba już przestałbym oglądać wwe dopóki on sam by nie odszedł bo ileż można to samo oglądać, fajne było jak go nexus niszczyli a teraz znów pas i pewnie długo długo będzie go trzymał

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

-Raven- napisał/a:

Ogólnie bez sensu będzie jak na WM-ce Jasiek stanie do obrony tytułu z Rock'iem (jestem za opcją aby nie była to walka o mistrzostwo), bo raczej pewne jest, że WWE nie postawi na "Via Satelite Champ'a" i zmniejszy to jakiekolwiek prawdopodobieństwo wygranej Johnsona (które i tak, nawet gdyby Cena był bez pasa, będzie niewielkie). Jakoś nie widzę tej opcji, gdzie Vince daje wygrać tytuł Rockowi na WrestleManii, aby mu go odebrać na następnym RAW. Raczej Johnson posłuży do totalnego wypromowania Janusza (o ile można go wypromować jeszcze bardziej) i gładko zmoczy z nim na WM-ce.

Wątpie żeby Dwayne poszedł na to, że Jasiek ma go zniszczyć na WM. Po pierwsze- Pamiętajmy, że to jest The People Champion, a po drugie- Vince zapewne będzie chciał zatrzymać Rocka w WWE wiec trzeba dopuścić do świadomości, że zrobi to za wszelką cenę. 14 lutego gdy Rocky powrócił na końcu swojego występu powiedział "I will be champ" a tu teraz wyskakuje nam John z pasem, który mówi, że przytrzyma go do WM 28.

A czemu miałby nie pójść? Zrozum, ze dla Rocka przygoda z wrestlingiem "na poważnie" dawno już się zakończyła (cokolwiek by nie pierdolił w stronę marków) i Rock NIE WRÓCI na dłużej do WWE. Takie motywy jak obecna i kolejna WrestleMania to dla Rocka a) takie sympatyczne przypomnienie starych, dobrych czasów b) KASA - i z tych też powodów podłoży się bez mrugnięcia okiem, jeżeli Vince będzie tak właśnie to widział. Johnson zawsze dobrze rozumiał wrestling i nawet za czasów aktywnej kariery nie robił problemów z jobowaniem, tak więc czemu sądzisz żeby teraz miał mieć z tym problem, skoro kolejna WrestleMania będzie dla niego kolejną jednorazową przygodą z wrestlingiem (tak przez wzgląd na stare czasy + McMahonowe dolce)?

[ Dodano: 2011-05-08, 19:24 ]

wtedy chyba już przestałbym oglądać wwe dopóki on sam by nie odszedł bo ileż można to samo oglądać,

A więc już teraz możesz szukać sobie innego hobby, którym zajmiesz się za rok, po WrestleManii :twisted: , bo Rock na 99% tego nie wygra i jobnie Cenie, czy Ci się to podoba czy nie (i jest to logiczne z biznesowego punktu widzenia. Jaki sens dla Vince'a ma promowanie Rocka przez podłożenie mu Ceny, kiedy Dwayne po WM-ce zawinie się dalej kręcić filmy? Spójrz na to na chłodno a nie przez pryzmat sympatii czy emocji).

Wątpie, że na każdej bo zagorzali fani Rocka i Ci sami fani, którzy nienawidzą Jaśka raczej nie będą nie będą zadowoleni.

Vince nie może podejmować każdej decyzji opierając się na 'widzimisię' fanów. Chce jeszcze bardziej wypromować Cenaminatora - podłoży mu Rocka, tak samo jak Johnsonowi podłożono Hogana dziewięć lat temu. W końcu Vince kieruje swój produkt pod młodsze osoby, a one przynajmniej w połowie są za Johnem, a opinia 'fanów prawdziwego wrestlingu' (cokolwiek to znaczy) niezbyt go interesuje.