Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie no,aż na takie rarytasy to mnie nie stać;] Zadowoliłbym się miejscem w środku ,to by mi wystarczyło,byle dobrze widzieć:)

Doliczyć trzeba jeszcze Wize, przelot samolotem w jedną stronę, w drugą stronę + zakwaterowanie chocioż na 1 noc + coś trzeba jeść ;P

To nie jest wydatek rzędu kilkuset złotych tylko kilku tysięcy. Ale fakt faktem, że przeżycia mogą być niezapomniane. Pod warunkiem jeszcze, że karta będzie w miarę do przełknięcia. A tego nie będziesz wiedział w czasie zakupu biletu.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Znaczy wiesz,chciałem się tylko dowiedzieć ile bilety na samą Wmke.Bilety lotnicze to myślę,że 400-700 zł w jedną stronę ,no ale przeżycie na całe życie:)

Ile bilety lotnicze ??? Kolega leciał do rodziny lotem Katowice - Nowy York ( z przesiadką w Frankfurcie bodajże) i płacił 2000 zł. Z ciekawości patrzyłem na bilety do Miami i bardzo podobna cena - Warszawa -Miami 1953 zł w obie strony.

No ale to tak w nawiązaniu do posta powyżej. Koniec spamu.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   1

Plusy:

+ speech Trypla (mimo że mam obawy że zdanie "będę czekał aż powrócisz Deadman" może oznaczać drugą walkę pod rząd czyli totalne zerżnięcie z walk z Shawnem a to już według mnie przegięcie. Trypel przegrał i już , nie powinien dostawać kolejnej, trzeciej już szansy na przerwanie serii Grabarza)

+ debiut Sin Cary (ten facet może zawojować dywizję cruserweight w WWE. Chcę zobaczyć jego walkę z Mysterio albo z Morrisonem bo z Sheamusem to dobrej walki nie zrobi :D )

+ segment i oficjalna zapowiedź meczu John Cena vs The Rock na WrestleManię XXVIII (mam nadzieję że Rocky nie zniknie znowu na kolejny rok ;/, to byłby już totalny policzek dla fanów ze strony Peoples Champa)

+ Austin, browary, stunnery + oblany znowu piwskiem Cole :D

Minusy:

- wejście Corre niepotrzebne,trochę popsuło segment Rocka i Ceny

- znowu szmacenie Lawlera

- kolejna już porażka Evana z rzędu (jednak chyba powinien odejść do federacji z Orlando, może tam by go w końcu docenili)

Bardzo mi się podobają coraz lepsze reakcje na miza, bo chłopak mimo braków w ringu nadrabia niesamowicie skillsami za miciem i przyjemnie się tego po prostu ogląda a tym bardziej słucha, robi też jakieś postępy w ringu, wystarczy sobie przypomnieć jak to wyglądało, gdy pojawił się pierwszy raz na RAW. Del Rio wreszcie bez wypożyczonego samochodu :twisted: . Mam nadzieje że w jakimś feudzie pozbędą się też komentatorka, bo już mi się powoli to nudzi :P . Szkoda że Bryan musiał zajobować znowu, mam nadzieje że nie skończy jak Kaval i znajdą na niego jakiś pomysł eksperci z CT, bo widać było że jeszcze publiczność na niego jakoś reaguje mimo że go szmacą równo od kilku tygodni i nie dają pokazać pełnych umiejętności. Nie rozumiem czemu nie mogli już skończyć tego feuda z kingiem i colem, a teraz jeszcze dokładają do tego JR, już mnie strasznie męczy to Can i have your attention please, wole go jako "czirlidereke" miza i typowego hellowego komentatorka, bez żadnych wycieczek ringowych etc.

Miz podczas swojego promo dostał większy pop niż heat, zwłaszcza podczas fragmentu gdy mówił, że teraz już nikt nigdy nie powie mu gdzie ma się udać. Naprawdę fajnie, że dali mu wygrać w niedziele bo przykład jest postaci naprawdę potrafi dać coś do myślenia. Powiedzmy sobie szczerze - 2, 3 lata temu jakby ktoś powiedział, że Mizanin obroni kiedyś pas WWE na wrestlemanii z miejsca zostałby wyśmiany.

Tak apropo śmiechu - czy tylko mnie wydało się to komiczne gdy Rock zaproponował termin walki na przyszło rok? Brzmiało to jak tania wymówka i kupienie sobie najwięcej czasu, nic dziwnego, że zostało to bardzo źle przyjęte przez widownie. Jednak co by nie mówić walka Cena - Rock będzie jednym z najbardziej oczekiwanych pojedynków w historii wrestlingu i już można zacierać rączki na Wrestlemanie 28 jeżeli to wszystko dojdzie do skutku. Rozumiem, że Skały nie zobaczymy już do marca 2012, dobrze myślę? :)

Też mi się wydaję, że jeszcze długo nie zobaczymy People's Champa, tym bardziej że wyglądało to jak zakończenie sporu i po prostu umówienie się na największy mecz eeveeerrr, czyli coś w stylu taker vs game. Przynajmniej ja tak to odebrałem

Rock - Cena - WM28 - Jest jeszcze jeden pozytyw...wiemy już dziś na pewno, że Cena nie będzie walczył o pas na WM-ce :D

Bardzo mi się podobają coraz lepsze reakcje na miza

Miz podczas swojego promo dostał większy pop niż heat, zwłaszcza podczas fragmentu gdy mówił, że teraz już nikt nigdy nie powie mu gdzie ma się udać. Naprawdę fajnie, że dali mu wygrać w niedziele bo przykład jest postaci naprawdę potrafi dać coś do myślenia.

Słuchając Miza i reakcji publiczności można było odnieść wrażenie, że Mike jest pełnokrwistym facem. Zgadzam się w 100%, sam byłem za tym aby Miz wygrał na Wrestlemanii i to był miły prezent dla mnie ze strony WWE, że tak się stało. Możemy śmiało powiedzieć mamy nowego pełnoprawnego main eventera i to co Miz mówi, że jest teraz twarzą WWE wydaje się mieć realne odbicie w rzeczywistości, świadczą też o tym słowa Johna Ceny, który powiedział, że Mizowi należy się szacunek. Vince, tak właśnie buduje się gwiazdy prawdziwego formatu, gratuluje Mizowi ponieważ krótko napiszę nawiązując do themu poprzedniej Wrestlemanii "He Made It"

Powiedzmy sobie szczerze - 2, 3 lata temu jakby ktoś powiedział, że Mizanin obroni kiedyś pas WWE na wrestlemanii z miejsca zostałby wyśmiany.

Dołóżmy do tego w main evencie w pojedynku z Johnem Ceną :twisted:

John Cena vs The Rock WM 28 - mam nadzieję, że nie dostaniemy pojedynku o pas WWE/WHC do tego czasu może się sporo pozmieniać, oni tego nie potrzebują. Jestem strasznie ciekaw jak będzie wyglądać podbudowa do tego pojedynku, no bo nie wyobrażam sobie Ceny który nie chce wygrać Royal Rumble i EC, bo ma już zaklepany pojedynek. Będziemy czekać na ten pojedynek z wypiekami na twarzy. Wspaniałą rzeczą było by to aby Cena do samego pojedynku przystąpił jako heel mają na to dużo czasu, a wątpie, żeby Rock totalnie olał sprawę i zaczął się pojawiać dopiero w czasie drogi do następnej Wrestlemanii. Sam segment wyszedł bardzo fajnie i zgadzam się z opiniami, że Cena wypadł w nim bardzo dobrze, tak ma być! Jak już decydują się na konflikt to nie chce takiej sytuacji aby John był totalnie skazany na pożarcie

Barrett przecież obijał Cene jak chciał, zrobiono z niego pogromce Jasia, a teraz co? Mid card dla Barretta mid card Mam nadzieję, że jednak zwolni się miejsce w Main Evencie przy pasie WHC w niedługim czasie, bo Wade jest za dobry na to, aby być w mid cardzie

Zgadzam się, to jest poprostu nie wiarygodne co robią z tym zawodnikiem. Nie wiem czy WWE robi to specjalnie aby nie pushować zbyt wielu nowych gwiazd naraz, czy są inne powody za tym, że Wade znajduję się obecnie w takiej pozycji jakiej jest. Sheamus, Drew, Wade stracili swoje pozycje czyżby jakiś anty europejski afront ?

Całe RAW czekałem na debiut Sin Cary. O zdobycie sympatii fanów się nie martwie w ogóle, face'owym highflajerom przychodzi to niezwykle łatwo. Feud z Rudym? Ok, niech będzie, zawsze na początek coś trzeba dać

Na koniec chciałem poświęcić kilka zdań Triple H'owi który po wczorajszej Wrestlemanii zyskał wiele w moich oczach i skoczył o dobrych kilka pozycji w liście moich ulubionych zawodników, kapitalna walka, segment który mieliśmy okazje usłyszeć równie dobry. Sprawa ewentualnego rewanżu na kolejnej WM'ce imo pozostaje otwarta

Jak wcześniej wspomniałem, w mojej opinii The Rock będzie obecny na RAW cały czas, ale z przerwami. Nagra jakiś film i wpadnie na jedno RAW czy dwa. Drugi film i znowu wpadnie na RAW. Tak co jakiś czas, żeby trzymać atmosferę walki. Do tego pewnie co jakiś czas zobaczymy go via satelite.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Ja w sumie najchętniej widziałbym Rocka jako GM, bo raczej jest zbyt wielką postacią by robić za managera jednego wrestlera. Wszystko dlatego by mógł sobie spokojnie grać w tych swoich filmach nie najwyższych lotów, a jednocześnie elektryzować publiczność swoimi spechami. Wole go zapamiętać jako gościa który dawał rade w ringu i kręcił na prawdę ciekawe pojedynki, niż gościa który potrzebuje co 10 sekund wody i z pewnością nie wytrzyma dłuższej walki, może przesadzam, ale dzisiejszy rock bottom na angliku w moim odczuciu wypadł mega słabo, dodając do tego kiepski brawl tydzień temu. Śmiem twierdzić że Rockowi daaaaaaaaaaleeeeeeeeko do formy z 2001 i innych lat ery attitude

• Reputacja:   284
  • Urządzenie:  Android

A pomysł z tą walką mnie cieszy, ponieważ oznacza to, że Rock jeszcze wróci, by kontynuować program z Ceną, zatem sceptycy narzekający na to, że Rocky po WM zwinie manatki powinni to odszczekać.

Na razie nie ma co odszczekiwać. Rock ewidentnie szykuje się do zwinięcia manatek na cały rok (w innym przypadku po co zdradzaliby już teraz main event przyszłorocznej WrestleManii?), a wróci dopiero przed kolejną WM-ką by pofeudować z BezCennym i machnąć z nim walkę na największym PPV roku. Jeżeli dla Ciebie nie jest to wsteka ze strony Rocka (przecież nikt nie twierdził, że po WrestleManii Johnson już NIGDY nie pojawi się w WWE) to już nie wiem co nią może być, w kontekście oczekiwań ludzi, którzy tutaj wypisywali, że jest szansa na pogodzenie przez Dwayne'a 2 karier: wrestlingowej i filmowej :twisted:

Jeżeli będzie tak jak myślę (a wszystko zmierza w tym kierunku. Może jeszcze Peoples Champion pokaże się z raz czy dwa na RAW i finito na 12 miechów), to Rock typowo łamie swoje słowo i na rok olewa swoich marków, zostawiając im ochłap w postaci zapowiedzianej walki z Ceną za rok (walka zapowiada się może i fajnie, ale gdzie to: "nigdy już nie opuszczę WWE"???). Sorry, ale ja się jakoś nie posrałem ze szczęścia (z resztą przypuszczałem, że Rock ładuje swoich fanów i po WM-ce dość szybko się zawinie).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

RAW mi się podobało głównie dzięki:

- pojawieniu się Sin Cary, który pokazał zalążek swoich umiejętności .... i mamy jego starania o US Champ. Bryan odpadł więc czas na "nowego".

- Cena i Rock razem w ringu bez udziału super uciekiniera Mazgaja i jego Toudiego. Zapowiada się długi scenariusz, ale jestem przekonany, że sporo się wydarzy do czasu WM 28. Pas WWE na pewno zmieni właściciela i być może Cena będzie go bronić ... zobaczymy.

- Stone Cold pozamiatał kolejny raz

A teraz to co mi nie przypadło:

- Szkoda, że Morrison i Ziggler nie dali takiej walki na jaką większość chyba z nas czeka, może gdyby byli sami ...

- Lawler vs Swagger kolejny raz

- Jim Ross kiedy jest sam na stołku komentatorskim jest mało ciekawy

BTW: ktoś zauważył kiedy Corniszony wbiegali na ring Rock krzyknął do Ceny "UWAŻAJ" ? Każdy wypłacił swoje firmowe zagrania, a na kim lepiej by wyszły na 4 corniszokach

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

• Reputacja:   284
  • Urządzenie:  Android

Rock - Cena - WM28 - Jest jeszcze jeden pozytyw...wiemy już dziś na pewno, że Cena nie będzie walczył o pas na WM-ce :D

No, o pas może walczył nie będzie, ale za to jest zawsze możliwość, że będzie go bronił :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg